Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch 46mm Srebrny

(259)
Kod: 887221

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w listopadzie 2021

  • Rodzaj
    Smartwatch
  • Pulsoksymetr
    Nie
  • Komunikacja
    Bluetooth NFC WiFi
  • Kompatybilna platforma
    Android iOS
  • Rozmiar wyświetlacza [cal]
    1.3
  • Szerokość koperty [mm]
    46
  • GPS
    Tak
Możliwość instalacji dodatkowych aplikacji
Zarządzanie powiadomieniami ze smartfona
Zobacz cały opis
Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch 46mm Srebrny
Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch 46mm Srebrny
Taniej o 200 , 99
899 , 99
699
00
69.90 PLN x 10 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane


Galaxy Watch

Smartwatch i zegarek analogowy w jednym. Urządzenie, które łączy Cię z otaczającym światem.


Autentyczny w każdym calu


Nadaj Galaxy Watch swój styl dzięki różnym tarczom oraz efektowi głębi i podświetlenia. Okrągła koperta, rzucająca cień wskazówka sekundowa i dźwięk tykania sprawiają, że Galaxy Watch wygląda jak prawdziwy zegarek.


Twój zegarek, Twój wybór


Wyraź siebie za pomocą Galaxy Watch. Wybierz urządzenie z Bluetooth bądź autonomiczny model LTE, a następnie określ, czy wolisz korpus o średnicy 42 mm (w kolorach czarnym lub różowego złota), czy 46 mm (srebrny). Na koniec spersonalizuj tarczę zegarka, by idealnie pasowała do Twojego stylu życia.


Zaprezentuj swój styl


Spersonalizuj swój Galaxy Watch, dobierając pasek w zależności od Twojego ubioru bądź nastroju. Wybieraj spośród gamy lekkich, silikonowych pasków oferowanych przez Samsunga lub dopasuj własny - do modeli 42- i 46-milimetrowych pasują odpowiednio paski 20- i 22-milimetrowe.


Zawsze włączony i gotowy


Dzięki trybowi Always On nie musisz wciskać przycisku czy obracać pierścienia, żeby wyświetlić godzinę. Ustaw wyświetlacz AMOLED tak, by zawsze była ona widoczna, zarówno w dzień, jak i w nocy.


Teraz Twoja muzyka towarzyszy Ci wszędzie

W przypadku Galaxy Watch w wersji LTE Twoja muzyka jest zawsze tam, gdzie Ty. Dzięki strumieniowemu przesyłowi utworów online i podłączeniu do bezprzewodowych słuchawek dousznych nie musisz już zabierać ze sobą telefonu, kiedy idziesz pobiegać.


Wydłużony czas pracy baterii


Pozwól odetchnąć ładowarce. Wytrzymała bateria sprawia, że jedno ładowanie Galaxy Watch zapewnia długą pracę, nawet jeśli obsługujesz połączenia czy odtwarzasz muzykę.


Śledź swoje postępy


Z Galaxy Watch możesz skupić się na ćwiczeniach, a mniej energii poświęcać na ich planowanie. Zegarek zmierzy Twoje tętno, a podczas treningu będzie śledził 6 aktywności. Możesz wybrać ich nawet więcej, bo Galaxy Watch rozpoznaje do 39 typów ćwiczeń i wykrywa, gdy przechodzisz od jednego do drugiego.


Śledź swój stan zdrowia


Dzięki Samsung Health możesz rozszerzyć funkcjonalność Galaxy Watch tak, by zegarek śledził i rejestrował Twój stan zdrowia jeszcze bardziej szczegółowo, w tym monitorował tętno i kalorie.


Odpocznij i zrelaksuj się


Dowiedz się więcej o swoim śnie, by lepiej czuć się w ciągu dnia. Galaxy Watch śledzi jakość Twojego snu, tworząc zapis jego 4 faz. Monitoruje także poziom stresu i pomaga go redukować za pomocą ćwiczeń oddechowych.


