Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Pralka ELECTROLUX EW7F348SI

(14)
Kod: 392524

Megarabaty! Piąty wybrany produkt 99% taniej!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w kwietniu 2022

Pojemność [kg] 8
Wymiary (GxSxW) [cm] 54 x 59.6 x 81.9
Maksymalna prędkość wirowania [obr/min] 1400
Zużycie prądu 73 kWh = 44.53 zł
Klasa prania A
Funkcje parowe Tak
Sterowanie smartfonem Nie
Silnik inwerterowy Tak
Zobacz cały opis
Karta informacyjna produktu Zakres od A do G Dawniej: A+++
Pralka ELECTROLUX EW7F348SI
Pralka ELECTROLUX EW7F348SI
Nowy
Outlet - od 2 391,00 zł
2 599
99
86,66 zł x 30 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
U Ciebie
W sklepie jutro
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
Sprawdź leasing dla firm
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

SteamCare
FreshScent
SensiCare
SoftPlus
Anti-Allergy
Pralka PerfectCare EW7F348SI z systemem SteamCare
O jedną trzecią mniej zagnieceń na odzieży.
Pralka do zabudowy PerfectCare 700 z systemem SteamCare, który pod koniec każdego prania kieruje do bębna parę, aby zmniejszyć o jedną trzecią ilość zagnieceń. funkcjami SensiCae oraz TimeManager®, pojemność 8 kg, klasa A+++.

Poznaj wszystkie modele pralek PerfectCare:
PerfectCare 600
SensiCare
PerfectCare 700
SensiCare
SteamCare
PerfectCare 800
SensiCare
SteamCare
UltraCare
PerfectCare 900
SensiCare
SteamCare
UltraCare
ColourCare
Ubrania wyglądają jak nowe 2 razy dłużej*
Zobacz, jak zadbać o swoje ukochane ubrania. Dzięki rewolucyjnym systemowi SensiCare teraz to możliwe. Pralki Electrolux PerfectCare automatycznie dostosowują cykl prania do ciężaru ubrań, piorąc je dokładnie tyle czasu ile powinny. Dzięki temu Twoje ulubione kreacje wyglądają jak nowe dwa razy dłużej. Przekonaj się!
Dostępne w serii: PerfectCare 600, 700, 800 i 900.
*Test trwałości kolorów przeprowadzony przez firmę Ritex Test nr 15CR00099, grudzień 2015.
O 1/3 mniej zagnieceń*
Zazwyczaj by zmniejszyć zagniecenia sięgamy po żelazko. System SteamCare kończy każde pranie cyklem parowym. Dzięki temu ubrania są gładsze bez potrzeby prasowania.
Dostępne w serii: PerfectCare 700, 800 i 900.
SteamCare
System SteamCare pozwala ograniczyć użycie żelazka i sprawić, że Twoje ubrania będą mniej pogniecione. Dzięki parze, wszystkie ubrania wyciągane z pralki mają mniej zagnieceń i są gładsze, często nie wymagające prasowania.
FreshScent
System Technologia FreshScent pozwala skutecznie odświeżyć ubrania dzięki połączeniu świeżego zapachu i delikatnego działania pary. Dzięki temu Twoje ubrania dłużej pozostaną jak nowe dzięki ograniczenia niepotrzebnego prania przy jednoczesnym zachowaniu świeżego zapachu i świetnego wyglądu.
SensiCare
System SensiCare to technologia, która dostosowuje ilość wody, czas, i energii do wielkości ładunku, aby ubrania nie prały się zbyt długo. Dzięki temu zachowują idealny wygląd i miękkość na dłużej
SoftPlus
Rozwiązanie SoftPlus zapewnia wymieszanie płynu zmiękczającego z wodą przed dodaniem ich do bębna z praniem oraz równomierne rozprowadzenie go po całym praniu, dzięki czemu dociera on głębiej w każde włókno zapewniając większą ochronę i świeży zapach na dłużej.
Program antyalergiczny z parą
To idealnie dopełnienie programów z parą dzięki czemu z odzieży zostają usunięte bakterie i alergeny zapewniając higieniczne i delikatne czyszczenie.
TimeManager
Od teraz nasze pralki skrócą cykl prania oszczędzając Twój cenny czas lub też go wydłużyć I postawić na ekonomiczne wykorzystanie energii. Za każdym razem możesz sam ustalić, którą opcję wybieracz i co w danej chwili będzie najlepsze.

