JESTEŚ TUTAJ: Sklep Mediaexpert.pl Telewizory i RTV TELEWIZORY TCL Telewizor TCL LED 55C7026

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

:::

55

Tak

3

2

Tak

Tak

Kolor obudowy:

Czarny

Kod produktu: 875274

Klasa energetyczna:

Karta produktu

Porównaj

Kod produktu: 875274

Dostępne warianty:

Przekątna ekranu [cal]: 55

Znajdź podobne produkty

Znajdź podobne produkty

Telewizor TCL LED 55C7026

cena online

249999

250.00 zł x 11 rat RRSO

Gwarancja dostawy jutro! Zamów jeszcze przez:

dni::

Telewizor TCL LED 55C7026

cena online

249999

250.00 zł x 11 rat RRSO

Sprawdź dostępność w sklepie

Dodaj do koszyka
+ Dodaj do schowka

Dostawa od 0.00 zł

Opis i dane

Telewizor TCL LED 55C7026


4K-Ultra HD: 4 razy więcej pikseli, 4 razy więcej szczegółów!

Rozdzielczość Ultra HD (3840 x 2160) jest 4 razy większa niż Full HD. Będziesz zaintrygowany idealnymi precyzjami obrazów na telewizorze Ultra HD, które wyświetla obraz z ponad 8 milionami pikseli. Nigdy nie przegap żadnego szczegółu, bądź częścią akcji!




Szeroki zakres kolorów: kolory kina

Odkryj szeroki wachlarz intensywnych i ultra-realistycznych kolorów cyfrowego kina w Twoim salonie, dzięki funkcji Wide Color Gamut, która odtwarza o 30% bogatsze kolory niż tradycyjne ekrany LED.



DTS Premium sound — wciągające doświadczenie dźwięku

DTS Premium Sound zapewnia wrażenie idealnego dźwięku, bogaty bas i wysoką rozdzielczość częstotliwości. Może on być dekodowany przez DTS Master Audio użyty w najnowszej generacji źródeł 4K UHD (UHD Blu-Ray Disc). Oferuje również regulację głośności, pozwalającą utrzymać stały poziom dźwięku pomimo zmian programowych czy bloków reklamowych.




Android TV 6.0: Rozrywka dostosowana do Ciebie

Najnowszy inteligentny system Android TV 6.0 w pełni obsługuje sklep Google Play, Google Cast i wyszukiwarkę Google Voice.



HDR Pro: zresetować jakość obrazu

TCL HDR Pro tworzy obrazy o bogactwie szczegółów, ze zwiększoną dokładnością jasnych i ciemnych odcieni.




Micro Dimming: Wspaniałe kontrasty

Micro Dimming analizuje zawartość wideo w 200 oddzielnych strefach, aby samodzielnie wyregulować jasne i ciemne obszary. Będziesz mieć fantastyczne widowiskowe wrażenia o doskonałym kontraście i żywy obraz.



PPI 1600

Indeks przetwarzania obrazu (PPI) pozwala ocenić jakość obrazu, biorąc pod uwagę kluczowe elementy: rozdzielczość, kontrast, gamę kolorów, rodzaj ruchu i ekranu. Seria C70 łączy zaawansowane technologie przetwarzania obrazu (4K-UHD, HDR, Micro Dimming i 10-bitowy panel), umożliwiając uzyskanie PPI 1600.




Wyszukiwanie Google Voice: mniej przeglądania, więcej oglądania

"Wyszukaj aplikacje, muzykę, filmy lub znajdź odpowiedź na swoje pytanie, po prostu wypowiadając swoje zapytania. Wystarczy nacisnąć przycisk i powiedzieć ""Family Guy"". Android TV będzie szukał najnowszych odcinków, filmów w YouTube i innych.
Używaj funkcji wyszukiwania Google Voice Search za pomocą smartfona dzięki darmowej aplikacji T-Cast * lub pilocie zdalnego sterowania ** z wbudowanym mikrofonem.

* Dostępny w Sklepie Google Play.

