Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy

(107)
Kod: 890182
  • Przeznaczenie
    Do iPod/iPhone/iPadDo telefonówUniwersalne
  • Typ słuchawek
    Nauszne
  • Transmisja bezprzewodowa
    Bluetooth
  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • Dynamika [dB]
    95
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • Kolor
    Różowy
Długi czas pracy na baterii
Lekka, składana konstrukcja
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Różowy
Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy
Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy
Taniej o 10
159 , 00
149
00
14.90 PLN x 11 rat RRSO
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Wykonanie i Dźwięk Wysokiej Jakości

Bezprzewodowe słuchawki JBL Tune 500BT charakteryzują się legendarną jakością brzmienia sygnowaną rzez firmę JBL, pojemną baterią, która pozwala na pracę urządzenia nawet do 16 godzin, oraz wbudowanym mikrofonem. Zastosowane miękkie poduszki sprawiają, że długotrwałe słuchanie nie powoduje dyskomfortu, a składana konstrukcja pozwala na łatwe przenoszenie słuchawek, które zajmują bardzo mało miejsca.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Różowy - Ogólny Wygląd

Bez Zbędnych Przewodów

Poczuj wolność słuchania muzyki bez wiecznie splątanych przewodów, które krępują Twoje ruchy. Dzięki łączności Bluetooth możesz w szybki i prosty sposób połączyć słuchawki JBL Tune 500BT ze swoim smartfonem lub tabletem bez podłączania żadnych przewodów.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Różowy - Bluetooth

Legendarna Jakość Brzmienia

Ciesz się renomowaną jakością dźwięku od firmy JBL. Zastosowane w modelu Tune 500BT przetworniki o średnicy 32 mm w połączeniu z technologią JBL Pure Bass gwarantują znakomitą jakość dźwięku. Zakochaj się w dynamicznych i krystalicznie czystych wysokich tonach oraz w wyrazistej i głębokiej linii basów, która dodaje charakteru każdej piosence.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Różowy - Brzmienie

Zestaw Głośnomówiący

Wbudowany mikrofon w modelu Tune 500BT pozwala na prowadzenie rozmów telefonicznych, korzystanie z asystenta głosowego jak i zarządzanie muzyką za pomocą głosu. Dzięki temu nie musisz wyjmować odtwarzacza z kieszeni, żeby zmienić utwór na inny.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Różowy - Zestaw Głośnomówiący

Długi Czas Pracy

Wbudowany akumulator pozwala słuchawkom JBL Tune 500BT bez przerwy nawet do 16 godzin po pełnym naładowaniu. Cykl ładowania wynosi tylko 2 godziny, więc urządzenie błyskawicznie jest gotowe do dalszego działania. Funkcja szybkiego ładowania daje dodatkową godzinę słuchania muzyki po zaledwie 5 minutach ładowania.

Słuchawki Nauszne JBL TUNE 500BT Różowy - Bateria

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ słuchawek
    Nauszne
  • Składane
    Tak
  • Waga [g]
    155
  • Techniczne

  • Bezprzewodowe
    Tak
  • Wodoodporność
    Nie
  • Typ membrany
    Dynamiczne
  • Średnica membrany [mm]
    32
  • Złącze
    USB
  • Charakterystyka

  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • Dynamika [dB]
    95
  • Impedancja [Ω]
    32
  • Funkcje

  • Transmisja bezprzewodowa
    Bluetooth
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • True Wireless
    Nie
  • Mikrofon
    Tak
  • Odtwarzacz MP3
    Nie
  • Regulacja głośności
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Możliwość odbierania połączeńTechnologia PureBass
  • Parametry