Dane techniczne

Parametry

Techniczne

Klasy

Programy

Funkcje

Zużycie

Wirowanie

Wymiary

Kolor Biały
Rodzaj pralki Pralka do zabudowy
Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna, Wąż dopływowy, Wąż odpływowy
Gwarancja 24 miesiące, Door To Door
Bezpieczeństwo użytkowania Blokada bezpieczeństwa, Zabezpieczenie przed zalaniem
Pojemność [kg] 8
Poziom hałasu (pranie) [dB] 46
Poziom hałasu (wirowanie) [dB] 68
Sposób załadunku Od frontu
Poziom emisji hałasu [dB] 68
Klasa prania A
Klasa wirowania B
Klasa energetyczna A+++
Klasa emisji hałasu A
Nowa klasa energetyczna D
Czas prania w programie bawełna 40 st [min.] 235
Czas prania w programie bawełna 60 st [min.] 295
Programy prania Antyalergiczny, Bawełna, Bawełna ekonomiczny, Delikatny, Kołdra, Odświeżanie, Odzież zewnętrzna, Para, Płukanie, Program szybki - 14 min., Sport, Syntetyki, Wełna, Wirowanie
Regulacja temperatury Tak
Dobór wody do wielkości załadunku Automatyczny
Opóźnienie startu pracy Tak
Programator (sterowanie) Elektroniczny
Wilgotność resztkowa [%] 52
Funkcje dodatkowe Fuzzy Logic, Kontrola piany, Kontrola zrównoważenia wsadu, SensiCare, TimeManager
Funkcje parowe Tak
Silnik inwerterowy Tak
Wyświetlacz elektroniczny Tak
Sterowanie smartfonem Nie
Roczne zużycie wody [l] 10999
Użycie energii w trybie czuwania [W] 0.30
Zużycie energii [kWh] 0.82
Roczne zużycie prądu 156 kWh = 95.16 zł
Roczne zużycie energii [kWh] 156
Zużycie wody na cykl [l] 47
Zużycie prądu 73 kWh = 44.53 zł
Maksymalna prędkość wirowania [obr/min] 1400
Regulacja prędkości wirowania Tak
Szerokość [cm] 59.6
Wysokość [cm] 81.9
Głębokość [cm] 54

Dokumenty do pobrania

  • Instrukcja obsługi Pobierz
  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Karta produktu Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ELECTROLUX POLAND SP. Z O.O.
  • Opinie

