JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl Telewizory i RTV TELEWIZORY LG Telewizor LG OLED65B8PLA

65

True Motion

Tak

4

3

Tak

Tak

Kolor obudowy:

Czarny

Kod produktu: 880908

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 880908

Warianty:

65

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Telewizor LG OLED65B8PLA

cena online

749900

Raty od 283.30 zł/mc RRSO

Telewizor LG OLED65B8PLA

cena online

749900

Raty od 283.30 zł/mc RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Telewizor LG OLED65B8PLA

Słucha. Myśli. Odpowiada.

LG OLED AI TV to nowatorska metoda wykorzystania sztucznej inteligencji do oglądania telewizji. Teraz możesz kontrolować telewizor, wyszukiwać interesujące treści, sterować ustawieniami obrazu, zapytać o pogodę, komunikując się z telewizorem w naturalny sposób za pomocą poleceń głosowych w języku polskim.

Wyświetlacz LG OLED.Idealna czerń. Doskonały kolor.

Doskonała czerń pozwala uzyskać gigantyczny kontrast. Tak duży kontrast zapewnia większą głębię kolorów oraz pozwala dostrzec szczegóły obrazu w jakości kinowej.

Cinema HDR – oglądaj
filmy jak profesjonaliści

LG Cinema HDR wspiera większość rozwiązań HDR, co oznacza możliwość zobaczenia filmów w wersji najbardziej wiernej oryginałowi. Ciesz się doświadczeniem kina w domowym zaciszu, korzystając z Dolby Vision™, Advanced HDR by Technicolor, a także HDR10 Pro i HLG Pro.

Inteligentny mózg
Inteligentny procesor α7

Ekskluzywna technologia LG z inteligentnym procesorem α7 (Alpha7) zapewnia bogate kolory i szczegółowy obraz, przywołując piękno do życia.

Dolby Atmos®
Kinowy dźwięk w domu

Dolby Atmos realistycznie odwzorowuje każdy ruch i zapewnia dźwięk obiektowy 360º. W połączeniu z Dolby Vision zapewnia kinowe doświadczenie.

Tryb galerii pozwala
poczuć wakacyjny nastrój

Sprowadź cuda świata do swojego domu dzięki trybowi galerii. Przed Twoimi oczami pojawią się piękne, aktualizowane co sezon przez TripAdvisor zdjęcia z towarzyszącą muzyką. Tylko powiedz słowo, aby obejrzeć piękne widoki.

TV LG OLED idealnie wpasowany
w wystrój wnętrza

Telewizor, który doda Twojemu wnętrzu odrobiny elegancji. Brak podświetlenia z tyłu sprawia, że ekran jest jeszcze smuklejszy, dzięki czemu idealnie pasuje do wystroju każdego wnętrza.

LG webOS —
możesz czuć się bezpiecznie

Wbudowany w system webOS menedżer zabezpieczeń otrzymał prestiżowy międzynarodowy certyfikat bezpieczeństwa CC i certyfikat UL CAP2900-1 za najwyższej klasy zabezpieczenia. Uniemożliwia instalowanie nieautoryzowanych aplikacji, włamania oraz wycieku danych osobowych.

Szybki i łatwy sposób na oglądanie Netflix 4K HDR

Dzięki uproszczonej obsłudze i szybszemu dostępowi na telewizorze LG 4K możesz oglądać jeszcze więcej treści Netflix w jakości 4K HDR.

