Deska do prasowania VILEDA Total Reflect Plus

(108)
Kod: 886372
  • Rodzaj deski
    Elektryczna
  • Wykonanie blatu
    Siatka metalowa
  • Podstawka pod żelazko
    Tak
  • Wymiary blatu [cm]
    130 x 44
  • Wysokość maksymalna [cm]
    96
Zobacz cały opis
Deska do prasowania VILEDA Total Reflect Plus
Deska do prasowania VILEDA Total Reflect Plus
259
00
25.90 PLN x 10 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Szybsze prasowanie – wystarczy jednostronne

Deska Total Reflect posiada wszystko to co sprawia, że prasowanie jest tak proste jak to możliwe. Deska do prasowania jest wyposażona w dużą podstawkę pod żelazko lub stację parową, złącze elektryczne oraz antenkę podtrzymującą przewód żelazka.


DESKA DO PRASOWANIA VILEDA WYGLĄD

W pełni wyposażona

Deska Total Reflect to jedyna deska wyposażona w pokrowiec z 100% warstwą metaliczną, całkowicie odbijającą parę. Technologia ta zapobiega skraplaniu się pary pod deską jak i przyspiesza prasowanie. Już jednostronne prasowanie pozwala na osiągniecie satysfakcjonującego efektu.


DESKA DO PRASOWANIA VILEDA WYPOSAZENIE

Stabilna

Deska o dużym blacie (130x44 cm) jest w pełni stabilna. Ponadto deska Total Reflect Plus jest łatwa do rozkładania i składania, dzięki zastosowaniu 2 ramiennego stelaża oraz podstawom z wkładkami gumowymi, zapobiegającymi przesuwaniu się deski.

DESKA DO PRASOWANIA VILEDA BLAT

Bezpieczeństwo

Deska VILEDA wyposażona jest w system Kid Safe, zabezpieczający deskę przed przypadkowym złożeniem czy rozłożeniem np. przez dzieci.

DESKA DO PRASOWANIA VILEDA NÓŻKI

Dane techniczne

Fizyczne

  • Regulacja wysokości
    Tak
  • Wymiary blatu [cm]
    130 x 44
  • Wysokość maksymalna [cm]
    96
  • Parametry

  • Rodzaj deski
    Elektryczna
  • Rodzaj produktu
    Deska do prasowania
  • Wyposażenie
    Brak
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi w języku polskimKarta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Techniczne

