Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Smartfon ASUS ZenFone Max Pro M2 Niebieski

6.3

Qualcomm Snapdragon 660

Ośmiordzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

Android 8.1 Oreo

6 GB

64

5,

12

Tak

Dominujący kolor:

Niebieski

Kod produktu: 893999

Kod produktu: 893999

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Smartfon ASUS ZenFone Max Pro M2 Niebieski

109999

Produkt chwilowo niedostępny

Produkt niedostępny w sklepie internetowym

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Najnowszy

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Smartfon ASUS ZenFone Max Pro M2 Niebieski


Zenfone Max Pro M2
Większa wydajność. Więcej energii. Większa frajda


Najnowszy ZenFone Max Pro (M2) wykorzystuje epicką wydajność procesora mobilnego Snapdragon™ 660, aby zapewnić Ci moc do wykonywania dowolnych zadań. Zastosowana w nim bateria o pojemności 5000 mAh idealnie nadaje się do nieprzerwanej rozgrywki mobilnej lub niekończącego się oglądania filmów, a ekran jest doskonale chroniony przez szkło Corning® Gorilla® 6. System dwóch aparatów fotograficznych wspomaganych SI i wyposażonych w główną matrycę Sony® wykonuje wspaniałe zdjęcia za każdym razem i praktycznie każdego obiektu – zarówno w nocy, jak i w dzień, tak samo portrety, jak i piękne scenerie – i to praktycznie bez konieczności ingerencji użytkownika! ZenFone Max Pro to Twój wytrzymały i inteligentny towarzysz, stworzony do pracy na pełnym dystansie.


Moc do osiągania celów


ZenFone Max Pro jest napędzany superwydajnym procesorem mobilnym Qualcomm® Snapdragon™ 660, który wykorzystuje silnik SI od firmy Qualcomm do płynnej pracy przy wysokiej responsywności i niewielkim zużyciu energii. ZenFone Max Pro oferuje wysoką moc praktycznie bez wysiłku i gwarantuje użytkownikom najlepsze możliwe wrażenia podczas rozgrywki mobilnej i wielozadaniowości. Z tym smartfonem łatwo osiągniesz więc wszystkie swoje cele.


Moc do długich dystansów


ZenFone Max Pro wygląda elegancko, ale w jego wnętrzu kryje się prawdziwy potwór. Smartfon jest wyposażony w baterię o wysokiej pojemności 5000 mAh, która zapewnia pracę dłuższą, niż kiedykolwiek wydawało Ci się to możliwe. Możesz więc całkowicie oddać się rozgrywce, zanurzyć w niekończących się maratonach filmowych, czy też po prostu surfować w Internecie albo rozmawiać przez telefon – tak długo, jak chcesz. Ze smartfonem ZenFone Max Pro jesteś panem swojego czasu.


Inteligentne aparaty fotograficzne, które myślą o Tobie


System dwóch Inteligentnych aparatów w smartfonie ZenFone Max Pro o Tobie. Dzięki zaawansowanej technologii wykrywania sceny wykorzystującej SI możesz skoncentrować się na fotografowanym obiekcie i za każdym razem uzyskasz doskonały wynik. ZenFone Max Pro rewolucjonizuje świat mobilnej fotografii, zapewniając Ci wygodniejszą i bardziej inteligentną metodę uwieczniania i udostępniania innym każdego magicznego momentu.


Wykonasz ostre zdjęcia, w każdej chwili


Główny aparat telefonu ZenFone Max Pro został zaprojektowany z myślą o umożliwieniu wykonywania najlepszych możliwych zdjęć w praktycznie każdych warunkach oświetleniowych. Niesamowicie światłoczuła matryca pozwala na wykonywanie jasnych, ostrych i bardziej realistycznych zdjęć praktycznie za każdym razem. Jest ona szczególnie imponująca w warunkach słabego oświetlenia lub wtedy, gdy źródło światła znajduje się za obiektem.


Więcej połączeń, więcej przestrzeni na dane


Posiadanie smartfona ZenFone Max Pro eliminuje konieczność noszenia ze sobą dwóch telefonów z dwoma kartami SIM. Oferuje on praktyczne gniazdo o potrójnej funkcjonalności, w którym można zainstalować dwie karty SIM, jak również kartę microSD dla zapewnienia sobie nawet 2 TB dodatkowej przestrzeni na dane. Możesz zatem korzystać z dwóch numerów telefonu jednocześnie, a także masz mnóstwo miejsca na swoje filmy, zdjęcia, gry i inne dane!


