Szczoteczka rotacyjna ORAL-B Genius PRO 8900 (2 sztuki)

(52)
Kod: 861693
  • Czas działania
    12 dni
  • Sygnalizator czasu mycia
    Tak
  • Sterowanie smartfonem
    Tak
  • Ruchy oscylacyjne [obrotów/min]
    8800
  • Ruchy pulsacyjne
    Tak
  • Tryb pracy
    Codzienne czyszczenieDelikatne czyszczenieGłębokie czyszczeniePielęgnacja dziąsełWybielanie
Zobacz cały opis
Szczoteczka rotacyjna ORAL-B Genius PRO 8900 (2 sztuki)
Szczoteczka rotacyjna ORAL-B Genius PRO 8900 (2 sztuki)
Taniej o 160
799 , 99
639
99
63.99 PLN x 10 rat RRSO
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
Darmowy transport
Dostawa 5-7 dni
Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane


Okrągła główka czyści lepiej*

Okrągła główka szczoteczki Oral-B otacza każdy ząb, zapewniając zdrowsze dziąsła oraz lepsze efekty mycia zębów.

*w porównaniu ze zwykłą szczoteczką manualną.

Bielsze zęby już od pierwszego dnia

Już od pierwszego dnia dba o bielszy uśmiech dzięki nakładce polerującej, która rozprowadza pastę w miejscach, gdzie konieczne jest usuwanie przebarwień.

Ochrona dziąseł

Czujnik siły nacisku zmniejsza prędkość szczotkowania, a pierścień SmartRing sygnalizuje zbyt duży nacisk podczas mycia zębów.

Stuprocentowy zasięg szczotkowania dzięki technologii wykrywania położenia.

Jedyna szczoteczka, która dokładnie monitoruje obszar oczyszczania, dzięki czemu możesz cieszyć się uczuciem niezwykłej czystości.


Szczotkowanie dopasowane do Twoich potrzeb

Spersonalizuj swoją szczoteczkę dzięki 12-kolorowym diodom LED oraz sześciu trybom szczotkowania.

Do dwóch tygodni pracy po jednym ładowaniu

Szczoteczka elektryczna Oral-B Genius 8900 wyposażona jest w najnowocześniejszą baterię litowo-jonową, która zapewnia do dwóch tygodni regularnego używania. Dzięki temu ładowarka stanie się zbędnym elementem wakacyjnego bagażu.

Końcówki szczoteczek zaprojektowane we współpracy z dentystami

Wymienne końcówki Oral-B idealnie pasują do Twojego modelu szczoteczki. Każda z nich powstała z myślą o konkretnych efektach: okrągłe zakończenie włókien do delikatnej pielęgnacji dziąseł, zagięte włosie, aby wspomóc oczyszczanie przestrzeni międzyzębowych, oraz niezwykle cienkie włókna zapewniające delikatne oczyszczanie.

Najczęściej polecana przez dentystów*

Szczoteczki Oral-B nie tylko powstają we współpracy z dentystami, ale są również najczęściej polecanymi szczoteczkami do zębów przez dentystów z całego świata. Odkryj nowy poziom higieny jamy ustnej z Oral-B.
 
* na podstawie badań z 2014 r. przeprowadzanych regularnie na zlecenie P&G na reprezentacyjnej grupie dentystów z całego świata.



GENIUS 8900 GENIUS 9 WHITEGENIUS 9 BLACK GENIUS 9 ROSE GOLD
Końcówki w pudełku 344 4
Pro Timer
Czujnik siły nacisku
Funkcja Smart Coaching
Technologia wykrywania położenia
Tryby
566 6
Etui podróżne
StandardoweJednoczesne ładowanie
szczoteczki i telefonu
Jednoczesne ładowanie
szczoteczki i telefonu
Jednoczesne ładowanie
szczoteczki i telefonu
Personalizacja ustawień
 
 
Pierścień SmartRingPierścień SmartRingPierścień SmartRing Pierścień SmartRing



Filmy:



