Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny

(259)
Kod: 890179
  • Przeznaczenie
    Do iPod/iPhone/iPadDo telefonówUniwersalne
  • Typ słuchawek
    Nauszne
  • Transmisja bezprzewodowa
    Bluetooth
  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • Dynamika [dB]
    95
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • Kolor
    Czarny
Długi czas pracy na baterii
Lekka, składana konstrukcja
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Czarny
Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny
Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny
169
00
16,90 PLN x 10 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w sierpniu
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w sierpniu
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Wykonanie i Dźwięk Wysokiej Jakości

Bezprzewodowe słuchawki JBL Tune 500BT charakteryzują się legendarną jakością brzmienia sygnowaną rzez firmę JBL, pojemną baterią, która pozwala na pracę urządzenia nawet do 16 godzin, oraz wbudowanym mikrofonem. Zastosowane miękkie poduszki sprawiają, że długotrwałe słuchanie nie powoduje dyskomfortu, a składana konstrukcja pozwala na łatwe przenoszenie słuchawek, które zajmują bardzo mało miejsca.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Czarny - Ogólny Wygląd

Bez Zbędnych Przewodów

Poczuj wolność słuchania muzyki bez wiecznie splątanych przewodów, które krępują Twoje ruchy. Dzięki łączności Bluetooth możesz w szybki i prosty sposób połączyć słuchawki JBL Tune 500BT ze swoim smartfonem lub tabletem bez podłączania żadnych przewodów.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Czarny - Bluetooth

Legendarna Jakość Brzmienia

Ciesz się renomowaną jakością dźwięku od firmy JBL. Zastosowane w modelu Tune 500BT przetworniki o średnicy 32 mm w połączeniu z technologią JBL Pure Bass gwarantują znakomitą jakość dźwięku. Zakochaj się w dynamicznych i krystalicznie czystych wysokich tonach oraz w wyrazistej i głębokiej linii basów, która dodaje charakteru każdej piosence.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Czarny - Brzmienie

Zestaw Głośnomówiący

Wbudowany mikrofon w modelu Tune 500BT pozwala na prowadzenie rozmów telefonicznych, korzystanie z asystenta głosowego jak i zarządzanie muzyką za pomocą głosu. Dzięki temu nie musisz wyjmować odtwarzacza z kieszeni, żeby zmienić utwór na inny.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Czarny - Zestaw Głośnomówiący

Długi Czas Pracy

Wbudowany akumulator pozwala słuchawkom JBL Tune 500BT bez przerwy nawet do 16 godzin po pełnym naładowaniu. Cykl ładowania wynosi tylko 2 godziny, więc urządzenie błyskawicznie jest gotowe do dalszego działania. Funkcja szybkiego ładowania daje dodatkową godzinę słuchania muzyki po zaledwie 5 minutach ładowania.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Czarny - Bateria

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ słuchawek
    Nauszne
  • Składane
    Tak
  • Długość kabla [m]
    Nie dotyczy
  • Waga [g]
    155
  • Techniczne

  • Bezprzewodowe
    Tak
  • Wodoodporność
    Nie
  • Typ membrany
    Dynamiczne
  • Średnica membrany [mm]
    32
  • Złącze
    USB
  • Charakterystyka

  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • Dynamika [dB]
    95
  • Impedancja [Ω]
    32
  • Funkcje

  • Transmisja bezprzewodowa
    Bluetooth
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • True Wireless
    Nie
  • Mikrofon
    Tak
  • Odtwarzacz MP3
    Nie
  • Regulacja głośności
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Możliwość odbierania połączeńTechnologia PureBass
  • Parametry