  • Przeznaczenie
    Do iPod/iPhone/iPadDo telefonówUniwersalne
  • Kolor
    Różowy
  • Wyposażenie
    Kabel do ładowania
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera JBL
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.7/5
    107 opinii
    103 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.8 /5
    Wygląd
    4.8 /5
    Komfort użytkowania
    4.8 /5
    Długość przewodu
    4.5 /5
    Jakość wykonania
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Sylwia 18 listopada 2020
    Pozytywna, polecam
    Moje pierwsze wrażenie o słuchawkach JBL TUNE 500 BT jest bardzo pozytywne. Słuchawki wyglądają na dobrze wykonane i mają ładny pudrowy kolor. Słuchawki są lekkie, nie czuć ich praktycznie na głowie, mają bardzo dobry bas, głośny i wyraźny bez szumów. Duże wrażenie wywarła na mnie wydajność baterii, słuchając muzyki przez kilka godzin dziennie jedno ładowanie wystarcza na cały tydzień. W łatwy sposób można połączyć muzykę lub ją zatrzymać, wystarczy tylko wcisnąć wybrany przycisk na słuchawkach. Dużym plusem jest możliwość odbierania połączeń, jest to bardzo korzystne, ponieważ podczas uprawiania sportu nie trzeba wyciągać telefonu. Słuchawki JBL TUNE 500 BT łączą się bezproblemowo z telefonem, można je również rozsuwać, aby idealnie dopasować je do głowy. Słuchawki nie spadają nawet przy ruszeniu impulsywnie głową. Są idealnym pomysłem na prezent.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Arkadiusz 13 kwietnia 2021
    Zadowalające to mało - polecam!
    Słuchawki JBL zakupione dla siebie. Idealnie sprawdzają się do wykonywania codziennych czynności domowych czy aktywności fizycznej. Zaletą jest dobre wykonanie dzięki czemu słuchawki nie spadają, bardzo dobry jest komfort noszenia. Kolor różowy delikatny, idealny dla kobiety. Słuchawki JBL TUNE 500 BT mają bardzo wydajną baterię, szybkie ładowanie, dzięki temu mogę się cieszyć długim słuchaniem ulubionej muzyki. Zachwyciła mnie prostota użytkowania, nienaganna ilość przycisków, nie trzeba za każdym razem wyciągać telefonu. Zasięg bluetooth może nie zaskakuje ale jak w każdym podobnym urządzeniu jest funkcjonalny i w warunkach domowych sprawdza się doskonale. Jest to produkt godny polecenia, sprawdzi się jako prezent dla młodzieży ale także dla starszych osób które szukają prostego, mobilnego urządzenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 20 lipca 2020
    Bardzo polecam
    Szukałam słuchawek, które będą się sprawdzały w wielu sytuacjach i te idealnie pasują. Ich nowoczesny wygląd, a zarazem funkcjonalność są dobry połączeniem w rozsądnej cenie. Jako, że słuchawki są bezprzewodowe znacząco ułatwiają użytkowanie, czy to na siłowni, czy w codziennym życiu. Mają duży zasięg i wytrzymałą baterię. Dobrze wytłumiają oraz mają bardzo przyjemne brzmienie. Dołączony kabel jest dodatkowym atutem. Piękny, pudrowo-różowy kolor jak i delikatna budowa, sprawią, że będą dobrym wyborem, dla każdego użytkownika. Po złożeniu zajmują niewiele miejsca. W pełni polecam ten produkt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Weronika 18 października 2020
    Polecam, z małym ale...
    Słuchawki zakupione z polecenia osoby, która ten sam model używa od ponad roku. Jakość dźwięku bardzo dobra, słuchawki wykazują się przyjemnym basem i miłym dla oka wyglądem. Sprawdzają się zarówno w połączeniu z telefonem, jak również z laptopem. Ich ogromną zaletą jest świetne tłumienie dźwięków z otoczenia. Przetestowane w domu, na zewnątrz, na treningu siłowym i podczas biegania - dają radę w każdych warunkach. Jedynym minusem jest ich mocne przyleganie do głowy, co po około dwóch godzinach powoduje dyskomfort.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Michał 8 października 2019
    Niesamowity dźwięk, świetne wykonanie
    Słuchawki te przeskakują pułap cenowy o 2 klasy. Od razu po założeniu zestawu na uszy, dało się odczuć świetne przyleganie i tłumienie dźwięków otoczenia. Bluetooth pomaga w mobilności użytkowania, a bateria posiada długą żywotność. Do tego różowy kolor jest charakterystyczny ale delikatny i przez to bardzo ładny. Wykonanie słuchawek bez najmniejszych zarzutów. Na koniec najważniejsze: jakość dźwięku powalająca. Serdecznie polecam. Żaden inny zakup nie sprawił mi tylu dobrych wrażeń.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 8 kwietnia 2020
    Design, jakość i dźwięk
    Designerskie słuchawki dla kobiety - tej młodszej, nastoletniej, i tej nieco starszej (pod warunkiem że młodsza pożyczy). Fajny kształt, piękny kolor - to na początek. Dalej tak samo dobrze - prosta obsługa i wysoka jakość dźwięku. A do tego całkiem przystępna cena. Moja nastolatka zachwycona, a nie jest prosto ją zadowolić. Czego chcieć więcej?Polecam i biegnę się zapytać, czy mogę pożyczyć. A może po prostu kupię też dla siebie? Będzie zdecydowanie prościej:-)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Agata 19 marca 2021
    Świetny produkt !
    Świetne słuchawki marki JBL, zawsze o nich marzyłam i w końcu je kupiłam, nie zawiodły mnie, używam ich codziennie i je po prostu uwielbiam ! Słyszę w nich każdy dźwięk, jakość jest naprawdę zadziwiająca, w dodatku żaden kabel nie przeszkadza, bo wystarczy tylko połączenie bluetooth i już można przenieść się do innego świata w tych ciężkich czasach ! Słuchawki dopracowane, piękny kolor. Polecam serdecznie wszystkim.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 10 marca 2021
    Świetna jakość
    Słuchawki są bardzo elegancko wykonane. Świetna jakość dźwięku podczas słuchania audiobooków , muzyki jak i rozmów. Bardzo długi czas trzymania baterii i szybki czas ładowania. Na początku słuchawki są nieco ciasne-uciskają uszy, ale z czasem się dopasowują. Jedyny minus to niezbyt intuicyjne przyciski + - oraz start/pauza - kiedy słuchawki są na uszach to trzeba chwilę poszukać odpowiedniego guzika.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    MurderousLover 9 kwietnia 2021
    Świetne słuchawki!
    Słuchawki w kolorze różowym prezentują się pięknie <3 Dźwięk czysty, soczysty bas. Słuchawki dają ogromną przyjemność słuchania muzyki. Dobrze dolegają do głowy/uszu. Sprawdzone podczas joggingu w wietrzny poranek, nie zsunęły się i nie przepuszczały szumu wiatru. Polecam ten produkt <3
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Marcin 6 marca 2021
    Pozytywna
    Co prawda słuchawki kupione dla córki, ale jest zadowolona z dźwięku i w końcu nie musi latać z kablami. Wykonane bardzo fajnie, przyciski "pod palcami" i bardzo intuicyjne i proste w obsłudze. Dziecko sobie z tym poradziło bez problemu :) Polecam jak najbardziej.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Komfort użytkowania
    /5
    Długość przewodu
    /5
    Jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Gwarancje Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 20 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy
      Słuchawki nauszne JBL TUNE 500BT Różowy
      Taniej o 10
      159 , 00
      149
      00
      14.90 PLN x 11 rat RRSO
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

      Łącznie 149,00 zł
      149
      00
      159 , 00
      Taniej o 10