Nocne Przeceny! Kupuj taniej z kodem rabatowym: NOCNA

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Nawilżacz STADLER FORM Oskar Big Czarny

(11)
Kod: 729120
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Nocne Przeceny! Kupuj taniej z kodem rabatowym: NOCNA

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

    • Rodzaj nawilżania Ewaporacyjne
    • Moc [W] 32
    • Max powierzchnia pomieszczenia [m2] 100
    • Higrostat Tak
    • Sterowanie Mechaniczne
    • Poziom hałasu [dB] 46
    Zobacz cały opis
    Nawilżacz STADLER FORM Oskar Big Czarny
    Nawilżacz STADLER FORM Oskar Big Czarny

    Obowiązuje do 24.09.2021 r. do godz. 11:00

    Cena z kodem
    NOCNA
    919
    00

    Obowiązuje do 24.09.2021 r. do godz. 11:00

    Cena regularna
    999
    00
    Cena regularna: 999,00 zł
    99,90 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    Sprawdź leasing dla firm
    U Ciebie
    W sklepie w poniedziałek
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    Sprawdź leasing dla firm
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Stadler Form Oskar Big - jest oszczędny!
    Nawilżacz powietrza


    Stadler Form Oskar Big - Charakterystyka

    Nawilżacze marki Stadler Form zapewniają odpowiednie nawilżenie powietrza, ułatwiają oddychanie i poprawiają samopoczucie mieszkańców. Nawilżacze z serii Oskar są oparte na technologii ewaporacyjnej - odparowywania wody z wewnętrznego zbiornika. Zostały wyposażone w higrostat pozwalający na 5 stopniowe regulowanie poziomu wilgotności powietrza. Nawilżacz Oskar big – największy z serii, posiada cztery wymienne filtry antybakteryjne w kasecie oraz kostkę z jonami srebra Iconic Silver Cube, dzięki którym woda w zbiorniku jest czysta. Oskar big posiada dodatkową funkcjonalność: przypomnienie o konieczności zmiany filtra. W momencie osiągnięcia minimalnego stanu wody w zbiorniku urządzenie automatycznie wyłącza się. Nawilżacze Oskar big wyróżnia energooszczędność, cicha praca oraz 4 poziomy prędkości wentylatora. Tryb nocny pozwala na przygaszenie lub całkowite wyłączenie świecących na niebiesko diod. Dodatkowym atutem jest pojemnik na olejki zapachowe, dzięki któremu można nasycić ulubionym aromatem nawilżone powietrze. Unikalna forma urządzenia, dbałość o detale tworzą wysokiej klasy, praktyczny a zarazem designerski produkt.

    Oskar Big przeznaczony jest do pomieszczeń do 100 m2 / 250m3




    Stadler Form Oskar Big - Cechy urządzenia
    • Moc: 8 do 30 W
    • 4 poziomy mocy
    • Dozownik zapachów
    • Wydajność: max. 700 g/h
    • Poj. zbiornika: 6 litrów
    • Łatwe napełnianie zbiornika w czasie pracy
    • Pomieszczenia do 100 m2 / 250 m3
    • Wymiary: 470 x 290 x 200 mm (szer. x wys. x dł.)
    • Tryb nocny (przyciemniane kontrolki)
    • Samoczynne wyłączanie
    • Wbudowany higrostat
    • Przypominanie o konieczności wymiany filtra
    • Okienko kontrolne poziomu wody
    • Masa 4,7 kg
    • Głośność: 25 - 46 dB (A)

    Dane techniczne

    Charakterystyka

  • Higrostat
    Tak
  • Oczyszczanie
    Nie
  • Regulacja poziomu wilgotności
    Tak
  • Rodzaj nawilżania
    Ewaporacyjne
  • Wkład filtrujący wodę
    Nie
  • Wydajność [g/h]
    700
  • Jonizator
    Nie
  • Funkcje

  • Ilość stopni nawilżania
    4
  • Sterowanie
    Mechaniczne
  • Wyświetlacz
    Nie
  • Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Załączona dokumentacja
    Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące, Door To Door
  • Techniczne

  • Funkcje dodatkowe
    Automatyczne wyłączanie
  • Głębokość [mm]
    470
  • Max powierzchnia pomieszczenia [m2]
    100
  • Moc [W]
    32
  • Pojemność zbiornika na wodę [l]
    6
  • Poziom hałasu [dB]
    46
  • Szerokość [mm]
    200
  • Wymienny filtr
    Tak
  • Wysokość [mm]
    290
  • Zabezpieczenia
    Automatyczne wyłączanie
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera STADLER FORM
  • Opinie

    5/5
    11 opinii
    11 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Ivan 18 września 2021
    Klawy
    Bardzo ładny, dzięki dwóm wentylatorom wydajny, a zarazem cichy. W zimie jak znalazł.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Justyna 11 maja 2021
    Polecam.
    Polecam. Jest bardzo wydajny, dobrze podnosi wilgotność powietrza, a jest przy tym dość cichy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Zoja 15 czerwca 2021
    Polecam
    Polecam. Idealny do większych otwartych pomieszczeń.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Marcinek 3 maja 2020
    niski poziom hałasu
    Niski poziom hałasu, przy takiej wydajności duży plus!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Narit 22 marca 2020
    jest moc!
    Stoi razem z kwiatami, pięknie wkomponowany, polecam, cichy.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub 31 grudnia 2019
    Polecam :)
    Używamy od kilku dni, ale już jesteśmy bardzo zadowoleni. Niewielkie rozmiary, nowoczesny wygląd, banalnie prosta obsługa i przede wszystkim cicha praca (przy 2-gim biegu spokojnie można zostawić na noc w sypialni). Zgodny z opisem, polecamy :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Daria 20 października 2019
    Super
    Super urządzenie, pracuje cicho, dobrze wygląda. Przede wszystkim działa! Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ponny 30 października 2019
    Duża moc
    Zdecydowanie duża moc, najmocniejszy jaki znam, świetnie wygląda w salonie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Bentley 14 października 2019
    Fajny, wydajny
    W sam raz jeśli potrzebujecie dużej wydajności. Zdecydowanie polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Major_miasta 1 września 2019
    Na 67 m2
    U mnie pracuje na około na 67 m2, bardzo wydajny, olejki są na prawdę fajnym dodatkiem, można, zależnie od nastroju inny dawać.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Nawilżacz STADLER FORM Oskar Big Czarny
      Nawilżacz STADLER FORM Oskar Big Czarny

      Obowiązuje do 24.09.2021 r. do godz. 11:00

      Cena z kodem
      NOCNA
      919
      00

      Obowiązuje do 24.09.2021 r. do godz. 11:00

      Cena regularna
      999
      00
      Cena regularna: 999,00 zł
      99,90 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      U Ciebie
      W sklepie w poniedziałek
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      Sprawdź leasing dla firm
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756