Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S

(20)
Kod: 317959
System golący Ruchoma głowica
Czas pracy bezprzewodowej [min] 50
Użytkowanie Na mokro i sucho
Zasilanie Akumulatorowe
Gładkie golenie przy delikatnym nacisku
Do stosowania na mokro i na sucho
Zobacz cały opis
Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S
Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S
398
48
13,28 zł x 30 rat 0%
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
U Ciebie
Odbierz
Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

BRAUN Series 6

Golarka elektryczna dla mężczyzn BRAUN Seria 6 została wyposażona w przetestowaną dermatologicznie głowicę obrotową SensoFlex i ostrza SensoFoil, które umożliwiają gładkie golenie przy delikatnym nacisku, jednocześnie nie podrażniając skóry.

Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S - Ogólny

Ostrza

Ostrza SensoFoil zastosowane w golarce BRAUN Seria 6 60-N1000S zostały specjalnie zaprojektowane pod kątem dokładnego golenia i komfortu skóry.

Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S - Ostrza

Elastyczna Głowica

Golarka elektryczna BRAUN Seria 6 60-N1000S wyróżnia się technologią SensoFlex: przetestowaną dermatologicznie głowicą obrotową, która dostosowuje się do ciała i minimalizuje nacisk na wrażliwą skórę.

Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S - Głowica

EasyClick

Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S kompatybilna jest z systemem EasyClick, dzięki czemu wymiana ostrzy jest bardzo prosta. Ulepsz swoją golarkę pod kątem innych potrzeb w zakresie pielęgnacji.

Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S - Nakładki

100% wodoodporna

W 100% wodoodporna golarka elektryczna BRAUN Seria 6 60-N1000S przeznaczona jest do stosowania na mokro i na sucho.

Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S - Na Mokro i Na Sucho

Długa praca

Bateria litowo-jonowa zastosowana w BRAUN Seria 6 60-N1000S zapewnia do 3 tygodni golenia (50 minut). Szybkie, 5-minutowe ładowanie umożliwia 1 pełne golenie.

Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S - Bateria

Ergonomiczny uchwyt

Nowy ergonomiczny uchwyt zastosowany w golarce BRAUN Seria 6 60-N1000S ułatwia wygodne golenie jednym ruchem.

Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S - Uchwyt

Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S - Tabela

Dane techniczne

Golenie

Parametry

Techniczne

Ruchome głowice Tak
System golący Ruchoma głowica
Trymer Nie
Kolor Szary
Rodzaj Męska
Wyposażenie Etui, Szczoteczka do czyszczenia, Wtyczka SmartPlug
Załączona dokumentacja Instrukcja obsługi w języku polskim, Karta gwarancyjna
Gwarancja 24 miesiące
Seria Seria 6
Czas ładowania [min] 60
Czas pracy bezprzewodowej [min] 50
Funkcje dodatkowe Automatyczne dostosowanie do kształtu twarzy i szyi
Konstrukcja Ergonomiczna budowa, Wskaźnik LED
Możliwość mycia pod wodą Tak
Użytkowanie Na mokro i sucho
Zasilanie Akumulatorowe

Producent

  • Nazwa producenta/importera DE' LONGHI POLSKA Sp.z o.o.
  • Opinie

    4.9/5
    20 opinii
    20 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    5 /5
    Głośność pracy
    4.9 /5
    Wygoda
    5 /5
    Łatwość użycia
    5 /5
    Wytrzymałość
    4.9 /5
    Trwałość
    5 /5
    Równomierność golenia
    4.9 /5
    Kompaktowość
    5 /5
    Regulacja
    5 /5
    Jakość
    5 /5
    Równomierne golenie
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    4.7/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ireneusz 26 listopada 2021
    Dobra golarka
    Golarka spełnia oczekiwania. Nie jest może bardzo cicha, chociaż to jest subiektywne odczucie, ale bardzo wygodna w użyciu. Łatwo się czyści. Trochę niedokładnie goli szyję.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Patryk 24 listopada 2021
    Idealne urządzenie
    Jestem naprawdę zadowolony z zakupionego produktu! Idealne golenie na każdej płaszczyźnie bez żadnych zacięć i idealnie gładka skóra. Naprawdę polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marcin 4 października 2021
    Golarka Brown series 6
    Produkt super. Szybkie i gładkie golenie. Maszynka po naładowaniu długo wytrzymuje. Łatwa obsługa. Jestem zadowolony z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Tomasz 30 października 2021
    Golarka BRAUN Series 6 60-N1000S
    Doskonała, cicha i dopasowująca się do kształtu twarzy. Bardzo dobry sprzęt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Joanna 1 października 2021
    Golarka
    Golarka super zakup.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Adrian 18 września 2021
    Mega produkt
    Przez chyba 10 lat używałem Braun seria 3 i nadszedł czas na zmianę -co najlepsze ten staruszek dalej daje radę. Przez ten okres wymieniłem raz ostrza. Teraz przesiadka na S6 i od razu poziom wyżej. Po pierwsze ruchoma głowica i zniknął problem dłuższej zabawy przy goleniu szyi . Kolejny plus to dużo cichsza praca i co najważniejsze jeszcze precyzyjniejsze golenie. Jeśli posłuży tyle co S3 to kolejne petarda urządzenie firmy Braun. W między czasie dostawałem w prezentach maszynki Philips foliowe i rotacyjne, ale nie mają szans do produktów, które używam firmy Braun.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 9 września 2021
    Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S
    Maszynka bardzo fajna, zastąpiła już wysłużonego SmartControl3 4875 którego używałem przez około 10 lat i dla tego szukałem czegoś co równie długo posłuży. Maszynkę używam około 2 tygodni i jak na razie jestem mega zadowolony. Mam nadzieję, że będzie równie trwała jak poprzednia. Polecam z całego serca.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    cocooma 11 września 2021
    Polecam!
    Tak jak ktoś pisał, przejście z serii 3 na 6 robi różnicę. Polecam golarkę - nie używałem wyższych modeli, być może działają jeszcze lepiej, ale stosunek ceny do jakości dla serii 6 uważam za udany. Nie czuję również potrzeby kupowania "lepszej".
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Sebastian 9 sierpnia 2021
    Maszynka Braun
    Najlepsza maszynka do golenia w tej cenie. Polecam dokupić sobie trymetr, który w połączeniu z maszynką Braun świetnie się sprawdza również do golenia ciała, a etui idealnie pomieści i golarkę i trymetr. Z czystym sumieniem polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.9/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 13 września 2021
    Golarka Braun
    Golarka Braun jest fantastyczną golarką, którą kupiłem i już po pierwszym użyciu jestem zaszokowany jej dokładnością i funkcjonalnością. Polecam zakup.
    Czy ta opinia była pomocna?

    Dodaj przydatne akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

                

      • Do 23 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 23 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S
      Golarka BRAUN Seria 6 60-N1000S
      398
      48
      13,28 zł x 30 rat 0%
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      U Ciebie
      Odbierz
      Teraz 2 raty gratis i do pół roku nie płacisz!
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756