Szybki i inteligentny system Android™


Piękny interfejs użytkownika w systemie Android™ gwarantuje bardzo intuicyjne wrażenia podczas obsługi, zwiększając Twoją produktywność i po prostu zapewniając Ci mnóstwo przyjemności podczas korzystania z telefonu.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon ASUS ZenFone Max Pro M2 Niebieski
Parametry

Seria

ZenFone

Dominujący kolor

Niebieski

Wyposażenie

Kabel USB, Ładowarka, Etui, Słuchawki

Gwarancja

24 miesiące

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi

Techniczne

Nie dotyczy

Nano SIM

Qualcomm Snapdragon 660

Ośmiordzeniowy

Częstotliwość taktowania procesora [GHz]

4 x 2.2 + 4 x 1.8

6 GB

64

Tak

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

2000

Nie

Nie

Tak

Tak

Tak

Tak

MicroUSB

Nie

Pyłoszczelność

Nie

Nie

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16 mln

6.3

2280 x 1080

IPS

Ochrona wyświetlacza

Corning Gorilla Glass 6

Fizyczne

Wysokość [mm]

157.9

Szerokość [mm]

75.5

Grubość [mm]

8.5

Waga [g]

175

Oprogramowanie

Android

Wersja systemu operacyjnego

Android 8.1 Oreo

Multimedia

Radio FM

Tak

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 b/g/n

Tak

Standard Bluetooth

5.0

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

GPS, GLONASS, Galileo, QZSS

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Czujnik światła, Rozpoznawanie twarzy, Żyroskop, Akcelerometr, Kompas, Czujnik zbliżeniowy, Czytnik linii papilarnych, Odblokowanie twarzą (Face Unlock), 2 x Nano Sim + micro SD

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

13

Aparat fotograficzny tylny

Tak

5, 12

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Autofocus, Tryb portretowy, Rozpoznawanie scenerii, Tryb nocny, Tryb profesjonalny, HDR, Upiększanie twarzy, Fotofiltry

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - polimerowy

Maksymalny czas czuwania [h]

840

Maksymalny czas rozmów [h]

45

Pojemność akumulatora [mAh]

5000

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

ASUS

Znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon ASUS ZenFone Max Pro M2 Niebieski
Opinie
5 / 5 133 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 133 opinii
133 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Świetny telefon w kwocie nie rujnującej portfela :)

Telefon nie służy mi do grania, a do podstawowych czynności jak dzwonienie w tym również wideorozmowy, sms, przeglądanie stron oraz korzystanie z poczty, także wydajność telefonu jak na wspomniane użytkowanie wypada znakomicie. Z opisu nie wynika, żeby telefon miał szybkie ładowanie, ale od 5-100% telefon ładuje się w około 2,5-3 godzin, co jak na akumulator 5000mAh uznaję za naprawdę dobry wynik. Sama bateria na relaksie wystarcza nawet na 6 dni, a przy intensywnym użytkowaniu do 3 dni. Telefon nie jest, popularnym obecnie, bezramkowcem ale ramki nie są jakieś olbrzymie, a sam telefon wygodnie się trzyma w ręce a obsługa jedną ręką nie jest uciążliwa. Kąty widzenia są spore, choć przy okularach przeciwsłonecznych z polaryzacją telefon należy trzymać równolegle. Kolory, jak na moje oko są doskonałe (czerń jest czarna, biel biała, a wyświetlane truskawki na tapecie są tak soczyste że aż chce się je zjeść). Android sam w sobie jak każdy, łatwy i przejrzysty. Ilość aplikacji fabrycznie zainstalowanych jest w porządku choć mogli nie dawać "popularnej trójki" (insta, FB i Messenger), na szczęście można je wyłączyć i znikają z menu. Wreszcie mam w telefonie normalny kalkulator. W telefonie można aktywować również ZenMotion (ale są to tylko dwa gesty dla wygaś ekran i zablokuj oraz wybudź ekran). Aparat foto spełnia swoje zadanie (ma też wbudowane w aplikacje różne filtry, podwójny aparat z możliwością robienia popularnych ostatnio zdjęć z głębią, w trakcie filmowania można robić również zdjęcia, a do przetestowania pozostaje mi jeszcze porównanie nagrań ze stabilizacją obrazu i bez - w 4K nie ma stabilizacji). Telefon, mimo że posiada pojemny akumulator jest zadziwiająco lekki. Obudowa jest dobrze skrojona, nic nie trzeszczy, a odstaje to co ma odstawać (aparat i przyciski). Jak dla mnie czytnik jest w doskonałym miejscu, nie powoduje przypadkowego odblokowania telefonu przy wkładaniu go do kieszeni. Na plus zasługuje dołączone do telefonu etui, również skrojone na miarę oraz słuchawki douszne z silikonowymi końcówkami. Podoba mi się, że gniazdo słuchawek umieszczone jest w dolnej części telefonu, zawsze wkładam telefon do kieszeni górą do dołu więc zdarzało mi się, że wyrywałam sobie słuchawki z ucha. Mały minus za umieszczenie przycisków po jednej stronie (zrzut ekranu ciężki do wykonania jedną ręką, no chyba że robi się to lewą to jest prościej). Telefon polecam, ponieważ jak w tytule.... jakość wykonania, bateria, funkcje telefonu spełniają klasyczne wymagania, a nie zrobią rozboju w budżecie domowym.