Dane techniczne

Funkcje

  • Ruchy oscylacyjne [obrotów/min]
    8800
  • Ruchy pulsacyjne
    Tak
  • Sterowanie smartfonem
    Tak
  • Regulacja prędkości
    5 stopni
  • Sygnalizator czasu mycia
    Tak
  • Tryb pracy
    Codzienne czyszczenieDelikatne czyszczenieGłębokie czyszczeniePielęgnacja dziąsełWybielanie
  • Wskaźniki
    Wskaźnik naładowaniaWskaźnik niskiego stanu baterii
  • Funkcje dodatkowe
    BluetoothPodświetlenie
  • Techniczne

  • Czas działania
    12 dni
  • Czas ładowania akumulatora [min]
    840
  • Czujnik siły nacisku
    Tak
  • Liczba końcówek
    3
  • Zasilanie
    AkumulatoroweIndukcyjne
  • Parametry

  • Dla dzieci
    Nie
  • Wyposażenie
    Etui ochronneŁadowarkaPojemnik na końcówkiUchwyt na smartfon
  • Kolor
    Biało-srebrny
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Producent i znak zgodności

  • Nazwa producenta/importera ORAL-B
  • Znak zgodności
    Znak zgodności
  • Opinie

    4.8/5
    52 opinii
    51 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Przemysław W. 25 marca 2018
    Pozytywna
    To moja pierwsza szczoteczka elektryczna, więc osobiście nie mam porównania z innymi. Kupiłem w zestawie dla siebie i partnerki, która stwierdziła, że ten model to różnica klas z jej poprzednią szczoteczką. Wsparcie mycia zębów za pomocą aplikacji na telefon jest dla mnie kompletnie zbędny. Podłączyłem się oczywiście przez bluetooth żeby sprawdzić poszczególne tryby szczotkowania oraz zmienić kolor podświetlenia i jakoś mnie to nie przekonało. Z zalet jakie zauważyłem to: wykonanie rączki na wysokim poziomie, bardzo dobrej jakości akcesoria, elegancki wygląd, głośność pracy urządzenia na zadowalającym poziomie, różne tryby szczotkowania (na dzień dzisiejszy ze względu na nadwrażliwość zębów używam programu delikatnego), różnego typu końcówki do wyboru. Minusów jest bardzo mało. Jeżeli chodzi o samą szczoteczkę to nie znajdę żadnego. Jedynie do czego mogę się przyczepić to, że w zestawie jest jedna ładowarka. Również jestem trochę zawiedziony z faktu, że futerał umożliwia ładowanie szczoteczki lecz trzeba osobno dokupić specjalną ładowarkę. Ogólnie jestem zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Aleksander 21 listopada 2016
    Bardzo dobra szczoteczka elektryczna
    Szczoteczka Oral-B GENIUS 8000 (i jej rodzinna wersja Genius 8900, która posiada dwa uchwyty) jest najlepszym rozwiązaniem dla tych, którzy dbają o swój uśmiech. Dzięki aplikacji Oral-B szczoteczka stała się dla mnie domowym dentystą pomagają mi prawidło dbać o higienę zębów. GENIUS 8000 dużo lepiej wypada w porównaniu z moją poprzednią szczoteczką elektryczną Oral-B Vitality, i zdecydowanie lepiej wypada od manualnych szczoteczek, z których czasami korzystam podczas krótkich wyjazdów służbowych. Jeszcze jedno, szczoteczka posiada bardzo dobrze wykonane podróżne etui, a w samej szczoteczce długo trzyma bateria, co pozwala zabierać ją ze sobą nawet na tygodniowy wyjazd służbowy lub wakacyjny. Jest to najlepsza szczoteczka elektryczna, jaką używałem do tej pory. Polecam ją wszystkim zarówno przesiadającym z manualnych szczoteczek na elektryczne, jak i tym, którzy już wcześniej korzystali z innych szczoteczek elektrycznych.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Katarzyna 16 listopada 2016
    Polecam! Rewelacja!
    Jestem posiadaczem szczoteczki Oral-B Genius 8000. Od kilku lat użytkuję tradycyjną szczoteczkę Oral-B, ale ten najnowszy produkt z tej serii jest rewelacją, ponieważ posiada opcję Bluetooth, po przez którą mogę łączyć się z telefonem komórkowym i korzystać z aplikacji Oral-B, która zapisuje moje wyniki i robi ich statystyki. Głowica szczoteczki świeci w wybranym przeze mnie kolorze. Mam do wyboru pięć funkcji szczotkowania: codzienna pielęgnacja, delikatne czyszczenie, masaż, wybielanie i pielęgnacja dziąseł. Świetnym pomysłem jest uchwyt do telefonu, który można zawiesić aby móc korzystać z telefonu podczas szczotkowania Szczoteczkę dodatkowo można zabrać ze sobą wszędzie, ponieważ do kompletu dołączone jest etui. Szczoteczka ta jest innowacyjna i warta swoich pieniędzy. Nie uważam sobie już bez niej codziennej pielęgnacji jamy ustnej. Serdecznie polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Wiktoria C 7 marca 2017
    SZCZERZE POLECAM !!!
