Sznurek wędliniarski lniany, matowy do ręcznego wiązania mięs przeznaczonych do wędzenia, parzenia lub do rolad na czas ich pieczenia. Naturalne materiały pozwalają na obróbkę cieplną mięsa (do 240°C), bez zmiany jego aromatu i smaku. Sznurek jest niezwykle wytrzymały, dzięki czemu mięso może być zawieszone na haku bez żadnych obaw, że spadnie.
Produkt posiada atest PZH dopuszczający do kontaktu z żywnością.
Uwaga! Wytrzymałość termiczna do 240°C.
Wymiary: Ø1,5 mm, długość 190 m.
| Kolor: | Beżowy |
|---|---|
| Rodzaj: | Sznurek |
| Liczba sztuk w opakowaniu: | 1 |
| Materiał: | Len |
| Przeznaczenie: | Do pieczenia, Do wędlin, Do wędzenia |
| Gwarancja: | 24 miesiące |
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.