Przejrzysty harmonogram


Galaxy Watch budzi się razem z Tobą i pomaga Ci być na bieżąco. Tarcza My Face wyświetla Twój harmonogram na najbliższe 10 godzin, podsumowując go tak, by wystarczył Ci jeden rzut oka, by się z nim zapoznać.


Wyznacz swój kurs


Galaxy Watch wyposażono w GPS, byś zawsze wiedział, gdzie jesteś i dokąd zmierzasz. Do tego posiada wbudowany wysokościomierz i barometr, które przydadzą się, gdy zboczysz z uczęszczanych szlaków.


Stworzony z myślą o wytrzymałości


Możesz nosić Galaxy Watch w deszczu i innych niesprzyjających warunkach. Wodoodporność do 5 ATM i wytrzymałość klasy wojskowej umożliwiają Ci większą aktywność na świeżym powietrzu, nawet w trudnych warunkach.


Proste ładowanie


Galaxy Watch wystarczy położyć na ładowarce bezprzewodowej, a proces ładowania rozpocznie się sam.


Kontrola różnych urządzeń


Na podstawie schematu opisującego, kiedy śpisz, a kiedy jesteś aktywny, Galaxy Watch upraszcza Ci życie, kontrolując Twoje urządzenia. Funkcja domowego IoT umożliwia sterowanie sprzętami takimi jak telewizor, robot sprzątający czy klimatyzator. Możesz też korzystać ze spersonalizowanego zestawu komend, by realizować kilka działań jednocześnie.

Dane techniczne

Fizyczne

  • Szkło
    Gorilla Glass
  • Szerokość koperty [mm]
    46
  • Grubość koperty [mm]
    13
  • Waga [g]
    63
  • Kolor
    Srebrny
  • Kształt
    Okrągły
  • Wykonanie koperty
    Aluminium
  • Wykonanie paska
    Guma
  • Funkcje

  • Komunikacja
    Bluetooth NFC WiFi
  • GPS
    Tak
  • Wodoszczelność
    Tak
  • Żyroskop
    Tak
  • Barometr
    Tak
  • Funkcje użytkowe
    Akcelerometr Czujnik światła Monitor snu Przebyty dystans Wysokościomierz
  • Pulsometr
    Tak
  • Powiadomienia o połączeniach, SMS, e-mail
    Tak
  • Licznik spalonych kalorii
    Tak
  • Krokomierz
    Tak
  • Współpracuje z zewnętrznym czujnikiem tętna
    Nie
  • Pulsoksymetr
    Nie
  • Rodzaj aktywności
    Bieganie Kolarstwo halowe Pływanie Tryb wielodyscyplinowy
  • Techniczne

  • Rodzaj
    Smartwatch
  • Seria
    Samsung Galaxy Watch
  • Kompatybilna platforma
    Android iOS
  • Złącze USB
    Nie
  • Złącze SIM
    Nie
  • Wbudowana pamięć
    4 GB
  • Wejście karty pamięci
    Nie
  • Ładowanie indukcyjne
    Tak
  • Pojemność akumulatora [mAh]
    472
  • Wbudowany aparat
    Nie
  • Smartwatch dla kobiet
    Nie
  • Wyświetlacz

  • Ekran dotykowy
    Tak
  • Rozdzielczość
    360 x 360
  • Rozmiar wyświetlacza [cal]
    1.3
  • Gwarancja i wyposażenie

