Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 SM-R830N 40mm Aluminium Złoty

(19)
Kod: 555185
  • Rodzaj
    Smartwatch
  • Pulsoksymetr
    Nie
  • Komunikacja
    BluetoothNFCWiFi
  • Kompatybilna platforma
    Android
  • Rozmiar wyświetlacza [cal]
    1.2
  • Wodoszczelność
    Tak
  • GPS
    Tak
Wodoodporność do 5 ATM
Monitorowanie aktywności fizycznych
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Złoty
Wykonanie koperty: Aluminium
Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 SM-R830N 40mm Aluminium Złoty
Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 SM-R830N 40mm Aluminium Złoty
1 069
00
26,73 PLN x 40 rat RRSO
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

galaxy-watch-active2-kv-image-pc2

NAJWAŻNIEJSZE CECHY GALAXY WATCH ACTIVE2

smart-watch-2

Minimalistyczny design

Smukły, okrągły i lekki aluminiowy korpus zaprojektowany
w sportowym stylu.

raindrop

Wodoodporność

Wodoodporny do 5ATM oraz wytrzymały na uszkodzenia.

touch

Osobisty trener

Zaawansowane monitorowanie ponad 40 aktywności fizycznych.Rozbudowana analiza biegu, monitoring czasu, spalonych kalorii, tętna, dystansu, prędkości i tempa. Wbudowany GPS precyzyjnie śledzi treningi.

account-kopia

Osobisty doradca zdrowotny

Monitoring czterech faz snu, poziomu stresu oraz alert tętna.
Dostęp do  sugerowanych ćwiczeń oddechowych. 

chat

Powiadomienia ze smartfona

Smartwatch informuje o przychodzących połączeniach, wiadomościach i powiadomieniach z social media. Dodatkowo daje możliwość prowadzenia rozmowy telefonicznej oraz wysyłania szybkich odpowiedzi za pomocą preinstalowanych zwrotów.


watchband

Wymienne tarcze i paski

Smartwatch można personalizować wybierając jedną z predefiniowanych tarcz oraz poprzez wymienne paski. Dodatkowo korpus posiada obrotowy dotykowy pierścień, który ułatwia obsługę aplikacji.

POZNAJ GALAXY WATCH ACTIVE2

Minimalistyczny, sportowy design w aluminiowej oprawie

Smukły, okrągły i lekki. Taki jest aluminiowy korpus Galaxy Watch Active2. Dzięki okrągłemu kształtowi oraz lekkiej wadze jest idealny dla osób uprawiających sport. Teraz możesz dopasować go jeszcze bardziej do Twojego stylu dzięki bogatej gamie wymiennych pasków wykonanych z wytrzymałego fluoroelastomeru!

grafika-alu

Zwiększona przestrzeń

Zmaksymalizuj przestrzeń na ekranie – teraz jeszcze większy i lepiej dostosowany do Twoich potrzeb. Nowy wygodny i elegancki korpus został wyposażony w największy do tej pory ekran. Wszystko z myślą o tym, by monitorowane aktywności były lepiej widoczne za jednym spojrzeniem podczas wykonywania ćwiczeń. Obrotowy cyfrowy pierścień ułatwia nawigację, dzięki czemu będziesz mógł jeszcze łatwiej korzystać z pełnej gamy funkcji niezależnie czy właśnie jesteś w trakcie treningu czy spotkania biznesowego.

rozmiar-40mm-alu

Idealnie dopasowany do Twoich potrzeb

galaxy-watch-active2 alu-40mm-v3b

*Rzeczywisty czas pracy baterii zależy od wielu czynników takich jak: środowisko sieciowe, ilość włączonych funkcji i aplikacji, częstotliwość połączeń i wiadomości, liczba ładowań i wiele innych.

**Zgodnie z oceną Samsung. Rzeczywisty czas pracy baterii może się różnić w zależności od środowiska sieciowego, wzorców użytkowania i innych czynników.

