Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Komputer ACER Predator Orion 3000 i5-9400F 8GB SSD 512GB GeForce GTX1650 Windows 10 Home

(26)
Kod: 330324

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Gamingowa karta graficzna z 4GB RAM
Wydajny system chłodzenia
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
System operacyjny: Windows 10 Home
Brak
Windows 10 Home
Pamięć RAM [GB]: 8
8
16
System operacyjny: Windows 10 Home
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 1650
Pamięć RAM [GB]: 8
Komputer ACER Predator Orion 3000 i5-9400F 8GB SSD 512GB GeForce GTX1650 Windows 10 Home
Komputer ACER Predator Orion 3000 i5-9400F 8GB SSD 512GB GeForce GTX1650 Windows 10 Home
Produkt dostępny w wybranych sklepach
Taniej o 400
3 999 , 00
3 599
00
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

Opis i dane

Klasyczna obudowa Predator

Nie daj się zwieść rozmiarowi. W tej czarnej obudowie kryje się bardzo wydajny sprzęt, który czeka na wyzwanie.

Komputer ACER Predator Orion 3000 klasyczna obudowa wydajny

Linie, światła i led

Obudowa z logo serii Predator powstała z inspiracji naszym logo. Wyraziste krawędzie, czarne i szare odcienie oraz turkusowe światła LED to dziedzictwo serii Orion.

Komputer ACER Predator Orion 3000 podświetlenie światła podświetlone logo

Poznaj siatki

Każdy komputer do gier się nagrzewa. Aby sobie z tym poradzić, w komputerze ACER Predator Orion 3000 zastosowano dwie siatki: z przodu i po lewej stronie. Funkcjonują jako wloty powietrza, zapewniając ochłodę i sprawiając, że system działa, jak należy.

Komputer ACER Predator Orion 3000 chłodzenie wydajny system dwie siatki

Chwila odpoczynku

Po wyczerpującej rozgrywce Twój zestaw słuchawkowy zasługuje na chwilę przerwy. Możesz zawiesić go na jednym z dwóch przeznaczonych do tego uchwytów.

Komputer ACER Predator Orion 3000 funkcjonalny uchwyt na słuchawki

Stworzony z myślą o szybkości

Szybkie systemy potrzebują szybkich dysków. Dysk M.2 2280 PCIe NVMe SSD o pojemności 512 GB może oznaczać tylko jedno – szybkość, która nie ma sobie równych. Im więcej, tym lepiej: dzięki 8 GB pamięci RAM DDR4 nic nie stanie Ci na drodze.

Komputer ACER Predator Orion 3000 szybki wydajny dysk SSD 512 GB 8 GB RAM DDR

4K - nadchodzę

Komputer ACER Predator Orion 3000 został wyposażony w procesor graficzny, który bez problemu poradzi sobie z wymaganiami grafiki nowej generacji.

Komputer ACER Predator Orion 3000 procesor graficzny obsługujący 4K

WIelozadaniowy

Niezależnie od tego, czy grasz, edytujesz materiały, przesyłasz strumieniowo czy robisz cokolwiek innego, komputer ACER Predator Orion 3000 wyposażony w kartę graficzną NVIDIA GeForce GTX 1650 poradzi sobie z każdym zadaniem.

Komputer ACER Predator Orion 3000 wielozadaniowość karta graficzna Geforce GTX 1650

Wydajny procesor

Sześciordzeniowy procesor Intel Core i5-9400F o pamięci podręcznej 9 MB spełni wszystkie Twoje marzenia o porządnym procesorze.

Komputer ACER Predator Orion 3000 procesor Intel Core i5-9400F pamięć podręczna 9 MB

Jedna aplikacja, całkowita kontrola

PredatorSense to narzędzie, które da ci pełnię kontroli. Teraz wszystko jest w Twoich rękach – podkręcanie, tworzenie profili do gier i wiele więcej. Sam się przekonaj!

