Produkt został dodany do schowka.

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Słuchawki nauszne SONY WH-CH500H Szary

Przeznaczenie:

Uniwersalne

Typ słuchawek:

Bluetooth,

Pasmo przenoszenia min. [Hz]:

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]:

20000

Nie

Kolor:

Szary

Kod produktu: 880785

Kod produktu: 880785

Dostępne warianty:

Kolor: Szary
Szary

Szary

Czarny

Czarny

Niebieski

Niebieski

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Słuchawki nauszne SONY WH-CH500H Szary

14999

Produkt chwilowo niedostępny

Produkt niedostępny w sklepie internetowym

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Możliwość

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Słuchawki nauszne SONY WH-CH500H Szary

Słuchawki nauszne SONY WH-CH500H Szary


Transmisja przez Bluetooth®

Przesyłaj strumieniowo swoją ulubioną muzykę przez łącze Bluetooth®.



NFC™: nawiązywanie połączenia za jednym dotknięciem

Wybrane modele z technologią NFC™ można przyłożyć do symbolu N na obudowie i w ten sposób nawiązać połączenie oraz rozpocząć bezprzewodowe odtwarzanie przez łącze Bluetooth®.



Do 20 godzin pracy na jednym ładowaniu baterii

Możliwość odtwarzania utworów przez cały dzień. Wewnętrzny akumulator litowy wystarcza nawet na 20 godzin bezprzewodowej pracy i jest przystosowany do ładowania przez port Micro USB.



Łatwe telefonowanie bez użycia rąk i korzystanie z asystenta głosowego

Porozmawiaj ze znajomymi i wydawaj polecenia asystentom głosowym Android lub iOS, nawet nie wyciągając telefonu z kieszeni lub torby.



Różne kolory

Wybierz kolor, który najbardziej Ci odpowiada – czarny, szary lub niebieski.

Zastosowane technologie

NFC

Specyfikacja

Dane techniczne:

Słuchawki nauszne SONY WH-CH500H Szary
Fizyczne

Typ słuchawek

Nauszne

Tak

Długość kabla [m]

Nie dotyczy

Waga [g]

140

Techniczne

Typ membrany

Dynamiczne

Średnica membrany [mm]

30

Bezprzewodowe

Tak

Wodoodporność

Nie

Złącze

Nie dotyczy

Funkcje

Nie

Bluetooth, NFC

Nie

Tak

Odtwarzacz MP3

Nie

Regulacja głośności

Tak

Funkcje dodatkowe

Zasięg: 10 m, Technologia Beat Response Control

Charakterystyka

Pasmo przenoszenia min. [Hz]

20

Pasmo przenoszenia max. [Hz]

20000

Parametry

Przeznaczenie

Uniwersalne

Kolor

Szary

Wyposażenie

Kabel microUSB

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Gwarancja

24 miesiące

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

SONY POLAND SP. Z O.O.

Znaki zgodności

Opinie klientów

Słuchawki nauszne SONY WH-CH500H Szary
Opinie
5 / 5 11 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 11 opinii
11 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Naprawdę niezłe słuchawki

Powiem tak, słuchawki wybrane z myślą o użytkowaniu wraz z telewizorem. Nie nastawiałem się na jakieś mega efekty, ale sam się zaskoczyłem, ponieważ te słuchawki grają dużo lepiej niż kosztują. Jestem muzykiem i trochę tego sprzętu przeszło mi przez ręce i zdecydowanie, oczywiście relatywnie do ceny, słuchawki grają bardzo dobrze i są warte zainteresowania. Z resztą SONY zawsze robiło sprzęty najwyższej jakości.

Marcin 2019-03-09 06:19:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam!

Jestem w pełni zadowolona z słuchawek. Sprawdzają się w życiu codziennym, podroży, także na treningu. Są wygodne i przyciągają wyglądem. Również względy techniczne takie jak np. trwałość baterii jest znakomita. Polecam wszystkim!

Weronika 2018-05-07 13:36:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam słuchawki

Wygodne, komfortowe, bardzo dobra jakość, bardzo dobry dźwięk. Polecam na wyjazdy, wycieczki szkolne, do biegania, na rower. Zabierają mało miejsca w walizce lub plecaku. Jeszcze raz polecam.

Arleta 2019-08-03 13:38:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Zdecydowanie jestem na TAK!!!!!

Świetne słuchawki!!!!!Córka mega zadowolona :) Miła i bardzo pomocna obsługa :) Nie tylko przy wyborze słuchawek!! Zgubiłam telefon i pomogli mi go odnaleźć :) Dzięki.

Marta 2019-02-20 19:49:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Bardzo głośne i dobrze grające słuchawki

Szczerze polecam słuchawki Sony, są dobrze wykonane, dźwięk bardzo dobry i głośny jak na słuchawki w tej cenie jestem zachwycony!

Grzegorz 2019-10-23 09:21:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 4 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam

Są lekkie, dobrze dopasowują się do ucha, dźwięk jest wysokiej jakości, estetycznie wyglądają.

Magdalena 2019-04-11 18:55:44
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 4 / 5 Jakość wykonania

Wygodne słuchawki dla nie wymagających

Dobre słuchawki pod względem estetyki i wykonania, dobra jakość dźwięku oraz przystępna cena

Dawid 2019-08-16 18:04:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania
  • Wygląd
  • NFC
  • Bateria
  • Jakość wykonania

Jak za tę cenę rewelacja

Momentami jakością dźwięku przebijają moje grzybkowe AKG co wydaje się być niemożliwe

Kacper 2018-08-19 15:32:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam te słuchawki

Polecam te bezprzewodowe słuchawki, bardzo dobra jakość, łatwa obsługa.

Eliza 2019-09-08 13:29:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Komfort użytkowania
  • 5 / 5 Długość przewodu
  • 5 / 5 Jakość wykonania

Polecam ok

Bardzo dobrej jakości słuchawki, polecam.

Malgorzata 2019-06-09 18:07:58
Czy ta opinia była przydatna?

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Słuchawki nauszne SONY WH-CH500H Szary

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Słuchawki nauszne SONY WH-CH500H Szary
Słuchawki nauszne