**sprzedawane oddzielnie"



Chromecast wbudowany: z jednego ekranu do drugiego

Filmy i programy telewizyjne, muzyka, gry, sport i wiele innych - z Androida, iOS, Mac, Windows lub Chromebook do telewizora. Wystarczy nacisnąć przycisk Cast w aplikacji mobilnej, aby rozpocząć odtwarzanie w telewizorze.




Android na telewizorze

Android TV oferuje nowy sposób gry na telefonie, tablecie lub telewizorze. Zacznij w domu na telewizorze, a następnie kontynuuj na telefonie, gdy jesteś w podróży. Gry Google Play śledzą Twój postęp, dzięki czemu możesz kontynuować grę.



WiFi AC

Wi-Fi 802.11ac to najnowszy standard WiFi zapewniający szybkie połączenie bezprzewodowe. W połączeniu z technologią MIMO pozwala na bardziej stabilną łączność bezprzewodową, szerszy zasięg, bardzo niską latencję, aby uniknąć jakiejkolwiek zmiany pomiędzy działaniem a obrazem podczas gry w sieci.




JBL by Harman: Kino w Twoim domu

Wysokowydajny, luksusowy system nagłośnieniowy JBL zwiększa Twoje doświadczenie dzięki immersywnemu słuchaniu dźwięku, który przenosi doświadczenie filmowe w następny wymiar. Głośniki skierowane bezpośrednio do słuchacza zapewniają optymalną reprodukcję słowa mówionego, lepszą muzykalność oraz zmniejszenie zniekształceń spowodowanych odbiciem. Zmień swój salon w salę kinową dzięki telewizorowi TCL i legendarnemu doświadczeniu JBL.


Zastosowane technologie

UHD/4K
DVB-C
DVB-T2
DVB-S2
Dolby Digital Plus
MHL

Specyfikacja

Dane techniczne:

Telewizor TCL LED 55C7026

Obraz

55

Przekątna ekranu [cm]

139
16:9
UHD/4K

Rozdzielczość

3840 x 2160
Nie

Technologia 3D

Nie dotyczy
Nie
Nie

Tuner

DVB-C, DVB-T2, DVB-S2, Analogowy

Rodzaj matrycy

LED
Tak
Picture Performance Index 1600
Czterordzeniowy
Nie
Nie
Mega

Funkcje poprawy obrazu

Skalowanie do rozdzielczości UHD, Wide Color Gamut, Pure Image Ultra HD, Cyfrowa redukcja szumów, UHD Premium color extender

Kąt widzenia pionowy

178

Kąt widzenia poziomy

178
410 cd/m2

Dźwięk

System dźwięku przestrzennego

DTS Premium Sound

System dźwięku

Dolby Digital Plus

Wbudowane głośniki

2

Moc głośników [W]

2 x 12
Tak

Subwoofer

Nie

Funkcje dodatkowe dźwięku

Brak

Funkcje multimedialne i sieciowe

Tak
Tak
Nie
Tak
Tak
Nie
Tak
Tak
Nie

Komunikacja dodatkowa

MHL
Netflix, YouTube, Aplikacje społecznościowe

Akcesoria opcjonalne

Nie

Informacje dodatkowe

Menu w języku polskim

Tak
Tak

Funkcje dodatkowe

Elektroniczny informator programowy (EPG), Tryb gier, Obsługa napisów, Automatyczne wyszukiwanie kanałów, USB - zdjęcia, muzyka, film, Obsługa USB HID, Smartphone/Tablet wsparcie pilota, Tryb sportowy, Szybki przełącznik HDMI

Złącza

3
2
Nie

Liczba złączy EURO

0
Tak
Nie
Nie
Tak
Nie
CI Plus, wersja 1.3
Tak
Nie
Nie
Nie

Pozostałe wejścia/wyjścia

Antena IEC75

Fizyczne

Kolor obudowy

Czarny

Szerokość z podstawą [cm]

123.3

Wysokość z podstawą [cm]

79

Głębokość z podstawą [cm]

24

Szerokość bez podstawy [cm]

123.3

Wysokość bez podstawy [cm]

75.2

Głębokość bez podstawy [cm]

5.6

Waga z podstawą / bez podstawy [kg]

18 / 17.8
200 x 200

Efektywność energetyczna

A+
85

Pobór mocy (max)

