- Strona główna ›
- Książki, muzyka, film ›
- Książki ›
- Kuchnia i diety ›
- Konopne gotowanie Anita Kilian-Kuźniewicz
Konopne gotowanie Anita Kilian-Kuźniewicz
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Opis produktu
Orgia smaków, która pobudza zmysły i poprawia nastrój –
nie tylko dla wielbicieli używki
Marihuanę wykorzystywano w kuchni od zarania dziejów. Jednak dopiero teraz podbija ona kulinarny świat. Jedzenie terapeutyczne działa dwustopniowo: po pierwsze wspomaga walkę z chorobami dzięki substancjom leczniczym, a po drugie poprawia humor i łagodzi stres. Korzyści zdrowotne spożywania używki w posiłkach zostały naukowo udowodnione.
Konopne gotowanie to jedyne takie kompendium. Znajdziesz w nim pełną, usystematyzowaną i podaną w bardzo przystępny sposób wiedzę na temat używki.
Dzięki tej książce:
- dowiesz się, jak uzyskać receptę na medyczną marihuanę i jak to lekarstwo przyjmować,
- poznasz przepisy na potrawy, które kuszą oczy, cieszą brzuchy i śnią się po nocach – a są to sny piękne 😊,
- odkryjesz bazowe ekstrakcje z użyciem suszu konopnego – stąd już tylko krok od tworzenia własnych kompozycji,
- przeniesiesz się do świata weed pairingu – nauczysz się łączyć składniki swoich ulubionych dań z terapeutyczną rośliną, która zaskakuje różnorodnością aromatów,
- wyniesiesz swoje kulinarne umiejętności na wyżyny.
Stonerchefowie to prawdziwi eksperci w dziedzinie konopnego gotowania. Dzielą się swoimi sekretami i recepturami na:
- kofty wołowe z miętową rajitą,
- płonący makaron z sosem serowym,
- ptysie ze śmietaną mango pod truskawkową kruszonką,
- chałwę z miodem, pistacjami i truskawkami.
Poznaj fantastyczne smaki, jakich nie spotkasz nawet w najlepszych restauracjach, i wyrusz w podróż do kulinarnego Disneylandu!
Jesteśmy psychologami, którzy żyją ze sobą w kompletnej symbiozie. Szerzymy wiedzę o konopiach, a w naszej kuchni powstają rozpustne dzieła sztuki. Zawodowo zajmujemy się tworzeniem treści popularnonaukowych o marihuanie na rynku amerykańskim; od ponad 5 lat analizujemy badania naukowe i przekazujemy tę wiedzę w przystępny sposób, zwiększając świadomość na temat konopi wśród największej społeczności użytkowników używki na świecie. Naszą wiedzę i doświadczenie przenieśliśmy na rodzimy grunt w postaci „Weedukacji”, którą prowadzimy jako Stonerchefowie. Szerszej publiczności daliśmy się poznać pierwszym ślubem konopnym w Polsce. Nasze życiowe motto brzmi: „Można? Można!”.
Dane techniczne
| Nazwa: | Społeczny Instytut Wydawniczy Znak Sp. z o.o. |
|---|---|
| Ulica i numer budynku: | ul. Kościuszki 37 |
| Kod pocztowy: | 30-105 |
| Miasto: | Krakow |
| Adres elektroniczny: | sekretariat@znak.com.pl |
| Autor: | Anita Kilian-Kuźniewicz |
| Język wydania: | Polski |
| Oprawa: | Twarda |
| Tematyka: | Kuchnia Diety |
| Tytuł: | Konopne gotowanie Anita Kilian-Kuźniewicz |
Dokumenty do pobrania
Producent
Nie znalazłeś produktu dla siebie?
Opinie
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu
Zakup dla pełnoletnich
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.
