Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty

5.5

A10 Fusion + koprocesor M10

Czterordzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

IOS 10

3 GB

128

12.0

Nie

Dominujący kolor:

Złoty

Kod produktu: 861309

Kod produktu: 861309

Dostępne warianty:

Kolor obudowy: Złoty
Złoty

Złoty

Czarny

Czarny

Onyks

Onyks

Różowy

Różowy

Srebrny

Srebrny

Pamięć wbudowana [GB]: 128
32
128

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty

cena online

244900

244.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty

cena online

244900

244.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

iPhone

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty

iPhone 7 radykalnie udoskonala kluczowe elementy iPhone’a. Przynosi nowe, zaawansowane aparaty do zdjęć i wideo. Największą moc i najwydajniejszą baterię w historii tego urządzenia. Głośniki stereo hipnotyzujące fantastycznym dźwiękiem. Najjaśniejszy i wyświetlający najszerszą gamę kolorów ekran. Odporność na wodę i zachlapania.1 Oraz imponujący wygląd, na który zasługuje coś tak potężnego. Oto on. iPhone 7.

Konstrukcja

Odważny dizajn. Wody się nie boi.

Nowe kolory:
czerń i onyks2

Nowy przycisk początek

Odporność na wodę i zachlapania1

Aparat iPhone'a 7

Nowy aparat. Obiektywnie cudo

12MP

Aparat

Optyczna stabilizacja obrazu

7MP

Aparat FaceTime HD

Flesz True Tone z 4 diodami LED

Aparaty iPhone'a 7 Plus

Oba pracują na jedno zdjęcie.

12MP

Obiektyw szerokokątny i teleobiektyw

Optyczny zoom 2x Cyfrowy zoom do 10x

Wyświetlacz Retina HD

Najjaśniejszy i najbarwniejszy wyświetlacz iPhone'a.

Szeroka gama kolorów

25%

jaśniejszy

3D Touch

Czip A10 Fusion

Żaden smartfon nie miał tak mocnego czipa.

2X

szybszy niż iPhone 6

Wydajniejsza niż kiedykolwiek bateria

Audio

iPhone w stereo.

Nowy, stereofoniczny system audio

2X

głośniejszy dźwięk w porównaniu z iPhonem 6s

EarPods ze złączem Lightning

WiFi + Cellular

Szybsze połączenia 4G LTE i najlepszy roaming.3

450 Mb/s

3x szybsze 4G LTE niż w telefonie iPhone 6

Do 25 pasm

Odbieranie połączeń z WhatsApp i innych aplikacji firm trzecich

Oprogramowanie

iOS 10. Dzięki niemu tylko iPhone to iPhone.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty
Parametry

Seria

Iphone

Dominujący kolor

Złoty

Wyposażenie

Ładowarka, EarPods ze złączem Lightning, Przewód ze złącza Lightning na USB

Gwarancja

12 miesięcy

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Techniczne

IP67

Nano SIM

A10 Fusion + koprocesor M10

Czterordzeniowy

3 GB

128

Nie

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

Nie dotyczy

Nie

Tak

Tak

Nie

Nie

Złącze Lightning

Tak

Pyłoszczelność

Tak

Nie

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16 mln

5.5

1920 x 1080

IPS

Fizyczne

Wysokość [mm]

158.2

Szerokość [mm]

77.9

Grubość [mm]

7.3

Waga [g]

188

Oprogramowanie

IOS

Wersja systemu operacyjnego

IOS 10

Multimedia

Radio FM

Nie

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac

Tak

Standard Bluetooth

4.2

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

GPS, A-GPS, GLONASS

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Czujnik światła, Barometr, Przyspieszeniomierz, Żyroskop, Czujnik zbliżeniowy, Czytnik linii papilarnych w przycisku Początek

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

7

Aparat fotograficzny tylny

Tak

12.0

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Wykrywanie twarzy, Panorama, Nagrywanie wideo w rozdzielczości Ultra HD 4K, Hybrydowy filtr IR, Osłona obiektywu ze szkła szafirowego, Optyczna stabilizacja obrazu, Matryca BSI, Jasność obiektywu f/1.8, 10-krotne zbliżenie cyfrowe, Flesz True Tone z 4 diodami LED, 2-krotne zbliżenie optyczne

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - polimerowy

Maksymalny czas czuwania [h]

384

Maksymalny czas rozmów [h]

21

Pojemność akumulatora [mAh]

2900

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

APPLE

Znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty
Opinie
5 / 5 10 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 10 opinii
10 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Gorąco polecam!

