Płyn VAKOSS do ekranów LCD/TFT CK-626 100 ml

(10)
Kod: 779178
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj
    • Rodzaj produktu Płyn
    • Przeznaczenie Do ekranów LCD/TFT/LED
    • Pojemność [ml] 100
    • Liczba sztuk w opakowaniu 1
    Zobacz cały opis
    Płyn VAKOSS do ekranów LCD/TFT CK-626 100 ml
    Płyn VAKOSS do ekranów LCD/TFT CK-626 100 ml
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    9
    99
    Cena jednostkowa: 99.90 PLN za ltr
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    Płyn VAKOSS do ekranów LCD/TFT CK-626 100 ml

     

    Płyn do czyszczenia wszystkich ekranów płaskich, laptopów, telewizorów i komputerów.

    Dane techniczne

    Techniczne

  • Rodzaj produktu
    Płyn
  • Przeznaczenie
    Do ekranów LCD/TFT/LED
  • Pojemność [ml]
    100
  • Liczba sztuk w opakowaniu
    1
  • Parametry

  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera VAKOSS
  • Opinie

    4.5/5
    10 opinii
    9 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    1/5
    Stefan 2 czerwca 2019
    Niszczy ekrany
    Produkt do niczego. Zniszczyło mi ekran pół rocznego telewizora 65” Zostawia smugi, których nie można doczyścić. Może do telefonów się nadaje, ale do telewizorów zdecydowanie nie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 3 kwietnia 2019
    Płyn OK!
    Płyn czyści jak trzeba. Cena dobra. Na plus.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Sebastian 14 marca 2019
    Perfekcyjny
    Ten płyn jest rewelacyjny, czyści bez problemu nawet najbardziej zajechany ekran, i co najważniejsze zero smug.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Gabriela W 12 maja 2018
    OK
    Pozytywnie zaskoczony! Polecam wszystkim.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Gabriel t. 7 listopada 2017
    ok
    Bardzo dobrze czyści.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Lucyna S 13 lipca 2017
    Niezbędny w moim domu
    Bardzo przydatny płyn do czyszczenia mojego tableta i nie tylko, fajny rozmiar, nawet do torebki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Barbara 19 września 2017
    POZYTWNA
    PŁYN BARDZO DOBRY, SKUTECZNY, NE ZOSTAWIA SMUG.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 21 marca 2016
    Jestem bardzo zadowolona...
    Produkt spełnił wszystkie moje oczekiwania, ekran mojego laptopa nigdy nie był tak czysty jak teraz. Na pewno polecę produkt znajomym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 14 lutego 2016
    POZYTYWNA
    Bardzo dobrze radzi sobie nawet z ciężkimi zabrudzeniami na monitorach.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 3 marca 2016
    Polecam, jest ok
    Płyn jest okej. Spełnia moje wymagania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Płyn VAKOSS do ekranów LCD/TFT CK-626 100 ml
    Płyn VAKOSS do ekranów LCD/TFT CK-626 100 ml
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    9
    99
    Cena jednostkowa: 99.90 PLN za ltr
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756