20

HD Ready

50 Hz

Nie

1

1

Nie

Nie

Kolor obudowy:

Czarny

Kod produktu: 882107

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 882107

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010

cena online

39999

40.00 zł x 11 rat RRSO

Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010

cena online

39999

40.00 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010

Nowoczesny i łatwy w obsłudze telewizor marki SKYMASTER, posiadający 20 calowy ekran TFT LED PANEL, zapewniający niezwykle ostry obraz i żywe kolory. Energooszczędny, w trybie stand-by zużywa mniej niż 0.5 W, co przekłada się na niższe zużycie prądu i niższe rachunki. Telewizor to idealne rozwiązanie dla niedużego pokoju lub kuchni. Prosty w obsłudze dzięki nowoczesnemu i wygodnemu w obsłudze pilotowi zdalnego sterowania z doskonale rozmieszczonymi dużymi klawiszami.

Zastosowane technologie

DVB-C
DVB-T
Dolby Digital

Specyfikacja

Dane techniczne:

Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010

Obraz

Nie
20

Przekątna ekranu [cm]

51
16:9, 4:3
HD Ready

Rozdzielczość

1366 x 768
Nie

Technologia 3D

Nie dotyczy
Nie
Nie

Tuner

DVB-C, DVB-T

Rodzaj matrycy

LED
Nie
50 Hz
Jednordzeniowy
Nie

Kontrast

3000:1

Kąt widzenia pionowy

178

Kąt widzenia poziomy

178
180 cd/m2

Dźwięk

System dźwięku

Dolby Digital

Wbudowane głośniki

2

Moc głośników [W]

2 x 3
Tak

Subwoofer

Nie

Funkcje dodatkowe dźwięku

Brak

Funkcje multimedialne i sieciowe

Nie
Nie
Nie
Nie
Nie
Nie
Nie
Nie
Tak

Komunikacja dodatkowa

Brak

Akcesoria opcjonalne

Nie

Informacje dodatkowe

Menu w języku polskim

Tak
Tak

Funkcje dodatkowe

Elektroniczny informator programowy (EPG), Tryb Hotelowy, Obsługa napisów, Odtwarzanie plików multimedialnych

Złącza

1
1
Tak

Liczba złączy EURO

1
Nie
Tak
Nie
Nie
Nie
Tak
Tak
Nie
Nie
Tak

Pozostałe wejścia/wyjścia

Wejście RF

Fizyczne

Kolor obudowy

Czarny

Szerokość z podstawą [cm]

46.23

Wysokość z podstawą [cm]

30.2

Głębokość z podstawą [cm]

16.5

Szerokość bez podstawy [cm]

46.23

Wysokość bez podstawy [cm]

26.8

Głębokość bez podstawy [cm]

4.59

Efektywność energetyczna

A
18

Pobór mocy (tryb czuwania)

0.5
27

Zasilanie

220 - 240 V / 50 Hz

Wyposażenie i gwarancja

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie

Pilot

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Wyposażenie i gwarancja

Nazwa producenta/ importera

SKYMASTER

Producent i znaki zgodności

Opinie klientów

Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010
Opinie
5 / 5 28 opinii
96% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 28 opinii
27 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 4 / 5 Różnorodność funkcji
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna

Opinia o tym telewizorze jest bardzo dobra. Polecam zakup produktu każdemu, kto uwielbia seanse filmowe i serialowe.

Ilona 2019-05-12 00:32:34
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Przejrzyste menu, bardzo dobra jakość obrazy i dźwięku. Telewizor godny polecenia.

Jan 2019-04-26 20:17:41
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 2 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 4 / 5 Różnorodność funkcji
  • tani wygodny pilot
  • jakoś dziweku

Mały i tani i taki ma być

Telewizor ma bardzo słabą jakość dźwięku, nie idzie jej ustawić poprawnie w menu telewizora, jednak sytuację ratują jakiekolwiek głośniki, nawet od komputera, jeśli chodzi o pozostałe użytkowanie nie mam zastrzeżeń. Ustawienia kontrastu jasności koloru ustawić ręcznie, fabryczne schematy do niczego się nie nadają.

STEFAN 2019-03-18 16:14:12
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 2 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Telewizor bardzo dobrze się sprawdza. Jakość bardzo dobra za taka cenę.

Piotr 2019-03-17 18:04:32
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Dobry wybór

Cieszę się swoim wyborem, bo był to najlepszy. Telewizor przydał się jak najbardziej. Mały, tani i wszystko posiada co tylko potrzebuje. Dobrze, że zgodziłam się na kupno tego produktu i nie żałuje swojego wyboru. Polecam jak najbardziej dla szukających małego telewizora!

Patrycja 2019-03-02 16:05:42
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Telewizor jest super. Mały, a zarazem duży i bardzo fajny.

Paweł 2019-01-28 22:21:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010, idealny do małych pomieszczeń, wygląd estetyczny, łatwy w obsłudze, godny polecenia.

Andrzej 2019-01-23 20:15:52
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 3 / 5 Wygląd
  • 3 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 3 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna

Znalezienie małego telewizora z tą ilością złączy jest dosyć trudne. Zakupiony przeze mnie spełnia moje oczekiwania. Funkcja PVR działa wyłącznie przy podłączeniu sygnału cyfrowego. Nie podano tej informacji przy opisie produktu. Jednak mój telewizor przeznaczony jest do kuchni i tam wejścia, w które jest wyposażony, w wystarczą aż nad to.

Krzysztof 2019-01-22 22:18:56
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 4 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam gorąco

Super cena, i telewizor rewelacyjny, jak na tą cenę.

Marian 2019-01-22 20:22:48
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna, polecam

Całkiem przyzwoity i funkcjonalny telewizor za niewielkie pieniądze.

