Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Słuchawki dokanałowe XMUSIC TWS700K Czarny Bluetooth etui z wbudowaną ładowarką

(78)
Kod: 560489

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Przeznaczenie: Do biegania, Na rower, Na siłownię
Czas pracy [h]: do 12
Typ słuchawek: Douszne
Transmisja bezprzewodowa: Bluetooth
Pasmo przenoszenia min. [Hz]: 20
Pasmo przenoszenia max. [Hz]: 20000
Aktywna redukcja szumów (ANC): Nie
Kolor: Czarny
Intuicyjne sterowanie dotykiem
Do 12 godzin odtwarzania
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Słuchawki dokanałowe XMUSIC TWS700K Czarny Bluetooth etui z wbudowaną ładowarką
Słuchawki dokanałowe XMUSIC TWS700K Czarny Bluetooth etui z wbudowaną ładowarką
139 99
U Ciebie
Odbierz
Zadzwoń i zamów 756 756 756
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane


Zamień się w słuch i rozkoszuj czystym dźwiękiem!

Zamień się w słuch i rozkoszuj czystym dźwiękiem! Wysokiej jakości, bezprzewodowe słuchawki stereo TWS700K z dynamicznym basem sprawią, że bezpośrednio do Twoich uszu popłyną mocne, czyste dźwięki muzyki, głosu lektora czy rozmówcy. Steruj łatwo dotykiem i na bieżąco ustawiaj najbardziej odpowiadającą Ci głośność.

Słuchawki dokanałowe XMUSIC TWS700K Czarny - Słuchawki dokanałowe

Słuchaj, rozmawiaj i rób co chcesz!

Poczuj pełną swobodę ruchu podczas rozmowy. Wbudowany mikrofon zmienia słuchawki TWS700K w profesjonalny zestaw słuchawkowy dla Twojego smartfona, dlatego nie musisz trzymać telefonu w ręku.

Możesz także podłączyć słuchawki do innego przenośnego źródła dźwięku poprzez Bluetooth 5.0 i czerpać niczym nieograniczoną przyjemność z słuchania ulubionych gatunków muzyki czy podcastów.

Słuchawki dokanałowe XMUSIC TWS700K Czarny - mikrofon

Jakość, którą docenisz na co dzień

Słuchawki TWS700K wykonano z wysokiej jakości materiałów i dobrze wyprofilowano, dlatego są miłe dla ucha i nosi się je komfortowo. W pełni naładowane będą pracować do 4 godzin. Cyfrowy wskaźnik poinformuje Cię o stanie baterii.

Słuchawki dokanałowe XMUSIC TWS700K Czarny - Jakość

Zawartość zestawu

W zestawie jest również etui w formie zintegrowanego powerbanku do słuchawek oraz kabel ładujący USB – USB-C.

Słuchawki dokanałowe XMUSIC TWS700K Czarny - Zestaw

ZOBACZ WIĘCEJ

Dane techniczne

Dane podstawowe

Typ słuchawek Douszne
Przeznaczenie Do biegania, Na rower, Na siłownię
Transmisja bezprzewodowa Bluetooth
Pasmo przenoszenia min. [Hz] 20
Pasmo przenoszenia max. [Hz] 20000
Aktywna redukcja szumów (ANC) Nie
Kolor Czarny

Opinie

4.4/5
78 opinii
66 użytkowników poleca ten produkt
Jakość dźwięku
4.5 /5
Jakość wykonania
4.4 /5
Komfort użytkowania
4.3 /5
Wygląd
4.6 /5

Masz ten produkt? Pomóż innym w wyborze, dodaj swoją opinię.