Małgorzata 2019-06-03 11:31:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Świetny smartfon w dobrej cenie

Wybierając nowy telefon postanowiłam pozostać wierna marce Asus. Byłam zadowolona z poprzedniego tel. i jestem zadowolona z obecnego wyboru. Telefon jest ładny, choć minusem jest to, że plastikowa obudowa zbiera odciski palców. Ale i tak postanowiłam używać załączonego, silikonowego etui na plecki smartfona. Telefon jest wygodny w użytkowaniu, a wyświetlacz ma bardzo dobre podświetlenie maksymalne i w bardzo słoneczny dzień nie ma problemu z użytkowaniem. Dźwięk jest przyjemny dla ucha, ale nie idealny jeśli podgłośnimy na maxa. Telefon wytrzymuje dwa dni średniego użytkowania na jednym ładowaniu. Nie zacina się i jest bardzo wydajny (ogólnie Asusy słyną z dobrej wydajności i braku zwiech). Zdjęcia są bardzo dobrej jakości. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z zakupu i polecam ten telefon.

Anna 2019-04-24 16:00:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

POLECAM

Wysoka jakość wykonania, w zestawie słuchawki i etui silikonowe dedykowane do smartfona, procesor, RAM i pamięć wewnętrzna są wystarczające a razem z baterią o pojemności 5000 mAh są idealnym połączeniem zarówno do przeglądania internetu, YT, używania różnych aplikacji. Dodatkowo czysty android Jest wielką zaletą (jeżeli ktoś chce samodzielnie instalować potrzebne mu aplikacje). Aparat robi bardzo dobre zdjęcia, efekt rozmycia (bokeh) działa wyśmienicie, można także ustawić wielkość rozmycia. Oddzielne wejście na jack 3,5mm jest wielkim plusem w dobie różnych telefonów, gdzie można tylko podłączyć pod port usb słuchawki. Wytrzymała konstrukcja. Telefon na pewno godny polecenia osobom, które narzekają na małą pojemność baterii telefonów innych marek.

Dariusz 2019-07-03 22:24:04
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna

Telefon bardzo dobry, jak na swoją cenę. Bardzo polecam. Mimo to warto trochę poczekać, gdyż telefon jest nowy na rynku i ma jeszcze kilka błędów związanych z oprogramowaniem. Na szczęście częste aktualizacje szybko naprawiają problemy i korzysta się z niego coraz przyjemniej. Czas pracy na baterii bardzo długi, nawet przy naprawdę intensywnym użytkowaniu powinien spokojnie starczyć na cały dzień oglądania filmów, gier, słuchania muzyki czy korzystania z social mediów. Telefon jest bardzo szybki, z łatwością sprosta wielu działaniom naraz, nawet dla wymagających użytkowników. Do tego czysty android = łatwe i przyjemne korzystanie z systemu. Serdecznie polecam.

Kamil 2019-01-30 12:52:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Wytrzymała bateria
  • Piękny duży wyświetlacz
  • Twardo siedzący kabel od ładowarki
  • Szybkość działania

Dobry telefon za dobre pieniądze.

