Wyposażenie BOSCH MUZ 5KR1

(9)
Kod: 721267
  • Wykonanie
    Tworzywo sztuczne
Zobacz cały opis
Misa BOSCH MUZ5KR1
Misa BOSCH MUZ5KR1
Taniej o 10
79 , 99
69
99
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Misa BOSCH MUZ5KR1

 

Misa w kolorze białym o pojemności 3,9 l marki Bosch. Jest ona wykonana z tworzywa sztucznego. Misa przeznaczona jest do robota kuchennego Bosch z serii MUM 5.

Dane techniczne

Parametry

  • Kolor
    Biały
  • Rodzaj
    Misa
  • Współpracuje z produktem
    Robot Bosch z serii MUM 5
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Zawartość zestawu
    Misa
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Fizyczne

  • Wykonanie
    Tworzywo sztuczne
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera BSH SPRZET GOSPODARSTWA DOMOWEGO Sp.zo.o.
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.9/5
    9 opinii
    9 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Bogusław 28 grudnia 2017
    Dodatkowa misa bardzo przydatna.
    Dodatkowa misa Bosch jest bardzo przydatna i jak dla mnie niezbędna. Przykładowo, gdy w pierwszej wyrabiamy ciasto to w tej drugiej możemy ubić białka czy śmietanę. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Adam 28 grudnia 2020
    2 zapasowa misa - niezbędna
    Przy robieniu ciasta warto mieć zapasową misę, chociażby na ubicie białek i dodanie ich do ciasta. Spełnia moje oczekiwania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Anna G 23 października 2017
    Polecam
    Misa Bosch idealna jako dodatkowa do robota planetarnego tej marki! Za przyzwoite pieniądze, funkcjonalna.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Monika 16 lutego 2021
    Produkt OK
    Produkt zgodny z opisem, pasuje do robota Bosch mum5.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 29 października 2016
    polecam
    miska, jak miska - spełnia zadanie.Lekka, poręczna
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Małgorzata 13 grudnia 2020
    Bardzo funkcjonalna
    Wykonana z dobrego materiału. Łatwy montaż.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Klient 21 października 2016
    pozytywna
    przydatne jako zastępnik misy metalowej
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Anna 29 maja 2019
    Polecam
    Przydatna przy robieniu kilku potraw.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 10 listopada 2020
    POLECAM
    Wykonana z porządnego tworzywa, duża.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.
    Misa BOSCH MUZ5KR1
    Misa BOSCH MUZ5KR1
    Taniej o 10
    79 , 99
    69
    99
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 69,99 zł
    69
    99
    79 , 99
    Taniej o 10