Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty

5.5

Apple A9

Dwurdzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

IOS 9

2 GB

32

12.0

Nie

Dominujący kolor:

Złoty

Kod produktu: 861550

Kod produktu: 861550

Dostępne warianty:

Kolor obudowy: Złoty
Złoty

Złoty

Biało-złoty

Biało-złoty

Gwiezdna szarość

Gwiezdna szarość

Różowo-złoty

Różowo-złoty

Różowy

Różowy

Srebrny

Srebrny

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty

164900

164.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty

164900

164.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Smartfon

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty


Gdy tylko użyjesz iPhone'a 6s, od razu poczujesz różnicę. Dzięki 3D Touch jednym dotknięciem zdziałasz więcej niż kiedykolwiek. Z Live Photos wspomnienia ożyją na Twoich oczach. A to dopiero początek. Przyjrzyj się iPhone'owi 6s z bliska, a dostrzeżesz innowacje w każdym szczególe.




3D Touch Multi-Touch następnej generacji.

Pierwszy iPhone udostępnił całemu światu interfejs Multi-Touch, na zawsze zmieniając sposób, w jaki korzystamy z technologii. 3D Touch idzie jeszcze dalej, pozwalając robić rzeczy, które dotąd były zwyczajnie niemożliwe. Wyczuwa, jak mocno naciskasz wyświetlacz, a przez to ułatwia i przyspiesza wykonywanie wielu kluczowych czynności. I na bieżąco reaguje na Twoje działania lekkimi stuknięciami wysyłanymi przez sygnalizator taktylny.
Zdjęcia o rozdzielczości 12 MP. Wideo 4K. Live Photos. Wspomnienia utrwalone na zawsze.

Najpopularniejszy aparat fotograficzny na świecie stał się właśnie jeszcze bardziej zaawansowanym urządzeniem. 12-megapikselowa kamera iSight robi ostre, bogate w szczegóły zdjęcia i nagrywa przepiękne filmy w rozdzielczości 4K — aż czterokrotnie większej niż w formacie HD 1080p. 5-megapikselową kamerą FaceTime HD iPhone 6s pstryka też doskonałe selfie. Biorąc pod uwagę ich jakość, należałoby je raczej nazywać autoportretami. Kolejna niespodzianka to funkcja Live Photos, nowy sposób na ożywienie wspomnień: teraz uchwycisz moment tuż przed wykonaniem zdjęcia i zaraz po nim. A potem jednym dotknięciem palca zaanimujesz statyczną fotografię.






A9. Żaden smartfon nie miał tak zaawansowanego procesora.

iPhone'a 6s wyposażono w stworzony specjalnie dla niego 64-bitowy procesor A9. Oferuje on wydajność, która do niedawna osiągalna była tylko w komputerach stacjonarnych. Używając swoich ulubionych, wymagających graficznie aplikacji i grając w gry, odczujesz różnicę, którą daje do 70 procent szybszy procesor główny (CPU) i nawet do 90 procent szybszy procesor graficzny (GPU).
Przełomowy dizajn. O krok dalej.

Innowacje nie zawsze widać na pierwszy rzut oka. Ale wystarczy przyjrzeć się iPhone'owi 6s bliżej, by przekonać się, jak gruntownie został ulepszony. Do stworzenia jego obudowy użyliśmy nowego stopu aluminium serii 7000 — materiału stosowanego w przemyśle lotniczym. Szyba wyświetlacza wykonana jest z najbardziej wytrzymałego i trwałego szkła, jakie kiedykolwiek zastosowano w smartfonie. No i kolory — gwiezdna szarość, srebrny i złoty, do których dołączył nowy — różowe złoto.






Touch ID Zaawansowane zabezpieczenia. W palcu.