FORMA I KONDYCJA

Wodoodporność i wytrzymałość na uszkodzenia

Galaxy Watch Active2 jest zawsze tam, gdzie Ty. Urządzenie oferuje wodoodporność 5ATM i odporność na pył IP68, aby poradzić sobie w ciężkich warunkach.

waterproof

*Galaxy Watch Active2 posiada klasę wodoodporności 50 metrów zgodnie z normą ISO 22810: 2010.
Nie nadaje się do nurkowania lub sportów wodnych pod wysokim ciśnieniem.
**Zgodny ze standardami wojskowymi USA (MIL-STD-810G).

2019-08-23-17 59 45-microsoft-edge2

Monitoruj trening na bieżąco

Galaxy Watch Active2 śledzi Twoje ruchy, więc możesz po prostu zabrać go ze sobą, gdziekolwiek chcesz. Teraz w trybie automatycznego monitoringu dostępne masz 7 aktywności, do których dołączyło pływanie. Natomiast tryb manualnego monitoringu pozwala śledzić aż 40 różnych aktywności. 


*Korzystanie z funkcji automatycznego monitoringu może zwiększyć zużycie baterii.

Trener fitness i rozbudowana analiza biegu

Doświadcz zupełnie nowej jakości biegania dzięki wstępnie ustawionym różnym programom treningowym oraz możliwości automatycznego i ręcznego ustawiania czasu okrążenia. Teraz dzięki nowemu Galaxy Watch Active2 osiągnięcie lepszych wyników będzie jeszcze prostsze.

night55-vb
silownia3

Synchronizacja z urządzeniami Technogym

Odkryj nowe możliwości mierzenia swoich aktywności na siłowni. Dzięki prostej synchronizacji przez NFC możesz szybko połączyć smartwatch z urządzeniami do ćwiczeń - wystarczy tylko przyłożyć smartwatch do sprzętu. Bieganie i jazda na rowerze to aktywności, podczas których będzie towarzyszył Ci nowy Galaxy Watch Active2. Po prostu załóż i ćwicz.

Monitorowanie tętna

Monitorowanie tętna podczas treningu jest podstawą Galaxy Watch Active2. Smartwatch wyposażony jest w 8 fotodiod umiejscowionych z tyłu. Nowa, zakrzywiona konstrukcja korpusu dopasowuje się do nadgarstka.

*Przeznaczony wyłącznie do ogólnych celów wellness i fitness.

**Funkcja monitorowania tętna w zegarku może być używana jako samodzielna, ale dane przechowywane w zegarku mogą być wyświetlane tylko częściowo po pewnym czasie. Parowanie smartfonów jest zalecane w celu zachowania wszystkich danych.

2019-08-23-18 00 14-microsoft-edge

MONITORING ZDROWIA

Osobisty doradca zdrowotny

Precyzyjny pomiar tętna mierzony jest za pomocą 8 czujników. Galaxy Watch Active2 monitoruje cztery fazy snu, a usprawniony algorytm analizuje sen, porównując go do średniej dla danej grupy wiekowej. Wyposażony jest również w funkcję mierzenia poziomu stresu, sugestie ćwiczeń oddechowych oraz wysyłanie alertu przy wykryciu nietypowo wysokiego lub niskiego tętna.

galaxy-watch-active-sleep-rose-gold-v2
night44-v2b

Alert tętna

Monitorowanie zdrowia jest bardzo ważne, dlatego urządzenie wysyła ostrzeżenie, gdy tętno wzrośnie powyżej lub poniżej normalnego poziomu. Dzięki temu posiadasz zawsze aktualne informacje o swoim stanie zdrowia.

Wsparcie zdrowotne

Bądź zdrowy ciałem i duchem, dzięki zegarkowi, który zadba o jedno i drugie. Urządzenie monitoruje poziom stresu oraz podpowiada pomocne ćwiczenia oddechowe, abyś odzyskał spokój ducha.

*Przeznaczony wyłącznie do ogólnych celów wellness i fitness.

**Funkcja monitorowania stresu dostępna we wszystkich krajach oprócz Angoli, Cypru, Algierii, Kanady i Tajlandii. / Funkcja monitorowania stresu dostępna tylko w wybranych krajach.

