Rodzaj: | Nici |
---|---|
Materiał: | Bawełna |
Przeznaczenie: | Do parzenia, Do pieczenia, Do wędlin, Do wędzenia |
Kolor: | Szary |
Nici wędliniarskie bawełniane do ręcznego wiązania mięs, do wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa do 240°C, bez zmiany jego aromatu i smaku. Nici są niezwykle wytrzymałe, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.
• Do wyrobu domowych mięs i wędlin - niezbędnik każdego domowego wędliniarza ułatwiający wiązanie wyrobów mięsnych.
• Wytrzymałość termiczna do 240°C - nić umożliwia obróbkę taką jak wędzenie, parzenie, pieczenie bez zmiany aromatu i smaku przygotowywanego mięsa.
• Wytrzymałość na pęknięcia - nić pozwala bez obaw zawiesić mięso na haku.
• Wygodna szpula - ułatwia przechowywanie bez ryzyka poplątania.
• Inne zastosowania - nici można wykorzystać także w ogrodzie albo przy pakowaniu prezentów.
Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością.
Uwaga!
Wytrzymałość termiczna do 240°C.
Wymiary:
• Ø 2 mm
• długość 75 m.
Kolor: | Szary |
---|---|
Rodzaj: | Nici |
Liczba sztuk w opakowaniu: | 1 |
Materiał: | Bawełna |
Przeznaczenie: | Do parzenia, Do pieczenia, Do wędlin, Do wędzenia |
Gwarancja: | 24 miesiące |
Nazwa: | BROWIN SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ |
Ulica i numer budynku: | Pryncypalna |
Kod pocztowy: | 93-373 |
Miasto: | Łódź |
Adres elektroniczny: | browin@browin.pl |
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.