Zastosowane technologie

UHD/4K
DVB-C
DVB-T2
DVB-S2
Dolby Atmos
Simplink
AI ThinQ

Specyfikacja

Dane techniczne:

Telewizor LG OLED65B8PLA

Obraz

65

Przekątna ekranu [cm]

164
UHD/4K

Rozdzielczość

3840 x 2160
Nie

Technologia 3D

Nie dotyczy
Nie

Tuner

DVB-C, DVB-T2, DVB-S2

Rodzaj matrycy

OLED
Tak
True Motion
Czterordzeniowy
Nie
Nie

Funkcje poprawy obrazu

Active Depth Enhancer, Adaptive Colour Enhancer, Billion Rich Colour, Dolby Vision, Enhanced Dynamic Tone Mappng, HLG, Infinite Contrast, Perfect Colour, Perfect Viewing Angle, Self Lighting Pixel, Skalowanie do 4K, True Colour Accuracy Pro, Ultra Luminance Pro

Dźwięk

System dźwięku przestrzennego

DTS, Dolby Atmos, Dolby surround

System dźwięku

2.2

Moc głośników [W]

2 x 20 + 20

Regulacja tonów wysokich / niskich

Tak
Tak

Subwoofer

Tak

Funkcje dodatkowe dźwięku

Clear Voice III

Funkcje multimedialne i sieciowe

Tak
Nie
Tak
Tak
Nie
Nie
Tak
Tak
Tak

Komunikacja dodatkowa

WiDi, ARC, Simplink

Informacje dodatkowe

Menu w języku polskim

Tak
Tak

Funkcje dodatkowe

Tryb gier, Elektroniczny przewodnik po programach (EPG), Automatyczna kalibracja, Tryb ekspercki Technicolor, AI ThinQ

Złącza

4
3

Liczba złączy EURO

0
Tak
Nie
Tak
Nie
Tak
Tak
Nie
Nie
Nie

Inne złącza

RF, Sat

Fizyczne

Seria

B8

Kolor obudowy

Czarny

Szerokość z podstawą [cm]

144.9

Wysokość z podstawą [cm]

87.6

Głębokość z podstawą [cm]

22

Szerokość bez podstawy [cm]

144.9

Wysokość bez podstawy [cm]

83.1

Głębokość bez podstawy [cm]

4.7

Waga z podstawą / bez podstawy [kg]

22.5 / 21
300 x 200

Efektywność energetyczna

A
148

Pobór mocy (tryb czuwania)

0.5
205

Zasilanie

AC 100-240 V; 50/60 Hz

Wyposażenie i gwarancja

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie

Baterie do pilota, Kabel zasilający, Pilot Magic Remote

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

LG ELECTRONICS POLSKA SP. Z O.O.

Znaki zgodności

Opinie klientów

Telewizor LG OLED65B8PLA
Opinie
5 / 5 56 opinii
98% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 56 opinii
55 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Najlepszy zakup!

Telewizor był świetnym wyborem, niesamowita jakość obrazu, rewelacyjne kolory, wrażenia jak w kinie.. a jestem cały czas w domu na wygodnej kanapie! :).

Natalia 2019-08-11 13:12:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Telewizor robi wrażenie, obraz idealny.

Bogusław 2019-08-10 18:33:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Rewelacja, obraz i czerń 10 na 10.

Marcin 2019-08-07 16:50:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna

Polecam telewizor w 100%. Najważniejszej jakości obraz, odbiór dźwięku.

Dariusz 2019-08-02 19:01:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

POLECAM!!!

Piękny obraz i dźwięk.

TADEUSZ 2019-08-02 13:37:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Telewizor rewelacja, obraz idealny, dużo funkcji. Bardzo polecam.

Iwona 2019-08-02 08:56:55
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 4 / 5 Różnorodność funkcji

Bardzo polecam

Świetny obraz. Pozytywny dźwięk. Dużo opcji. Miracast, który przydaje się do oglądania zdjęć i filmów z telefonu (która taką opcję posiada). Mogłoby by być więcej aplikacji np brak WP Pilot (da się jednak to obejść przez przeglądarkę). Dziwne działanie funkcji rozpoznawania głosu. Przy nierozpoznanej komendzie głosowej (wbudowanych-offline) wyskakuje w kółko irytujące okienko o prośbie połączenia się z internetem (telewizora celowo niepodłączonego do internetu). Nie da się tego wyłączyć. Niewiadome jest również działanie Wifi Direct. Wszystkie te niedogodności są tylko programowe i w kolejnych aktualizacjach oprogramowania telewizora zapewne będą poprawione.

