-50% na wybrane usługi i 100 dni na zwrot!
Rodzaj wypieku: | Babeczki, Bułki, Chleb, Słodkie |
---|---|
Moc [W]: | 850 |
Pojemność formy [kg]: | 1.5 |
Funkcje: | Opóźniony start Regulacja stopnia zarumieniania Wyjmowana forma |
Kolor : | Czarny |
Forma: | Pokryta powłoką nieprzywierającą |
Liczba programów: | 16 |
I do września nie płacisz!
I do września nie płacisz!
Automatyczny wypiekacz do chleba ETA Delicca II MAX, o mocy 850 W z 16 gotowymi programami do przygotowywania chlebów i ciast. Dodatkowo z jego pomocą można zrobić domowy jogurtu lub dżem. Specjalne foremki znajdujące się w zestawie, umożliwiają pieczenie bułek, solanek a nawet muffinek.
ETA Delicca II MAX to domowy ekspert od wypieku. Przygotuje zarówno chleb pełnoziarnisty, orkiszowy, słony jak i słodki, a nawet bezglutenowy. To on najlepiej wie, czego potrzebuje Twój chleb do perfekcji, jednocześnie nie wymagając kontroli. Przygotowanie chleba z pomocą ETA Delicca II MAX jest w pełni automatyczne - obejmuje podgrzewanie, zagniatanie, wyrastanie, zakwaszanie, pieczenie oraz utrzymanie temperatury, które zapewnia idealną chrupkość skórki. Ty tylko dodajesz składniki, a reszta dzieje się sama.
Jeśli jednak chcesz mieć wpływ na poszczególne etapy, wypiekacz ETA Delicca II MAX daje Ci taką możliwość. Wystarczy wybrać program Indywidualny (CUSTOM), który umożliwia ustawienia poszczególnych etapów przygotowania. Dzięki niemu, możesz ustawić optymalny rozmiar pieczywa (1 kg / 1,25 kg / 1,5 kg) i wybrać jeden z 3 kolorów skórki. Praktyczną cechą jest również opóźniony start, który pozwoli Ci na przygotowanie świeżego i chrupiącego pieczywa nawet jeżeli nie ma cię w domu. Wyobraź sobie, że po powrocie z pracy lub po wstaniu z łóżka, będzie czekał na Ciebie świeży chleb lub pachnące bułeczki.
ETA Delicca II MAX przygotuje nie tylko chleby, ale także inne wypieki. Ciesz się świeżymi, domowymi bułeczkami, solankami i babeczkami! Już nie będziesz chciał wracać do tych, które kupowałeś na co dzień. W zależności od tego, na co masz akurat ochotę, możesz przygotować je z mąki białej, pełnoziarnistej lub bezglutenowej. Dzięki praktycznym formom do pieczenia wykonanym z materiału zapobiegającego przywieraniu pieczenie przebiegnie bezproblemowo. Poza klasycznym pieczywem, z łatwością przygotujesz w nim różnego rodzaju słodkie ciasta, marmolady, dżemy oraz babeczki. Koniecznie wypróbujcie też ekologiczny domowy jogurt.
Obsługa ETA Delicca II MAX jest bezproblemowa. Forma do pieczenia wyposażona jest w składany uchwyt, a dzięki antyadhezyjnej powierzchni ciasto do niej nie przywiera. Wystarczy ją umyć i będzie gotowa do ponownego użycia. Intuicyjne sterowanie dotykowe i czytelny wyświetlacz ułatwią ustawienie. W dowolnej chwili, możesz zajrzeć przez szklane okienko w pokrywie, aby przekonać się na jakim etapie przygotowania jest Twój chleb.
1. KLASYCZNY - przeznaczony do pieczywa białego pszennego i żytniego razowego, również z dodatkiem ziół i rodzynek
2. SZYBKI - odpowiedni do szybkiego przygotowania pieczywa białego, pszennego i żytniego. W tym trybie chleb jest mniejszy i ma gęstszą konsystencję
3. SŁODKI - przeznaczony jest do wypiekania chlebów słodkich, o chrupiącej skórce (w porównaniu do pieczonych w programie klasycznym)
4. PEŁNOZIARNISTY - odpowiedni do wypieku chleba razowego z mąki o niższej zawartości glutenu
5. CIASTO - służy do wyrabiania/mieszania i późniejszego zakwaszania ciasta bez wypiekania. Odpowiedni do przygotowania bazy do: bułek, chałek lub pizzy
6. ZAGNIATANIE - służy wyłącznie do zagniatania ciasta (bez wyrastania). Podczas wyrabiania ciasta można używać składników do różnych rodzajów wypieków
7. TORT - służy do ugniatania/mieszania składników na ciasta, które następnie piecze się przez określony czas
8. PIECZENIE - służy do wypiekania różnego rodzaju ciast
9. DŻEM - przeznaczony jest do przygotowania dżemów lub marmolad ze świeżych owoców
10. JOGURT - do przygotowania domowego jogurtu
11. BUŁKI - przeznaczony jest do pieczenia bułek i solanek
12. WŁASNY - służy do indywidualnego ustawiania wszystkich faz przygotowania pieczywa
13. BEZGLUTENOWY - przeznaczony jest do wypiekania pieczywa bezglutenowego
14. MUFFINKI - przeznaczony do pieczenia muffinek klasycznych lub bezglutenowych
15. BUŁKI - służy do wypieku różnego rodzaju bułek bezglutenowych
16. WŁASNY - przeznaczony jest do indywidualnego ustawiania etapów przygotowania chleba bezglutenowego
Wypiekacz do chleba ETA Delicca II Max 714990040 posiada łyżkę do odmierzania, 2 haki do zagniatania ciasta, kartę gwarancyjną oraz instrukcję obsługi.
Rodzaj wypieku: | Babeczki, Bułki, Chleb, Słodkie |
---|---|
Moc [W]: | 850 |
Pojemność formy [kg]: | 1.5 |
Liczba programów: | 16 |
Opóźniony start: | Tak |
Forma: | Pokryta powłoką nieprzywierającą |
Funkcje: | Opóźniony start Regulacja stopnia zarumieniania Wyjmowana forma |
Wykonanie obudowy: | Stal nierdzewna |
Wyposażenie: | 2 x hak do zagniatania ciasta |
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu.
I do września nie płacisz!
I do września nie płacisz!
Obsługa klienta
Informacje
Zakupy
Moje konto
Pomoc
Zadzwoń do nas
Tel. 756 756 756
Pon - Pt
08:00 - 20:00
Sob
10:00 - 18:00
Niedz
10:00 - 18:00
Fax 22 122 31 11
Інфолінія:
пн-пт: 8:00 - 20:00
Infoline:
Mon-Fri: 8:00 - 20:00
Znajdź swój sklep
Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 40 618 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; numer rejestrowy BDO: 000135672. Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756