***Funkcja monitorowania snu w zegarku może być używana jako samodzielna, ale dane przechowywane w zegarku mogą być wyświetlane tylko częściowo po pewnym czasie. Parowanie smartfonów jest zalecane w celu zachowania wszystkich danych.

zrzut-ekranu-2019-08-26-o-114043

FUNKCJE SMART

watch round

Bądź zawsze online

Na podstawie analizy faz snu, Twój Galaxy Watch Active2 jako pierwszy dowie się, że zaczynasz się budzić i przywita Cię porcją porannych newsów. Jeśli przed Tobą dzień pełen wyzwań – uporządkuj je, wprowadzając jako zadania do kalendarza, o których dostaniesz przypomnienie w odpowiednim momencie. Nic już Ci nie umknie!

Nowy wymiar robienia zdjęć

Teraz robienie zdjęć jest jeszcze prostsze. Dzięki Galaxy Watch Active2 możesz nie tylko robić zdjęcia i nagrywać filmy z podglądem sceny na zegarku, ale również sterować samowyzwalaczem i przełączać się między tylnymi i przednim aparatem.

aparat2
obrotowy-pierscien

Obrotowy cyfrowy pierścień

Zarządzaj aplikacjami za pomocą jednego ruchu palca. Galaxy Watch Active2 został wyposażony w dotykowy, obrotowy pierścień, dzięki któremu poruszanie się po menu oraz obsługa aplikacji staje się jeszcze prostsza.

DESIGN I STYL

Idealne dopasowanie

Wybierz spośród szerokiej gamy kolorów i materiałów paska. Po zakupie i zeskanowaniu kodu QR z opakowania, otrzymasz link do sklepu Galaxy Store, z którego pobierzesz dopasowaną do niego tarczę.

*Wielokolorowe paski sprzedawane są osobno/ oddzielnie.

**Kod QR jest znakiem towarowym firmy Denso Wave Inc.

alumienium-paski-v2
alumienium-paski-v1

Uchwyć swój styl

Wyraź siebie dzięki oryginalnej tarczy smartwatcha dopasowanej do Twojego stylu. Zrób zdjęcie swojego ubioru, a Galaxy Watch Active2 dopasuje kolor i wzór tarczy, która będzie do niego pasowała.

Baw się kolorami

Wybieraj spośród kilku rodzajów sportowych pasków. Dobierz odpowiedni kolor do Twojego stylu lub nastroju. Do wyboru masz czarny, srebrny i różowe złoto. Ciesz się smartwatchem dopasowanym do Twoich potrzeb.

galaxy-watch-active-3

AKCESORIA

Moc, która wystarczy na cały dzień

Galaxy Watch Active2 wyposażony został w baterię, która wytrzyma cały dzień. Po powrocie do domu po prostu połóż go na kompaktowej, magnetycznej ładowarce bezprzewodowej, aby przywrócić go do pełnego stanu, bez konieczności używania dodatkowych gniazd i przewodów. Smartwatch można także ładować bezpośrednio z telefonu z funkcją PowerShare. 

2019-08-23-18 01 52-microsoft-edge

*Rzeczywisty czas pracy baterii zależy od wielu czynników takich jak: środowisko sieciowe, ilość włączonych funkcji i aplikacji, częstotliwość połączeń i wiadomości, liczba ładowań i wiele innych.

**Zgodnie z oceną Samsung. Rzeczywisty czas pracy baterii może się różnić w zależności od środowiska sieciowego, wzorców użytkowania i innych czynników.

