Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Okap AKPO WK-4 Grand 50 Czarny

(15)
Kod: 844555

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Szerokość [cm]: 50
Wysokość [cm]: 73.5 - 98
Głębokość [cm]: 37.5
Rodzaj okapu: Kominowy
Tryb pracy: Pochłaniacz, Wyciąg
Wydajność maksymalna [m3/h]: 427
Poziom hałasu [dB]: 61
Sterowanie: Mechaniczne
Kolor (wykończenie): Czarne szkło
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Szerokość [cm]: 50
50
60
90
Szerokość [cm]: 50
E Karta informacyjna produktu
Okap AKPO WK-4 Grand 50 Czarny
Okap AKPO WK-4 Grand 50 Czarny
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 111
450 , 00
339
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Przyjemność bez uciążliwych zapachów

Stylowy design i funkcjonalność

Poznaj funkcjonalny i elegancki okap kominowy AKPO. Jego obecność w kuchni, pozwoli na pozbycie się niechcianych zapachów podczas gotowania. Stylistyka wykonania okapu wpasuje się do nowoczesnych, kuchennych wnętrz. Szerokość - 50 cm. Okap jest sterowany mechanicznie i posiada oświetlenie halogenowe. Może pracować w trybie pochłaniacza i wyciągu.

AKPO-WK-4-Grand-50 okap elegancja pozbycie zapachów funkcjonalność sterowanie mechaniczne pochłaniacz wyciąg oswietlenie halogenowe

Zawartość zestawu

Kupując okap AKPO-WK-4-Grand-50 w zestawie otrzymujesz urządzenie, kabel zasilający, instrukcję obsługi i kartę gwarancyjną.


Dane techniczne

Parametry

Techniczne

Funkcje

Oświetlenie

Filtry

Fizyczne

Kolor (wykończenie) Czarne szkło
Rodzaj okapu Kominowy
Typ Skośny
Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące, Door To Door
Klasa energetyczna E
Regulacja prędkości Skokowa
Liczba silników 1
Moc silnika [W] 100
Poziom hałasu [dB] 61
Wydajność maksymalna [m3/h] 427
Funkcje dodatkowe Brak
Liczba prędkości 3
Sterowanie Mechaniczne
Tryb pracy Pochłaniacz, Wyciąg
Hob2Hood Nie
Oświetlenie Halogenowe
Filtr przeciwtłuszczowy Aluminiowy
Filtr węglowy Opcjonalnie
Średnica wylotu powietrza 12
Szerokość [cm] 50
Wysokość [cm] 73.5 - 98
Średnica wylotu powietrza [cm] 12
Głębokość [cm] 37.5
Wysokość minimalna [cm] 73.5
Wysokość maksymalna [cm] 98

Dokumenty do pobrania

Producent

  • Nazwa producenta/importera AKPO
  • Dodaj przydatne akcesoria

    Opinie

    4.7/5
    15 opinii
    14 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    4.9 /5
    Wydajność
    4.8 /5
    Poziom hałasu
    4 /5
    Łatwość czyszczenia
    4.8 /5
    Dobra jakość
    4.5 /5
    Skuteczność pochłaniania
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    3.2/5
    Tomasz 30 grudnia 2021
    Ma zalety
    Ogólnie z zewnątrz wykonanie naprawdę niezłe, moc odciągu spora. Do czasu podłączenia zasilania wszystko było OK. Okazuje się , że kiedy urządzenie dostaję drgań od pracy wyciągu, wszystko drży i brzęczy, stanowiąc główne źródło hałasu całego urządzenia... Dodatkowymi "kołeczkami" udało mi się już większość odgłosów wyeliminować. Ale to nie koniec tej walki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 16 grudnia 2021
    Pozytywna
    Spełnia oczekiwania, skutecznie pochłania zapachy, trochę zbyt głośny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Wojtek 19 grudnia 2021
    5
    Dobra jakość.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ela 2 lipca 2021
    Bardzo dobry okap!
    Wysublimowany, z czarnego szła wygląda pięknie i działa bez zarzutów. W mojej kuchni sprawdza się w 100%. No i cena na plus.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 6 maja 2021
    Okap Akpo WK-4 grand 50 czarny
    Wspaniały okap, zakochałam się w nim od pierwszego użycia, świetnie pochłania zapachy, łatwo utrzymać co w czystości, pięknie się w kuchni prezentuje. Spełnił wszystkie moje oczekiwania i polecam go każdemu zastanawiającemu się nad jego zakupem.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 7 stycznia 2021
    Polecam
    Prezentuje się idealnie w nowej kuchni. Niby troszkę głośny na biegu, ale w takiej cenie wart zakupu. Wystarczy przetrzeć szmatką i nie ma smug.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dorota 26 grudnia 2019
    Dobry produkt
    Zakupiony produkt spełnia moje oczekiwania. Za stosunkowo niewielkie pieniądze okap prezentuje się bardzo okazale i nowocześnie . Jest wydajny, ma wbudowany filtr, który możemy łatwo zdemontować i umyć w zmywarce. Niewielkimi minusami są głośna praca urządzenia na najwyższym poziomie pracy oraz zauważalna ruchomość panelu sterowania. Podsumowując produkt godny polecenia, dobry stusunek jakości do ceny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 16 kwietnia 2019
    Okap AKPO polecam
    Polecam. Produkt zgodny z opisem, dobrze wykonany. Jak na tą cenę to jest ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 13 maja 2019
    Ok
    Fajny, cichy okap, w dobrej cenie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 14 listopada 2017
    Pozytywna
    Produkt wysokiej jakości. Posiada już filtr węglowy. Wygląd wizualny bardzo nowoczesny i pomimo małej kuchni wygląda super i zajmuje mało miejsca.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Okap AKPO WK-4 Grand 50 Czarny
      Okap AKPO WK-4 Grand 50 Czarny
      Okap AKPO WK-4 Grand 50 Czarny
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 111
      450 , 00
      339
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756