Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Lampka rowerowa EASYDO EL-2104

(8)
Kod: 617745
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

    • Montaż Do sztycy, Do wspornika siodła
    • Zasilanie Akumulatorowe
    • Tryby pracy Miganie
    • Kolor Czerwony
    • Rodzaj Lampka rowerowa
    Zobacz cały opis
    Lampka rowerowa EASYDO EL-2104
    Lampka rowerowa EASYDO EL-2104
    69
    99
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Tylne światło rowerowe mocowane do sztycy siodełka lub do wspomornika. Ładowana przez kabel USB, czas ładowania wynosi około 3 godziny. Posiada możliwość obrotu o 180º.

     

    Czas pracy świecenie:

     

    - Oszczędne 10 godzin,

    - Średnie 5 godzin,

    - Główne 3 godziny,

    - Mocne 1.5 godziny,

    - Wolne miganie głównej jasności 35 godzin,

    - Wolne miganie mocnej jasności 7 godzin,

    - Wolne miganie średniej jasności 3,5 godziny, 

    - Szybkie miganie średniej jasności 14 godzin.

     

    Dane techniczne

    Techniczne

  • Tryby pracy
    Miganie
  • Czas pracy
    35 h
  • Ładowanie
    USB
  • Źródło światła
    Diody LED
  • Zasilanie
    Akumulatorowe
  • Materiał
    Tworzywo sztuczne
  • Inne
    Możliwość obrotu o 180°
  • Wymiary [mm]
    97 x 18 x 23
  • Waga [g]
    37
  • Parametry

  • Rodzaj
    Lampka rowerowa
  • Montaż
    Do sztycy, Do wspornika siodła
  • Kolor
    Czerwony
  • Producent
    EasyDo
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera LAMEX
  • Opinie

    4.5/5
    8 opinii
    7 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jarosław 4 sierpnia 2021
    Zadowolony
    Lampa dająca piękne jasne czerwone światło, dające się regulować w 4 poziomach mocy świecenia. Ładowana przez USB - co jest dodatkowym plusem. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Bartek 8 sierpnia 2021
    Mega mocna!!
    Lampka świeci naprawdę bardzo mocno i ma mnóstwo trybów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dawid 17 października 2020
    Polecam
    Bardzo dobrze świeci.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 28 sierpnia 2020
    Najlepsza lampka rowerowa!
    Jestem pod wrażeniem trybów mocy i kąta świecenia, który wynosi aż 180*. Dodatkowo lampka ma nowoczesny design i prezentuje się naprawdę świetnie ! Kiedy z niej korzystam czuje się bezpiecznie na drodze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Piotr 12 sierpnia 2020
    Bardzo pozytywna
    Lampka mimo swych małych rozmiarów, zaskoczyła mnie swą mocą, naprawdę ma potencjał i warto ją kupić.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Janusz 25 września 2020
    Pozytywna
    Super.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Denis 18 maja 2020
    Polecam
    Bardzo dobra jakość wykonania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 11 czerwca 2020
    Pozytywna
    Dobra widoczność.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Lampka rowerowa EASYDO EL-2104
    Lampka rowerowa EASYDO EL-2104
    69
    99
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756