Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały

(10)
Kod: 315896

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Intuicyjne sterowanie dotykiem
Do 14 godzin odtwarzania
Zobacz cały opis
Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały
Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały
Produkt dostępny w wybranych sklepach
249
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Nowoczesne i wygodne w użytkowaniu

Słuchawki Bluetooth Xiaomi Mi TWS Earphones 2 to coś więcej, niż nowoczesne słuchawki, które zapewnią Ci maksymalny komfort użytkowania! Decydując się na proponowany model, poczujesz się pewnie w każdej sytuacji! Intuicyjne parowanie słuchawek sprawia, że są gotowe do użycia bezpośrednio po wyjęciu z opakowania, możliwość obsługi jednym palcem zapewnia swobodę ruchów bez względu na to, co robisz!

Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały - Słuchawki dokanałowe

Całkowicie bezprzewodowe

Nieograniczone możliwości? To możliwe - zwłaszcza jeśli postawisz na całkowicie bezprzewodowe słuchawki Xiaomi Mi TWS Earphones 2! Brak dodatkowego okablowania sprawia, że doskonale sprawdzają się nie tylko podczas codziennego użytkowania, ale także w trakcie nawet intensywnych treningów. Zastosowanie mikroprocesora Bluetooth 5.0 gwarantuje stabilne połączenie bezprzewodowe, wyższą prędkość transmisji i jeszcze większą kompatybilność.

Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały - bezprzewodowe

Dźwięk doskonałej jakości

Niewielki rozmiar nie wyklucza doskonałego brzmienia - słuchawki Xiaomi Mi TWS Earphones 2 zostały wyposażone w głośnik o średnicy 14,2 mm, z szeroką, kompozytową cewką ceramiczną, zapewniającą czysty dźwięk i wzmocniony bas. Dodatkowo zastosowany został kodek Bluetooth LHDC - takie rozwiązanie pozwoli Ci odkryć ulubione utwory na nowo!

Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały - Bluetooth LHDC

Czyste rozmowy

Chcesz cieszyć się doskonałą jakością rozmów z najbliższymi? Sięgnij po słuchawki Xiaomi Mi TWS Earphones 2 i poczuj radość płynącą z niczym niezakłóconego połączenia! Wykorzystanie podwójnego mikrofonu sprawia, że rozmowy są maksymalnie czyste, a szumy - skutecznie redukowane.

Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały - redukowanie hałasu

Precyzyjna obsługa gestami

Pełna kontrola nad playlisty, bez konieczności sięgania po smartfon? Z słuchawkami Xiaomi Mi TWS Earphones 2 to możliwe! Wystarczy, że wyjmiesz jedną słuchawkę, by muzyka automatycznie się zatrzymała. Wszystko dzięki wbudowanym precyzyjnym czujnikom optycznym, rozpoznającym moment założenia słuchawek.

Obsługa słuchawek Xiaomi Mi TWS Earphones 2 jest naprawdę prosta - wystarczy dwukrotnie kliknąć, by uzyskać pełny dostęp do ulubionej playlisty, połączeń albo funkcji asystenta głosowego.

Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały - obsługa gestami

Innowacyjna konstrukcja

Innowacyjna konstrukcja umożliwia założenie słuchawek Xiaomi Mi TWS Earphones 2 w połowie ucha, dzięki czemu nawet długotrwałe korzystanie z nich nie powoduje dyskomfortu. Co więcej - możesz sterować ich funkcjami, bez konieczności wyjmowania ich z ucha.

Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały - konstrukcja

Wydajna i wytrzymała bateria

Długotrwałe użytkowanie słuchawek Xiaomi Mi TWS Earphones 2 umożliwi Ci wydajna i wytrzymała bateria. Jeśli to dla Ciebie za mało, wykorzystaj ładujące etui! Takie rozwiązanie pozwoli Ci cieszyć się możliwościami gadżetu przez kolejne godziny - bez względu na to, gdzie jesteś!

Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały - bateria

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ słuchawek
    Dokanałowe
  • Nie
  • Waga [g]
    4.5
  • Techniczne

  • Bezprzewodowe
    Tak
  • Wodoodporność
    Nie
  • Typ membrany
    Dynamiczne
  • Średnica membrany [mm]
    14.2
  • Funkcje

  • Regulacja głośności
    Nie
  • Nie
  • Tak
  • Odtwarzacz MP3
    Nie
  • Funkcje dodatkowe
    Asystent głosowy, Czujnik optyczny, Dwa mikrofony wyciszające hałas podczas rozmów, Kończenie rozmów, Odbieranie połączeń, Sterowanie muzyką
  • Bluetooth
  • Tak
  • Charakterystyka

  • Impedancja [Ω]
    32
  • Parametry

  • Przeznaczenie
    Do telefonów
  • Kolor
    Biały
  • Wyposażenie
    Etui z funkcją ładowania
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera XIAOMI
  • Opinie

    4.1/5
    10 opinii
    8 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.1 /5
    Wygląd
    4.1 /5
    Różnorodność funkcji
    3.9 /5
    Komfort użytkowania
    3.7 /5
    Długość przewodu
    4 /5
    Jakość wykonania
    4 /5
    Zasięg
    4 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.6/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patryk 17 września 2021
    SUPER
    Super słuchawki za tą cenę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniel 16 lutego 2021
    Słuchawki
    Jak na razie po pierwszym dniu słuchawki są super pod każdym względem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Nikola 16 stycznia 2021
    Polecam
    Jest okej, sprawdzają się.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcis 16 października 2020
    Pozytywnie
    Słuchawki grają dość głośno i czysto, nie przerywają muzyki, sterowanie też po panelach dotykowych jest na dobrym poziomie. Jedynie jakość wykonania słuchawek jest dość średnia, błyszczący plastik który nie wydaje się z górnej półki. Bateria w samych słuchawkach wystarcza na 3-4h słuchania muzyki, etui pozwala na doładowanie ich 2 razy. Jestem dość zadowolony z zakupu, na wielki plus łatwe parowanie z smartfonami Xiaomi i kodek LHDC.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Bozena 15 grudnia 2020
    Słuchawki
    Cieszę się, że Xiami dodało do Smartfona słuchawki, bardzo dobry dodatek do telefonu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Serhii 29 października 2020
    Pozytywna
    Udany zakup, rewelacyjna jakość dźwięku. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Robert 21 grudnia 2020
    Polecam
    Dobra jakość dźwięku w stosunku do ceny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 1 października 2020
    Pozytywna
    Produkt spełnia oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 4 listopada 2020
    Pozytywna
    Super dźwięk.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Kamil 5 lipca 2020
    Pozytywna polecam
    Słuchawki od xiaomi grają bardzo dobrze, są lekkie, zasięg na plus, czas pracy na baterii oraz wygląd etui, które nie przewraca się gdy stoi i jest matowe dzięki czemu nie zbiera tak łatwo rys. Przechodząc do minusa słuchawek: pałąki wystające z uszu są jak dla mnie zbyt duże ale z biegiem czasu można się przyzwyczaić
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Komfort użytkowania
    /5
    Długość przewodu
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Zasięg
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały
      Słuchawki dokanałowe XIAOMI Mi Earphones 2 Biały
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      249
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756