  • Gwarancja
    24 miesiące Door To Door
  • Wyposażenie
    Stacja ładująca
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim Karta gwarancyjna
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    259 opinii
    255 użytkowników poleca ten produkt
    Czas pracy na baterii
    4.7 /5
    Wygoda użytkowania
    4.9 /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    4.9 /5
    Design i jakość wykonania
    4.9 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bartosz 21 lipca 2019
    Jestem zadowolnym użytkownikiem
    Moja opinia nt. zakupionego produktu jest pozytywna. Połączyłem zegarek przez aplikację ze swoim Galaxy S8. Połączenie przebiegło bez zarzutu, urządzenia są ze sobą kompatybilne, z czasu pracy baterii jest jak najbardziej zadowolony, jest długa (już 4 dzień), oczywiście przy użyciu wybranych funkcji. Intuicyjny interfejs ułatwia korzystanie z wybranych funkcji, zarówno przy wysiłku fizycznym jak i podczas spaceru czy dnia pracy (przy komputerze). Wielość tarcz do wyboru nie pozwala na popadnięcie w nudę, każdego dnia do wybranej stylizacji czy okazji można coś wybrać. Oczywiście nie wykorzystałem całego potencjału owego zegarka, ale mam nadzieję, że z czasem to rozpracuję :) Na dzisiaj jestem jak najbardziej zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dawid 22 czerwca 2019
    Bardzo pozytywne zaskoczenie!
    Zawsze byłem sceptyczny w kwestii gadżetów tego typu. Postanowiłem jednak sprawdzić na własnym przykładzie przydatność i funkcjonalność tego urządzenia. Z ręką na sercu przyznam, że po 2 dniach użytkowania jestem mile zaskoczony. Smartwach jest bardzo bogato wyposażony a jego możliwości sprawiły, że bardzo rzadko jestem zmuszony sięgać po telefon. Łatwość obsługi pozwala na wykorzystywanie w pełni wszystkich funkcji. Dodatkowo, jest dobrym motywatorem, by wyjść z domu i chociażby z własnej ciekawości sprawdzić parametry własnego ciała podczas różnych aktywności. Polecam serdecznie!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 30 maja 2019
    Pozytywna
    Zegarek na ręce wygląda jak milion dolarów ;) Jeżeli dodamy do tego możliwość spersonalizowania sobie tarcz zegara w zależności od ubioru czy humoru to możemy śmiało przymknąć oko na niezbyt dokładny pomiar tętna i czy liczenie pięter. Jako gadżet dla ludzi którzy profesjonalnie uprawiają sport nie polecam, ale amatorzy powinni być zadowoleni :)Duży plus za baterię, przy włączonych powiadomieniach, opcji pomiaru tętna w trybie częstym zegarek spokojnie wytrzymuje 4 dni. Ogólne wrażenia jak najbardziej pozytywne.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 20 marca 2020
    Polecam
    Smartwatch Samsunga używam od miesiąca, mogę powiedzieć o nim same dobre rzeczy. Świetny design, wykonany z trwałych odpornych na zarysowania materiałów. Funkcjonalny i łatwy w obsłudze. Wygoda użytkowania oraz czas pracy na baterii w pełni zadowalający. Mogę go polecić każdej aktywnej osobie, która kocha sport i chce na bieżąco monitorować swoje osiągi oraz puls, jak i osobą mającym mniej do czynienia z aktywnościami fizycznymi ale lubiącymi solidny, dobrze wykonany i ładny wizualnie sprzęt. Moja ocena 10/10
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.3/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Konrad 21 maja 2019
    Bardzo pozytywna, polecam
    Samsung Galaxy Watch to konstrukcja bardzo udana. Koperta została zaprojektowana bardzo minimalistycznie i trudno zauważyć tutaj jakieś zbędne elementy czy niedoróbki. Pierwsze, co zwraca uwagę, gdy weźmie się go do ręki, to ciężar. Kupiona przeze mnie wersja ma 46 mm i waży ona 63 gramy. Tak relatywnie duży ciężar wynika z tego, że koperta jest stalowa. Pierścień obrotowy pracuje doskonale, miejmy nadzieję, że po dłuższym użytkowaniu nie będzie sprawiał problemów i utrzyma szczelność przed wodą i kurzem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Janusz 14 listopada 2018
    Ograniczona kompatybilność z iPhone 7
    Część funkcji nie działa we współpracy z iPhone, np. aplikacja "Wiadomości" - w ogóle nie ma jej na smartwatch'u. Aplikacja Samsung Health nie posiada możliwości wymiany danych z Endomondo, więc albo rejestrujesz aktywność w Samsung Health albo w Endomondo. Podczas jednego z treningów urządzenie straciło sygnał GPS. Nie wiem jak współpracuje z telefonami innych marek, ale do IP 7 nie polecam. Do plusów należy zaliczyć łatwość obsługi, poruszanie się w menu, czytelność wyświetlacza.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ewa 6 listopada 2020