Jan Z 2019-01-05 10:50:42
Czy ta opinia była przydatna?
4 / 5
  • 4 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 4 / 5 Ilość złączy
  • 4 / 5 Różnorodność funkcji

POLECAM

fajnie działa, może robić za pc i za obraz do konsoli. Bardzo polecam

Rafał 2018-12-31 12:09:52
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Bardzo polecam

Idealny dla mnie telewizor do kuchni z doskonałym odbiorem.

Ilona Ł 2018-12-29 18:00:36
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

POZYTYWNA

W tej kategorii cenowej jest całkiem OK. Jedyne zastrzeżenie to kiepski dźwięk ale dokupiłem małe głośniki zasilane z USB i jest super. Do małego pokoiku lub kuchni OK.

Andrzej G. 2018-12-24 12:09:31
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna

Świetny model do kuchni, wreszcie nie będzie przypalonych potraw, bo nie będzie odchodzenia od garnków do ulubionych seriali :-). Przyda się również do przyczepy kempingowej na wakacje. Dużo funkcji za małe pieniądze.

Jan 2018-12-23 22:00:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Fajny sprzęt

Kupiłem na bazę sprzętową do monitoringu i oglądania TV. Za tą cenę spoko sprzęt. Hdmi z arc super sprawa.

Marek J 2018-12-22 10:00:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Bardzo dobry

Super, mały TV.

Robert C 2018-12-13 21:53:19
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Polecam ten model. Mały, jakość dobra.

Lucyna T 2018-11-16 19:33:01
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 4 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Produkt na wysokim poziomie. Obsługa profesjonalna.

Paulina S. 2018-11-13 21:48:23
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 4 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 4 / 5 Ilość złączy
  • 4 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna, polecam, jest ok.

Jestem zadowolona z zakupu. Spełnia moje oczekiwania. Bardzo dobry zakup.

Klient Media Expert 2018-11-02 13:51:44
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Idealny telewizorek do kuchni i campera. Polecam.

Barbara S. 2018-11-01 17:17:46
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

K - 1259 - Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz - więcej zyskujesz!

Więcej kupujesz, więcej zyskujesz! - produkty objęte promocją z rabatem -22% na drugi lub -44% na trzeci lub -77% na czwarty a nawet piąty produkt za 1 zł!

Sprawdź >> Sprawdź regulamin >>

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

SKYMASTER Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010

Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010

39999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010

Okres gwarancji:

24 miesiące

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet SMART ( Telewizor )
Pakiet SMART ( Telewizor )
Konfiguracja ustawień, sparowanie TV ze smartfonem, zaprogramowanie dostępnych kanałów, podłączenie do Internetu, konfiguracja SMART TV ...
Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej Sortowanie dostępnych kanałów telewizji naziemnej w kolejności wskazanej przez Klienta ( do 15 kanałów) Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie) Sparowanie i konfiguracja z  zakupionym soundbarem Podłączenie do Internetu i aktualizacja oprogramowania TV Parowanie i konfiguracja SMART TV z klawiaturą, słuchawkami, padem Parowanie i konfiguracja SMART TV ze smartfonem klienta- funkcja pilota Aktywacja funkcji udostępniania plików (DLNA) i udostępniania/współdzielenia obrazu (screen mirroring) Założenie konta (na życzenie), aktywacja i prezentacja usługi VOD ( np. NETFLIX) Instruktaż z zakresu łączenia się z sieciami bezprzewodowymi (Wi-Fi, bluetooth, NFC) Instruktaż z zakresu wykorzystania HDD/Flash do nagrywania materiału Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Telewizor )
Pakiet SMART ( Telewizor )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV
  • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
  • Sortowanie dostępnych kanałów telewizji naziemnej w kolejności wskazanej przez Klienta ( do 15 kanałów)
  • Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie)
  • Sparowanie i konfiguracja z  zakupionym soundbarem
  • Podłączenie do Internetu i aktualizacja oprogramowania TV
  • Parowanie i konfiguracja SMART TV z klawiaturą, słuchawkami, padem
  • Parowanie i konfiguracja SMART TV ze smartfonem klienta- funkcja pilota
  • Aktywacja funkcji udostępniania plików (DLNA) i udostępniania/współdzielenia obrazu (screen mirroring)
  • Założenie konta (na życzenie), aktywacja i prezentacja usługi VOD ( np. NETFLIX)
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z sieciami bezprzewodowymi (Wi-Fi, bluetooth, NFC)
  • Instruktaż z zakresu wykorzystania HDD/Flash do nagrywania materiału

Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.


59,99
Pakiet Standard ( Telewizor )
Pakiet Standard ( Telewizor )
Konfiguracja ustawień, sparowanie TV ze smartfonem, zaprogramowanie dostępnych kanałów
Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie) Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie. Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Telewizor )
Pakiet Standard ( Telewizor )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV
  • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
  • Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie)


Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.
39,99

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Pakiet Pełen Komfort ( Telewizor )
Pakiet Pełen Komfort ( Telewizor )
Rozpakowanie, montaż podstawy, podłączenie do instalacji elektrycznej i antenowej, konfiguracja ustawień, zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
Rozpakowanie urządzenia Montaż podstawy Ustawienie we wskazanym miejscu Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji elektrycznej i antenowej Konfiguracja ustawień podstawowych Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej Zabranie opakowania (na życzenie) Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Telewizor )
Pakiet Pełen Komfort ( Telewizor )

Profesjonalna usługa premium
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Montaż podstawy
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji elektrycznej i antenowej
  • Konfiguracja ustawień podstawowych
  • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
  • Zabranie opakowania (na życzenie)
49,99

39999

Dodaj do koszyka
Telewizor SKYMASTER LED 20SH3010
TELEWIZORY