Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny

(48)
Kod: 561547
  • Przeznaczenie
    Uniwersalne
  • Typ słuchawek
    Douszne
  • Transmisja bezprzewodowa
    Bluetooth
  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • Dynamika [dB]
    98
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • Kolor
    Czarny
Znakomita jakość dźwięku
Asystent głosowy
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Czarny
Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny
Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny
319
99
32,00 PLN x 10 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w sierpniu
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w sierpniu
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Podkreśl swój styl

Słuchawki douszne JBL Tune 220 TWS zostały zaprojektowane do noszenia przez cały dzień za sprawą materiałów wysokiej jakości i żywotnej baterii. Poczuj pełną swobodę ruchów dzięki łączności bluetooth i braku jakichkolwiek przewodów.

Słuchawki Douszne JBL Tune 220 TWS Czarny - Ogólny

Prawdziwe Wireless

Poczuj wolność słuchania muzyki bez wiecznie splątanych przewodów, które krępują Twoje ruchy. Dzięki łączności Bluetooth możesz w szybki i prosty sposób połączyć słuchawki JBL Tune 220 TWS ze swoim smartfonem lub tabletem bez podłączania żadnych przewodów.

Słuchawki Douszne JBL Tune 220 TWS Czarny - Wireless

Legendarna jakość brzmienia

Ciesz się renomowaną jakością dźwięku od firmy JBL. Zastosowane w modelu Tune 220 TWS przetworniki o średnicy 12.5 mm w połączeniu z technologią JBL Pure Bass gwarantują znakomitą jakość dźwięku. Zakochaj się w dynamicznych i krystalicznie czystych wysokich tonach oraz w wyrazistej i głębokiej linii basów, która dodaje charakteru każdej piosence.

Słuchawki Douszne JBL Tune 220 TWS Czarny - Brzmienie

Mikrofon

Wbudowany mikrofon w modelu Tune 220 TWS pozwala na prowadzenie rozmów telefonicznych, korzystanie z asystenta głosowego jak i zarządzanie muzyką za pomocą głosu. Dzięki temu nie musisz wyjmować odtwarzacza z kieszeni, żeby zmienić utwór na inny.

Słuchawki Douszne JBL Tune 220 TWS Czarny - Mikrofon

Do 19 godzin muzyki łącznie

słuchawki douszne JBL Tune 220 TWS zapewniają do 3 godzin nieprzerwanej pracy. Dodatkowo designerskie etui pełni rolę stacji ładującej, która zapewnia plus kolejne 16 godzin pracy słuchawek.

Słuchawki Douszne JBL Tune 220 TWS Czarny - Bateria

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ słuchawek
    Douszne
  • Składane
    Nie
  • Długość kabla [m]
    Nie dotyczy
  • Waga [g]
    56
  • Techniczne

  • Bezprzewodowe
    Tak
  • Wodoodporność
    Nie
  • Typ membrany
    Dynamiczne
  • Średnica membrany [mm]
    12
  • Złącze
    microUSB
  • Regulacja głośności
    Nie
  • Charakterystyka

  • Dynamika [dB]
    98
  • Funkcje

  • True Wireless
    Tak
  • Odtwarzacz MP3
    Nie
  • Funkcje dodatkowe
    AlexaGoogle AssistantKończenie rozmówMożliwość odbierania połączeńSterowanie muzykąTechnologia PureBass
  • Aktywna redukcja szumów (ANC)
    Nie
  • Charakterystyka słuchawek

  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Transmisja bezprzewodowa
    Bluetooth
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • Impedancja [Ω]
    32
  • Charakterystyka mikrofonu

