- Strona główna ›
- Książki, muzyka, film ›
- Książki ›
- Kuchnia i diety ›
- Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna Emiliano Castagna
Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna Emiliano Castagna
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Opis produktu
Włoska kuchnia to luz, zabawa, radość i bycie razem. Wystarczy kilka prostych składników i minimum czasu, by stworzyć wyborne danie. Przekonaj się sam, co makaroniarz zrobi z…
Emilliano Castagna nauczy cię czerpać przyjemność z gotowania i dobrze bawić się w kuchni w prawdziwie włoskiej atmosferze. Znajdziesz tu 130 przepisów na oryginalne włoskie potrawy mięsne i wegetariańskie, wyborne makarony oraz pyszne desery. Spróbuj linguine z Gorgonzolą i ‘Ndują, pieczonej ricotty w pomidorkach cherry czy cotolette z prosciutto cotto, przygotuj domowy bazyliowy, skosztuj ciasta ryżowego lub biscotti z figami. Buonissimo!
Przy każdym daniu, oprócz składników i opisu przygotowania, znajdziesz również kod QR do filmiku instruktażowego, dzięki czemu z gotowaniem poradzą sobie nawet początkujący kucharze!
Wejdź do Włoskiej Akademii Kulinarnej i naucz się gotować jak prawdziwy Włoch!
Dane techniczne
| Nazwa: | Wydawnictwo Pascal Sp. z o.o. |
|---|---|
| Ulica i numer budynku: | Zapora 25 |
| Kod pocztowy: | 43-382 |
| Miasto: | Bielsko-Biała |
| Adres elektroniczny: | ewelina.piotrowska@pascal.pl |
| Autor: | Emiliano Castagna |
| Język wydania: | Polski |
| Oprawa: | Twarda |
| Tematyka: | Kuchnia Diety |
| Tytuł: | Mieszu, mieszu. Włoska Akademia Kulinarna Emiliano Castagna |
Dokumenty do pobrania
Producent
Nie znalazłeś produktu dla siebie?
Opinie
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu
Zakup dla pełnoletnich
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.
