Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski

6.1

Huawei Krin 980

Ośmiordzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

Android 9.0 Pie

6 GB

128

8,

16,

40

Tak

Dominujący kolor:

Niebieski

Kod produktu: 895026

Kod produktu: 895026

Dostępne warianty:

Kolor obudowy: Niebieski
Niebieski

Niebieski

Czarny

Czarny

Jasnoniebieski

Jasnoniebieski

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski

249900

249.90 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski

249900

249.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

HUAWEI

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski

Fantastyczne kolory

Czerpiąc inspirację z cudownego nieba, HUAWEI P30 odzwierciedla przenikliwe kolory światła i przestrzeni. Obserwuj piękno różowego świtu, błękit nieba w ciągu dnia, tajemniczą Aurorę i ciemność nocy.

Zrób furorę

System potrójnej kamery Leica umożliwia wykonywanie zdjęć w taki sposób, aby zobaczyć świat w całości. System ten, z kamerą Super Sensing o rozdzielczości 40 MP, ultraszerokokątnym obiektywem 16 MP i teleobiektywem 8 MP daje swobodę uchwycenia piękna świata.

Ewolucja światła

Reguła wykrywania kolorów została przepisana przez HUAWEI z RGB (red, green, blue) na RYB (red, yellow, blue), aby zapewnić więcej światła na zdjęciach. Współpraca między sensorem HUAWEI SuperSpectrum, jednostką przetwarzania obrazu1ISP Kirin 980 i specjalnie zaprojektowanym algorytmem zapewnia o 40% więcej światła, pozwalając zachować wyraźne wspomnienia zarówno w nocy, jak i w dzień.

Zobacz to, co
niewidoczne w ciemności

Zobacz ukryte piękno nocy dzięki wartości ISO 204800 w HUAWEI P30. Wykonasz doskonałe ujęcia podczas romantycznego wieczoru przy świecach, a ciemność nie będzie dla Ciebie przeszkodą.

Uwolnij swoją naturę

Przedni aparat 32 MP w smartfonie HUAWEI P30 rozpozna Twoją twarz i stworzy doskonałe selfie, dobierając idealną jasność i ostrość. Twoje selfie będą wyróżniać się wyjątkową dokładnością, nawet gdy wykonasz je przy nadmiernym oświetleniu tylnym lub podczas nocnej imprezy.

Dostojna elegancja

Ekran FullView3 OLED HUAWEI 6.1” zapewnia szersze pole widzenia oraz lepsze i żywsze kolory, które doskonale prezentują się w każdych warunkach.

Inteligentny dotyk,
absolutny komfort

Weź telefon HUAWEI P30 do ręki, a zaawansowany czujnik odcisku palca wbudowany w ekranie natychmiast go odblokuje.

Wykonaj skok w przyszłość

Kirin 980 to pierwszy na świecie procesor mobilny wykonany w technologii 7 nm. Odznacza się większą wydajnością i zmniejszonym zużyciem energii. Ten nowoczesny układ w połączeniu z 6 GB pamięci RAM i 128 GB pamięci do przechowywania danych zapewnia doskonałą wydajność telefonowi HUAWEI P30.

Błyskawiczne
ładowanie

Ładowanie przestało być uciążliwe. Naładuj swój telefon w prosty sposób przed wyjściem z domu albo podczas przerwy na kawę za pomocą certyfikowanej ładowarki TÜV HUAWEI SuperCharge.

Udostępniaj za pomocą
OneHop

Aby w parę sekund przesłać zdjęcia, filmy i dokumenty do komputera MateBook, wystarczy jeden ruch palcem. A jeśli potrząśniesz telefonem i dotkniesz nim komputera MateBook, możesz nagrać 60-sekundowy film z tego, co widać na ekranie laptopa i zapisać go w swoim telefonie. Ponadto możesz w prosty sposób kopiować tekst między urządzeniami.

Zastosowane technologie

DLNA

Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski
Parametry

Seria

P

Dominujący kolor

Niebieski

Wyposażenie

Ładowarka, Słuchawki, Kabel USB Typ-C

Gwarancja

24 miesiące

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi

Techniczne

IP53

Nano SIM

Huawei Krin 980

Ośmiordzeniowy

Częstotliwość taktowania procesora [GHz]

2 x 2.6 + 2 x 1.92 + 4 x 1.8

6 GB

128

Tak

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

Nie dotyczy

Tak

Tak

Tak

Tak

Tak

Tak

USB typ C

Tak

Pyłoszczelność

Tak

Tak

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16.7 mln

6.1

2340 x 1080

OLED

Fizyczne

Wysokość [mm]

149.1

Szerokość [mm]

71.4

Grubość [mm]

7.6

Waga [g]

165

Oprogramowanie

Android

Wersja systemu operacyjnego

Android 9.0 Pie

Multimedia

Radio FM

Nie

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac

Tak

Standard Bluetooth

5.0

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

A-GPS, GLONASS, Galileo

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Rozpoznawanie twarzy, Żyroskop, Akcelerometr, Kompas, Czytnik linii papilarnych, Czujnik Halla, Czujnik grawitacyjny

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

32

Aparat fotograficzny tylny

Tak

8, 16, 40

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Panorama, Optyczna stabilizacja obrazu, Laserowy Autofokus, HDR, Szerokokątny obiektyw

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - polimerowy

Pojemność akumulatora [mAh]

3650

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

Huawei Polska Sp. z o.o.

Znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski
Opinie
5 / 5 34 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 34 opinii
34 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam, petarda

Huawei P30 jest dla mnie idealny, zależało mi na dobrym aparacie, a jest bardzo dobry. Dodatkowo chciałem mieć wejście słuchawkowe, które w tym telefonie się znalazło. Nie chciałem zakrzywianego ekranu jak w p30 pro i mam płaski. Jedynym minusem jest jednak nieco słabszy aparat niż w p30 pro, ale to już kwestia ceny. Telefon idealnie leży w ręce, wymiary są dobre, ponieważ nie chciałem mieć też za dużego ekranu. Opłacało się kupić przed premierą, bo zegarek też jest świetny.

Mikołaj 2019-03-30 16:15:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

P30 = P100% Huawei deklasuje

Kupiony w przedsprzedaży wraz z smartwatchem ( wielki plus za gratis ) moim zdaniem najbardziej zaskoczył wszystkich w porównaniu z innymi flagowcami. Posiadałem inny, który bym dla mnie za duży P30 to świeżość, elegancja, aparaty wymiatają podzespoły na najwyższym poziomie, nic tylko cieszyć się telefonem no i oczywiście smartwatch- idę biegać. Ppozdrawiam cała obsługę Media Expert.

Mateusz 2019-04-09 22:02:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Genialny

Telefon świetny w każdym aspekcie. Największe wrażenie robi aparat, przebija konkurencję pod względem jakości zdjęć. Świetnie sprawdza się również do zdjęć w słabym oświetleniu. Telefon jest bardzo poręczny i działa błyskawicznie. Duży plus za szybki czytnik linii papilarnych zamontowany w ekranie. Bateria wytrzymała, szybko się ładuje. Bardzo polecam ten telefon. :)

Michał 2019-08-21 21:13:08
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Bateria wygląd działanie aparat

P30 opinia

Nie rozumiem dlaczego ten smartfon jest źle oceniany pod względem łapek posiadam go i jest bardzo dobry jeśli ktoś uważa że jest słaby to widocznie nie miał go w rękach. Smartfon warty kupna i nie warto czytać tych bzdet typu słaba bateria lub muli

Darek 2019-08-16 15:24:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Gorąco polecam!

Polecam. Szybkość działania, super aparat naprawdę robi super zdjęcia, pięknie wyglądający ekran, co do baterii mam obawy czy przy intensywnym korzystaniu wystarczy na cały dzień, ale szybkość ładowania baterii rekompensuje trochę tą niedogodność.

Andrzej 2019-09-02 19:39:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Ekstra produkt

Huawei P30 to miłość od pierwszego wejrzenia! Idealny design, przepiękny kolor i co najważniejsze bogate wnętrze. Bardzo dobry procesor, wydajna bateria i największy atut świetny aparat fotograficzny. Jak dla mnie sprzęt na 6+ :)

Karolina 2019-08-25 19:30:46
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
  • Szybkość działania
  • ładny design
  • premium

Huawei P30

Posiadam ten telefon od miesiąca i muszę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony. Pod względem działania tzn płynności nie zdarzyło mi się, aby telefon zwolnił chociaż by na sekundę. Ogólnie na duży +. Polecam ten telefon.

Kamil 2019-10-02 15:15:05
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna, polecam gorąco ten telefon

Praca na tym telefonie to czysta przyjemność, wszystkie funkcje bardzo intuicyjne, bateria wytrzymuje dwa dni pracy, lub jeden bardzo intensywny. Multimedia na wysokim poziomie, aparat poza jakąkol wiek konkurencją.

Janusz 2019-04-17 21:44:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Ten Huawei jest bardzo ciekawym rozwiązaniem codziennych problemów z telefonią komórkową;) Rewelacyjny design + doskonałe parametry. Szukałem telefonu biznesowego-znalazłem HUAWEI P30!

Tomasz 2019-07-02 21:14:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski

Telefon ładny, łatwy w obsłudze i posiada dużą baterię, poza tym aparat jest pierwszej klasy. uważam że pomimo swojej ceny warto go kupić i myślę że cena to jego jedyna wada. Polecam.

Rafał 2019-07-08 20:38:44
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

HUAWEI - P30 | P30 Lite | P30 PRO

K - 1442 - 1418 - MEGA RABATY - piąty produkt 80% taniej!

Piąty produkt 80% taniej!

Wybrane produkty nawet 80% taniej! -25% na drugi lub -40% na trzeci lub -70% czwarty lub piąty produkt z rabatem 80%!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

HUAWEI Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski

Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski

249900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski

Brak możliwości zakupu
Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Warunki ubezpieczenia

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”


Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 4200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 4200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 4200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 140,00 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla banków Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Agricole Bank Polska S.A., przy kredytowaniu produktów z kategorii "Telefony i smartfony" wymagana może być wpłata własna w wysokości min 10% wartości produktu.

W przypadku Credit Acricole Bank Polska S.A. dodatkowo wymagany jest wiek kredytobiorcy: ukończone 21 lat.


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99

249900

Dodaj do koszyka
Smartfon HUAWEI P30 6/128GB Aurora niebieski
SMARTFONY