  • Mikrofon
    Tak
  • Parametry

  • Przeznaczenie
    Uniwersalne
  • Kolor
    Czarny
  • Wyposażenie
    Etui z funkcją ładowaniaKabel USB
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera JBL
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    48 opinii
    48 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    5 /5
    Wygląd
    5 /5
    Różnorodność funkcji
    5 /5
    Komfort użytkowania
    5 /5
    Długość przewodu
    4 /5
    Jakość wykonania
    5 /5
    Zasięg
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Paweł 20 grudnia 2020
    Polecam
    Słuchawki bardzo dobrze leżą w uszach. Jakość dźwięku jest niesamowita. Bardzo dobre podbicie basów, które nie zagłusza słuchania muzyki. Dość długi czas użytkowania na jednej baterii, dzięki czemu wzrasta komfort użytkowania owych słuchawek. Z zasięgiem bluetooth nie ma też problemu. Posiadają bluetooth 5.0, dzięki czemu można połączyć je z praktycznie każdym telefonem. Wygodna stacja ładująca w postaci pudełka, które można schować w kieszeni. Serdecznie polecam :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Renata 30 listopada 2020
    Polecam
    Słuchawki bardzo dobrze wykonane, fajny design. Są one doskonałym dodatkiem do miejskiego stylu. Idealnie nadają się na prezent dla osoby w każdym wieku. Słuchawki są także idealnym gadżetem, uzupełniającym nasz styl. Dodatkowo ich atutem jest wielkość, zmieszczą się wszędzie, dzięki czemu mogą one być z nami cały czas. Polecam :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Rafał 9 stycznia 2021
    Warto
    Może i nie są super piękne i tanie, ale dźwięk z tych słuchawek jest wręcz nieziemski i przepiękny! Słuchanie w nich muzyki to mega przyjemność. Wszystkie pasma super wyważone a scena szeroka. Ważne jest też że są mega lekkie. Nie czuć ich w uszach i świetnie się trzymają. Warte każdej złotówki. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Żaneta 4 listopada 2020
    Mój ulubiony :)
    Głośnik towarzyszył mi na wielu wypadach weekendowych, ma swoje specjalne miejsce w walizce, gdziekolwiek jadę. W mieszkaniu również się z nim nie rozstaję, towarzyszy mi przy zwykłych codziennych czynnościach - cudownie wypełnia przestrzeń czystością dźwięków. Szczerze polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Wiesław 24 lutego 2021
    Do czterech razy sztuka
    Moje czwarte słuchawki w przeciągu ostatnich trzech miesięcy. O poprzednich- innych firm szkoda pisać. Dopiero teraz wiem, że dokonałem właściwego zakupu. Brawa dla dźwięku, estetyki wykonania, ułożenie w uchu, jakość rozmowy telefonicznej zasługuje na najwyższą ocenę, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.6/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Przemysław 22 września 2020
    Jedne z lepszych słuchawek
    Polecam te słuchawki z całego serca! Mimo, że są trochę grube to idealnie wpasowują się w ucho. Jeśli chodzi o dźwięk to jest bardzo dobrze. Świetny bass. Słuchawki są bardzo lekkie praktycznie niewyczuwalne podczas noszenia. Jeszcze raz serdecznie polecam!!!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 18 grudnia 2020
    Słuchawki kupione na prezent
    Moje doświadczenie z firmą JBL do tej pory było dobre, więc teraz też padł wybór na to. Sprzedawca po wywiadzie odnośnie naszych potrzeb stwierdził że ten model będzie najlepiej nam pasował. Po świętach i krótkim użytkowaniu będzie można napisać więcej.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Marzena 17 grudnia 2020
    Idealne słuchawki
    Te słuchawki to wymarzony gadżet dla mojego 16 letniego syna. Bardzo chciał je dostać ze względu na idealny dźwięk jaki się z nich wydobywa oraz to że nie mają łączącego kabelka który zawsze się gdzieś plącze. 100% zadowolenia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Andrzej 17 listopada 2020
    Polecam
    W tej cenie to chyba najlepszy wybór. Jakość wykonania bardzo dobra, bardzo dobrze trzymają się w uszach. Dźwięk jak na takie maluchy zadziwiająco dobry. No i wygodne sterowanie czy to muzyką czy rozmowami telefonicznymi.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Jacek 7 stycznia 2021
    Polecam
    Produkt najwyższej jakości z jakim miałem do czynienia w kwestii słuchawek bezprzewodowych, a jestem audiofilem. Gdybym był tym produktem chciałbym być zawsze tak profesjonalnie sprzedany jak w Media Expert.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Komfort użytkowania
    /5
    Długość przewodu
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Zasięg
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Promocje

    Teraz 50 %, reszta za pół roku!
    Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesię... Więcej
    Im więcej, tym taniej! Zyskaj rabat nawet 7000 zł!
    Zyskaj rabat nawet 7000 zł! Więcej

    Gwarancje Plus

    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

    Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

    umowę - wszystko przez Internet

         

    • Do 10 tys. złotych

    • Bez wychodzenia z domu

    • Minimum formalności

    • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

    Rezerwujesz towar przez internet,

    wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

         

    • Do 31 tys. złotych

    • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

    • Decyzja nawet w 15 minut

    Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny
    Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny
    319
    99
    32,00 PLN x 10 rat RRSO
    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w sierpniu
    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w sierpniu
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 319,99 zł
    319
    99