Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Różowy

(29)
Kod: 786354
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Różowy
Kolor: Różowy
Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Różowy
Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Różowy
Produkt dostępny w wybranych sklepach
39
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Różowy

Przetworniki akustyczne wysokiej czułości 9 mm zapewniają czyste brzmienie wysokich dźwięków i mocne tony niskie z niewielkiej konstrukcji. Lekkość zapewniająca maksymalną mobilność przy słuchaniu muzyki.


Wyposażone w wygodne, niezawodnie trzymające się silikonowe wkładki douszne. W zestawie dołączone są 3 rozmiary wkładek dousznych (S, M i L) do wyboru, dzięki któremu zapewnisz sobie optymalne dopasowanie do słuchania muzyki w drodze.


Rozmawiaj przez telefon, mając wolne ręce. Przełączaj utwory bez dotykania smartfona. Używaj pilota i mikrofonu na przewodzie.

Dane techniczne

Fizyczne

  • Typ słuchawek
    Dokanałowe
  • Nie
  • Długość kabla [m]
    1.2
  • Waga [g]
    3
  • Techniczne

  • Bezprzewodowe
    Nie
  • Wodoodporność
    Nie
  • Typ membrany
    Neodymowe
  • Średnica membrany [mm]
    9
  • Złącze
    Jack 3.5 mm
  • Charakterystyka

  • Pasmo przenoszenia min. [Hz]
    8
  • Pasmo przenoszenia max. [Hz]
    22000
  • 100
  • Impedancja [Ω]
    16
  • Funkcje

  • Nie
  • Nie
  • Nie
  • Tak
  • Odtwarzacz MP3
    Nie
  • Regulacja głośności
    Nie
  • Funkcje dodatkowe
    Brak
  • Audiofilskie
    Nie
  • Dla dzieci
    Nie
  • Dla dziewczyn
    Tak
  • Do biegania
    Nie
  • Do pływania
    Nie
  • Na rower
    Nie
  • Na siłownie
    Nie
  • Przewodnictwo kostne
    Nie
  • Studyjne
    Nie
  • Parametry

  • Przeznaczenie
    Dla dziewczyn, Do iPod/iPhone/iPad, Do telefonów
  • Kolor
    Różowy
  • Wyposażenie
    Przewód z mikrofonem, Wkładki do uszu
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera SONY POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.8/5
    29 opinii
    29 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.8 /5
    Wygląd
    4.8 /5
    Różnorodność funkcji
    4.8 /5
    Komfort użytkowania
    4.9 /5
    Długość przewodu
    4.9 /5
    Jakość wykonania
    4.8 /5
    Zasięg
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    JOANNA 6 kwietnia 2021
    Szału nie ma
    Jakość adekwatna do ceny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 23 listopada 2020
    Super
    Bardzo fajne słuchawki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Artur 22 września 2020
    Pozytywna
    Jakość dźwięku jak na tak tanie słuchawki jest świetna (a jestem dość wybredny w tej kwestii). Niestety jakość wykonania nie należy do najlepszych i w moim przypadku muszę wymieniać je co ok. 7 miesięcy, ale kupuje je w dalszym ciągu głównie przez samą jakość dźwięku. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Monika 23 września 2020
    Pozytywna
    Dobrze wykonane słuchawki, bardzo ładny kolor, wysoka jakość dźwięku, nie wypadają z uszu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Mira 17 kwietnia 2020
    SUPER
    Małe i zgrabne słuchawki, które wyglądają dosłownie ślicznie, nie wypadają z ucha, mają bardzo fajny dźwięk, podczas rozmów telefonicznych mikrofon sprawdza się.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Sabina 17 kwietnia 2020
    MDREX15APPI
    Mikrofon dobrze zbiera, słuchawki grają głośno i wyraźnie, konstrukcja bez zarzutów.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adam 3 czerwca 2020
    Pozytywna
    Bardzo ładne i funkcjonalne.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Mati 20 kwietnia 2020
    4/5
    Są wporzo, nie urywa.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agnieszka 17 czerwca 2019
    Są super
    Szczerze polecam. Zero szumów, czysty dźwięk. Dobry mikrofon, który umożliwia rozmowy telefoniczne. Przycisk odbierania i rozłączania, dzięki czemu nie muszę wyciagać telefonu z kieszeni. Jak najbardziej na tak !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniel 2 maja 2019
    Jakość warta ceny
    Super dźwięk. Po prostu Sony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Wygląd
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Komfort użytkowania
    /5
    Długość przewodu
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Zasięg
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Instrukcje

    Instrukcja obsługi Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Różowy
    Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Różowy
    Słuchawki dokanałowe SONY MDR-EX15AP z mikrofonem Różowy
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    39
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756