    FIRMA ORAL-B jest bardzo profesjonalną firmą, która potrafi zadbać o każdy najdrobniejszy szczegół, by dopieścić najbardziej wymagających klientów, szczerze polecam tę firmę i wszystkie ich produkty właśnie zakupiłam dopiero 2 szczoteczkę firmy oral b po 7 latach użytkowania mojej poprzedniej też (oral b), dodam, że nie wymieniłam poprzedniego sprzętu z powodu jakieś usterki tylko dlatego, że chciałam poznać nową.(stara nadal działa) Cena za tak porządny produkt nie jest też wygórowana, polecam dla osób które cenią piękny zdrowy i oczywiście śnieżno biały uśmiech, lepiej zainwestować w pożądaną szczoteczkę , niż wydawać u dentysty, aplikacja świetnie się sprawdza szczególnie dla dzieci które nauczą się jak poprawnie myć zęby od małego i będą później miały dobry nawyk mycia zębów. POLECAM !!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Daniel C 2 marca 2018
    Polecam
    Produkt świeżo zakupiony, więc moja opinia bardziej dotyczy pierwszego wrażenia, które jest bardzo pozytywne. Aplikacja Oral-B pobrana-zainstalowana, szczoteczka sparowana bez najmniejszego problemu. Aplikacja bardzo intuicyjna fajnie można personalizować szczoteczki poprzez aplikacje-ustawienia bardzo pomysłowe (łącznie z wyborem koloru podświetlenia pierścienia dobranego do domownika-wszystko robi się za pomocą telefonu). Jakość wykonania, rewelacja (szczoteczka pewnie leży w dłoni tył szczoteczki gumowany, kontrolka naładowania baterii i trzy tryby pracy). W mojej ocenie nie należy do najcichszych szczoteczek.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Ela 19 listopada 2016
    najwyższa jakość
    Zamieniłam zwykłą szczoteczkę OralB na Geniusa 8000, odkryłam inna jakość szczotkowanie. Genius 8000 daje możliwość personalizacji szczotkowania, pozwala wybrać tryb szczotkowania: czyszczenie codzienne, pielęgnacja dziąseł, tryb delikatnego czyszczenia, tryb wybielana oraz profesjonalnego czyszczenia. Jeśli połączymy siły z aplikacją Oral B czyszczenie stanie się jeszcze prostsze, pierścień ring zaprogramowany przez smartfona rozświetli się wybranym przez nas kolorem a kolor czerwony zasygnalizuje nam zbyt dużą siłę nacisku na zęby. Szczoteczka taka, że aż chce się myć zęby po każdym posiłku, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Karolina W. 25 grudnia 2017
    Pozytywne zaskoczenie
    Nigdy bym nie pomyślała, że szczoteczka elektryczna będzie mi tak potrzebna w codziennym użytkowaniu. Przede wszystkim wygląd nowoczesny, stylowy, po prostu piękna ozdoba łazienki. Po następne praca niezwykle zaskakująca, szybka, siła nacisku sama się dopasowuje nie szkodząc dziąsłom. Funkcje jakie posiada są naprawdę bardzo przydatne, dzięki nim wiemy jakie błędy popełnialiśmy przy codziennej pielęgnacji jamy ustnej. Jedyną jej wadą jest niezbyt cicha praca, ale mi kompletnie ona nie przeszkadza. Szczoteczka zasługuje na 4,5/5 gwiazdek!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.8/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Jolanta 6 maja 2019
    Mega fajna szczoteczka
    Ten zakup to strzał w dziesiątkę!! Jest to moja pierwsza szczoteczka elektryczna ale już wiem, że nie wrócę do zwykłej szczoteczki. Zęby po umyciu są na prawdę czyste! szczoteczka posiada kilka programów mycia dzięki czemu cała nasza rodzinka jej używa - zarówno dorośli jak i nasz najmniejszy niespełna 3 letni maluszek - który podczas szczotkowania mówi, że łaskocze ząbki :) Podróżne etui sprawdziło się genialnie podczas majówki! Polecam z czystym sumieniem!
    Czy ta opinia była pomocna?
    4.4/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Karolina F. 19 kwietnia 2017
    Polecam
    Szczoteczka została dopiero zakupiona, także nie mogę wiele się o niej wypowiedzieć. Pierwsze mycie mam za sobą. Szczoteczka posiada 5 trybów czyszczenia, dzięki czemu można zadbać również o dziąsła. Ma estetyczny wygląd, wygodnie trzyma się ja w ręce podczas szczotkowania zębów. Więcej będę mogła powiedzieć na jej temat po miesiącu użytkowania, ale póki co jestem bardzo zadowolona z zakupu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup
    Potwierdzony zakup
    Tomasz G. 16 grudnia 2017
    POLECAM
    Szczoteczka super, chodzi dość głośno ale po kilku użyciach już się to tego przyzwyczailiśmy. Super zestaw 2 szczoteczek, jakość czyszczenia wspaniała, programy fajne i dość duży wybór. Bateria po naładowaniu trzyma 14 dni, niestety nie wiem jak długo się ładuje bo na noc zostawiliśmy. Produkt godny polecenia żeby ząbki były super czyste.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Promocje