ZAWARTOŚĆ OPAKOWANIA

gwa2

• Smartwatch z paskiem w uniwersalnym rozmiarze
• Ładowarka bezprzewodowa
• Skrócona instrukcja obsługi

SPECYFIKACJA

sm-r830 001 front cloud-silver
zrzut-ekranu-2019-08-26-o-162939
zrzut-ekranu-2019-08-26-o-163002

Kategoria

Galaxy Watch Active2 

Aluminium (40mm)

Galaxy Watch Active 

(40 mm)

Galaxy Watch 

(46 mm)

System operacyjny

Mobilny system operacyjny Tizen 4.0 

Mobilny system operacyjny Tizen 4.0

Mobilny system operacyjny Tizen 4.0

Procesor

Exynos9110, Dual 1.15GHz 

Exynos9110, Dual 1.15GHz

Exynos9110, Dual 1.15GHz

Kolor

Srebrny, Różowe Złoto, Czarny

 Czarny, Srebrny, Morski, Różowe Złoto

Srebrny

Wyświetlacz

1.2”(30 mm), 360 x 360 Super AMOLED, Corning® Gorilla® Glass DX+

1.1”(28 mm), 360 x 360 Super AMOLED, Corning® Gorilla® Glass 3

1.3”(32 mm), 360 x 360 Super AMOLED, Corning® Gorilla® Glass 3

Pamięć

768 MB + 4 GB (BT)

768 MB + 4 GB (BT)

768 MB + 4 GB (BT)

Łączność

BT 5.0, WI-FI b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass/Galileo

BT 4.2, WI-FI b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass/Galileo

BT 4.2, WI-FI b/g/n, NFC, A-GPS/Glonass/Galileo

Bateria

247 mAh (58 godz.)

230 mAh (45 godz.)

472  mAh (168 godz.)

Ładowanie

Bezprzewodowe (indukcyjne WPC)

Bezprzewodowe (indukcyjne WPC)

Bezprzewodowe (indukcyjne WPC)

Interfejs użytkownika

2 przyciski, Obrotowy, dotykowy pierścień

2 przyciski, Dotykowy ekran

2 przyciski, Obrotowy pierścień

Wytrzymałość

5ATM + IP68 / MIL-STD-810G

5ATM + IP68 / MIL-STD-810G

5ATM + IP68 / MIL-STD-810G

Czujniki

Pulsometr (fotopletyzmograf 8PD), Akcelerometr (32g), Elektrokardiograf (ECG),Żyroskop, Barometr, Sensor światła

Pulsometr (fotopletyzmograf 4PD), Akcelerometr (16g), Żyroskop, Barometr, Sensor światła

Pulsometr (fotopletyzmograf 4PD), Akcelerometr (16g), Żyroskop, Barometr, Sensor światła

Inne

Mikrofon, Głośnik, Wibracje

Mikrofon, Wibracje

Mikrofon, Głośnik, Wibracje

Rozmiar

40 x 40 x 10.9 mm

39,5 x 39,5 x 10,5 mm

46 x 49 x 13 mm

Waga

26 g

25 g

63 g

DOWIEDZ SIĘ WIĘCEJ

Z jakimi smartfonami kompatybilny jest Galaxy Watch Active2?

Z wszystkimi smartfonami wyposażonymi w system operacyjny Android 5.0 i wyższy.

Jakie aplikacje mogę pobrać na urządzenie?

Aplikacje przygotowane pod Galaxy Watch Active2 do ściągnięcia w sklepie Galaxy Apps, na przykład Spotify, Uber, Strava. Ich ilość cały czas rośnie.

Czy można słuchać muzyki za pomocą słuchawek Bluetooth, nie używając przy tym telefonu?

Tak, można – smartwatch posiada wbudowany odtwarzacz i można go sparować ze słuchawkami Bluetooth.

Czy mogę prowadzić rozmowy telefoniczne przy użyciu Galaxy Watch Active2?

Tak - Galaxy Watch Active2 ma wbudowany głośnik i mikrofon, zatem po sparowaniu z telefonem, telefonu nie trzeba wyciągać z kieszeni i można swobodnie
prowadzić rozmowę używając smartwatcha (odbieranie połączeń, wybieranie nowych połączeń itp.)