Zaawansowany czujnik Touch ID pozwala łatwo i szybko odblokować telefon. Czytnik linii papilarnych działa teraz szybciej i sprawniej niż kiedykolwiek.
Szybsze 4G LTE. Szybsze Wi‑Fi.

iPhone 6s wykorzystuje technologię 4G LTE Advanced, aż dwukrotnie szybszą od rozwiązań poprzedniej generacji. I obsługuje więcej pasm LTE niż jakikolwiek inny smartfon. A kiedy Twój iPhone 6s połączy się z Wi‑Fi, możesz przeglądać strony internetowe i pobierać aplikacje nawet dwukrotnie szybciej niż dotąd.






iOS 9 Działanie nieporównywalne z niczym. Tak jak telefon.

iOS 9 to najbardziej zaawansowany, inteligentny i bezpieczny mobilny system operacyjny na świecie. Nowe, zaawansowane aplikacje, proaktywne sugestie i liczne udoskonalenia wprowadzone w różnych miejscach systemu sprawiają, że działa jeszcze inteligentniej. I staje się jeszcze bardziej nieodzowny. Dzięki głębokiej integracji ze sprzętem Apple wszystko w nim funkcjonuje jak marzenie. A w App Store jest mnóstwo fantastycznych apek zaprojektowanych specjalnie pod kątem możliwości iPhone'a.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty
Parametry

Seria

Iphone

Dominujący kolor

Złoty

Wyposażenie

Kabel USB, Ładowarka, Słuchawki

Gwarancja

12 miesięcy

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Techniczne

Nie dotyczy

Nano SIM

Apple A9

Dwurdzeniowy

Częstotliwość taktowania procesora [GHz]

1.8

2 GB

32

Nie

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

Nie dotyczy

Nie

Nie

Tak

Tak

Nie

Tak

Złącze Lightning

Nie

Pyłoszczelność

Nie

Nie

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16 mln

5.5

1920 x 1080

IPS

Fizyczne

Wysokość [mm]

158.2

Szerokość [mm]

77.9

Grubość [mm]

7.3

Waga [g]

143

Oprogramowanie

IOS

Wersja systemu operacyjnego

IOS 9

Multimedia

Radio FM

Nie

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac

Tak

Standard Bluetooth

4.2

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

A-GPS

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Czujnik światła, Barometr, Akcelerometr, Czujnik ruchu, Kompas, Czytnik linii papilarnych

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

5

Aparat fotograficzny tylny

Tak

12.0

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Autofocus, Geolokalizacja, Wykrywanie twarzy, Stabilizator obrazu, Nagrywanie wideo w rozdzielczości HD, Panorama, Nagrywanie wideo w rozdzielczości Ultra HD 4K, Nagrywanie wideo w rozdzielczości Full HD

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - jonowy

Maksymalny czas czuwania [h]

384

Maksymalny czas rozmów [h]

24

Pojemność akumulatora [mAh]

2750

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

APPLE

Znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty
Opinie
5 / 5 46 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 46 opinii
46 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Szybki, innowacyjny

Do pracy iPhone 6s Plus wymaga obu dłoni. I bardzo dobrze. Po pierwsze, ogranicza to znacznie częstotliwość odblokowywania go, bo i po co to robić, skoro wiemy, że niewiele zrobimy, gdy operacyjną mamy tylko jedną dłoń. Po drugie, jeśli już pracujemy na iPhonie, to praca ta jest znacznie szybsza, dokładniejsza i efektywniejsza – właśnie dlatego, że pracujemy obiema dłońmi. Mamy też znacznie większą powierzchnię ekranu do wykorzystania, co również jest nie do przecenienia.Dziś, gdy używam iPhone’a 6s Plus, zastanawiam się jak mogłem wcześniej w ogóle korzystać z wolniejszych urządzeń, przecież zwykłe operacje musiały tam trwać wieki.
Dziś, gdy używam iPhone’a 6s Plus, zastanawiam się jak mogłam wcześniej w ogóle korzystać z wolniejszych urządzeń, przecież zwykłe operacje musiały tam trwać wieki.
To jest zdecydowanie najbardziej efektywna nowość w iPhonie 6s Plus. Gwarantuję, że dostrzeże i poczuje to każdy, kto weźmie go do ręki choćby na chwilę w sklepie, by się nim pobawić.To urządzenie jest wręcz piekielne szybkie. W końcu zaczynam wierzyć w to, co wcześniej uważałam za marketingową ściemę – mianowicie, że wydajnością nowe smartfony nie odbiegają dziś od wysokiej klasy komputerów przenośnych. iPhone 6s Plus wydajnością ponoć dorównuje MacBookowi. Tak może być, ja w końcu to czuję i doceniam.

Agnieszka M 2017-03-26 18:30:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

NAJLEPSZY TELEFON!

