Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue

6.21

Hisilicon Kirin 710

Ośmiordzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

Android 9.0 Pie

3 GB

64

13,

2

Tak

Dominujący kolor:

Niebieski

Kod produktu: 892443

Kod produktu: 892443

Dostępne warianty:

Kolor obudowy: Niebieski
Niebieski

Niebieski

Czarny

Czarny

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue

cena z kodem rabatowym

73508

cena bez kodu : 769

76.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue

cena z kodem rabatowym

73508

cena bez kodu : 769

76.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

HUAWEI

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue


HUAWEI P smart 2019 został wyposażony w podwójny aparat. Wspomagany przez sztuczną inteligencję umożliwia wykonywanie zdjęć w jeszcze lepszej jakości – ostrzejszej i barwniejszej. Pamięć 64 GB pozwoli zapisać tysiące takich zdjęć - pełnych detali.


Całość zamknięta jest w czarującej obudowie HUAWEI P smart 2019. Eleganckiej i stylowej. Dostępnej obecnie w dwóch wariantach kolorystycznych – czarnym oraz niebieskim „aurora”.


Czarujący design 


Nowoczesne i praktyczne rozwiązania - z jednej strony, a z drugiej - mocny procesor i imponująca pamięć kryją się w wyjątkowo pięknym smartfonie HUAWEI P smart 2019. Eleganckim. Stylowym. Czarującym. Dostępny obecnie w dwóch wariantach kolorystycznych – czarnym oraz niebieskim „aurora”.



Panoramiczny ekran w kompaktowej obudowie


HUAWEI P smart 2019 jest modelowym przykładem smartfona, który ma duży ekran, a przy tym jest kompaktowy i wygodnie leży w dłoni. Ekran FullView o rozdzielczości Full HD+ (2340x1080) oraz przekątnej 6,21” odwzorowuje obraz w naturalnych proporcjach (19,5:9). Ramki, które otaczają wyświetlacz są jednocześnie cienkie i wytrzymałe. Nawigowanie po ekranie jest więc proste. Smartfon bez problemu mieści się w kieszeni. Ekran typu Dewdrop pokrywa prawie 90 proc. przedniej powierzchni smartfona.  


Zdjęcia niemal jak z bajki


HUAWEI P smart 2019 oferuje dwa tylne aparaty. Matryca w głównym obiektywie wynosi 13 MP, a w drugim – odpowiedzialnym za gromadzenie i przetwarzanie danych z głębi pola oraz tworzenie efektu bokeh – 2 MP. Aparat zainstalowany na froncie smartfona oferuje 8 MP i przeznaczony jest do zdjęć selfie.


Wspomagany przez sztuczną inteligencję


Proces wykonywania zdjęć wspomagany jest przez sztuczną inteligencję. Pozwala ona dostrzec więcej szczegółów niż ludzkie oko. Rozpoznaje tła oraz obiekty oraz sugeruje najlepsze oświetlenie oraz nasycenie barwami. Dzięki temu zdjęcia – wykonane nawet przy słabym oświetleniu - mogą być wspaniałe i zjawiskowe. Niemal jak z bajki.



HUAWEI Share 2.0


Huawei Share 2.0 pozwala na transfer danych pomiędzy urządzeniami Huawei.

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue
Parametry

Seria

P

Dominujący kolor

Niebieski

Wyposażenie

Kabel USB, Ładowarka

Gwarancja

24 miesiące

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim

Techniczne

Nie dotyczy

Nano SIM

Hisilicon Kirin 710

Ośmiordzeniowy

Częstotliwość taktowania procesora [GHz]

4 x2.2 + 4 x 1.7

3 GB

64

Tak

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

512

Nie

Nie

Tak

Tak

Tak

Tak

MicroUSB

Nie

Pyłoszczelność

Nie

Nie

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16.7 mln

6.21

2340 x 1080

LTPS

Ochrona wyświetlacza

Corning Gorilla Glass

Fizyczne

Wysokość [mm]

155.2

Szerokość [mm]

73.4

Grubość [mm]

7.95

Waga [g]

160

Oprogramowanie

Android

Wersja systemu operacyjnego

Android 9.0 Pie

Multimedia

Radio FM

Tak

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac

Tak

Standard Bluetooth

4.2

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

GPS, A-GPS, GLONASS

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Czujnik światła, Kompas, Czujnik zbliżeniowy, Czytnik linii papilarnych, Czujnik grawitacyjny

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

8

Aparat fotograficzny tylny

Tak

13, 2

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Rozpoznawanie scenerii, Upiększanie twarzy, Autofokus z detekcją fazy

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - jonowy

Pojemność akumulatora [mAh]

3400

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

Huawei Polska Sp. z o.o.

Znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue
Opinie
5 / 5 160 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 160 opinii
160 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Super telefon za dobre pieniądze.

Marcin 2019-09-14 11:46:26
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Ocena bardzo pozytywna

Telefon bardzo lekki, łady, funkcjonalny i intuicyjny. Bardzo miło mnie zaskoczył. Jestem bardzo zadowolona i poleca każdemu te markę.

Ewa 2019-09-13 17:53:53
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Smartfon HUAWEI P Smart 2019

Bardzo polecam smartfon HUAWEI P Smart 2019, jego wygląd przykuwa uwagę oraz cena ok. Jest to telefon, który na 100% polecam. Bateria bardzo długo trzyma i super procesor.

Karolina 2019-09-12 15:23:51
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Bardzo wydajny smartfon.

