Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Radio internetowe ART 1001 Czarny

(12)
Kod: 872826
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

    • Radio Internetowe
    • Zakresy fal radiowych Radio internetowe
    • Dźwięk Mono
    • Zasilanie Sieciowe
    Zobacz cały opis
    Dostępne warianty
    Kolor: Czarny
    Kolor: Czarny
    Radio internetowe ART 1001 Czarny
    Radio internetowe ART 1001 Czarny
    Produkt dostępny w wybranych sklepach
    Taniej o 80
    429 , 99
    349
    99
    Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

    Opis i dane

    Radio internetowe ART 1001 Czarny

    Ciesz się dostępem do tysięcy stacji radiowych z całegoświata w jednym miejscu.

    Zobacz jakie możliwości oferuje radio internetowe. Radio WiFi 1001 to nie tylko setki polskojęzycznych stacji, ale również tysiące stacji radiowych z całego świata. Połącz się bezprzewodowo z internetem, odnajdź ulubionych nadawców i słuchaj radia bez zakłóceń.



    Odtwarzaj muzykę z urządzeń zewnętrznych dzięki centrum medialnemu.


    Strumieniowe, bezprzewodowe przesyłanie muzyki z komputera lub smartfona pozwala na słuchanie ulubionej playlisty. Dodatkowo odtwarzaj muzykę z pamięci przenośnych podłączonych przez port USB lub urządzeń podłączonych przez port AUX.




    Intuicyjna obsługa smartfonem poprzez aplikację AirMusic Control.

    Możesz łatwo i wygodnie kontrolować radio za pośrednictwem telefonu. Pobierz aplikację AirMusic Control i zacznij szybko i wygodnie konfigurować ustawienia radia, przełączać tryby pracy, tworzyć ulubione playlisty oraz przełączać stacje radiowe. Dodatkowo sprawdzaj informacje biznesowe lub pogodowe.

    Dane techniczne

    Fizyczne

  • Wymiary (szer. x wys. x głęb.)
    184 x 130 x 130 mm
  • Funkcje

  • Alarm (budzik)
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Bezprzewodowe odtwarzanie muzyki ze Smartphona, MY MEDIA YOU – umożliwia zarządzanie stacjami radiowymi poprzez www
  • Regulacja barwy dźwięku
    Nie
  • Wbudowany zegar
    Tak
  • Wyłącznik czasowy (sleep timer)
    Tak
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Wyposażenie
    Brak
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Radio

  • Radio
    Internetowe
  • Zakresy fal radiowych
    Radio internetowe
  • Rodzaj
    Stacjonarne
  • Techniczne

  • Dźwięk
    Mono
  • Wyjście słuchawkowe
    Tak
  • Wyświetlacz
    Tak
  • Zasilanie
    Sieciowe
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ART
  • Opinie

    4.4/5
    12 opinii
    10 użytkowników poleca ten produkt
    Jakość dźwięku
    4.2 /5
    Różnorodność funkcji
    4.4 /5
    Łatwość w obsłudze
    4.2 /5
    Design
    4.4 /5
    Precyzja pokręteł
    4.2 /5
    Precyzja regulacji
    4.4 /5
    Jakość sygnału
    4.5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Nergal1989 28 czerwca 2021
    10/10
    Działa bez zarzutu, wszystko bardzo dobre, polecam serdecznie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Grzegorz 2 lutego 2021
    Polecam
    Super radyjko!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Piotras 15 września 2020
    Super
    Miałem wątpliwości, czy kupić to radyjko, ale zaryzykowałem i nie żałuję. Nie za duże, estetyczne wykonanie, bardzo dobra jakość odtwarzanego dźwięku, jedyny minus moim zdaniem to duża różnica głosu między 2, a 3 poziomem. Ogólnie polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jarek 20 kwietnia 2020
    Art 1001
    Po zakupie jednego radyjka i po kilkudniowym użytkowaniu go w kuchni postanowiłem zakupić drugie takie same do sypialni. Radio Art 1001 spełnia moje wymagania. Jedyna wada to zbyt duża różnica głosu pomiędzy ,,2" a ,,3". Dzisiaj oczekuję właśnie na kuriera. Polecam z pełną odpowiedzialnością.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wojciech 23 marca 2019
    Pozytywna, polecam zdecydowanie
    Świetny sprzęt o dużych możliwościach. Idealny na biurko i do kuchni. Zadziwiająca jakość dźwięku.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Tomek 22 listopada 2018
    Non stop awarie
    Odradzam zakup tego radia. Pierwsze, ledwo zdążyłem wypakować z pudełka jak głośniki przestały grać-miał to być prezent, także porażka. Wymieniono na drugie. Po kilku tygodniach użytkowania, nie może znaleźć sieci wi-fi, gdzie router stoi obok radia. Czasami żyje swoim życiem. Wejścia LAN niestety nie ma. Także lipa po całości. Ogólnie odradzam chyba, że ktoś chce mieć stojak na kwiatka.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.8/5
    JAN 20 grudnia 2018
    Ocena pozytywna
    Dzisiaj odebrałem radio w sklepie. Poradziłem sobie z uruchomieniem. Obsługa nie jest zbyt skomplikowana. Odbiór bardzo dobry. Po kilku godzinach słuchania moja opinia jest ogólnie pozytywna. Dlatego polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    STANISŁAW 9 października 2018
    Mega pozytyw
    Super radio internetowe jedyne w całym mieście. Spełnia wszystkie oczekiwania. Pozdrawiam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Denis B 27 grudnia 2018
    Polecam
    Radio działa bez zarzutu, jakość dźwięku jest super, proste w obsłudze. idealny prezent.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł K 18 lipca 2018
    Polecam
    Radio jest świetne i bardzo je polecam. Ma fajne funkcje i bardzo dużo stacji do słuchania z całego świata.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Jakość dźwięku
    /5
    Różnorodność funkcji
    /5
    Łatwość w obsłudze
    /5
    Design
    /5
    Precyzja pokręteł
    /5
    Precyzja regulacji
    /5
    Jakość sygnału
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Radio internetowe ART 1001 Czarny
      Radio internetowe ART 1001 Czarny
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 80
      429 , 99
      349
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756