JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl   Smartfony i telefony   SMARTFONY   GOCLEVER   Smartfon GOCLEVER Quantum 400 Lite Czarny

Smartfon GOCLEVER Quantum 400 Lite Czarny

4

MediaTek MTK 6572

Dwurdzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

Android 4.4 KitKat

512 MB

4

3

Tak

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 794378

Kod produktu: 794378

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

cena online

19999

Produkt niedostępny
w sklepie internetowym

Produkt dostępny
w wybranych sklepach

Opis i dane

Smartfon GOCLEVER Quantum 400 Lite Czarny

dealna propozycja dla użytkowników, którzy rozpoczynają swoją przygodę z cyfrowym światem.

 

/suppliers/images/description/794/378/b7a39b69d8a29d763b3371d60bb0edde.jpg

 

 

 

 WYDAJNOŚĆ 2 RDZENI

Procesor DualCore doskonale nadaje się do wielozadaniowej pracy. Wydajne komponenty pozwalają na bezproblemowe działanie wymagających aplikacji, zapewniają płynność działania przeglądarki internetowej, równomiernie rozprowadza energię pomiędzy działającymi aplikacjami na urządzeniu. Dzięki zastosowanym 2rdzeniom QUANTUM 400 LITE jest mocny, wygodny i wielofunkcyjny, zarówno dla użytku biznesowego jak i dla rozrywki.

 

 

 

 

 

 

/suppliers/images/description/794/378/9efe3cb00f8d501b44b41c79c3dddc6f.jpg

 

 

 

 

 

 

JAKOŚĆ EKRANU IPS

Wysokiej jakości ekran IPS zapewnia prawdziwe odwzorowanie kolorów, wyjątkowo przyjemne przeglądanie stron internetowych oraz wyższy komfort użytkowania. Ekran przedstawia wyraźny obraz i prawdziwe kolory ze wszystkich kątów widzenia. Ponadto panele IPS nie rozjaśnią ekranu i nie pokazują śladów przy dotknięciu. Jest to niezwykle ważna cecha w przypadku urządzeń dotykowych.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/suppliers/images/description/794/378/ad42918faaf373ac264ef714ba7699a2.jpg

 

 

KOMFORT DWÓCH KART SIM

Funkcja DUAL SIM daje możliwość korzystania z dwóch kart SIM jednocześnie. Jest to przede wszystkim wygoda, gdyż nie musisz nosić ze sobą dwóch telefonów (np. prywatnego i służbowego). Zaletą tej funkcji jest także możliwość jednoczesnego korzystania z kontaktów służbowych i prywatnych. Ponadto za pośrednictwem jednego urządzenia możesz korzystać z dwóch różnych kart = taryf cenowych, dzięki czemu zaoszczędzisz swoje pieniądze np. wybierając tańsze połączenia Internetowe u jednego operatora i połączenia telefoniczne u drugiego.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KOMPAKTOWY ROZMIAR

QUANTUM 400 LITE jest bardzo zgrabny, poręczny i niezwykle lekki, waży zaledwie 102 gramów. Doskonale mieści się w dłoni, dzięki czemu bez problemu można go zabrać ze sobą w każde miejsce. Lekkość oraz specjalna konstrukcja z zaokrąglonymi narożnikami pozwoli na niezwykłą wygodę i bezpieczeństwo użytkowania. Komfort pracy gwarantowany na długi czas.

 

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon GOCLEVER Quantum 400 Lite Czarny

Parametry

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Kabel USB, Ładowarka, Słuchawki

Gwarancja

24 miesiące

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Techniczne

Micro SIM, Mini SIM
MediaTek MTK 6572
Dwurdzeniowy

Częstotliwość taktowania procesora [GHz]

1.0
512 MB
4
Tak

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

32
Nie
Tak
Tak
Tak
MicroUSB
Nie

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16 mln
4
800 x 480
IPS

Fizyczne

Wysokość [mm]

124.5

Szerokość [mm]

64.5

Grubość [mm]

9.2

Waga [g]

102

Oprogramowanie

Android

Wersja systemu operacyjnego

Android 4.4 KitKat

Multimedia

Radio FM

Tak

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 b/g/n
Tak

Standard Bluetooth

4.0

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Nie

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

GPS, A-GPS

Funkcje

Funkcje dodatkowe

G-Sensor, Czujnik zbliżeniowy

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

0.3

Aparat fotograficzny tylny

Tak
3

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Zoom cyfrowy

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - jonowy

Maksymalny czas czuwania [h]

