Tradycje kulinarne Norwegii Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Kod: m00146339
Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Tematyka: Historia Archeologia
Język wydania: Polski
Tradycje kulinarne Norwegii Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Tradycje kulinarne Norwegii Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.

Opis produktu

Zapierające dech fiordy i piękno przyrody, a jednocześnie trudne warunki geograficzne. Norwegia to kraj, którego mieszkańcy przez lata pokonując wszelkie trudności i wspierając się wzajemnie, stworzyli unikatową kulturę kulinarną. To kraina nabiału, ryb, owoców morza, słodkich wypieków, a także kawy. Warto się przekonać, że to kierunek podróży dla wszystkich szukających mniej znanych smaków.

"Tradycje kulinarne Norwegii" to kolejna książka poświęcona nordyckiej kulturze kulinarnej autorstwa Magdaleny Tomaszewskiej-Bolałek - kulturoznawcy, dziennikarki i zdobywczyni wielu światowych nagród.

Partnerami projektu są: Ambasada Królestwa Norwegii w Warszawie, Arctic Paper, Fundacja Bunkatura, Instytucja Kultury Samorządu Województwa Pomorskiego i Nadbałtyckie Cent Kultury w Gdańsku.

Dane techniczne

Producent/podmiot odpowiedzialny

Parametry

Nazwa: Hanami Radosław Bolałek
Ulica i numer budynku: ul. Stawki 2A/183
Kod pocztowy: 00-193
Miasto: WARSZAWA
Adres elektroniczny: hanami@hanami.pl
Autor: Magdalena Tomaszewska-Bolałek
Język wydania: Polski
Oprawa: Miękka
Tematyka: Historia Archeologia
Tytuł: Tradycje kulinarne Norwegii Magdalena Tomaszewska-Bolałek

Dokumenty do pobrania

  • Informacje o bezpieczeństwie:
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera: Hanami
  • Opinie

    Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu

    Tradycje kulinarne Norwegii Magdalena Tomaszewska-Bolałek
    Tradycje kulinarne Norwegii Magdalena Tomaszewska-Bolałek

    Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

    Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.