- Strona główna ›
- Książki, muzyka, film ›
- Książki ›
- Kuchnia i diety ›
- Pasty, dipy, smarowidła, czyli najlepsze towarzystwo dla chleba i nie tylko Valesa Schell
Pasty, dipy, smarowidła, czyli najlepsze towarzystwo dla chleba i nie tylko Valesa Schell
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Opis produktu
Ponad 60 przepisów na pasty, smarowidła i kremy idealne na każdą okazję!
Trudno o coś lepszego niż pajda świeżego chleba posmarowana czymś smakowitym. Ziołowym masełkiem, pastą jajeczną albo pikantnym dyniowym chutneyem. Bez względu na to, czy lubicie klasyczne, czy też nieco bardziej wymyślne smaki, dobra pasta do chleba to coś, co pozwoli wam w mgnieniu oka przygotować pyszną przekąskę idealną zarówno na szybkie śniadanie, jak i wykwintną kolację z przyjaciółmi.
Książka jednej z ulubionych niemieckich autorek kulinarnych to niewyczerpane źródło pysznych inspiracji i zachęta do eksperymentowania z nowymi połączeniami i smakami.
Czegóż tu nie ma! Słodko-pikantna pasta z curry, ziemniaczano-serowa ze szczypiorkiem, wiosenny dip z rzodkiewką, dymką i świeżymi ziołami, krem z prażonych pestek dyni! Pasty warzywne, serowe, rybne, wegetariańskie i wegańskie, słodkie i słone.
Ich receptury zostały opracowane tak, aby zapewnić harmonijne połączenie smaków, które najlepiej komponują się z rozmaitymi rodzajami pieczywa, pasują jednak znakomicie także jako dodatek do naleśników, makaronów czy sałatek.
Dane techniczne
| Nazwa: | Grupa Wydawnicza Foksal Sp. z o.o. |
|---|---|
| Ulica i numer budynku: | Ul. Marszałkowska 116/122 |
| Kod pocztowy: | 00-017 |
| Miasto: | WARSZAWA |
| Adres elektroniczny: | biuro@gwfoksal.pl |
| Autor: | Valesa Schell |
| Język wydania: | Polski |
| Oprawa: | Miękka |
| Tematyka: | Kuchnia Diety |
| Tytuł: | Pasty, dipy, smarowidła, czyli najlepsze towarzystwo dla chleba i nie tylko Valesa Schell |
Dokumenty do pobrania
Producent
Nie znalazłeś produktu dla siebie?
Opinie
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu
Zakup dla pełnoletnich
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.