Andrzej 2019-08-01 10:38:55
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 3 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 4 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Bardzo Polecam

Fajny telewizor idealny do domowego użytku.

Konrad 2019-07-28 20:42:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna

Telewizor robi wrażenie, jego krawędzie są estetycznie wykończone, jest bardzo lekki, kolorystyka matrycy posiada piękną barwę obrazu.

Milena 2019-07-18 23:44:03
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Jestem bardzo mile zaskoczona jakością obrazu, dźwięku oraz wyglądu. Wchodząc do pokoju od razu wzrok pada na robiący duże wrażenie telewizor.

Anna 2019-07-18 21:45:17
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

POLECAM

POLECAM. PRODUKT PIERWSZA KLASA. KOLOR, DŹWIĘK, JAKOŚĆ I WIZUALNIE SUPER. PROSZĘ WYOBRAZIĆ SOBIE MECZ NASZEJ REPREZENTACJI PIŁKI NOŻNEJ JAK NA PRAWDZIWYM STADIONIE. NASI GÓRĄ - ŁĄCZY NAS PIŁKA. ;-)

TADEUSZ 2019-06-28 18:12:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna

Telewizor jest naprawdę świetny. Takiego właśnie potrzebowaliśmy na naszej ścianie. Mimo, że jest sporej wielkości 65 cali to stabilnie stoi na komodzie. Kolory obrazu są żywe i takie realne. Dodatkowe funkcje na pilocie i dostęp do internetu jest na czasie i jest bardzo intuicyjny. Pod wrażeniem jestem jego, tego jaki jest cienki. Zachęcam do kupna.

Justyna 2019-06-24 22:13:02
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Świetny zakup

Znakomita jakość w tym przedziale cenowym. Kolory wspaniałe, design i funkcjonalność b.dobra, wbudowane głośniki dają radę, aczkolwiek dla audiofila mogą nie wystarczyć, wtedy niezbędne będzie dokupienie kina domowego, ale dla mnie nie jest to wada. Polecam.

Mateusz 2019-06-17 17:12:59
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 1 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam, ok

Na razie super, fajny bajer z pilotem, któremu wydaje się polecenia.

Jarosław 2019-06-14 21:06:53
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Jakość użytkowania
  • 3 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Bardzo wysoka jakość

Piękny i wydajny TV.

Marek 2019-06-13 15:09:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna, polecam

Wysoka jakość, bardzo dobre odczucia wizualne, wspaniałe kolory, szybki internet, współdziała z innymi urządzeniami, prosta obsługa.

Irena 2019-06-05 19:32:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Super wypasiony

Telewizor z górnej półki, spełnia nasze oczekiwania, Kolory bardzo wyraziste. Nic dodać, nic ująć. Zakup udany w 100%.

Marek 2019-05-29 20:50:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam!

Telewizor spełnia wszystkie moje wymagania.

Wiesław 2019-05-28 20:59:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

SUPER, POLECAM

JESTEŚMY BARDZO ZADOWOLENI Z DOKONANEGO ZAKUPU. WYMARZONY TELEWIZOR DLA NASZEJ RODZINKI. SUPER JAKOŚĆ, BARWY, OBRAZ I OCZYWIŚCIE ROZMIAR.

KRZYSZTOF 2019-05-24 21:01:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

POLECAM, JAKOŚĆ, OBRAZ, DZWIĘK MEGGAAAAAAAA!!!!!

TELEWIZOR PRZERÓSŁ NASZE OCZEKIWANIA. POLECAM Z CAŁEGO SERCA, NIE BĘDZIECIE ŻAŁOWAĆ. :) JAKOŚĆ, OBRAZ, DZWIĘK MEGGAAAAAAAA!!!!!

RADOSŁAW 2019-05-22 13:57:59
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

K - 1364 - Kup 2 produkty i zgarnij nawet 5000 zł rabatu!

