Tradycje kulinarne Danii Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Kod: m00146749
Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Tematyka: Kuchnia Diety
Język wydania: Polski
Tradycje kulinarne Danii Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Tradycje kulinarne Danii Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.

Opis produktu

Duńska kultura kulinarna to nie tylko gwiazdki Michelin i menu degustacyjne. To również kraina chleba żytniego, słodkich wypieków pachnących marcepanem i orzechami oraz najróżnorodniejszych otwartych kanapek. W codziennej diecie nie brakuje dań z wieprzowiny, śledzi oraz kawy. Każdy przystanek podróży po Półwyspie Jutlandzkim i duńskich wyspach to odkrywanie nowych oblicz smaku.

Tradycje kulinarne Dani to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawczyni, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.

Dane techniczne

Producent/podmiot odpowiedzialny

Parametry

Nazwa: Hanami Radosław Bolałek
Ulica i numer budynku: ul. Stawki 2A/183
Kod pocztowy: 00-193
Miasto: WARSZAWA
Adres elektroniczny: hanami@hanami.pl
Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Język wydania: Polski
Oprawa: Miękka
Tematyka: Kuchnia Diety
Tytuł: Tradycje kulinarne Danii Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Dokumenty do pobrania

  • Informacje o bezpieczeństwie:
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera: Hanami
  • Opinie

    Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu

    Tradycje kulinarne Danii Magdalena Tomaszewska-Bolałek
    Tradycje kulinarne Danii Magdalena Tomaszewska-Bolałek

    Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

    Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.