Znaleziono w kategoriach:
Kuchnia AMICA 523IE3.325PaHTsKDp(Xx)

Instrukcja obsługi Kuchnia AMICA 523IE3.325PaHTsKDp(Xx)

Powrót
8510060 / 202005‑25
KARTA PRODUKTU
Informacje w karcie produktu podano zgodnie z rozporządzeniem delegowanym Komisji (UE) nr 65/2014
uzupniającym dyrektywę Parlamentu Europejskiego i Rady 2010/30/UE w odniesieniu do etykiet
efektywności energetycznej dla domowych piekarników i okapów nadkuchennych
ANazwa dostawcy Amica S.A.
B1
Identykator modelu
523IE3.325PaHTsKDp(Xx)
B2 5022IE3.325PaEHTsKDpJ(Xx)
B3 57466
CWskaźnik efektywności energetycznej (EEI cavity) 95,4
D Klasa efektywności energetycznej A
EZużycie energii dla cyklu (EC electric cavity)
tryb tradycyjny [kWh]
tryb z włączonym wentylatorem [kWh]
0,99
0,83
E1
E2
FLiczba komór 1
GŹróo ciepła (energia elektryczna lub gaz) V / O
H Objętość komory [l] 65
W celu ustalenia zgodności z wymaganiami ekoprojektu zastosowano metody pomiarowe
i obliczenia z naspujących norm:
PNEN 60350‑1. Elektryczny sprzęt do gotowania do użytku domowego część 1: Elektryczne kuchnie,
piekarniki, piekarniki parowe i opiekacze. Metody badań cech funkcjonalnych.
PNEN 60350‑2. Elektryczny sprt do gotowania do ytku domowego część 2: yty kuchenne.
Metody badań cech funkcjonalnych.
INFORMACJE O PRODUKCIE
Informacje o produkcie podano zgodnie z rozporządzeniem Komisji (UE) nr 66/2014 uzupełniającym
dyrektywy Parlamentu Europejskiego i Rady 2009/125/WE w odniesieniu do wymogów dotyccych
ekoprojektu dla domowych piekarników, płyt grzejnych i okapów nadkuchennych
Domowe piekarniki
I1
Identykator modelu
523IE3.325PaHTsKDp(Xx)
I2 5022IE3.325PaEHTsKDpJ(Xx)
I3 57466
J Typ piekarnika (energia elektryczna lub gaz) V / O
K Masa urządzenia [kg] 39,0
LLiczba komór 1
MŹróo energii dla każdej komory (energia
elektryczna lub gaz) V / O
NObjętość dla każdej komory V [l] 65
O
Zużycie energii koniecznej do podgrzania
znormalizowanego wsadu w komorze piekarnika
elektrycznego w trakcie pracy w cyklu w trybie
tradycyjnym dla każdej komory (końcowa energia
elektryczna) EC electric cavity [kWh/cykl]
0,99
P
Zużycie energii koniecznej do podgrzania
znormalizowanego wsadu w komorze piekarnika
elektrycznego w trakcie pracy w cyklu w trybie
z włączonym wentylatorem dla każdej komory
(końcowa energia elektryczna) EC electric cavity
[kWh/cykl]
0,78
QWskaźnik efektywności energetycznej dla każdej
komory EEI cavity 95,1
INFORMACJE O PRODUKCIE
Informacje o produkcie podano zgodnie z rozporządzeniem Komisji (UE) nr 66/2014 uzupełniającym
dyrektywy Parlamentu Europejskiego i Rady 2009/125/WE w odniesieniu do wymogów dotyccych
ekoprojektu dla domowych piekarników, płyt grzejnych i okapów nadkuchennych
Domowe płyty grzejne elektryczne
R1
Identykator modelu
523IE3.325PaHTsKDp(Xx)
R2 5022IE3.325PaEHTsKDpJ(Xx)
R3 57466
STyp płyty grzejnej (elektryczna / gazowa /
gazowo‑elektryczna) V / O / O
T Liczba pól lub obszarów grzejnych 4
UTechnologia grzejna (indukcyjne pola lub obszary
grzejne, promiennikowe pola grzejne, płyty lite) V / O / O
V1 Średnica powierzchni użytecznej dla
każdego pola grzejnego elektrycznego
w zaokrągleniu do 5 mm [Ø cm] / Długość
i szerokość powierzchni użytkowej dla
każdego elektrycznego pola lub obszaru
grzejnego, w zaokgleniu do 5 mm (L
x W [cm])
FL Ø 21,0
V2 RL Ø 16,0
V3 RR Ø 18,0
V4 FR Ø 18,0
W1
Zużycie energii dla każdego pola lub
każdego obszaru grzejnego w przeliczeniu
na kg EC electric cooking [Wh/kg]
FL 188,9
W2 RL 188,9
W3 RR 188,9
W4 FR 188,9
XZużycie energii przez płytę grzejną w przeliczeniu
na kg EC electric hob [Wh/kg] 188,9

Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 40 618 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; numer rejestrowy BDO: 000135672. Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756