Kuchnia wege bogata w białko. Ponad 85 rewolucyjnych przepisów na wegańskie dania pełne protein Robin Robertson

Kod: m00018728
Wydawnictwo: Publicat
Autor: Robin Robertson
Tematyka: Kuchnia Diety
Język wydania: Polski
Liczba stron: 193
Kuchnia wege bogata w białko. Ponad 85 rewolucyjnych przepisów na wegańskie dania pełne protein Robin Robertson
Kuchnia wege bogata w białko. Ponad 85 rewolucyjnych przepisów na wegańskie dania pełne protein Robin Robertson

Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.

Opis produktu

Zaczynasz swoją przygodę z weganizmem lub innym sposobem żywienia wykluczającym mięso i chcesz się dowiedzieć, jakie roślinne produkty są bogatym źródłem białka? A może od lat stosujesz taką dietę i szukasz pomysłu na to, jak wzmocnić organizm i poprawić kondycję? Ta książka zawiera wszystko, czego potrzebujesz. Robin Robertson rozprawia się w niej z wciąż pokutującym mitem, że trudno dostarczać sobie białka na diecie wegańskiej. Autorka jest pionierką proteinowej rewolucji – ruchu upowszechniającego wiedzę na temat białka pochodzenia roślinnego, znajdującego się w warzywach, owocach, produktach zbożowych oraz nasionach i orzechach. Znajdziesz tutaj ponad 85 wyjątkowych przepisów na wysokobiałkowe potrawy, a także praktyczny przewodnik po produktach roślinnych będących prawdziwymi bombami proteinowymi.


Opinie o książce

Książka Robin Robertson pokazuje, że niektóre z najbardziej wartościowych produktów roślinnych są zarazem bogatym źródłem białka. Tym samym stanowi nieocenioną pomoc dla osób pragnących poprawić zdrowie dzięki diecie roślinnej.

Michael Greger, autor bestsellera „Jak nie umrzeć przedwcześnie”

Gdy rośniemy, zapotrzebowanie naszego organizmu na białko się zwiększa. Niektóre osoby potrzebują go więcej niż inne, co wynika z ich trybu życia i predyspozycji genetycznych. Skąd wiedzieć, jaka ilość jest odpowiednia? Jak zadbać o to, by zapewnić sobie właściwą ilość białka najwyższej jakości? Odpowiedź na te i wiele innych pytań znajdziesz w książce «Kuchnia wege bogata w białko». Stosuj się do zawartych w niej rad i wskazówek, a zyskasz dwie rzeczy: po pierwsze pokochasz jedzenie, a po drugie twoje ciało będzie ci za to wdzięczne.

John Robbins, dyrektor i współzałożyciel ruchu Food Revolution Network, autor książki „Głosy rewolucji żywnościowej”

Dane techniczne

Producent/podmiot odpowiedzialny

Parametry

Nazwa: PUBLICAT S.A.
Ulica i numer budynku: ul. Chlebowa 24
Kod pocztowy: 61-003
Miasto: Poznań
Adres elektroniczny: publicat@publicat.pl
Autor: Robin Robertson
Język wydania: Polski
Liczba stron: 193
Oprawa: Miękka
Tematyka: Kuchnia Diety
Tytuł: Kuchnia wege bogata w białko. Ponad 85 rewolucyjnych przepisów na wegańskie dania pełne protein Robin Robertson
Wydawnictwo: Publicat

Dokumenty do pobrania

  • Informacje o bezpieczeństwie:
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera: Publicat
  • Opinie

    Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu

    Kuchnia wege bogata w białko. Ponad 85 rewolucyjnych przepisów na wegańskie dania pełne protein Robin Robertson
    Kuchnia wege bogata w białko. Ponad 85 rewolucyjnych przepisów na wegańskie dania pełne protein Robin Robertson

    Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

    Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.