  • Przeznaczenie
    Do iPod/iPhone/iPadDo telefonówUniwersalne
  • Kolor
    Czarny
  • Wyposażenie
    Kabel zasilający
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiąceDoor To Door
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera JBL
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.6/5
    259 opinii
    247 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    5 /5
    Wygląd
    5 /5
    Komfort użytkowania
    4.5 /5
    Długość przewodu
    4 /5
    Jakość wykonania
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.2/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Dawid 18 grudnia 2019
    Polecam, w tej cenie bardzo ok!
    Przed zakupem czytałem wiele opinii i oglądałem recenzje. Generalnie największą obawę miałem z powodu opisywanego przez niektórych mocnego ścisku słuchawek na uszy. W moim wypadku słuchawki leżą super i nie czuję dyskomfortu. Co do samego sprzętu, to uważam że w tej cenie nie spodziewałem się tak dobrej jakości, raczej po opisach typu, "słuchawki nie dla audiofilii", "dźwięk ok, ale nic rewelacyjnego" uważałem, że są to dobre słuchawki JBL o przeciętnym dźwięku i dobrym bassie. Zaskoczyło mnie jednak brzmienie, jak dla mnie jest naprawdę bardzo dobrze. Dźwięk ze Spotify jest bardzo dobrej jakości, wstępnie nawet bez pomocy korektora dźwięku. Dodatkowo świetnie się składają i zajmują mało miejsca, zmieszczą się w większej kieszeni kurtki czy bluzy. Na mały minus, a nawet nazwałbym to czepialstwem zasługuje kabel do ładowania, ma on może 10 cm, co uważam za żart ze strony producenta, no ale jak to ma być jedyny minus to generalnie nie ma o czym gadać. No nie spodziewałem się, to chyba najlepsze podsumowanie. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Krzysztofa L 14 grudnia 2018
    100% zadowolenia, fajna promocja
    Doskonały pomysł na prezent dla nastolatka, dobra jakość - bateria wytrzymała, fajnie się je nosi, dobrze izolują dźwięki z otoczenia. Słuchawki te charakteryzują się żywym, wyrazistym, ekspresyjnym dźwiękiem. Słuchawki zapewniają doskonałe brzmienie przez cały dzień. Wbudowany akumulator wytrzymuje do 16 godzin odtwarzania muzyki bez uciążliwych przewodów, to duży plus i mega komfort. Jeśli pojawia się połączenie przychodzące w czasie, kiedy odtwarzany jest na przykład film, słuchawki płynnie przełączą się w tryb rozmów telefonicznych. Zarządzanie rozmowami telefonicznymi jest bardzo proste. Bluetooth to wygoda i komfort użytkowania bezprzewodowego. Szybkie ładowanie akumulatorów wynosi niecałe dwie godziny. Lekkie i z miękkimi nausznicami i wyściełanym pałąkiem gwarantują wysoki komfort użytkowania. Możliwość składania słuchawek na płasko przydaje się szczególnie w czasie podróży.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Alex 4 grudnia 2020
    Najlepsze słuchawki
    Najlepsze słuchawki bluetooth jakie miałam. Słuchawek używam bardzo często od ponad 3 miesięcy, moje obserwacje: - czas baterii bardzo dobry, może wytrzymać półtora dnia lub nawet dwa dni intensywnego użytkowania - świetnie tłumią dźwięki z zewnątrz - z tego co słyszałam od ludzi z którymi rozmawiam, to mikrofon jest przyzwoity, dobrze zbiera głos - słuchawki mocno przylegają do głowy, ale pozostają przy tym wygodne Jedyna wada jaką mogłabym wymienić to fakt, że kiepsko się nimi łączy do laptopa. Jeśli ktoś chce jednocześnie grać i być na discordzie albo rozmawiać przez teams i robić coś innego związanego z dźwiękiem to nie jest to możliwe - prędzej czy później ktoś zacznie brzmieć jak robot. Poza tym, cudowny sprzęt, polecam każdemu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Marlena 29 maja 2020
    Polecam, mega pozytywne
    Ogólnie słuchawki sprawują się świetnie. Zaraz po zakupie chciałam z nich skorzystać, dlatego podłączyłam, żeby się naładowały. Chwila upłynęła może jakieś 3min i już można było słychać. Jakość dźwięku cudowna, na najwyższym poziomie, a co ważne uszy później nie bolą po dłuższym czasie słuchania, co często się zdarza wśród innych słuchawek. Te słuchawki są naprawdę dobre nie tylko pod względem technicznym ale i estetycznym, widać mocny wkład w ich wygodę. Sam kształt nie jest najgorszy, jakoś mocno nie odróżnia się od głowy. Wszystko tworzy cudowną całość. Ogromny plus za to że można bez problemu wpakować je do torby i wyruszyć na wędrówkę bez obaw że się coś popsuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Karolina 19 czerwca 2020
    Idealny prezent