Sortuj wg:
Potwierdzony zakup (64)
5/5
pierwsze_sluchawki_bt 6 lipca 2022
Bardzo dobre słuchawki na pierwszy raz z BT
Kupiłem te słuchawki jako pierwsze słuchawki do smartfona na próbę i koniec końców jestem z nich zadowolony pomimo początkowych problemów z dotykową obudową (przypadkowe włączenia i wyłączenia) oraz zbyt "zbasowanym" dźwiękiem. Plusy: cena, komfort, dźwięk jest nawet ok (tylko trzeba się przyzwyczaić do charakterystyki basu) Minusy: dotykowa obudowa (ABSURDALNE), dźwięk jest charakterystyczny i trzeba się przyzwyczaić
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Robert 11 sierpnia 2022
Pozytywnie
Słuchawki sprawują się supeł małe i wygodne dla uszu, dźwięki wydawane świetnie słychać a poza tym nie ma zbędnych kabli, które przeszkadzają w różnych czynnościach i nie trzeba telefonu nosić cały czas przy sobie
Czy ta opinia była pomocna?
1/5
Marcin 26 lipca 2022
Strata kasy
3 razy dobrze działały, po czym prawa słuchawka przestała działać. Próbowałem restartować tak jak jest to opisane w instrukcji producenta, niestety nic nie pomogło. Szkoda, że nie mogę znaleźć paragonu.
Czy ta opinia była pomocna?
2/5
Mariusz 13 lipca 2022
OKROPNE
Na początku byłem zadowolony, po miesiącu jedna słuchawka rozłączała się, myślałem, że trzeba ją podładować. Po podładowaniu kompletnie się zepsuła. Nie polecam.
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Ania 6 sierpnia 2022
Polecam
Łatwe w obsłudze, bez problemu łącza się przez Bluetooth. Bardzo wygodne, niezbędne.
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
jakub 16 sierpnia 2022
słuchawki x-music
Bardzo dobre słuchawki i dobrze wykonane jak na swoją cenę
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Anna 6 sierpnia 2022
Polecam
Łatwo łącza się z Bluetooth. Wygodne, niezbędne.
Czy ta opinia była pomocna?
1.3/5
Potwierdzony zakup

Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

Potwierdzony zakup
Damian 15 kwietnia 2022
Nie polecam
Słuchawki od początku nie chciały się ładować moją ładowarką, ale podłączone do komputera się ładowały. Po około 2 tygodniach od zakupu dźwięk w słuchawkach bez powodu się rwał jakby były daleko od telefonu (telefon cały czas był w kieszeni spodni). Odradzam każdemu zakupu tych słuchawek.
Czy ta opinia była pomocna?
5/5
stefan 10 czerwca 2022
Idealny gadżet dla każdego kierowcy lub kuriera!
Powiem krótko i szczerze, odkąd zakupiłem te słuchawki nie potrzebuje radia w samochodzie wystarczy telefon. Wyrazisty dźwięk mega basy, dodatkowo jakość połączenia z klientem podczas prowadzenia jest poza zasięgiem czegokolwiek. Polecam wszystkim!!!!
Czy ta opinia była pomocna?
2.5/5
Kasia 3 kwietnia 2022
Słuchawki na 1 miesiąc
Słuchawki początkowo działały super i byłam bardzo zadowolona. Niestety, po około miesiącu codziennego użytkowania zaczęły się psuć. Ciągle się rozłączały same ze sobą lub z urządzeniem. W tej sytuacji nie mogę polecić.
Czy ta opinia była pomocna?

Ubezpieczenie Gwarancja Plus

Gwarancja Plus
Pełna ochrona
Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
Gwarancja Plus
Podstawowa Ochrona
Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
Bez dodatkowej ochrony
Gwarancja Plus
Pełna ochrona
Gwarancja Plus
Podstawowa Ochrona
Bez dodatkowej ochrony
Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

    Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

         

    • Do 50 tys. złotych

    • Bez wychodzenia z domu

    • Minimum formalności

    • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

    Rezerwujesz towar przez internet,

    wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

         

    • Do 31 tys. złotych

    • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

    • Decyzja nawet w 15 minut

    Instrukcje

    Instrukcja obsługi Słuchawki dokanałowe XMUSIC TWS700K Czarny Bluetooth etui z wbudowaną ładowarką
    Słuchawki dokanałowe XMUSIC TWS700K Czarny Bluetooth etui z wbudowaną ładowarką
    Słuchawki dokanałowe XMUSIC TWS700K Czarny Bluetooth etui z wbudowaną ładowarką
    139 99
    U Ciebie
    Odbierz
    Zadzwoń i zamów 756 756 756
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 875 000 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 139,99 zł
    139 99