- Strona główna ›
- Książki, muzyka, film ›
- Książki ›
- Kuchnia i diety ›
- Tradycje kulinarne Danii Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Tradycje kulinarne Danii Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.
Opis produktu
Duńska kultura kulinarna to nie tylko gwiazdki Michelin i menu degustacyjne. To również kraina chleba żytniego, słodkich wypieków pachnących marcepanem i orzechami oraz najróżnorodniejszych otwartych kanapek. W codziennej diecie nie brakuje dań z wieprzowiny, śledzi oraz kawy. Każdy przystanek podróży po Półwyspie Jutlandzkim i duńskich wyspach to odkrywanie nowych oblicz smaku.
Tradycje kulinarne Dani to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawczyni, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.
Dane techniczne
| Nazwa: | Hanami Radosław Bolałek |
|---|---|
| Ulica i numer budynku: | ul. Stawki 2A/183 |
| Kod pocztowy: | 00-193 |
| Miasto: | WARSZAWA |
| Adres elektroniczny: | hanami@hanami.pl |
| Autor: | Magdalena Tomaszewska-Bolałek |
| Język wydania: | Polski |
| Oprawa: | Miękka |
| Tematyka: | Kuchnia Diety |
| Tytuł: | Tradycje kulinarne Danii Magdalena Tomaszewska-Bolałek |
Dokumenty do pobrania
Producent
Nie znalazłeś produktu dla siebie?
Brak podobnych produktów
Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
Opinie
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu
Zakup dla pełnoletnich
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.