Plus za baterię, wyświetlacz, aparat. Moim zdaniem najlepszy kompromis jakość/cena jeśli chodzi o iPhone.

Krzysztof 2019-08-16 22:38:24
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 3 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam w 100%!!!

Telefon o wspaniałych możliwościach, zwłaszcza w stosunku do modelu 6, świetna jakość dźwięku stereo i jakość zdjęć/filmów, super jakość wykonania. Jedynie co to bateria mogłaby trzymać dłużej, a design już nieco przestarzały w porównaniu do serii X.

Jacek 2019-05-22 22:29:40
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 2 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 3 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Ten telefon ma sens

Uważam osobiście, że opłaca się pomimo tego, że został wydany w 2017roku. Telefon się sprawdza, więc polecam! Nie zacina się, dlatego duży + za wydajność. Jeżeli jesteś osobą, której zależy na długo pracującej baterii to musisz się liczyć z tym, że może Ci jej brakować podczas dłuższego użytkowania. Telefon fajnie leży w dłoni nie można narzekać. System IOS jak zawszę daje radę! Aparat nie jest oczywiście najlepszy na rynku jeśli ma się do wyboru inne w tej półce cenowej. Kończąc opinie ten sprzęt jest naprawdę dobry ma swoje + i-, ale jeśli komuś zależy na telefonie do codziennego użytku to jest IDEALNY:)

Mikołaj 2019-04-11 21:01:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywnie oceniony

Telefon wygodny, sprawnie chodzący, bez problemów. Pierwsza styczność z tego gatunku telefonem i jest pełne zadowolenie. Sprawne przechodzenie między aplikacjami oraz samym menu jest szybkie i łatwe.

Daniel 2018-12-23 14:39:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Sprawny, funkcjonalny, a do tego pięknie wygląda.

Klient Media Expert 2018-12-18 18:34:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

110% Zadowolenia

Najszybsza realizacja zamówienia z wszystkich marketów. Tutaj zamówiłam w poniedziałek i odbiór super smartfona APPLE miałam w sklepie we wtorek, także na prawdę jestem bardzo, ale to bardzo zadowolona. Konkurencja wypada naprawdę słabo.

Patrycjja 2017-11-02 14:05:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

POZYTYWNA

Bardzo dobry produkt, zadowalający w 100%. Polecam.

Klient Media Expert 2017-06-28 20:03:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna

Bardzo fajny telefon. Robi super zdjęcia. Dużo pamięci. Bardzo przydatny.

Jacek G 2017-03-31 16:34:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Telefon jest super

Sam telefon jest świetny, a obsługa w sklepie super, już dawno nie spotkałam się z tak sympatycznymi ludźmi.

Klient 2016-11-29 15:16:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

SUPER!!!!!

Można wybrać kolory i rodzaje telefonów poprostu można wszystko w Media expert.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(TT)

Mikołaj Lewandowski 2016-09-21 17:52:13
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5787 - SMARTFONY - Zabezpieczenie ekranu gratis!

SMARTFONY - Zabezpieczenie ekranu gratis!

Kup wybrany smartfon promocyjny z opcją odbioru w sklepie stacjonarnym. Zabezpieczenie ekranu otrzymasz GRATIS na miejscu.

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

APPLE Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty

Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty

244900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty

Brak możliwości zakupu
Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty

Okres gwarancji

12 miesięcy

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99

244900

Dodaj do koszyka
Smartfon APPLE iPhone 7 Plus 128GB Złoty
SMARTFONY