Porównanie produktów

Posiadasz w porównaniu maksymalną liczbę produktów

Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny

5.9

Samsung Exynos 7904

Ośmiordzeniowy

Wersja systemu operacyjnego:

Android 9.0 Pie

4 GB

64

5,

16

Tak

Dominujący kolor:

Czarny

Kod produktu: 895020

Kod produktu: 895020

Dostępne warianty:

Kolor obudowy: Czarny
Czarny

Czarny

Biały

Biały

Koralowy

Koralowy

Niebieski

Niebieski

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny

cena online

114900

114.90 zł x 11 rat RRSO

Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny

cena online

114900

114.90 zł x 11 rat RRSO

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Odbiór za godzinę

1. Złóż zamówienie
2. Potwierdzimy dostępność w ciągu 15 min.
3. Odbierz produkt w sklepie

Wybierz sklep, w którym chcesz odebrać towar

Na

Pobierz swoją lokalizację

Opis i dane

Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny

Galaxy A40

Zobacz świat na ekranie


Na 5,9-calowym wyświetlaczu Infinity w Galaxy A40 zobaczysz każdy szczegół tego, co oglądasz. Od teledysku po najnowszy boxset, dzięki FHD+ i Super AMOLED, każda treść jest prezentowana na ekranie rozciągającym się od brzegu do brzegu urządzenia.


Doskonały projekt w niezwykłych kolorach


Gładki, smukły i piękny Galaxy A40 został zaprojektowany, aby olśniewać. Dzięki tyłowi wykonanemu z glasstic 3D i zaokrąglonym krawędziom, urządzenie doskonale układa się w dłoni. Wybierz jeden z odcieni: czarny, biały, koralowy lub niebieski i wyraź siebie.


Uchwyć wszystkie cenne chwile


Niesamowity podwójny aparat w Galaxy A40 składa się z aparatu 16 MP (F1.7) i ultraszerokokątnego aparatu 5 MP o 123-stopniowym polu widzenia. Dzięki niemu uchwycisz każdą scenę tak, jak widzi ją ludzkie oko i uwiecznisz każdą chwilę wartą wspomnień.


Poszerz horyzonty


Od niesamowitych krajobrazów po zdjęcie grupowe, ultraszerokokątny obiektyw obejmie wszystko. 16- megapikselowy aparat główny pozwoli uchwycić kaźdy szczegół, zarówno w dzień jak i w nocy. Każde Twoje ujęcie stanie się wyraźne, jasne i ożywione.



Ulepsz swoje zdjęcia dzięki 19 dostępnym trybom

Galaxy A40 jest sprytny i doskonale rozróżnia fotografowane obiekty więc w zależności od tego, czy fotografujesz przepiękny zachód słońca, czy talerz z apetycznym daniem, aparat dobierze optymalny poziom jasności i nasycenia.


Pokaż się z najlepszej strony

Selfie z definicji mają wyglądać dobrze. Dzięki przedniemu aparatowi 25 MP każde ujęcie będzie udane. Selfie focus sprawi, że będziesz w centrum uwagi, ponieważ delikatnie rozmyje tło, a tryb Smart Beauty zawsze zapewni idealny wygląd.


Wyraź siebie za pomocą AR

Galaxy A40 daje Ci jeszcze więcej możliwości wyrażenia siebie w kreatywny sposób. Stwórz własne AR Emoji i wysyłaj do przyjaciół. Baw się też naklejkami, filtrami i znaczkami, tworząc zabawne zdjęcia.


Naładuj się energią, która trwa

Galaxy A40 będzie zawsze gotowy, kiedy będziesz go najbardziej potrzebował. Dzięki baterii o pojemności 3100 mAh będziesz mógł przez cały dzień przesyłać strumieniowo filmy i wykonywać połączenia. A kiedy Twój smartfon opada z sił, szybkie ładowani o mocy 15 W przywróci mu energię.


Wystarczająco szybki, aby dotrzymać Ci kroku

Uruchamiaj szybko aplikacje i graj w gry z rozbudowaną grafiką. Galaxy A40 ma wystarczającą moc i wydajność, aby sprawnie działać. Dzięki 4 GB pamięci RAM i 64 GB pamięci ROM możesz przechowywać znacznie więcej i cieszyć się mniejszym opóźnieniem.


Specyfikacja

Dane techniczne:

Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny
Parametry

Seria

Galaxy

Dominujący kolor

Czarny

Wyposażenie

Kabel USB, Ładowarka

Gwarancja

24 miesiące

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Techniczne

Nie dotyczy

Nano SIM

Samsung Exynos 7904

Ośmiordzeniowy

Częstotliwość taktowania procesora [GHz]

4 x 1.8 + 4 x 1.6

4 GB

64

Tak

Maksymalna pojemność karty pamięci [GB]

512

Tak

Nie

Tak

Tak

Tak

Tak

USB typ C

Nie

Pyłoszczelność

Nie

Nie

Wyświetlacz

Liczba kolorów ekranu

16 mln

5.9

2340 x 1080

Super AMOLED

Fizyczne

Wysokość [mm]

144.4

Szerokość [mm]

69.2

Grubość [mm]

7.9

Waga [g]

140

Oprogramowanie

Android

Wersja systemu operacyjnego

Android 9.0 Pie

Multimedia

Radio FM

Tak

Odtwarzacz audio

Tak

Odtwarzacz wideo

Tak

Komunikacja

Tak

Standard Wi-Fi

802.11 a/b/g/n/ac

Tak

Standard Bluetooth

5.0

SMS

Tak

MMS

Tak

E-mail

Tak

GPRS

Tak

EDGE

Tak

HSDPA

Tak

HSPA+

Tak

HSUPA

Tak

LTE

Tak

Nawigacja

Odbiornik GPS

Tak

System nawigacyjny

GPS, GLONASS, BEIDOU, Galileo

Funkcje

Funkcje dodatkowe

Czujnik światła, Żyroskop, Akcelerometr, Kompas, Czujnik zbliżeniowy, Czytnik linii papilarnych, Czujnik Halla