JUSTYNA 2019-09-11 10:23:11
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 1 / 5 Design i jakość wykonania

Poleca, fajny telefon za przystępne pieniądze

Bardzo fajny telefon, ładnie wygląda, bateria długo działa. Bardzo ładne zdjęcia robi. Niska cena a fajna jakość

Kinga 2019-09-10 20:21:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Gorąco polecam wszystkim ten produkt, jestem zadowolona zaczynając od wyglądu zewnętrznego po działanie telefonu. Bardzo ładnie wykonany, piękny kolor, aparat robi świetne zdjęcia, bateria wytrzymuje odpowiedni czas dla mnie, szybko się ładuje, dosyć łatwy w obsłudze, nie ma w nim nic skomplikowanego, wyświetlacz odpowiedniej wielkości. Polecam wszystkim ten produkt, jest zgodny z opisem, jak dla mnie strzał w 10.

Jolanta 2019-09-09 22:04:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Jestem zadowolona z tego telefonu

Telefon jest fajny, ma duży wyświetlacz, dobra bateria. A najważniejsze dobrze się prezentuje.

TERESA 2019-09-08 20:53:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Bardzo dobry telefon, za tak niską cenę

Wydajny, szybki oraz lekki taki jest Huawei P Smart 2019, dlaczego go wybrałem? - Szukałem telefonu w określonej kwocie, z dobrym aparatem z przodu i z tyłu i tak właśnie jest ":) pozdrawiam.

Adrian 2019-09-04 20:16:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Zachwycający

Gorąco polecam wszystkim! Lekki, zgrabny i szybko reagujący telefon. Zachęcam do kupienia.

Aneta 2019-09-04 12:51:15
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Zachwycający

Gorąco polecam. Zgrabny, lekki i szybko reagujący telefon. Zachęcam kupić etui, które jest świetnie dopasowane.

Aneta 2019-09-04 12:40:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Smartfon dzięki ładnie zaprojektowanej obudowie oraz ekranowi bez obramowania wygląda ultra nowocześnie. Ten model robi do tego bardzo dobre zdjęcia, jest przejrzysty w obsłudze. Świetny produkt, jak na ten przedział cenowy.

Joanna 2019-09-03 21:14:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Aparat

Aparat aparat jest fajny, ma wszystkie funkcje, które potrzebuje, tylko denerwuje mnie, że w trybie przysłony nie mogę sobie zrobić selfie.

Jacek 2019-09-01 20:24:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Telefon fajny, łatwy w obsłudze i do tego piękny kolor

Natalia 2019-08-30 17:36:45
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam.

Dopiero zaczynam użytkować, ale mogę polecić. Jakość zdjęć bez zarzutów, system sprawnie chodzi, wygląd zgrabny, dobrze trzyma się w dłoni. :)

Aneta 2019-08-29 17:59:58
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Telefon szybko, pracuje bez zacięć. Kolor aurora blue rewelacyjny. Jeśli chodzi o stosunek wydajności i możliwości telefonu do ceny to świetna propozycja.

Joanna 2019-08-28 23:09:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Wielkosc
  • Brak

Super telefon

Najlepsze w tym telefonie sterowanie gestami. Aparat robi piękne zdjęcia.

Jarek 2019-08-23 21:32:30
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 4 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 4 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 4 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Telefon ma wszystko, co potrzebne dla przeciętnego użytkownika: bateria wytrzymuje dwa dni, czytnik linii papilarnych, płynność w użytkowaniu i NFC. Aparat jest świetny, wyświetlacz ma wspaniałe kolory i mimo sporych jego rozmiarów, urządzenie dobrze trzyma się w dłoni. Wszystko to zapakowane jest w bardzo ładną obudowę.

Wiktoria 2019-08-21 20:10:37
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Doskonały w swojej klasie

Telefon niezwykle pozytywnie mnie zaskoczył. W tej kategorii cenowej nie spodziewałem się tak dobrej jakości telefonu. Już wcześniej miałem HUAWEI więc wiem jak działa ale i tak wydajność smartfona jest doskonała, a aparat robi zdumiewająco dobre zdjęcia wychwytując ostrość w ruchu. Sprzedawca Media Expert naprawdę dobrze mi doradził dziękuję.

Sławomir 2019-08-19 09:16:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam bardzo

Fajny, wygodny. Wygląda bardzo ładnie, bateria na bardzo wysokim poziomie, spokojnie wytrzyma cały dzień, a nawet więcej. Ekran duży, kolory nasycone. Aparat zadowalający. Telefon nie zawiesza się, działa sprawnie i szybko :)!

Żaneta 2019-08-17 16:03:29
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna

Telefon bardzo ładny. W sam raz na prezent dla żony. Duży wyświetlacz na całej powierzchni telefonu robi wrażenie. W tej cenie dosyć fajne parametry. Oby bateria długo była żywa. Polecam.

Grzegorz 2019-08-12 20:00:25
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Kupuj taniej! do -50%! (12-18-09)

Kupuj taniej! do -50%

Kupuj taniej do -50%! z kodem rabatowym!

Sprawdź >>

K - 1401 - 60 zł za wydane 500 zł - otrzymasz nawet 1800 zł na przyszłe zakupy!

60 zł za wydane 500 zł - otrzymasz nawet 1800 zł na przyszłe zakupy!

60 zł za wydane 500 zł na zakup promocyjnych produktów - nawet 1800 zł na przyszłe zakupy!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

HUAWEI - P Smart 2019

5787 - SMARTFONY - Zabezpieczenie ekranu gratis!

SMARTFONY - Zabezpieczenie ekranu gratis!

Kup wybrany smartfon promocyjny z opcją odbioru w sklepie stacjonarnym. Zabezpieczenie ekranu otrzymasz GRATIS na miejscu.

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

HUAWEI Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue

Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue

76900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue

Brak możliwości zakupu
Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99

73508

cena bez kodu: 769

Dodaj do koszyka
Smartfon HUAWEI P Smart 2019 Aurora Blue
SMARTFONY