Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

Alkomat PROMILER GR6500P

(247)
Kod: 785264
    Brak podobnych produktów
    Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
    Porównaj

    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lipcu!

    Dokładność wyniku [‰]: 0.1
    Zakres pomiaru [‰]: 0 - 4
    Możliwość kalibracji: Tak
    Wymaga ustnika: Tak
    Waga [g]: 115
    Zobacz cały opis
    Alkomat PROMILER GR6500P
    Alkomat PROMILER GR6500P
    269
    99
    26,99 zł x 10 rat 0%
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    U Ciebie
    Odbierz
    Pół roku nie płacisz! I raty 0%
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Opis i dane

    Alkomat PROMILER GR 6500P

    PROMILER GR 6500P to sprawdzony alkomat, wyposażony w niezwykle precyzyjny sensor. To model alkomatu doskonały dla kierowców, którym zależy na dokładnym pomiarze.

    Precyzja pomiaru

    Urządzenie mierzy w zakresie od 0,00 do 4,00‰ z dokładnością do dziesiętnych części promila (0,1‰). Wyposażony on jest w technologię HSPT (Heat Shield Protection Technology), która gwarantuje większą dokładność oraz odporność sensora na uszkodzenia.

    Przyjazne oprogramowanie

    Oprogramowanie alkomatu nie tylko zapamiętuje wszystkie pomiary, ale także sygnalizuje konieczną okresową kalibrację (gwarancja pewności pomiaru), potrafi zweryfikować działanie własnego sensora oraz powiadamia o stanie naładowania baterii.

    Wysoka ergonomia

    Obudowa urządzenia jest idealnie dopasowana do dłoni. Wykonana jest z lekkiego, ale wytrzymałego plastiku. Wynik badania prezentowany jest na czytelnym cyfrowym, podświetlanym wyświetlaczu LCD.

    Gotowy do użycia

    Alkomat jest już skalibrowany przed zapakowaniem i gotowy do użycia zaraz po wyjęciu z pudełka.

    Dane techniczne

    Fizyczne

    Funkcje

    Techniczne

    Parametry

    Grubość [cm] 4.1
    Szerokość [cm] 5.6
    Waga [g] 115
    Wysokość [cm] 12.4
    Możliwość kalibracji Tak
    Temperatura pracy Od 0 do +40 st. C
    Wymienny czujnik Tak
    Czas przygotowania do pracy 15 sekund
    Dokładność wyniku [‰] 0.1
    Liczba ustników w komplecie 2
    Precyzja pomiaru Do dziesiętnych części promila
    Wymaga ustnika Tak
    Zakres pomiaru [‰] 0 - 4
    Zasilanie 2 baterie AA 1.5 V
    Rodzaj alkomatu Osobisty
    Wyposażenie Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
    Gwarancja 24 miesiące

    Producent

  • Nazwa producenta/importera PROMILER
  • Opinie

    4.7/5
    247 opinii
    239 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.7 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Aneta 2 stycznia 2022
    Super alkomat!
    Super alkomat w dobrej cenie. Po imprezie nie wiesz czy możesz kierować? Dzięki temu alkomatowi rozwiejesz wątpliwości czy alkohol pływa jeszcze w Twoich żyłach. Łatwa obsługa wymienne ustniki. Trzeźwy poranek nie straszny. Polecam, mi i znajomym przydał się już nie raz!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 17 stycznia 2022
    Polecam
    Alkomat spełnia swoją rolę. Produkt poręczny, łatwy w obsłudze, a pomiar dokładny. Duża ilość gratisowych ustników i rok darmowej kalibracji urządzenia sprawiają, że jest warte swej ceny. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Samanta 20 grudnia 2021
    Szybka realizacja zamówienia
    Zamówiony alkomat przyszedł w wyznaczonym terminie, bardzo szybko, na drugi dzień miałam już paczkę. Alkomat oceniam bardzo dobrze, nie mam zastrzeżeń do zamówienia :) Polecam !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karol 12 grudnia 2021
    Polecam
    Polecam alkomat, wyniki pomiarów zbliżone do alkomatu policyjnego (porównywałem wynik z alkomatem na komendzie).
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Agata 17 października 2021
    Dobry zakup
    Alkomat prosty w użytkowaniu. Dużo więcej ustników niż w opisie. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Katarzyna 29 grudnia 2021
    Polecam
    Polecam, alkomat bardzo dobry, podręczny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 4 listopada 2021
    Alkomat
    Spełnia swoją rolę. Polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 12 grudnia 2021
    Ok.
    Praktyczny, poręczny.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Krystian 25 października 2021
    Alkomat
    Jest ok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    DOMINIK 20 września 2021
    POLECAM
    Jest dobrze wykonany i pokazuje dokładne i powtarzalne pomiary. Produkt spełnił w 100% moje oczekiwania. Łatwy w użyciu, bardzo poręczny, estetycznie wykonany. Polecam wszystkim, którzy szukają solidnego alkomatu w rozsądnej cenie.
    Czy ta opinia była pomocna?

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Alkomat PROMILER GR6500P
      Alkomat PROMILER GR6500P
      269
      99
      26,99 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756