Dane techniczne

Fizyczne

  • Szkło
    Corning Gorilla Glass DX+
  • Szerokość koperty [mm]
    40
  • Grubość koperty [mm]
    10.9
  • Waga [g]
    26
  • Kolor
    Złoty
  • Kształt
    Okrągły
  • Wykonanie koperty
    Aluminium
  • Wykonanie paska
    Fluoroelastomer
  • Funkcje

  • Komunikacja
    BluetoothNFCWiFi
  • GPS
    Tak
  • Wodoszczelność
    Tak
  • Żyroskop
    Tak
  • Barometr
    Tak
  • Funkcje użytkowe
    AkcelerometrCzujnik światłaElektrokardiografGłośnikMikrofonPomiar dystansuPomiar prędkościTempo bieguWibracje
  • Pulsometr
    Tak
  • Powiadomienia o połączeniach, SMS, e-mail
    Tak
  • Licznik spalonych kalorii
    Tak
  • Krokomierz
    Tak
  • Współpracuje z zewnętrznym czujnikiem tętna
    Nie
  • Pulsoksymetr
    Nie
  • Rodzaj aktywności
    BieganieJazda na rowerzeMarszPływanieSiłowniaTryb wielodyscyplinowy
  • Techniczne

  • Rodzaj
    Smartwatch
  • Seria
    Samsung Galaxy Watch Active 2
  • Kompatybilna platforma
    Android
  • Złącze USB
    Magnetyczne złącze ładowania
  • Złącze SIM
    Nie
  • Wbudowana pamięć
    4 GB
  • Rodzaj karty pamięci
    Nie dotyczy
  • Wejście karty pamięci
    Nie
  • Ładowanie indukcyjne
    Tak
  • Pojemność akumulatora [mAh]
    247
  • Czas pracy na baterii
    Brak danych
  • Wbudowany aparat
    Nie
  • Wyświetlacz

  • Ekran dotykowy
    Tak
  • Rozdzielczość
    360 x 360
  • Rozmiar wyświetlacza [cal]
    1.2
  • Gwarancja i wyposażenie

  • Gwarancja
    24 miesiąceDoor To Door
  • Wyposażenie
    Ładowarka bezprzewodowa
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera Samsung Electronics Polska sp. z o.o.
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.9/5
    19 opinii
    18 użytkowników poleca ten produkt
    Czas pracy na baterii
    4.5 /5
    Wygoda użytkowania
    5 /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    4.5 /5
    Design i jakość wykonania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Jolanta 10 marca 2020
    super
    Kupiłam i jestem zadowolona. Podstawowe informacje są w zasięgu ręki. Dane o pogodzie, mój stan zdrowia, info o kontaktach, nie muszę biegać z telefonem co jest bardzo dużym plusem ponieważ mój zegarek informuje mnie o połączeniach, przychodzących wiadomościach. Mogę również rozmawiać ale i odpisać np.na sms. Dużą zaletą jest możliwości zmiany tarcz co powoduje, że ,,mogę mieć,, codziennie inny zegarek. Dużo pisać....To zegarek nie tylko dla ćwiczących, to również dla takich którzy tylko spacerują.Zachęcam do zakupu...
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Krzysztof 21 kwietnia 2020
    Świetny smartwach
    Kupiłem żonie na ...ąte urodziny :) Jest zachwycona. Wcześniej miała zwykłą opaskę smart band. Teraz poznaje bogactwo funkcji inteligentnego zegarka sparowanego z telefonem i aplikacją fitness. Może zabierać go na treningi bez telefonu, a dane są synchronizowane z aplikacją, kiedy urządzenia są w pobliżu. GPS, pomiar tętna, głośnik i mikrofon, masa treningów i trendy wgląd :) I wciąż jest jeszcze tyle rzeczy, które dopiero odkryje w tym zegarku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    2.8/5
    Darek 21 stycznia 2020
    Gdybym wiedział to co teraz bym nie kupil
    Witam, zegarek użytkuje od 2 tygodni więc bateria średnio trzyma ok 2 dni normalnego użytkowania a producent podaje 7 dni. 2 rzecz jaką mnie irytuje to tak że nie mogę z poziomu zegarka odpisać na sms bo telefon z jakim jest połączony to nie jest Samsung i opcja tak jest zablokowana.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Marzena Jagodzińska 22 grudnia 2019
    Smartwatch Samsung Galaxy Watch Active 2
    Lepszego na razie chyba nie ma, producent jak zawsze staje na wysokości zadania, piękny design, mega dużo przydatnych funkcji, przyjemnie proste użytkowanie. Dla mnie strzał w dziesiątkę. Polecam, ten w kolorze różowego złota idealny dla kobiet, pięknie się prezentuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Sylwia 15 lutego 2020
    pozytywny
    Super smartwatch , bardzo prosty w obsłudze , i ten kolor pasuje do mnie , wygaszacz rewelacja , uwielbiam wszystko co jest z firmy samsung ponieważ jest proste w obsłudze , zalety to estetycznie wykonany , funkcjonalny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Monika 28 listopada 2020
    Pozytywna, polecam
    Polecam zegarek SMARTWATCH. Piękny design. Wygoda, nie trzeba wszędzie zabierać telefonu!!! Rozmawiałam bez zarzutu, można spokojnie rozmawiać. Bardzo wygodne przy dzieciach jak się robi kilka rzeczy naraz !.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Zośka 10 grudnia 2020
    Super
    Zegarek bardzo fajny, ładny, idealnie pasuje nawet na szczupłą rękę. Bateria trzyma 2 dni przy dość intensywnym użytkowaniu (rozmowy, wiadomości, trochę treningów) Łatwy w obsłudze, funkcjonalny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Marzena 4 stycznia 2020
    Polecam
    Zakup okazał się bardzo trafny. Zegarek spełnia moje oczekiwania, jest super dla ludzi aktywnych. Fajnie prezentuje się na ręce.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Marzena 4 stycznia 2020
    Polecam
    Zakup okazał się bardzo trafny. Zegarek spełnia moje oczekiwania jest super dla ludzi aktywnych. Fajnie prezentuje się na ręce.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Mateusz 18 lutego 2021
    Fajny, kobiecy zegarek dla aktywnych
    Fajny zegarek, dużo funkcji, bateria mogłaby dłużej trzymać, ale przy takiej ilości gadżetów w zegarku daje radę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Wygoda użytkowania
    /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    /5
    Design i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Promocje