    Szczerze polecam
    Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Świetny design i wiele opcji jego zmiany. W zestawie do niego kupiłam telefon, dla mnie to forma ochrony telefonu, ponieważ ogranicza jego używanie, dzięki funkcji wykonywania i odbierania połączeń. Dodatkowo możemy odczytywać i odpisywać na wiadomości SMS, czy wiadomości z aplikacji. Posiada szereg gadżetów dla sportowców do pomiaru parametrów różnego typu treningów, czy funkcji życiowych. Naprawdę rozbudowany smartwatch. Szczerze polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamil 21 grudnia 2020
    Polecam
    Samsunga Galaxy Watch używam już kilka dni lecz mogę szczerze powiedzieć, że jest to dobrej jakości zegarek. Jako osoba, która dużo trenuje mogę śmiało powiedzieć, że jest to wybawienie dla każdego maniaka sportu. Posiada on bardzo wiele ciekawych funkcji. Najbardziej podoba mi się funkcja dzwonienia z poziomu zegarka. Jestem również zadowolony, że można pobierać ciekawe aplikacje. Ogólnie polecam bardzo ten produkt i jestem z niego bardzo zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Emil 21 maja 2019
    Polecam!!!
    Zegarek spełnia wszelkie oczekiwania, jeżeli chodzi o połączenie zegarka sportowego i telefonu. Przed zakupem testowałem inny model i muszę powiedzieć, że różnica na korzyść Samsunga jest bardzo duża, jeżeli chodzi o funkcjonalność zegarka. Bardzo przydatny jest mikrofon i głośnik oraz możliwość odpisywania na wiadomości SMS czy messenger i dużo funkcji sportowych i nawet same się uruchamiają, jeżeli czujniki wyczują, że coś robimy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 12 grudnia 2020
    Jak najbardziej polecam :-)
    Produkt przed zakupem miałem już okazję testować, także zakup w pełni kontrolowany a klient zadowolony :-) Na miejscu miałem możliwość dokładnie go sprawdzić przez zakupem, przymierzyć, pobawić się :D Jedyne z czym miałem problem to porównanie go z innym modelem, który był na drugim końcu lady, a te sznurki przy nich ograniczały ruch, a nie chciałem kłopotać nikogo z odczepianiem tego itp. Te sznurki mogłyby być trochę dłuższe :P
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Wygoda użytkowania
    /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    /5
    Design i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 3 lat od zakupu!
    Naprawa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Wymienimy sprzęt na nowy!
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Urządzenie nie włącza się, a skończyła się gwarancja producenta? Naprawimy awarię nawet do 3 lat od zakupu!
    Naprawa po awarii i gwarancji producenta okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Wymienimy sprzęt na nowy!

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet SMART (Smartwatch)

      • Montaż szkła/ folii ochronnej ( szkło/folia do kupienia oddzielnie)
      • Instalacja karty pamięci zakupionej wraz z urządzeniem w Media Expert
      • Pierwsze uruchomienie Smartwatcha
      • Konfiguracja ustawień podstawowych – język, godzina, data
      • Instalacja dedykowanej darmowej aplikacji producenta Smartwatcha na urządzeniu klienta
      • Parowanie Smartwatcha ze smartfonem klienta
      • Aktualizacja oprogramowania do najnowszej wersji
      • Krótki instruktaż z obsługi (włączanie/wyłączanie, ponowne parowanie, obsługa aplikacji)
      • Wymiana paska zakupionego wraz z urządzeniem

      Montaż szkła/ folii ochronnej ( szkło/folia do kupienia oddzielnie), instalacja karty pamięci zakupionej wraz z urządzeniem w Media Expert, pierwsze uruchomienie Smartwatcha

      Więcej
      Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch 46mm Srebrny
      Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch 46mm Srebrny
      Taniej o 200 , 99
      899 , 99
      699
      00
      69.90 PLN x 10 rat RRSO
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 699,00 zł
      699
      00
      899 , 99
      Taniej o 200 , 99