Opis produktu

 
 
 

Sous Vide CHEF AT HOME pozwala gotować smacznie, zdrowo i perfekcyjnie.

To urządzenie przeznaczone dla wszystkich ceniących smak i jakość przygotowywanego jedzenia.
Do niedawna technika Sous Vide* dostępna była tylko dla restauracji. Od dziś możesz zostać szefem kuchni w swoim domu.

To bardzo proste!


W 3 prostych krokach możesz osiągać rezultaty jak w najlepszych restauracjach na świecie:

1.    Wstaw Sous Vide CHEF AT HOME do dowolnego naczynia napełnionego wodą
       (np. garnka) i ustaw odpowiednią temperaturę.

2.    Włóż mięso, rybę lub warzywa do worka wraz ulubionymi przyprawami
       i zanurz worek z jedzeniem w wodzie

3.    Voila! Ciesz się smakiem i aromatem
 
 
 
 
   
 
Zostań szefem kuchni w swoim domu już dziś!

S
ous Vide marki CHEF AT HOME to pierwsze na Polskim rynku urządzenie, które mieści się do szuflady w kuchni. Możesz je zabrać ze sobą na wakacje, ponieważ zajmuje bardzo mało miejsca. Jednocześnie jest tak wydajne, że z powodzeniem pracuje w restauracjach.  Jakość wykonania i ergonomia powodują,  że każdy kto go zabaczy musi go mieć.

Model NMSV-01 jest ceniony przez profesjonalnych kucharzy, sportowców, ludzi dbających o zdrowie
oraz rodziny z dziećmi.
 
- Łatwy w użyciu
- Doskonała jakość
- Energooszczędny
- Przenośny
- Precyzyjny
- Gwarancja jakości
   
   
 Pstrąg łososiowy sous vide z cukinią i szpinakiem - gotuje Adriana Marczewska
 
 

 Składniki:

- pstrąg łososiowy
- cytryna
- tymianek
- cukinia
- czosnek
- szpinak
- oliwa
- sól/ pieprz
- kiełki

 

 

Przepis:

Filety pstrąga łososiowego pakujemy do worka razem z plasterkiem cytryny, łyżką oliwy i gałązką tymianku.Gotujemy 35 minut w 45 stopniach.

Kroimy cukinię za pomocą obieraczki do warzyw na cienkie plasterki.

Na rozgrzaną patelnię dodajemy masło, czosnek w plasterkach, cukinię i szpinak. Na koniec dodajemy sól i pieprz.


Zamiast masła możemy skropić warzywa olejem sezamowym lub z pestek dyni.

Ugotowaną rybę wyjmujemy z worka. Doprawiamy mięso solą i pieprzem. Układamy wszystkie składniki na talerzu.

 

 

Smacznego!

Ps.
Ten przepis idealnie sprawdzi się do innych ryb jak łosoś lub dorsz.

 
 
 
 

* Technika Sous Vide to gotowanie zapakowanej w worek żywności w wodzie w
niskiej, precyzyjnie kontrolowanej temperaturze (< 90°C).
Proces gotowania i niska temperatura obróbki, sprawiają, że gotowany produkt jest bardzo delikatny, a wydobywany smak wyrazisty. W przeciwieństwie do tradycyjnego gotowania, podczas którego witaminy, minerały i aromaty są wypłukiwane z żywności, gotowanie metodą sous vide zachowuje wszystkie składniki odżywcze w potrawie, wydobywa aromat oraz intensyfikuje doznania smakowe.

 

Dane techniczne

Techniczne

Parametry

Automatyczne włączenie: Nie
Mieszadło: Nie
Minutnik: Tak
Moc [W]: 800
Regulacja temperatury: Tak
Sterowanie: Elektroniczne
Wykonanie: Stal nierdzewna
Zakres temperatury do [st.C]: 90
Zakres temperatury od [st.C]: 0
Funkcje dodatkowe: Minutnik, Regulacja temperatury
Gwarancja: 24 miesiące
Rodzaj: Cyrkulator do wolnego gotowania
Załączona dokumentacja: Instrukcja obsługi w języku polskim

Producent

  • Nazwa producenta/importera: CHEF AT HOME
  • Opinie

    Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.

    Produkt archiwalny

    Cyrkulator do gotowania Sous Vide CHEF AT HOME NMSV-01

    Ten produkt nie jest już dostepny w naszym sklepie Znajdź podobne

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 40 618 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; numer rejestrowy BDO: 000135672. Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756