140

Pobór mocy (tryb czuwania)

0.23
126

Zasilanie

220 - 240 V / 50 Hz

Wyposażenie i gwarancja

Gwarancja

24 miesiące

Wyposażenie

Pilot, Baterie

Załączona dokumentacja

Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna

Producent i znaki zgodności

Nazwa producenta/ importera

TCL

Znaki zgodności

Opinie klientów

Telewizor TCL LED 55C7026
Opinie
5 / 5 204 opinii
99% klientów oceniło produkt wysoko
Ocena na podstawie 204 opinii
202 użytkowników rekomenduje ten produkt
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Super dźwięk, obraz i wygląd ogólny.

Monika 2019-08-14 14:40:39
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Bardzo ładnie prezentujący się telewizor z wieloma funkcjami. Godny polecenia w dobrej cenie.

Monika 2019-08-14 14:15:07
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Jakość użytkowania
  • 4 / 5 Ilość złączy
  • 4 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna

Jak na swoja cenę telewizor bez zarzutów.

Janusz 2019-07-30 17:49:25
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

ZADOWOLONY

Telewizor ma dobry obraz, głośniki JBL i niezły wygląd.

Paweł 2019-07-19 11:25:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 4 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Dobry sprzęt

Telewizor super wykonany, android tv, dobra jakość obrazu, wszystko płynnie śmiga.

Tomasz 2019-07-15 20:05:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Super

Mam telewizor dopiero kilka godz., jest ok. Oby tak dalej.

Justyna 2019-07-01 21:28:27
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 4 / 5 Wygląd
  • 4 / 5 Jakość użytkowania
  • 4 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam.

Polecam. Ma rozbudowany system Smart.

Przemysław 2019-06-26 13:21:50
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Telewizor jeden z najlepszych. Polecam.

Tomasz 2019-06-22 18:17:38
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

The Best

Jestem mega zadowolony. Teraz oglądając tv czuję się prawie jak w kinie.

Krzysztof 2019-06-16 19:15:00
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna

Bardzo fajny telewizor.

Antoni 2019-06-12 12:35:14
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna ok polecam!!!!

TV bardzo fajny dźwięk jakość obrazu super jestem miło zaskoczony i na pewno kupię jeszcze do salonu mam nadzieję że będą większe 65 -70 cali

Marcin 2019-06-09 10:25:49
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Ok

Telewizor z androidem za rozsądną cenę.

Anida 2019-06-02 19:22:54
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Bardzo udany zakup. Android działa poprawnie no i głośniki JBL robią swoje.

ADAM 2019-05-21 16:28:43
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Znakomity TCL!

Telewizor nasz wspaniały, zakupiony w 55 cale, ogląda się go wyśmienicie, oby działał przez całe życie.

Katarzyna 2019-05-16 17:27:41
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

ZDECYDOWANIE POLECAM

TELEWIZOR WYSOKIEJ KLASY ZA PRZYSTĘPNĄ CENĘ, MOŻLIWOŚĆ KORZYSTANIA Z INTERNETU, WYSZUKIWANIE GŁOSOWE ZA SPRAWĄ DODATKOWEGO PILOTA. DLA DZIECI I MĘŻA "CUDO". AŻ TRUDNO ICH OD NIEGO ODERWAĆ

ANNA 2019-05-15 21:56:20
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 4 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Bardzo fajny. Przyjemny w obsłudze

Telewizor bardzo dobry do słuchania muzyki. Dzięki systemowi Android z łatwością można latać w sieci.

Mirosław 2019-05-15 20:56:10
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Polecam

Super jakość, posiada wiele funkcji.

ROBERT 2019-05-15 20:51:22
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna!

Super obraz, dobry dźwięk...

Zbigniew 2019-05-13 23:24:13
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna, polecam, jest ok

Telewizor TCL choć mało znany na rynku to jego wygład i jakość obrazu odbiega od reszty znanych marek, jest rewelacyjny.

