Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny

(71)
Kod: 561547

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Znakomita jakość dźwięku
Asystent głosowy
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Czarny
Kolor: Czarny
Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny
Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny
Taniej o 50
349 , 99
299
99
29,99 zł x 10 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
U Ciebie
Odbierz
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Podkreśl swój styl

Słuchawki douszne JBL Tune 220 TWS zostały zaprojektowane do noszenia przez cały dzień za sprawą materiałów wysokiej jakości i żywotnej baterii. Poczuj pełną swobodę ruchów dzięki łączności bluetooth i braku jakichkolwiek przewodów.

Słuchawki Douszne JBL Tune 220 TWS Czarny - Ogólny

Prawdziwe Wireless

Poczuj wolność słuchania muzyki bez wiecznie splątanych przewodów, które krępują Twoje ruchy. Dzięki łączności Bluetooth możesz w szybki i prosty sposób połączyć słuchawki JBL Tune 220 TWS ze swoim smartfonem lub tabletem bez podłączania żadnych przewodów.

Słuchawki Douszne JBL Tune 220 TWS Czarny - Wireless

Legendarna jakość brzmienia

Ciesz się renomowaną jakością dźwięku od firmy JBL. Zastosowane w modelu Tune 220 TWS przetworniki o średnicy 12.5 mm w połączeniu z technologią JBL Pure Bass gwarantują znakomitą jakość dźwięku. Zakochaj się w dynamicznych i krystalicznie czystych wysokich tonach oraz w wyrazistej i głębokiej linii basów, która dodaje charakteru każdej piosence.

Słuchawki Douszne JBL Tune 220 TWS Czarny - Brzmienie

Mikrofon

Wbudowany mikrofon w modelu Tune 220 TWS pozwala na prowadzenie rozmów telefonicznych, korzystanie z asystenta głosowego jak i zarządzanie muzyką za pomocą głosu. Dzięki temu nie musisz wyjmować odtwarzacza z kieszeni, żeby zmienić utwór na inny.

Słuchawki Douszne JBL Tune 220 TWS Czarny - Mikrofon

Do 19 godzin muzyki łącznie

słuchawki douszne JBL Tune 220 TWS zapewniają do 3 godzin nieprzerwanej pracy. Dodatkowo designerskie etui pełni rolę stacji ładującej, która zapewnia do 16 godzin pracy słuchawek.

Słuchawki Douszne JBL Tune 220 TWS Czarny - Bateria

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ słuchawek
    Douszne
  • Nie
  • Waga [g]
    56
  • Techniczne

  • Bezprzewodowe
    Tak
  • Wodoodporność
    Nie
  • Typ membrany
    Dynamiczne
  • Średnica membrany [mm]
    12
  • Złącze
    microUSB
  • Charakterystyka

  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    20
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    20000
  • 98
  • Impedancja [Ω]
    32
  • Funkcje

  • Bluetooth
  • Nie
  • Tak
  • Tak
  • Odtwarzacz MP3
    Nie
  • Regulacja głośności
    Nie
  • Funkcje dodatkowe
    Alexa, Google Assistant, Kończenie rozmów, Możliwość odbierania połączeń, Sterowanie muzyką, Technologia PureBass
  • Audiofilskie
    Nie
  • Dla dzieci
    Tak
  • Dla dziewczyn
    Tak
  • Do biegania
    Nie
  • Do pływania
    Nie
  • Na rower
    Tak
  • Na siłownie
    Tak
  • Przewodnictwo kostne
    Nie
  • Studyjne
    Nie
  • Parametry

  • Przeznaczenie
    Dla dzieci, Dla dziewczyn, Na rower, Na siłownię, Uniwersalne
  • Kolor
    Czarny
  • Wyposażenie
    Etui z funkcją ładowania, Kabel USB
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera JBL
  • Opinie

    4.8/5
    71 opinii
    71 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.9 /5
    Wygląd
    4.9 /5
    Różnorodność funkcji
    4.8 /5
    Komfort użytkowania
    4.9 /5
    Długość przewodu
    4.4 /5
    Jakość wykonania
    4.9 /5
    Zasięg
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wiktoria 9 sierpnia 2021
    Bardzo wygodne
    Jak na słuchawki douszne są naprawdę wygodne i dobrze wygłuszają otoczenie. Bateria w samych słuchawkach trzyma niecałe 3h, ale bardzo szybko się ładują, więc zupełnie mi to nie przeszkadza. Są bardzo miłe w dotyku. Po wyciągnięciu z etui od razu łączą się ze sobą i z moim telefonem, a po włożeniu same się wyłączają.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karina 21 sierpnia 2021
    Słuchawki JBL
    Bardzo dobry dźwięk i pierwszy raz kupiłam słuchawki bez gumek za poleceniem sprzedawcy. I się nie zawiodłam, jeszcze bardziej mi odpowiadają.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    gryzlipoland 4 lipca 2021
    Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny
    Bardzo dobre słuchawki, wygodne, dobrze leżą w uchu. Wreszcie żadnych kabli. Fajna sprawa z tym, że mogę używać dwóch słuchawek, albo jednej.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub 22 lipca 2021
    Słuchawki
    Słuchawki działają bez zarzutu, dźwięk jest bardzo dobry. Dobrze trzymają się w uchu. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Iwona 17 września 2021
    Bardzo dobre
    Słuchawki są świetne. Dźwięk doskonały. Dobrze trzymają się w uszach. Nic dodać nic ująć.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 4 lipca 2021
    JBL TUNE 220 TWS CZARNE
    Wygodne, trzymają się w uchu, bez kabli, można używać jednej, albo dwóch słuchawek.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Natalia 10 września 2021
    Słuchawki są super
    Wysoka jakość dźwięku, wyglądają super, cieszę się, że je kupiłam. Bardzo polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maja 8 sierpnia 2021
    Produkt godny polecenia
    Słuchawki bardzo przyjemne w użytkowaniu. Jakość godna swojej ceny. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Renata 16 lipca 2021
    Polecam!
    Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Filip 3 kwietnia 2021
    Znakomite słuchawki!
    Świetna jakość wykonania słuchawek, dźwięk wychodzący z nich również najlepszy w tej cenie, na każdym pasmie grają jak żadne inne bezprzewodowe, 2 lata gwarancji, nie żałuję zakupu i POLECAM!
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Komfort użytkowania
    /5
    Długość przewodu
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Zasięg
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny
      Słuchawki douszne JBL TUNE 220 TWS Czarny
      Taniej o 50
      349 , 99
      299
      99
      29,99 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756