Alarm (budzik)

Tak

Dyktafon

Tak

Kalendarz

Tak

Kalkulator

Tak

Tryb głośnomówiący

Tak

Wibracje

Tak

Aparat

Aparat fotograficzny przedni

Tak

Rozdzielczość aparatu fotograficznego przedniego [Mpix]

25

Aparat fotograficzny tylny

Tak

5, 16

Lampa LED

Tak

Funkcje aparatu

Autofocus, Geolokalizacja, Wykrywanie twarzy, Zdjęcia seryjne, Panorama, Nagrywanie wideo w rozdzielczości Full HD, Optyczna stabilizacja obrazu, Tryb slow motion, HDR

Zasilanie

Zintegrowany akumulator

Tak

Rodzaj akumulatora

Litowo - polimerowy

Maksymalny czas rozmów [h]

18

Pojemność akumulatora [mAh]

3100

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

Samsung Electronics Polska sp. z o.o.

Znaki zgodności

Opinie klientów

Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny
Opinie
5 / 5 66 opinii
100% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 66 opinii
66 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Zgrabny, lekki telefon. Ma dużo potrzebnych funkcji. Ma dobry aparat i robi doskonałe zdjęcia. Polecam.

Adam 2019-09-20 10:11:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Samsung A40

Bardzo fajny, ładny i zgrabny telefon z dobrej jakości aparatami i wyświetlaczem umożliwiającym oglądanie filmów w HD - także nie widzę wad...

Radosław 2019-09-17 17:03:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 4 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Telefon jak za tą cenę jest świetny! Przy moim użytkowaniu non stop na Internecie i aplikacjach bateria trzyma tzw. cały dzień ! Aparat robi cudowne zdjęcia tym bardziej z szerokokątnego obiektywu!

Jakub 2019-09-15 14:43:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Pozytywna-wszystko OK!

Telefon jest naprawdę funkcjonalny! Uwielbiam markę SAMSUNG!!!

Klaudia 2019-09-11 21:39:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Wydajność
  • 4 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Bardzo fajny telefony.

Mariusz 2019-09-08 00:10:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

POLECAM

Serdecznie polecam telefon Samsung Galaxy A40. Ma bardzo estetyczny wygląd oraz świetne wymiary, idealnie mieści się w dłoni. Bardzo prosty w obsłudze, naładowany do 100% starcza nawet na dwa dni. Mimo dużej ilości aplikacji chodzi sprawnie, bez zacinania. Aparat robi zdjęcia najwyżej jakości. Polecam.

Jakub 2019-09-06 14:38:40
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Polecam

Super telefon w dobrej cenie i z dobrymi parametrami.

Jacek 2019-09-03 11:47:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Smartfon

Ten produkt jest bardzo przyjemny w użytkowaniu, jego dużą zaletą jest jego wielkość, ponieważ łatwo się go przenosi. Chciałbym także pochwalić jego interfejs.

Ewa 2019-09-01 11:30:24
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Super

Bardzo fajny telefon. Dobrze leży w ręce. Ładny, duży ekran. Prosty w obsłudze. Polecam.

Monika 2019-08-26 19:54:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Wydajność
  • 5 / 5 Czas pracy na baterii
  • 5 / 5 Jakość i wielkość wyświetlacza
  • 5 / 5 Funkcje i łatwość obsługi
  • 5 / 5 Aparat i jego funkcje
  • 5 / 5 Design i jakość wykonania

Przyjazny i ładny

Bardzo przyjazny smartfon, wizualnie bez zastrzeżeń, w pracy również bardzo fajny. Aparaty bardzo dobre. polecam gorąco :)

Katarzyna 2019-08-23 18:58:47
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

K - 1409 - 70 zł za wydane 500 zł - otrzymasz nawet 2100 zł na przyszłe zakupy!

70 zł za wydane 500 zł - otrzymasz nawet 2100 zł na przyszłe zakupy!

Dokonaj zakupu wybranych produktów promocyjnych. Po 13.10.2019 otrzymasz na podany w zamówieniu adres e-mail kod rabatowy na kolejne zakupy. Kod ważny przez 14 dni. Ciesz się z rabatu podczas kolejnych zakupów!

Sprawdź>>

5787 - SMARTFONY - Zabezpieczenie ekranu gratis!

SMARTFONY - Zabezpieczenie ekranu gratis!

Kup wybrany smartfon promocyjny z opcją odbioru w sklepie stacjonarnym. Zabezpieczenie ekranu otrzymasz GRATIS na miejscu.

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SAMSUNG Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny

Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny

114900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny

Brak możliwości zakupu
Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”




">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO Przeniesienie listy kontaktów
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Mobile )
Pakiet Standard ( Mobile )


Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
19,99
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura. Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem. Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )
Pakiet Pełen Komfort ( Mobile )

Pakiet usług
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
29,99
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )
Personalizacja ustawień i aktualizacja systemu, podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem, konfiguracja ustawień sieciowych operatora (APN)
Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci) Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO Przeniesienie listy kontaktów Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka) Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS) Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri) Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX) Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona) Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Mobile )
Pakiet SMART ( Mobile )

Pakiet usług SMART
  • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
  • Montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie
  • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
  • Przeniesienie listy kontaktów
  • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
  • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
  • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
  • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
  • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
  • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
  • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
  • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem
44,99

114900

Dodaj do koszyka
Smartfon SAMSUNG Galaxy A40 SM-A405 Czarny
SMARTFONY