Kup 2 produkty i zgarnij nawet 5000 zł rabatu!

Kupując minimum dwa, różne produkty objęte promocja zyskaj nawet 5000 zł!

Sprawdź>> Sprawdź regulamin >>

M - kody rabatowy online/offline 05.2019

ZYSKAJ RABAT NA USŁUGĘ!

Kup produkt z dedykowaną mu usługą. Załóż konto (lub zarejestruj się), dzięki temu Twój zakup zostanie automatycznie zarejestrowany na Twoim koncie klienta oraz będziemy mogli przekazać Ci kody rabatowe. W zakładce "kupony rabatowe" pojawią się widoczne kody do wykorzystania przy kolejnych zakupach. Kody rabatowe możesz wykorzystać po 21 dniach od daty zakupu.

Sprawdź>>

K - 1356 - Im więcej, tym taniej - czwarty produkt 70% taniej

Im więcej, tym taniej - czwarty produkt 70% taniej!

Im więcej, tym taniej - wybrane produkty objęte promocją z rabatem do 70%!

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

LG Telewizor LG OLED65B8PLA

Telewizor LG OLED65B8PLA

749900

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Telewizor LG OLED65B8PLA

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Telewizor LG OLED65B8PLA

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

Dokumenty gwarancji

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 73,34 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 73,34 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet SMART ( Telewizor )
Pakiet SMART ( Telewizor )
Konfiguracja ustawień, sparowanie TV ze smartfonem, zaprogramowanie dostępnych kanałów, podłączenie do Internetu, konfiguracja SMART TV ...
Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej Sortowanie dostępnych kanałów telewizji naziemnej w kolejności wskazanej przez Klienta ( do 15 kanałów) Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie) Sparowanie i konfiguracja z  zakupionym soundbarem Podłączenie do Internetu i aktualizacja oprogramowania TV Parowanie i konfiguracja SMART TV z klawiaturą, słuchawkami, padem Parowanie i konfiguracja SMART TV ze smartfonem klienta- funkcja pilota Aktywacja funkcji udostępniania plików (DLNA) i udostępniania/współdzielenia obrazu (screen mirroring) Założenie konta (na życzenie), aktywacja i prezentacja usługi VOD ( np. NETFLIX) Instruktaż z zakresu łączenia się z sieciami bezprzewodowymi (Wi-Fi, bluetooth, NFC) Instruktaż z zakresu wykorzystania HDD/Flash do nagrywania materiału Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Telewizor )
Pakiet SMART ( Telewizor )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV
  • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
  • Sortowanie dostępnych kanałów telewizji naziemnej w kolejności wskazanej przez Klienta ( do 15 kanałów)
  • Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie)
  • Sparowanie i konfiguracja z  zakupionym soundbarem
  • Podłączenie do Internetu i aktualizacja oprogramowania TV
  • Parowanie i konfiguracja SMART TV z klawiaturą, słuchawkami, padem
  • Parowanie i konfiguracja SMART TV ze smartfonem klienta- funkcja pilota
  • Aktywacja funkcji udostępniania plików (DLNA) i udostępniania/współdzielenia obrazu (screen mirroring)
  • Założenie konta (na życzenie), aktywacja i prezentacja usługi VOD ( np. NETFLIX)
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z sieciami bezprzewodowymi (Wi-Fi, bluetooth, NFC)
  • Instruktaż z zakresu wykorzystania HDD/Flash do nagrywania materiału

Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.


59,99
Pakiet Standard ( Telewizor )
Pakiet Standard ( Telewizor )
Konfiguracja ustawień, sparowanie TV ze smartfonem, zaprogramowanie dostępnych kanałów
Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie) Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie. Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Telewizor )
Pakiet Standard ( Telewizor )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV
  • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
  • Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie)


Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.
39,99

749900

Dodaj do koszyka
Telewizor LG OLED65B8PLA
TELEWIZORY