Podłączam się, prawdopodobnie nie kupicie lepszego za taką sumę. Jestem na etapie konfigurowania baterii i rozładowanie go do zera to sztuka. Piękny, duży wyświetlacz z żywymi kolorami i szerokim pasmem dostępnej jasności, a także tryb nocny sprawiają, że na prawdę wszystko robi się na nim przyjemnie. Pracuje bardzo szybko i sprawnie, nie jest zaśmiecony niepotrzebnymi aplikacjami. Jedyne tak na prawdę do czego mógłbym się przyczepić to aparat focus nie działa idealnie, co za tym idzie zdjęcia też takie nie są ale gdyby nie było się do czego przyczepić w tej cenie to po co byłyby telefony po 2-3k? :)

rab0r 2019-09-21 07:57:59
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 3 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania
  • bateria
  • port micro usb
  • pamięć 64 BG
  • brak szybkiego ładowania
  • brak dedykowanego przycisku do aparatu
  • słabe nocne zdjęcia

Fajny, prosty telefon

Generalnie idealny telefon dla tych, którzy potrzebują telefonu, który zawsze jest gotowy do działania. Nie jest to demon szybkości do gier, ale wszystko co trzeba działa bardzo dobrze. Bateria fenomenalna 3 dni są całkiem realne. Telefon ogólnie nie zamula, wszystko chodzi płynnie. Najsłabszym punktem sprzętu jest aparat, który jest po prostu średni. W dzień jest raczej ok, ale w nocy albo przy słabym oświetleniu zdjęcia nie powalają. Dodatkowo brakuje mi przycisku szybkiego, bezpośredniego dostępu właśnie do aparatu, ale cóż za telefon w tych pieniądzach, to ciężko oczekiwać jakości.. .

Marcin 2019-10-04 07:13:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam telefona ASUS ZenFone Max Pro M2

Ostatnio kupiłam telefon ASUS ZenFone Max Pro M2. Jest naprawdę świetny. Bateria starcza na bardzo długo - nie trzeba go tak dużo razy ładować (a jeżeli jest taka potrzeba to trwa to bardzo krótko). Dodatkowo wielkość, jak i kształt telefonu ułatwia na nim pracę. W obsłudze nie jest skomplikowany. Czytnik linii papilarnych zdecydowanie pomaga w szybkim odblokowaniu telefonu. Aparat robi wyraźne i bardzo ładne zdjęcia. W cenie było też bezbarwne, sylikonowe etui na telefon oraz słuchawki. Ogólnie jestem bardzo zadowolona z tego telefonu. Myślę, że za taką cenę lepszego nie znajdziecie.

Arleta 2019-06-24 00:08:09
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Jest to zdecydowanie jeden z najlepszych telefonów w tej cenie. Pojemna, wytrzymała bateria oraz 6 GB pamięci RAM umożliwiają długie użytkowanie urządzenia, oglądanie filmów na dużej rozdzielczości ekranie, robienie zdjęć, słuchanie muzyki korzystanie z niego w pełni. Pomimo swoich pokaźnych rozmiarów telefon dobrze leży w dłoni. Moim jedynym problemem są plastikowe, łatwo brudzące i rysujące się plecki, które można jednak zakryć etui rozwiązując problem. Nie należę również do fanów czystego Androida choć wiem, że jest to dla niektórych jest to wielką zaletą ;)

Sławomir 2019-09-21 20:47:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam. Jest lepszy niż dobry !

Bardzo dobry telefon jak i pozostałe, które użytkujemy. Smartfony ASUSA są niedoceniane przez potencjalnych klientów. Jest to piąte urządzenie ASUSA w domu, w tym trzeci smartfon. Jak do tej pory bez najmniejszych uwag. Widać dobrą jakość wykonania a sama konfiguracja na 5++ (biorąc pod uwagę między innymi cenę podobnych modeli innych producentów). Dużym zaskoczeniem dołączony do zestawu tylny pokrowiec. Kupno kolejnego ASUSA podyktowane również bardzo dobrym i super szybkim kontaktem z polską pomocą techniczną producenta.

MAREK 2019-02-09 19:55:42
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 3 / 5 Wydajność
  • 2 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 3 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania
  • Dość solidnie wykonany, jasny wyświetlacz ,
  • Aparat i głośniki, bateria

Asus pro m2

Używam telefonu drugi miesiąc. To już mój drugi taki pierwszy oddałem gdyż w pierwszych dniach się zawieszał. Ogólnie telefon bez większych zastrzeżeń... no może poza aparatem i głośnikami. Ciekawostką jest to że jak na taką moc zdarza mu się zawiesić i to nie w czasie jakiejś gry gdyż wogóle nie gram . Zastanawia mnie też bateria , na samym początku używam baaardzo dużo i potrafiła wytrzymać prawie 4 dni , teraz wytrzymuje do 2 dni przypomnę że to dopiero drugi miesiąc użytkowania , zobaczymy co będzie dalej

Antek 2019-10-11 10:13:36
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon ASUS ZenFone Max Pro M2 Niebieski

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99
Smartfon ASUS ZenFone Max Pro M2 Niebieski
SMARTFONY