Daniel 2019-05-05 18:45:11
Czy ta opinia była przydatna?
5 / 5
  • 5 / 5 rate
  • 5 / 5 Jakość obrazu
  • 5 / 5 Jakość dźwięku
  • 5 / 5 Wygląd
  • 5 / 5 Jakość użytkowania
  • 5 / 5 Ilość złączy
  • 5 / 5 Różnorodność funkcji

Pozytywna, ok

Piękne kolory, świetne głośniczki i świetna funkcjonalność.

Jarosław 2019-04-28 17:43:01
Czy ta opinia była przydatna?

Promocje

M - DARMOWY TRANSPORT (standard)

DARMOWY TRANSPORT

Klient nie ponosi kosztów dostawy do wybranego elektromarketu mediaexpert a przy kwocie zamówienia od 99,- zł wzwyż nie ponosi kosztu dostawy produktu kurierem pod wskazany adres lub do wybranego paczkomatu InPost.

Sprawdź >>

M - kody rabatowy online/offline 05.2019

ZYSKAJ RABAT NA USŁUGĘ!

Kup produkt z dedykowaną mu usługą. Załóż konto (lub zarejestruj się), dzięki temu Twój zakup zostanie automatycznie zarejestrowany na Twoim koncie klienta oraz będziemy mogli przekazać Ci kody rabatowe. W zakładce "kupony rabatowe" pojawią się widoczne kody do wykorzystania przy kolejnych zakupach. Kody rabatowe możesz wykorzystać po 21 dniach od daty zakupu.

Sprawdź>>

M - Teraz 50 %, reszta za pół roku! 2019 r.

Teraz 50 %, reszta za pół roku!

Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesięcy! RRSO 0% wyliczone na dzień 31.01.2019 r.

Sprawdź >>

Akcesoria

Wybierz gwarancję

Produkt

Dostępne warianty ochrony

TCL Telewizor TCL LED 55C7026

Telewizor TCL LED 55C7026

249999

Zyskujesz:
Pełna ochrona
Gwarancja PLUS
Standardowa gwarancja
Od chwili zakupu:
Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku
Po okresie 2 lat od zakupu:
Naprawa lub wymiana na nowy sprzęt
Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat

Zabezpiecz swój zakup

Telewizor TCL LED 55C7026

Warunki ubezpieczenia

Standardowa gwarancja

Gwarancja na produkt: Telewizor TCL LED 55C7026

Okres gwarancji

24 miesiące

Miejsce realizacji:

Autoryzowany serwis producenta

PG 1 rok pełna ochrona

Przedłużona ochrona do 3lat oraz dodatkowe ubezpieczenie od przypadkowych uszkodzeń od chwili zakupu do roku czasu, to produkt ubezpieczeniowy którego, celem jest pokrycie kosztów naprawy ,usterek lub awarii z przyczyn wewnętrznych  jak i w związku z wystąpieniem przypadkowego uszkodzenia takich jak: zbicie, zalanie,upadek ,kradzież, przepięcie prądu.

PG 3 lata Pełna ochrona

PG 5 lat Pełna ochrona

Raty w MediaExpert, czyli...

szybkie i proste rozwiązanie !

Wybierz bank

Wybierz opcję

Kwota kredytu

Pierwsza wpłata

Ilość rat

Wysokość Twojej raty

"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ." Sprawdź RRSO

Dowiedz się więcej ›

Wysokość Twojej raty

  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 73,34 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

">"Obliczenia dokonywane przez kalkulator rat mają charakter orientacyjny i nie stanowią oferty w rozumieniu art.66 §1 i 66 (1) § 1 Kodeksu cywilnego ."

Dowiedz się więcej ›

Raty

Po wyliczeniu miesięcznej raty przejdź do zamówienia.

1. W formularzu zamówienia wybierz dostawę kurierem, a sposób zapłaty „Raty przez Internet”

2.  Sporządź samodzielnie wniosek ratalny bez wychodzenia z domu, a następnie oczekuj na kontakt przedstawiciela Banku Credit Agicole Bank Polska S.A. lub Banku Santander Consumer Bank S.A., który poinformuje Cię o wynikach weryfikacji.

 

Uwaga:  Raty przez Internet oferowane są przez Bank Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz przez Bank Santander Consumer Bank S.A. już od wartości 100 zł.

