Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Odtwarzacz MANTA DVD072 Emperor Basic

(178)
Kod: 796095
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

    Kolor obudowy Czarny
    Standardy odtwarzania obrazu Divx, MPEG1, MPEG2, MPEG4, Xvid
    Standardy odtwarzania dźwięku MP3, WMA
    Cyfrowe wyjście HDMI Tak
    Złącze USB Tak
    Zobacz cały opis
    Odtwarzacz DVD MANTA DVD072 Emperor Basic
    Odtwarzacz DVD MANTA DVD072 Emperor Basic
    149
    00
    14,62 zł x 11 rat
    U Ciebie
    Odbierz
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane



    Manta DVD072 Emperor Basic HDMI to doskonały odtwarzacz DVD/DivX z wyjściem HDMI. DVD wyposażono gniazdo USB umożliwiające oglądanie filmów zapisanych na zewnętrznych dyskach przenośnych lub pendrive.



    Oprócz oglądania filmów z tradycyjnych płyt DVD odtwarzacz DVD072 umożliwia wyświetlanie filmów DivX i XviD oraz  obsługuje polskie napisy w plikach tekstowych. Dzięki złączu EURO (SCART) możliwe jest podłączenie odtwarzacza do starszych telewizorów, zaś złącze HDMI pozwala na wygodne korzystanie z DVD072 z nowymi płaskimi telewizorami.

    Dane techniczne

    Fizyczne

    Funkcje

    Parametry

    Techniczne

    Złącza

    Głębokość [mm] 210
    Szerokość [mm] 260
    Waga [kg] 1.22
    Wysokość [mm] 38
    Funkcje dodatkowe Menu ekranowe (OSD), Zoom
    Funkcje dodatkowe obrazu Zoom
    Wyposażenie Pilot
    Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Kolor obudowy Czarny
    Gwarancja 24 miesiące
    Standardy odtwarzania dźwięku MP3, WMA
    Standardy odtwarzania obrazu Divx, MPEG1, MPEG2, MPEG4, Xvid
    Standardy odtwarzania zdjęć JPEG
    Zasilanie 220 - 240 V 50/60 Hz
    Menu w języku polskim Tak
    Pobór mocy (czuwanie) [W] 0.5
    Pobór mocy (włączony) [W] 10
    Wbudowane dekodery dźwięku Dolby Digital
    Złącze USB Tak
    Cyfrowe wyjście HDMI Tak
    Cyfrowe wyjście koaksjalne Tak
    Cyfrowe wyjście optyczne Nie
    Wyjście 5.1 kanałowe Nie
    Wyjście komponentowe Nie
    Wyjście kompozytowe Tak
    Wyjście S-Video Nie
    Złącze EURO (Scart) Tak

    Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera MANTA
  • Opinie

    4.6/5
    178 opinii
    174 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 19 października 2021
    Rewelacja
    Wszystko zgodne z obietnicą producenta, jestem zadowolona.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Natalia 27 lipca 2021
    Odtwarzacz DVD
    Wizualnie produkt bardzo ładny, niestety - długo ładuje filmy, aby użyć pilota trzeba się nieźle nagimnastykować, ponieważ mimo, że używa się go na wprost urządzenia to nie zawsze łapie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Gosia 21 września 2021
    Polskie DVD
    Cena niska na rynku, polski produkt - wspieramy naszych. Niczym nie ujmuje innym producentom. Posiada wszystkie niezbędne funkcje i możliwości podłączeń. Polecam 100%.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    ELŻBIETA 21 sierpnia 2021
    Ulubiona MANTA.
    Jestem zadowolona z produktu: ponieważ na starym telewizorze odtwarza wszystkie rodzaje płyt z bajkami i filmami.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Lilianna 21 maja 2021
    Super urządzenie
    Zakupiłam to urządzenie do odtwarzania płyt DVD. Mogę powiedzieć, że urządzenie działa bez zarzutów, próbowałam również wsadzić płytę CD i działało również bez zarzutu. DVD Manta podłączyłam do telewizora za pomocą kabla HDMI którego nie było w zestawie, jakość jest naprawdę dobra. Ogólnie polecam produkt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jerzy 10 maja 2021
    Odtwarzacz Manta DVD072
    Trochę długo ładuje płyty DVD - poza tym polecam Wszystkim. Pozdrawiam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 26 maja 2021
    Super
    DVD czyta wszystkie płyty, o co mi chodziło. Niezawodne
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jan 30 maja 2021
    Super dvd
    Małe, zgrabne urządzenie i dużo funkcji.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 22 kwietnia 2021
    Pozytywna
    Super. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 2 stycznia 2021
    Polecam jak najbardziej
    Miałem kilka odtwarzaczy DVD wcześniej, a jednak żaden nie spełniał moich oczekiwań w 100 procentach. Jednak w tym przypadku nie mam żadnych zastrzeżeń. Produkt odtwarza obraz i dźwięk w wysokiej jakości, pracuje cicho i co najważniejsze posiada prostą obsługę - nawet w przypadku kiedy nie wiemy gdzie jest pilot, odtwarzacz DVD posiada przyciski z przodu obudowy. Poza tym produkt został wyprodukowany w Polsce, więc warto wesprzeć rodzimą firmę. Jednym słowem polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Odtwarzacz DVD MANTA DVD072 Emperor Basic
      Odtwarzacz DVD MANTA DVD072 Emperor Basic
      149
      00
      14,62 zł x 11 rat
      U Ciebie
      Odbierz
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756