    4.8/5
    14 opinii
    14 użytkowników poleca ten produkt
    Głośność pracy
    4.4 /5
    Pojemność
    4.9 /5
    Energooszczędność
    4.9 /5
    Jakość prania
    5 /5
    Ilość programów
    5 /5
    Bezawaryjność/Stabilność
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    LESZEK 23 sierpnia 2021
    Super zakup!
    Pralka spełnia wszystkie moje oczekiwania. Duża gama programów piorących plus dodatkowo możliwość ustawienia swojego spersonalizowanego. Bardzo cicho pracuje na czym szczególnie mi zależało. Polecam wszystkim którzy jeszcze zastanawiają się który model wybrać.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Klaudia 6 maja 2021
    ELECTROLUX EW6F428BP PerfectCare
    Używam suszarki Electrolux i jestem bardzo zadowolona. Teraz zmieniłam pralkę Samsunga, która od początku miała wadę fabryczną i się psuła po 3 latach również na pralkę Electrolux. Jestem w trakcie testów i mam nadzieję, że się nie zawiodę na firmie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 14 kwietnia 2021
    Rewelacja!
    Pralka jest cudowna! Pojemna, cicha, ma wiele programów (wszystkich jeszcze nie wypróbowałam), POLECAM!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Mariusz 27 stycznia 2021
    Bardzo dobra pralka
    Wygląda ładnie, pracuje cicho, jest w sam raz do moich potrzeb. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maciej 15 października 2020
    Doskonały wybór, Electrolux po raz kolejny stanął na wysokości zadania
    Kupiłem pralkę i jestem bardzo zadowolona z zakupu. Poprzednia pralka, którą miałam była tej samej firmy i sprawdziła się w 100%. Nowa pralka pracuje bardzo cicho i bardzo cicho wiruje, co przyznam bardzo mnie cieszy. Jest też bardzo łatwa w obsłudze. Daje wiele możliwości wyboru programów prania np. antyalergiczny, bawełna, jedwab, odświeżanie, parowy, sport, denim, syntetyki, odzież sportowa. Szczególnie zadowolony jestem z dodatkowej funkcji - automatyki prania, która umożliwia skrócenie czasu prania (Time Manager). Nie wszystkie programy zdążyłem wypróbować, ale mogę stwierdzić, że funkcja parowego wygładzania sprawdza się dobrze. Pranie wyjmuje się prawie suche i niepogniecione. Dodatkowy plus daję za to, że pralka posiada programy do prania i odświeżania kurtek puchowych oraz nieprzemakalnych. Przed wyjazdem w góry bezcenne! Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.2/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dorota 3 lipca 2020
    Polecam
    Bardzo dobra pralka, szczególnie dla osób które lubią świeżości i szybkość działania pralki.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 7 maja 2020
    pozytywna, polecam
    Gorąco polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 26 marca 2020
    Bardzo dobry produkt, godny polecenia.
    Pralka do zabudowy, którą kupiłem, nawet bez frontu wygląda bardzo ładnie. Jest cicha i oszczędna, jej klasa energetyczna to: A+++. Bardzo estetycznie wykonana, posiada czytelny wyświetlacz, a jej obsługa jest intuicyjna. Bęben o pojemność 52 litrów na 8 kg wsadu jest dość duży i swobodnie wystarcza dla rodziny 2+2. Przysłowiową wisienką na torcie jest program parowy, który można używać na zakończenie pełnego programu prania lub dla ubrań czystych lecz mówiąc kolokwialnie nie świeżych, gdzie po kilku minutach spędzonych w pralce nasze ubrania są pachnące i do tego praktycznie niewymagające prasowania. Warto również dodać, że w dobie zagrożenia korona wirusem, funkcja parowa pomaga nam w bardzo krótkim czasie pozbyć się z ubrań niepożądanych wirusów i bakterii, co w dzisiejszych czasach jest bardzo ważne. Zakup przedmiotowej pralki zrodził się z powodu dużego zaufaniem do firmy ELECTROLUX, wcześniejszy sprzęt również był z tej samej firmy, gdzie po 20 latach użytkowania, uszkodzeniu uległ jeden z amortyzatorów. Gdyby nie ta mocno skomplikowana sytuacja, w której się teraz znalazłem, wymienił bym ten uszkodzony amortyzator i pralka pracowała by nadal, jednak z racji tego, że z powodu zakazu nie pracują teraz żadne warsztaty, ani sklepy z częściami, zmuszony byłem nabyć nowy sprzęt, czego wcale nie żałuje i mam nadzieję, że ten nowy sprzęt również posłuży mi bezawaryjne przez następne kilkanaście lat.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Barbara 28 grudnia 2019
    Polecam
    Super pralka dokładnie pierze. Super program Time Manager. Oszczędna. Bardzo estetycznie wykonana i łatwa w obsłudze.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tamara 22 października 2019
    Pozytywna
    Bardzo dobry produkt. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna Ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Pralka nie pierze, a skończyła się gwarancja producenta? Żaden kłopot, naprawimy awarię nawet do 5 lat od zakupu.
    Zastanawiasz się jak dostarczyć uszkodzoną pralkę do serwisu? Wykonamy naprawę na miejscu lub zabierzemy urządzenie do serwisu.
    Naprawa pralki okaże się niemożliwa lub nieopłacalna? Wymienimy ją na nową!
    Elektroniczny wyświetlacz nie wskazuje ustawień po przepięciu prądu? Naprawimy!
    Urwane drzwiczki lub pęknięty dozownik w wyniku nieszczęśliwego wypadku? One też podlegają ochronie.

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Instrukcje

      Instrukcja obsługi Pralka ELECTROLUX EW7F348SI
      Pralka ELECTROLUX EW7F348SI
      Pralka ELECTROLUX EW7F348SI
      Nowy
      Outlet - od 2 391,00 zł
      2 599
      99
      86,66 zł x 30 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie jutro
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756