Telefon użytkuję od wakacji, jak na razie daje mu 10/10 :) jedynym minusem iphononów jest szybko psująca się ładowarka :( bateria trzyma dobrze. Jakość i wielkość wyświetlacza jest znakomita. jest łatwy w obsłudze. Zakochałam się w aparacie iphona 6s plus. Robi znakomite zdjęcia, niczym profesjonalny aparat. Posiada dużo funkcji, efektów co oczywiście sprzyja użytkownikowi :) Największym plusem jest sam design! Piękny, kobiecy różowo-złoty kolor na pewno przyciąga uwagę, a wisienka na torcie jest samo błyszczące się jabłuszko :) Wykonany jest solidnie, jednakże zachęcam do zakupienia etui i szkła hartowanego. Myślę, że już do końca zostanę przy urządzeniach firmy apple, sprawdzają się znakomicie! Polecam wszystkim gorąco! :) Pozdrawiam.

Roksana 2017-06-22 18:41:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 2 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Dwa minusy: 1) Bardzo słaba bateria. Bywa, że muszę ładować go nawet dwa razy dziennie przy zwykłym użytkowaniu, nie w sensie wiszenia na telefonie 24 na dobę. 2) Czytnik linii papilarnych bardzo często się zawiesza i nie rozpoznaje palca. Poza tym wszystko w jak najlepszym porządku. Jednak nie ma co przeżywać, że to słynny iPhone, cud z kosmosu. :) Telefon jak wszystkie inne, tyle że płaci się trochę więcej za markę. Jednakże polecam :)

Santis 2017-02-19 05:52:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

ŚWIETNY PRODUKT!

Serdecznie polecam Iphone'a 6s Plus. Posiadam wersję 32 GB w przepięknym złotym kolorze. Telefon robi cudowne zdjęcia, ma duży wyświetlacz dzięki czemu można śmiało oglądać na nim filmiki. Płynnie chodzi, bateria jest wydajna. Absolutnie nic nie można mu zarzucić. Wart swojej ceny. Polecam raz jeszcze. :)

Sandra 2017-07-20 12:14:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Najlepszy telefon jaki miałem w rękach

Apple 'a nie trzeba reklamować-ma swoich przeciwników i zwolenników. Zdecydowałem się na jego zakup,ponieważ poszukiwałem telefonu stabilnego i szybkiego. Apple w pełni spełnia moje oczekiwania i mam nadzieję, że będzie je nadal spełniał za kilka lat, bo został zakupiony na kilka lat.

Grzegorz B. 2018-10-20 17:28:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Bardzo polecam!

Jest to jeden z najlepszych moim zdaniem telefonów. Świetna jakość, bardzo dużo pamięci to podstawa, na którą zwracam uwagę. Ten telefon to spełnia! Jest idealny dla osób, którzy zawsze mają problem z duża ilością aplikacji, a małą ilością pamięci. Bardzo gorąco polecam! :)

Mieczysław P. 2017-03-14 21:16:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Bardzo pozytywny.

Już kolejny produkt firmy Apple trafił w moje ręce, i jak zawsze jestem pełna podziwu jak profesjonalnie i z dokładnością tworzą kolejne, coraz lepsze modele, wszystkie parametry telefonu jak najbardziej na 5.

Klaudia F 2017-08-07 23:06:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Zdecydowanie polecam

Zamiana androida na iOS to najlepsza decyzja jaką podjęłam. Telefon działa płynnie, wydajnie. Dodatkowym atutem jest wygląd i aparat, który robi rewelacyjne zdjęcia! Zostaję z iPhonem na zawsze.

Klaudia J 2017-10-01 01:07:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Telefon jest dość duży, co moim zdaniem jest jego atutem. Działa bez żadnych zarzutów, wszystkie funkcje są bardzo przejrzyste. Telefon wygodnie leży w ręce. Polecam serdecznie!

Krystyna 2019-01-17 19:32:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Super

Telefon spełnia wszystkie moje oczekiwania, jest bardzo szybki, posiada dużą bazę aplikacji. Jakość wykonania stoi na najwyższym poziomie. Polecam wszystkim!

Klient 2016-11-29 13:15:50
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

APPLE Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty

Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty

164900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty

Brak możliwości zakupu
Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty

Okres gwarancji

12 miesięcy

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99

164900

Dodaj do koszyka
Smartfon APPLE iPhone 6S Plus 32GB Złoty
SMARTFONY