Pytania dotyczące  obsługi ratalnej wniosku Credit Agricole Bank Polska S.A. prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 354 95 53 (koszt zgodnie z taryfą operatora).
Dodatkowe pytania dotyczące obsługi ratalnej wniosku Santander Consumer Bank prosimy kierować na numer infolinii Banku 71 773 28 47 lub [email protected]

 

Pytania związane z realizacją zamówienia kieruj na adres e-mail: [email protected] lub na numer infolinii sklepu +48 (22) 122 31 00 lub 801 080 114 (koszt zgodnie z taryfą operatora)


W imieniu Credit Agricole Bank Polska S.A. oraz Santander Consumer Bank S.A spółka TERG S.A. będąca właścicielem strony www.mediaexpert.pl umocowana jest do działania w charakterze pośrednika kredytowego w tym m.in. do: informowania swoich Klientów o możliwości skorzystania z propozycji kredytu na zakup towarów i usług, udostępniania swoim Klientom wniosku o kredyt, przyjmowania oświadczeń kredytobiorców składanych w wykonaniu umów kredytowych, w tym o odstąpieniu od umowy kredytowej oraz udzielania wyjaśnień dotyczących treści wymienionych wyżej dokumentów

Dla "NISKA RATA"  Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 1905,00 zł. Całkowity koszt kredytu 381,01 zł (w tym prowizja 381,01 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 1905,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2285,81 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 114,30 zł. RRSO w ofercie „Niska Rata” dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi  23,90%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%.

Dla "TERAZ PŁACISZ 50% CENY TOWARU, RESZTĘ W KREDYCIE ZA PÓŁ ROKU" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania wynosi 0,0%, całkowita kwota kredytu (bez kredytowanych kosztów) 1 750,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 1 750,00 zł, oprocentowanie stałe 0,00%, całkowity koszt kredytu 0 zł, wpłata własna 875,00 zł, 1 rata w wysokości 875,00 zł płatna po upływie 5 miesięcznego okresu karencji w spłacie. Kalkulacja została dokonana na dzień 31.01.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.

 Dla "PROSTA RATA" Rzeczywista Roczna Stopa Oprocentowania (RRSO) wynosi 13,90.%, całkowita kwota kredytu 790 zł, całkowity koszt kredytu 869 (w tym: prowizja 79 zł, odsetki 0 zł), 11 miesięcznych rat po 79,00 zł. Reprezentatywny przykład dla banku Credit Agricole Bank Polska S.A..”

Dla "30 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł, okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 30 miesięcy: wysokość raty kredytu 73,34 zł. RRSO w ofercie "30 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "20 RAT 0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 20 miesięcy: wysokość raty kredytu 110,00 zł. RRSO w ofercie "20 RAT 0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.


Dla "DO 10 RAT0%" Reprezentatywny przykład dla Credit Agrciole Bank Polska S.A. przy wartości towaru/usługi: 2200,00 zł. Całkowity koszt kredytu 0,00 zł (w tym prowizja 0,00 zł, odsetki 0 zł,). Całkowita kwota kredytu 2200,00 zł, całkowita kwota do zapłaty 2200,00 zł , okres obowiązywania umowy kredytowej np. dla 10 miesięcy: wysokość raty kredytu 220,00 zł. RRSO w ofercie "DO 10 RAT0%" dla kredytu w opcji bez ubezpieczenia wynosi 0%. Stała stopa oprocentowania kredytu 0%. Kalkulacja została dokonana na dzień 28.06.2019 r. na przykładzie reprezentatywnym.



Zgodnie z wymogami Santander Consumer Bank S.A. oraz Credit Acricole Bank Polska S.A., osoby poniżej 25 roku życia nie mogą złożyć wniosku kredytowego na produkty z kategorii "Telefony i smartfony" oraz we wniosku kredytowym może być tylko jeden produkt z kategorii "Telefony i smartfony".


 

Większość naszych klientów wybrała zestawy promocyjne:

Zestawy to najlepiej dopasowane akcesoria i dodatkowa oszczędność!