    Stosunek jakości słuchawek do ceny jest bardzo dobry. Polecam każdemu, jako zakup pierwszych nausznych słuchawek. Jako, że jestem kobietą zacznę od wyglądu, mają bardzo schludny wygląd, membrana jest bardzo wygodna. Przechodząc dalej, bas jest naprawdę głęboki a dźwięk czysty, słuchawki świetnie izolują dźwięki z zewnątrz, jakość rozmów telefonicznych jest bez zarzutu. Dużym plusem jest również to, że bateria wytrzymuje naprawdę długo. Jedyną wadą jest to, że przy dłuższym noszeniu słuchawek (powyżej 4h) zaczyna się odczuwać ciężar. Mimo to naprawdę polecam zakup tych słuchawek, ich jakość naprawdę nie rozczaruje nikogo.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Mateusz 5 maja 2020
    Bardzo Polecam!
    Jestem zachwycony słuchawkami marki JBL. Przyjemność jaka płynie z ich użytkowania jest wspaniała. Jakość dźwięku jest bardzo dobra. Słuchawki idealnie oddają niskie i wysokie dźwięki. Wyglądem nie odróżniają się od reszty konkurencji. Na ogromny plus zasługuje do, że nadają się na każdą okazję. Świetnie sprawdzą się w drodze do pracy, na wycieczce czy w domu. Słuchawki dobrze trzymają się głowy i są wygodne. Kolejną zaletą jest łączność bluetooth, dzięki której nie przeszkadza nam kabel. Jakość wykonania jest bardzo dobra. Wykonane są z dobrej jakości plastiku, dzięki czemu są lekkie i solidne.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 3 grudnia 2020
    Bardzo serdecznie polecam
    Słuchawki bezprzewodowe JBL to najlepsze słuchawki jakie do tej pory miałam. Są bardzo wygodne. Podoba mi się jakość ich wykonania oraz możliwość regulacji. Słuchawki mimo częstego użytkowania długo trzymają baterie. Plusem tych słuchawek jest brak kabla. Do tej pory wszystkie słuchawki, które miałam szybko psuły się przy kablu. Teraz nie musze marnować czasu na zbędne rozplątywanie kabla. Słuchawki bardzo dobrze przewodzą głos, nie ma żadnych zakłóceń ani szumów. Z pewnością drugi raz kupiłabym ten produkt i chętnie polecę go znajomym.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Damian 2 stycznia 2021
    SŁUCHAWKI GODNE POLECENIA, REWELACJA!
    Słuchawki są rewelacyjne! Idealnie nadają się do słuchania muzyki w każdych warunkach, zarówno podczas treningu jak i podczas wypoczynku, a jakoś dźwięku przerosła moje wszelkie oczekiwania. Pasmo i częstotliwość dźwięków na wszystkich płaszczyznach zaskakuje, słuchawki mają opcję BASSBOOST co bardzo poprawia głębię słuchanej muzyki, a dźwięki wyższej częstotliwości idealnie współgrają z niskimi częstotliwościami. Polecam wszystkim muzycznym zajawkowiczom, słuchawki są mistrzowskie i niedrogie !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Lorina 22 maja 2019
    Rewelacja!
    Słuchawki, które zakupiłam na prezent okazały się strzałem w dziesiątkę! posiadam poprzednią wersję JBL Tune, które są znakomite, ale nowsza wersja jest czadowa. Lepszy design, wydają się być stabilniejsze podczas użytkowania. Rewelacyjny bass i jakość dźwięku - marzenie. Uważam, że warto wydać tyle pieniędzy na ten produkt, spełnia wszelkie oczekiwania. Atutem jest to, że są bezprzewodowe, a ten kabelek się nigdzie nie ciągnie za nami. Tato jak najbardziej zadowolony z prezentu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Katarzyna M 8 grudnia 2018
    Polecam słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny
    Mam już w posiadaniu kilka produktów marki JBL, która zawsze uznawana była w gronie moich znajomych za prestiżową i godną polecenia - tym bardziej cieszę się, że do mojej kolekcji dołączył kolejny produkt marki JBL - słuchawki nauszne JBL Tune 500BT. Jakość wykonania nie budzi zastrzeżeń, słuchawki są stylowe, lekkie i wygodne w codziennym użytkowaniu podczas treningu na siłowni, odbiór dźwięku w pełni zadowala (dźwięk czysty, przestrzenny). Produkt godny polecenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Komfort użytkowania
    /5
    Długość przewodu
    /5
    Jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Promocje

    Mega RABATY - zyskaj nawet 6800 zł!
    Mega rabaty! Im więcej, tym taniej! Zyskaj rabat nawet 6800 zł! Więcej

    Gwarancje Plus

    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

    Raty

    Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

    umowę - wszystko przez Internet

         

    • Do 10 tys. złotych

    • Bez wychodzenia z domu

    • Minimum formalności

    • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

    Rezerwujesz towar przez internet,

    wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

         

    • Do 31 tys. złotych

    • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

    • Decyzja nawet w 15 minut

    Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny
    Słuchawki nauszne JBL Tune 500BT Czarny
    169
    00
    16,90 PLN x 10 rat RRSO
    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w sierpniu
    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w sierpniu
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 169,00 zł
    169
    00