Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

4.7

Apple A11

Sześciordzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

IOS 11

2 GB

64

12

Nie

Dominujący kolor:

Złoty

Kod produktu: 875669

Kod produktu: 875669

Dostępne warianty:

Kolor obudowy: Złoty
Złoty

Złoty

Gwiezdna szarość

Gwiezdna szarość

Srebrny

Srebrny

Pamięć wbudowana [GB]: 64

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Smartfon APPLE iPhone 8 64GB Złoty

cena online

234900

234.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Smartfon APPLE iPhone 8 64GB Złoty

cena online

234900

234.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

iPhone

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Smartfon APPLE iPhone 8 64GB Złoty


iPhone 8


Intelekt w doskonałej formie.

iPhone 8 ma całkowicie nową szklaną obudowę. Udoskonalony
najpopularniejszy aparat na świecie. Najpotężniejszy i najinteligentniejszy procesor w historii smartfonów.
Ładowanie bezprzewodowe łatwe jak nigdy.
I nowe, dotąd niemożliwe zastosowania rozszerzonej rzeczywistości.
Oto iPhone nowej generacji.

 


Konstrukcja
Uformowany ze szkła.

 

   

Obudowa iPhone’a ma z obu stron najmocniejsze szkło, jakiego kiedykolwiek użyto w smartfonie.
Dookoła spina ją obręcz z dopasowanego kolorystycznie lotniczego aluminium.
A całość ma trzy nowe wykończenia – w kolorach gwiezdnej szarości, srebrnym i złotym.
 

Precyzyjnie wykonana konstrukcja chroni przed wodą i pyłem.
 
   

 


Szklany tył obudowy umożliwia łatwe bezprzewodowe ładowanie.
 
   

Nowe wyświetlacze Retina HD o przekątnych 4,7 cala i 5,5 cala.
 

Oto wyświetlacz Retina HD, piękniejszy niż kiedykolwiek.
Z technologią True Tone, szeroką gamą kolorów i 3D Touch.
 

Dzięki szerokiej gamie kolorów i najwierniejszemu odwzorowaniu barw, jakie kiedykolwiek miał smartfon, wszystko na ekranie jest bardziej wyraziste i prawdziwe.
 
   

Piksele dual-domain sprawiają, że obraz wygląda na ekranie świetnie pod niemal każdym kątem.
 


Aparaty
Najpopular­niejszy aparat na świecie.
 Udoskona­lony
.

 



iPhone 8 ma jeszcze bardziej zaawansowany aparat 12 MP.
Z większą i szybciej działającą matrycą, nowym filtrem barwnym,
głębszymi pikselami oraz optyczną stabilizacją obrazu dla zdjęć i wideo.
 

Tryb portretowy iPhone’a 8 Plus jest jeszcze lepszy.
Pozwala ustawić większą ostrość w pierwszym
planie i bardziej naturalną nieostrość w tle.
 


A11 Bionic
Żaden smartfon nie miał tak potężnego i inteligentnego czipa.

 


Przedsta­wiamy procesor A11 Bionic. Z czterema rdzeniami dbającymi o energooszczędność,
 działającymi nawet o 70 procent szybciej niż w procesorze A10 Fusion.
I dwoma rdzeniami zapewniającymi wydajność, szybszymi nawet o 25 procent.

 


iOS to najbardziej zaawansowany,
bezpieczny i intuicyjny mobilny system operacyjny na świecie.
To on uwalnia cały potencjał iPhone’a.
 

 

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon APPLE iPhone 8 64GB Złoty
Parametry

Seria

Iphone

Dominujący kolor

Złoty

Wyposażenie

Zasilacz, EarPods ze złączem Lightning, Przewód ze złącza Lightning na USB

Gwarancja

12 miesięcy

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi

Techniczne

IP67

Nano SIM

Apple A11

Sześciordzeniowy

2 GB

64

Nie

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

Nie dotyczy

Nie

Tak

Tak

Nie

Nie

Złącze Lightning

Tak

Pyłoszczelność

Tak

Nie

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16 mln

4.7

1334 x 750

IPS

Ochrona wyświetlacza

Tak

Fizyczne

Wysokość [mm]

138.4

Szerokość [mm]

67.3

Grubość [mm]

7.3

Waga [g]

148

Oprogramowanie

IOS

Wersja systemu operacyjnego

IOS 11

Multimedia

Radio FM

Nie

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac

Tak

Standard Bluetooth

5.0

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

A-GPS, GLONASS, Galileo

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Czujnik światła, Barometr, Żyroskop, Akcelerometr, Czujnik zbliżeniowy, Czytnik linii papilarnych w przycisku Początek

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

7

Aparat fotograficzny tylny

Tak

12

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Autofocus, Geolokalizacja, Wykrywanie twarzy, Zdjęcia seryjne, Panorama, Samowyzwalacz, Nagrywanie wideo w rozdzielczości Ultra HD 4K, Optyczna stabilizacja obrazu, Tryb portretowy, Jasność obiektywu f/1.8, HDR, Kontrola ekspozycji, 10-krotne zbliżenie cyfrowe

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - jonowy

Maksymalny czas rozmów [h]

14

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

APPLE

Znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon APPLE iPhone 8 64GB Złoty
Opinie
5 / 5 141 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 141 opinii
141 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Cudeńko samo w sobie

Jeśli lubisz samego siebie to ten telefonik o nie tuzinkowym designu jest dla Ciebie. Spraw sobie przyjemność a na pewno się nie zawiedziesz, dopieści Cię swoją wydajnością, wyglądem, funkcjami...…..

Agnieszka 2019-09-16 12:53:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Super, polecam tego iPhona. Szybki, dużo pamięci oraz ekran idealnej wielkości.