125

Maksymalny czas rozmów [h]

6

Pojemność akumulatora [mAh]

1600

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

GOCLEVER
Koszty Gospodarowania Odpadami
0.76

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon GOCLEVER Quantum 400 Lite Czarny
Opinie
5 / 5 9 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 9 opinii
9 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

SMARTFON GOCLEVER

Dobry fon, w naprawdę dobrej cenie. Spełnia wymagania zarówno jako fon, jako aparat, kamerka. Naprawdę polecam, bo jest równie dobry jak markowa konkurencja, a cena bardzo przystępna ;)))) i jako prezent też się sprawdził;)))

EWA 2016-04-21 08:18:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

POZYTYW

Telefon lepszy niż się spodziewałam, może konkurować z markowym sprzętem

Klient 2016-04-19 10:57:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam !

Wyświetlacz jest stosunkowo wysokiej jakości jak na tą cenę. Na ustawionej pełnej jasności czytelny nawet w pełnym słońcu. Przyzwoite Wi-fi łapie sieci nawet w bardzo trudnych warunkach(niestety kosztem dojenia baterii). Dual Sim, które faktycznie działa korzystam cały czas z Karty T-Mobile i Play. Miałem wcześniej do czynienia z telefonami Samsung'a, Lenovo i LG z funkcją dual sim tam to udawało, że działa. GPS hmm nie mogę zgodzić się z opinią części użytkowników, iż gubi zasięg ja tego problemu nie odczułem powiem więcej jestem zadowolony z zainstalowanej fabrycznie Navi. Bateria po dwóch latach trzyma nadal tak samo maks 7h ciągłej pracy z muzyką i internetem. Przednia kamera w wideo rozmowach sprawuje się dobrze obraz jest płynny i jakość obrazu jest akceptowalna. Dobry tryb dla programistów jeżeli używacie telefonu do tworzenia aplikacji to ten model się świetnie nadaje do testowania i debugowania. Odporny na upadki i zalania zdarzyło mi się kilka razy go upuścić i raz dość konkretnie zalać colą. Nie odniósł żadnych obrażeń zewnętrznych ani wewnętrznych. Przy upadku na przysłowiową twarz ekran przeżył.

Piotr 2015-09-26 07:59:33
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Goldberg Quantum 400 lite

Ogòlnie telefon jest ok,wszystko fajnie działa,jedynym minusem jest bateria i antenka w telefonie ,ktòre powodują ,źródło są problemy z zasięgiem i z szybkim rozładowaniem bateria w telefonie. Ale według mnie ,wystarczy wysłać telefon do serwisu i wszystko będzie ok.

Paweł 2015-08-27 07:16:16
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Goldberg Quantum 400 lite

Ogòlnie telefon jest ok,wszystko fajnie działa,jedynym minusem jest bateria i antenka w telefonie ,ktòre powodują ,źródło są problemy z zasięgiem i z szybkim rozładowaniem bateria w telefonie. Ale według mnie ,wystarczy wysłać telefon do serwisu i wszystko będzie ok.

Paweł 2015-08-27 07:16:16
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Gorąco polecam

Gorąco polecam, smartfon tani i w dodatku bardzo dobry. Dobrze leży w dłoni, jak dla mnie wielkość idealna. Dobry prezent dla dziecka, które rozpoczyna przygodę ze smartfonem.

Klient 2015-07-10 11:55:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Gorąco polecam

Gorąco polecam, smartfon tani i w dodatku bardzo dobry. Dobrze leży w dłoni, jak dla mnie wielkość idealna. Dobry prezent dla dziecka, które rozpoczyna przygodę ze smartfonem.

Klient 2015-07-10 11:55:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Telefon świetny,warty kupna, tyle upadków szybka wciąż cała.Nie zacina się, bardzo dobre kolory. Brak jakich kol wiek minusów

Klient 2015-05-16 15:56:21
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Telefon świetny,warty kupna, tyle upadków szybka wciąż cała.Nie zacina się, bardzo dobre kolory. Brak jakich kol wiek minusów

Klient 2015-05-16 15:56:21
Czy ta opinia była przydatna?

Akcesoria

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon GOCLEVER Quantum 400 Lite Czarny

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99
Smartfon GOCLEVER Quantum 400 Lite Czarny
SMARTFONY