Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Radio samochodowe BLAUPUNKT Tokyo 110

(315)
Kod: 791259

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Typ odtwarzacza USB
Maksymalna moc wyjściowa [W] 4 x 50
Standardy odtwarzania dźwięku MP3, WMA
Podświetlanie przycisków Czerwony
Bluetooth Nie
Rozmiar 1 DIN
Zobacz cały opis
Radio samochodowe BLAUPUNKT Tokyo 110
Radio samochodowe BLAUPUNKT Tokyo 110
Produkt dostępny w wybranych sklepach
159
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Radio samochodowe BLAUPUNKT Tokyo 110

Niezależnie w jak długą podróż się wybierzesz, wbudowany tuner FM/AM z funkcją RDS zapewni Ci nieprzerwany odbiór ulubionej stacji radiowej. Na wyświetlaczu urządzenia dodatkowo dostępne są informacje tj. data, godzina, nazwa stacji, tytuł i wykonawca emitowanego utworu, które przekazywane są przez większość nadawców.Tuner posiada możliwość zaprogramowania do 30 stacji radiowych, dzięki czemu będziesz miał szybki dostęp do Twoich ulubionych programów w eterze.


Radioodtwarzacz samochodowy TOKYO 110 nie posiada napędu do odtwarzania płyt CD, ale wyposażony jest w możliwość podłączenia wszelkich nowoczesnych nośników muzyki. Do dyspozycji użytkownik ma przednie złącze USB przeznaczone do odtwarzania plików zapisanych w formacie MP3/WMA z wszelkich przenośnych pamięci USB, slot kart SD oraz wejście AUX do podłączenia różnego rodzaju mobilnych odtwarzaczy.


TOKYO 110 posiada wbudowany wzmacniacz 4x50 Watt, co pozwala na uzyskanie wysokiej jakości dźwięku we wnętrzu Twojego samochodu. Użytkownik tego radioodtwarzacza ma również możliwość regulacji wysokich oraz niskich tonów lub wybrania jednego z czterech zaprogramowanych trybów.



Gdy brakuje Ci dynamiki, zawsze możesz włączyć funkcję Loudness. Gdy brakuje Ci basu, w każdej chwili możesz podłączyć zewnętrzny wzmacniacz lub aktywny subwoofer. Możliwe jest to dzięki wyposażeniu urządzenia w jedną parę wyjść RCA.

Duży i czytelny biały wyświetlacz, wygodne i podświetlone na czerwono przyciski oraz ergonomiczne pokrętło do regulacji głośności oraz innych parametrów dźwięku zapewniają niebywały komfort obsługi.

TOKYO 110 dostarczone jest z niezbędnymi akcesoriami montażowymi w postaci półkieszeni oraz kluczy do demontażu, a niewielka głębokość montażowa (około 11cm) pozwala na zamontowanie tego urządzenia w pojazdach specjalnego przeznaczenia, jak na przykład maszyny rolnicze, czy budowlane.

Radioodtwarzacz posiada zdejmowany panel w celu zabezpieczenia przed kradzieżą.

Dane techniczne

Funkcje

Parametry

Radio

Techniczne

Filtr loudness (kontur) Tak
Funkcje dodatkowe ID3 Tag
Podbicie basu Tak
Regulacja tonów wysokich / niskich Tak
Wbudowany korektor dźwięku Nie
Zgodność ipod/iphone Nie
Dotykowy ekran Nie
Wysuwany ekran Nie
Kolor panelu Czarno-srebrny
Pilot w zestawie Nie
Typ odtwarzacza USB
Wyposażenie Brak, Etui na panel, Ramka
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące, Door To Door
Radio AM, FM, Liczba stacji 36
Radio z systemem RDS Tak
Android Nie
Bluetooth Nie
Czytnik kart pamięci SD Tak
Maksymalna moc wyjściowa [W] 4 x 50
Podświetlanie przycisków Czerwony
Podświetlenie wyświetlacza Czarno-biały
Rodzaj zabezpieczenia przed kradzieżą Zdejmowany panel
Rozmiar 1 DIN
Standardy odtwarzania dźwięku MP3, WMA
Wejście AUX IN dla zewnętrznego źródła dźwięku Tak
Wyjście do przedwzmacniacza (pre-out) 2
Wyjście do subwoofera Tak
Wzmacniacz w technologii MOS-FET Tak
Złącza USB 1

Producent

  • Nazwa producenta/importera BLAUPUNKT
  • Opinie

    4.6/5
    315 opinii
    306 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Martyna 4 sierpnia 2021
    Super wygląd i wykonanie
    Jestem zachwycona wyglądem radia, jego podświetleniem. Radio w dobrej cenie i bardzo dobrze wykonane. Serdecznie polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 28 sierpnia 2021
    Super Zakup
    Radio super wykonane. Bardzo łatwe w obsłudze. Kupiony na prezent dla tatusia. Jest bardzo zadowolony. Polecam w 100%.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 6 lipca 2021
    Radio Blaupunkt Tokyo 110
    Bardzo wysoka jakość produktu. Przejściówki w załączeniu. 2 lata gwarancji.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 15 czerwca 2021
    Gra
    Wystarczająca jakość za tą cenę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 3 stycznia 2021
    Polecam
    Produkt wart swojej ceny, wszystko działa bez zarzutu oraz plusem jest łatwość w obsłudze, dzięki temu sprawdzi się dla każdego. Jeśli ktoś poszukuje budżetowego rozwiązania i dobrej jakości, to zdecydowanie polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 23 lutego 2021
    Radio
    Jak za tą cenę to produkt naprawdę dobry i posiadający wystarczającą ilość funkcji.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 16 marca 2021
    Gra bardzo dobrze
    Jak na swoją cenę w zupełności wystarczające.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 16 marca 2021
    Dobre Radio
    Jak na swoją cenę w zupełności wystarczające.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 16 marca 2021
    Gra i buczy ;)
    Jak na swoją cenę w zupełności wystarczające.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agata 30 marca 2021
    Polecam
    Dobre radio w niskiej cenie.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Radio samochodowe BLAUPUNKT Tokyo 110
      Radio samochodowe BLAUPUNKT Tokyo 110
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      159
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756