    Teraz 50 %, reszta za pół roku!
    Teraz płacisz 50 %, reszta za pół roku! *Kup produkt w kredycie z odroczoną płatnością i spłać ratę za 6 miesię... Więcej
    6204 - ORAL-B - Kup wybraną szczoteczkę rotacyjną Oral-B, a otrzymasz do wyboru szczoteczkę Oral-B KIDS gratis - Landing page promocji
    Oral-B Kids GRATIS przy kupnie wybranych szczoteczek Oral-B Więcej
    ORAL-B - 50% rabatu na wybrane końcówki.
    Kup wybraną szczoteczkę Oral-B, a otrzymasz 50% rabatu na wybrane końcówki! Więcej
    ORAL-B - Zwrot gotówki
    Kup wybrany produkt Oral-B, a otrzymasz zwrot gotówki o wartości 15, 25 ,50, 100 lub 200 zł Więcej
    ORAL-B - CAŁA POLSKA MÓWI AAA
    Wybrane szczoteczki nawet 30% taniej! Więcej

    Akcesoria

    Gwarancje Plus

    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

    Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

    umowę - wszystko przez Internet

         

    • Do 10 tys. złotych

    • Bez wychodzenia z domu

    • Minimum formalności

    • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

    Rezerwujesz towar przez internet,

    wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

         

    • Do 31 tys. złotych

    • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

    • Decyzja nawet w 15 minut

    Szczoteczka rotacyjna ORAL-B Genius PRO 8900 (2 sztuki)
    Szczoteczka rotacyjna ORAL-B Genius PRO 8900 (2 sztuki)
    Taniej o 160
    799 , 99
    639
    99
    63.99 PLN x 10 rat RRSO
    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
    Darmowy transport
    Dostawa 5-7 dni
    Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata we wrześniu
    lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

    Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 168 750 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756

    Łącznie 639,99 zł
    639
    99
    799 , 99
    Taniej o 160