Zestawy

Zobacz pozostałe X zestawów

Więcej zestawów

Usługi realizowane przy dostawie do sklepu

Pakiet SMART ( Telewizor )
Pakiet SMART ( Telewizor )
Konfiguracja ustawień, sparowanie TV ze smartfonem, zaprogramowanie dostępnych kanałów, podłączenie do Internetu, konfiguracja SMART TV ...
Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej Sortowanie dostępnych kanałów telewizji naziemnej w kolejności wskazanej przez Klienta ( do 15 kanałów) Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie) Sparowanie i konfiguracja z  zakupionym soundbarem Podłączenie do Internetu i aktualizacja oprogramowania TV Parowanie i konfiguracja SMART TV z klawiaturą, słuchawkami, padem Parowanie i konfiguracja SMART TV ze smartfonem klienta- funkcja pilota Aktywacja funkcji udostępniania plików (DLNA) i udostępniania/współdzielenia obrazu (screen mirroring) Założenie konta (na życzenie), aktywacja i prezentacja usługi VOD ( np. NETFLIX) Instruktaż z zakresu łączenia się z sieciami bezprzewodowymi (Wi-Fi, bluetooth, NFC) Instruktaż z zakresu wykorzystania HDD/Flash do nagrywania materiału Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.
i Czytaj więcej
X
Pakiet SMART ( Telewizor )
Pakiet SMART ( Telewizor )

Profesjonalna usługa IT_SMART
  • Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV
  • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
  • Sortowanie dostępnych kanałów telewizji naziemnej w kolejności wskazanej przez Klienta ( do 15 kanałów)
  • Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie)
  • Sparowanie i konfiguracja z  zakupionym soundbarem
  • Podłączenie do Internetu i aktualizacja oprogramowania TV
  • Parowanie i konfiguracja SMART TV z klawiaturą, słuchawkami, padem
  • Parowanie i konfiguracja SMART TV ze smartfonem klienta- funkcja pilota
  • Aktywacja funkcji udostępniania plików (DLNA) i udostępniania/współdzielenia obrazu (screen mirroring)
  • Założenie konta (na życzenie), aktywacja i prezentacja usługi VOD ( np. NETFLIX)
  • Instruktaż z zakresu łączenia się z sieciami bezprzewodowymi (Wi-Fi, bluetooth, NFC)
  • Instruktaż z zakresu wykorzystania HDD/Flash do nagrywania materiału

Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.


59,99
Pakiet Standard ( Telewizor )
Pakiet Standard ( Telewizor )
Konfiguracja ustawień, sparowanie TV ze smartfonem, zaprogramowanie dostępnych kanałów
Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie) Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie. Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Standard ( Telewizor )
Pakiet Standard ( Telewizor )




Profesjonalna usługa IT_GO
  • Konfiguracja ustawień podstawowych - pierwsze uruchomienie TV
  • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
  • Sparowanie TV ze smartfonem Klienta (na życzenie)


Usługa zostanie zrealizowana po opłaceniu i odbiorze sprzętu w sklepie.
39,99

Usługi realizowane przy dostawie kurierem

Pakiet Pełen Komfort ( Telewizor )
Pakiet Pełen Komfort ( Telewizor )
Rozpakowanie, montaż podstawy, podłączenie do instalacji elektrycznej i antenowej, konfiguracja ustawień, zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
Rozpakowanie urządzenia Montaż podstawy Ustawienie we wskazanym miejscu Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji elektrycznej i antenowej Konfiguracja ustawień podstawowych Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej Zabranie opakowania (na życzenie) Regulamin Świadczenia usług montażu i instalacji towarów kupionych w sklepie Media Expert
i Czytaj więcej
X
Pakiet Pełen Komfort ( Telewizor )
Pakiet Pełen Komfort ( Telewizor )

Profesjonalna usługa premium
  • Rozpakowanie urządzenia
  • Montaż podstawy
  • Ustawienie we wskazanym miejscu
  • Podłączenie do istniejącej i sprawnej instalacji elektrycznej i antenowej
  • Konfiguracja ustawień podstawowych
  • Zaprogramowanie dostępnych kanałów cyfrowej telewizji naziemnej
  • Zabranie opakowania (na życzenie)
49,99

249999

Dodaj do koszyka
Telewizor TCL LED 55C7026
TELEWIZORY