    Teraz 50 %, reszta za pół roku!
    Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesię... Więcej
    Piąty wybrany produkt 99% taniej!
    Piąty wybrany produkt 99% taniej! Więcej
    Im więcej, tym taniej! Zyskaj rabat nawet 7000 zł!
    Zyskaj rabat nawet 7000 zł! Więcej

    Akcesoria

    Gwarancje Plus

    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

    Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

    umowę - wszystko przez Internet

         

    • Do 10 tys. złotych

    • Bez wychodzenia z domu

    • Minimum formalności

    • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

    Rezerwujesz towar przez internet,

    wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

         

    • Do 31 tys. złotych

    • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

    • Decyzja nawet w 15 minut

    Usługi

    Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

    Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

    Pakiet SMART (Smartwatch)

    • Montaż szkła/ folii ochronnej ( szkło/folia do kupienia oddzielnie)
    • Instalacja karty pamięci zakupionej wraz z urządzeniem w Media Expert
    • Pierwsze uruchomienie Smartwatcha
    • Konfiguracja ustawień podstawowych – język, godzina, data
    • Instalacja dedykowanej darmowej aplikacji producenta Smartwatcha na urządzeniu klienta
    • Parowanie Smartwatcha ze smartfonem klienta
    • Aktualizacja oprogramowania do najnowszej wersji
    • Krótki instruktaż z obsługi (włączanie/wyłączanie, ponowne parowanie, obsługa aplikacji)
    • Wymiana paska zakupionego wraz z urządzeniem

    Montaż szkła/ folii ochronnej ( szkło/folia do kupienia oddzielnie), instalacja karty pamięci zakupionej wraz z urządzeniem w Media Expert, pierwsze uruchomienie Smartwatcha

    Więcej
    Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 SM-R830N 40mm Aluminium Złoty
    Smartwatch SAMSUNG Galaxy Watch Active 2 SM-R830N 40mm Aluminium Złoty
    1 069
    00
    26,73 PLN x 40 rat RRSO
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 1069,00 zł
    1 069
    00