  • Antenka podtrzymująca przewód
    Tak
  • Podstawka pod żelazko
    Tak
  • Półka na wyprasowaną bieliznę
    Nie
  • Rękawnik
    Nie
  • Uchwyt na wieszaki
    Nie
  • Wykonanie blatu
    Siatka metalowa
  • Zintegrowany przedłużacz
    Tak
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera VILEDA
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    108 opinii
    105 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Zbigniew 21 stycznia 2021
    Super deska do prasowana
    To już druga deska Vileda Total Reflect Plus, którą zakupiłem. Zdecydowałem się na zakup takiej samej, ponieważ poprzednia służyła mi bardzo dobrze przez 6 lat, ale przez moją nieuwagę połamałem nóżkę i już niestety jest, nawet po zaklejeniu szarą taśmą, niestabilna. Ta deska jest po prostu nie do zajechania, bardzo szeroka, wygodna, stabilna, nic nie przecieka, nie ma śladu rdzy, siatka metalowa bardzo solidna, pokrowiec musiałem po 3 latach wymienić, ma bardzo dobry mechanizm składania i regulacji wysokości. Jest lekka i po złożeniu nie rozkłada się i zmieści się w każdą szczelinę.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Maciej 13 stycznia 2020
    prawie ok
    Konstrukcja jest duża i wygląda solidnie. Radzimy ocenić czy zmieści się w szafie lub innym docelowym miejscu przechowywania. Podstawka na generator pary okazała się za mała do naszego modelu. Baza generatora PHILIPS GC9642/60 nie mieści się w niecce podstawki, niewiele bo o około centymetr, ale przez to opiera się o jedną ściankę niecki i może być mniej stabilne. Do tego, przez jedną nierówną nóżkę, sama deska nie stoi stabilnie bez dodatkowej podkładki, ale bardzo prawdopodobne, że trafiliśmy na trefny egzemplarz.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Iwona 4 września 2019
    Super
    Polecam wszystkim deskę do prasowania Vileda. Deska nie jest ciężka jak mogłoby się wydawać po wyglądzie, jest wystarczająco szeroka, doskonała możliwość regulacji wysokości. Najpierw nie wierzyłam w zapewnienie obsługi sklepu, że lepiej się prasuje, bo deska oddaje parę, ale to działa, naprawdę lepiej się prasuje.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Joanna 1 lutego 2019
    Ekstra
    Ekstra produkt w ekstra cenie oraz w ekstra klasie. Praktyczny i funkcjonalny, po prostu taki w sam raz. Idealnie pasuje domontowana przystawka dla generatorów parowych. Wielkość deski wygodna oraz wmontowane proste i wygodne rozkładanie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    ANNA 29 listopada 2019
    REWELACYJNA DESKA DO PRASOWANIA!
    DESKA DO PRASOWANIA ŁATWO SIĘ ROZKŁADA I SKŁADA. JEST STABILNA, POSIADA GNIAZDO ORAZ UCHWYT NA PRZEWÓD DO ŻELAZKA LUB PAROWNICY DZIĘKI KTÓREMU PRASOWANIE NIE SPRAWIA PROBLEMU, SAMO PRASOWANIE ODZIEŻY JEST DZIĘKI TEJ DESCE SZYBKIE I PRZYJEMNE. GORĄCO POLECAMY!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Aleksandra 13 października 2019
    Polecam
    Deska do prasowania pomimo większych rozmiarów pozwala na przyjemne prasowanie. Dzięki odpowiedniemu materiałowi, z którego jest wykonana pozwala dobrze i lekko przesuwać żelazkiem po ubraniach. Możliwość ustawienia wysokości deski jest na duży plus.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Dorota 19 listopada 2020
    Polecam
    Bardzo wygoda, z wieloma udogodnieniami. Gniazdko znajdujące się przy desce, miejsce na wieszaki, regulacja wysokość i przede wszystkim duża powierzchnia co usprawnia prasowanie, zwłaszcza dużych rzeczy. Jestem bardzo zadowolona i polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Bożena 6 stycznia 2021
    Pozytywna, polecam
    Deska sporych rozmiarów, szeroka, dzięki czemu szybciej się prasuje - mniej przekładania. W miarę stabilna. Przystawka do generatorów - generator Bosch TDS6110 Serie 6 EasyComfort mieści się na niej, ale stoi niezbyt stabilnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Marcin 13 maja 2019
    POLECAM
    Super szeroka i stabilna deska do prasowania. Odbija ciepło, dzięki czemu prasuje się praktycznie z jednej strony a para nie skrapla się na podłodze. Regulacja wysokości pozwala dopasować deskę do swojego wzrostu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Dorota 21 lutego 2019
    Produkt na 5+
    Serdecznie polecam deskę do prasowania VILEDA. Bardzo dobrze wykonana, w przystępnej cenie. Świetnie spełnia swoją funkcję. Jestem zadowolona z zakupu :) Jest tak dobra, że nie mogę oderwać się od prasowania.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Promocje

    Teraz 50 %, reszta za pół roku!
    Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesię... Więcej
    Piąty wybrany produkt 99% taniej!
    Piąty wybrany produkt 99% taniej! Więcej

    Akcesoria

    Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

    umowę - wszystko przez Internet

         

    • Do 10 tys. złotych

    • Bez wychodzenia z domu

    • Minimum formalności

    • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

    Rezerwujesz towar przez internet,

    wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

         

    • Do 31 tys. złotych

    • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

    • Decyzja nawet w 15 minut

    Deska do prasowania VILEDA Total Reflect Plus
    Deska do prasowania VILEDA Total Reflect Plus
    259
    00
    25.90 PLN x 10 rat RRSO
    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 259,00 zł
    259
    00