Nikola 2019-09-14 21:01:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

POLECAM

Zmieniłam innego iPhone na iPhone 8 i jestem pod ogromnym wrażeniem. Czas pracy baterii jest o niebo lepszy. Wyświetlacz przepięknie oddaje kolory. Oba aparaty robią naprawdę świetne zdjęcia. Wiele fajnych opcji ułatwiających użytkowanie i zmniejszających zużycie baterii. Design i wykonanie to cudo. Z całego serca polecam!

Anna 2019-09-14 11:08:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna

Super telefon, córka zachwycona :) polecam !

Grzegorz 2019-09-07 14:14:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Mega szybkie działanie
  • nie ma minusów

Iphone 8

Telefon jest rewelacyjny. Mega szybkie działanie. Polecam gorąco!!

Agata 2019-09-04 16:52:57
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Telefon bardzo fajny, dobrej jakości, zdjęcia robi bardzo dobre, łatwy w obsłudze, ogólnie warty polecenia.

Natalia 2019-08-30 20:11:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

!00% pozytywna, polecam

Iphone jest przepiękny, wykonany z niezwykłą starannością. Bateria trzyma długo, widać różnice w porównaniu z jego poprzednikami. Lekki i łatwy w użyciu. Sam telefon idealnie pasuje do mojej dłoni, jest niezwykle wygodny i poręczny. System IOS jest niezwykle intuicyjny. Aparat robi przepiękne zdjęcia, jestem wprost zachwycona idealna ostrość jak i niesamowite kolory. Jestem w 100% zadowolona z zakupu oraz z obsługi w sklepie stacjonarnym. Serdecznie polecam. Jak kupisz raz Iphona, już nigdy nie będziesz chciał mieć innego telefonu.

Natalia 2019-08-24 15:00:35
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Jak najbardziej polecam!

Zakupiony produkt jest cudowny, idealny, taki o jakim marzyłam. Sklep Mediaexpert jak zawsze niezawodny. Bardzo mocno polecam!

Sara 2019-08-22 17:05:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna

Dzisiaj zakupiłam swojego pierwszego iPhona i jestem bardzo zadowolona z produktu. Aparat nie jest porównywalny do żadnego innego telefonu. Cały telefon jest ładny i funkcjonalny. Bardzo łatwy w obsłudze, nie miałam problemu żeby uruchomić urządzenie. Serdecznie polecam.

Iwona 2019-08-21 22:46:17
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 1 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam!

Polecam osobom, którym znudził się już android

Rozalia 2019-08-16 14:36:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Porządny sprzęt!!

Bardzo ładny i wygodny telefon. Pracuje płynnie i jego system jest dość intuicyjny. Jestem bardzo zadowolony zakupem tego telefonu!

Monika A 2019-08-14 16:59:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Bardzo dobrze się sprawuje, długo zastanawiałem się nad zakupem tego urządzenia i nie żałuję. Niezwykle intuicyjny w obsłudze.

Adam 2019-08-14 13:27:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Iphone jak zawsze niezawodny

Doskonały UX i aparat, który uzależnia. Użytkuję telefony tej firmy od wielu lat i to, co się niezmienia, to szybkość sprzętu nawet po kilku latach. Zawsze szybki, sprawny, aparat ostrzy automatycznie. Można powiedzieć, że rajskie jabłuszko. ;)

Anna 2019-08-13 17:24:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Telefon dla Każdego, polecam

Super wydajny oraz obłędnie wyglądający na o wiele droższy niż w rzeczywistości kosztuje.

Przemysłąw 2019-08-10 17:12:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Mega Smartfon, polecam

Świetny telefon do pracy i zabawy.

Paweł 2019-08-09 21:14:34
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 3 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna, polecam

Dobre wykonanie, zdjęcia ok, szybkość działania samego urządzenia jak i aplikacji dobra.

Andrzej 2019-08-08 08:49:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam wszystkim

Super smartfon estetyczny wygląd doskonały pod każdym względem świetnej jakości produkt.

Roman 2019-08-04 11:57:12
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Super, polecam

Nie wyobrażam sobie korzystać z innego smartfona, pokochałam to oprogramowanie od pierwszego mojego telefonu i tak od iPhone 4 do 8 i to nie moje ostatnie słowo.

Katarzyna 2019-07-31 09:03:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Bardzo zgrabny, kolejny iPhone w rodzinie. Jak już raz zaczęliśmy używać nie możemy przestać. Świetne wykonanie, funkcjonalność, szybkość działania. Jedyny minimalny mankament to dodające ogromnego uroku szkło na tylnej obudowie. Trzeba bardzo uważać albo ubezpieczyć :).

Paweł 2019-07-23 10:41:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Bardzo polecam!

Super jakość aparatu, łatwy w obsłudze, bardzo długo trzyma bateria, najnowsze oprogramowanie. Model idealny dla kobiet i mężczyzn, zmieści się w każdą torebkę.

Zbigniew 2019-07-17 20:58:26
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

5787 - SMARTFONY - Zabezpieczenie ekranu gratis!

SMARTFONY - Zabezpieczenie ekranu gratis!

Kup wybrany smartfon promocyjny z opcją odbioru w sklepie stacjonarnym. Zabezpieczenie ekranu otrzymasz GRATIS na miejscu.

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

APPLE Smartfon APPLE iPhone 8 64GB Złoty

Smartfon APPLE iPhone 8 64GB Złoty

234900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Smartfon APPLE iPhone 8 64GB Złoty

Brak możliwości zakupu
Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon APPLE iPhone 8 64GB Złoty

Okres gwarancji

12 miesięcy

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99

234900

Dodaj do koszyka
Smartfon APPLE iPhone 8 64GB Złoty
SMARTFONY