Komputer ACER Predator Orion 3000 dedykowana aplikacja PredatorSenses

Dźwięk, na jaki zasługujesz

Wzmocnij dźwięk i nadaj mu większą wyrazistość dzięki niewiarygodnym narzędziom dostępnym w ramach silnika obsługi dźwięku Sound BlasterX Pro Gaming. Żegnaj przeciętności, witajcie niezapomniane wrażenia!

Wyjątkowość każdego pomieszczenia przesądza o konieczności zastosowania funkcji Automatic Room Calibration. Dostosuj ustawienia głośników do warunków panujących w pomieszczeniu, aby zoptymalizować ich dźwięk.

Komputer ACER Predator Orion 3000 dzwięk Sound BlasterX Gaming funkcja Automatic Room Calibration ustawienia głośników kalibracja

Dane techniczne

Procesor

  • Intel Core i5-9400F
  • 6
  • Taktowanie procesora [GHz]
    2.9 - 4.1
  • Pamięć podręczna procesora [MB]
    9
  • Specyfikacja

  • 8
  • Typ pamięci RAM
    DDR4
  • Obraz i dźwięk

  • NVIDIA GeForce GTX 1650
  • Pamięć karty graficznej
    4 GB
  • Zintegrowana
  • Napędy i dyski

  • Brak
  • 512
  • Napęd optyczny
    Nie
  • Komunikacja

  • 802.11 a/b/g/n/ac
  • 10/100/1000
  • Tak
  • Bluetooth - standard
    5.0
  • Nie
  • Złącza

  • 1
  • 2
  • 4
  • 1
  • 0
  • Liczba złącz PS/2
    0
  • Nie
  • Wejście mikrofonowe
    Tak
  • Wejście liniowe audio
    Tak
  • Wyjście liniowe audio
    Tak
  • 1
  • Oprogramowanie

  • Inne oprogramowanie
    Brak
  • Wersja językowa
    Polska
  • Windows 10 Home
  • Fizyczne

  • Wysokość [cm]
    34
  • Szerokość [cm]
    16.3
  • Głębokość [cm]
    35
  • Waga [kg]
    7.4
  • Parametry

  • Komputer dla graczy
    Tak
  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Parametry pozostałe

  • Klawiatura
    Nie
  • Mysz
    Nie
  • Inne
    1x USB Type-C
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ACER
  • Opinie

    5/5
    26 opinii
    26 użytkowników poleca ten produkt
    Wygląd
    5 /5
    Jakość wykonania
    5 /5
    Wydajność
    5 /5
    Głośność pracy
    5 /5
    Gabaryty
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Wilku 12 maja 2021
    Koniec z laptopami
    Szczerze odradzam kupowania młodym laptopów. Wypytałem znajomych i nie tylko mój syn potrafi uczyć się, jeść, spać, oglądać TV, spotykać się ze znajomymi z łóżka. Jak ma się stacjonarkę w pokoju obok to musi się podnieść żeby zasiąść do lekcji :) A jak się podniesie to od razu zahaczy o kuchnię i łazienkę. Bardzo się cieszę ,że zrezygnowaliśmy z laptopa. Orion 3000 działa bez zarzutu.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Legia 14 maja 2021
    Orion 3000
    Stary sprzęt wymieniłem na nowy, bo co się będę ograniczał. Orion 3000 to rozsądny wybór dla kogoś kto lubi grać, ale nie jest uzależniony albo nie jest zapaleńcem. Godzinkę dziennie i kilka godzin w weekend jak jest możliwość, wtedy gram. Z jakości rozgrywki czy płynności jestem bardzo zadowolony tym bardziej, że fortuny nie wydałem. Plus design jest zjawiskowy :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Tymek 26 czerwca 2021
    oxoxox
    No! Jakby Predator z takim designem i niebieskim kolorem był potworem, który się grzeje to by nic do niczego tutaj nie pasowało :) Orion 3000 jest przede wszystkim wydajny jak i cichy. Dlatego wybiera się PCta zamiast laptopa głównie. Paramtery są okey, wszystko odpalą. Może nie na najwyższych w 120 FPSach, ale odpalą tak, że płynność i FHD jest. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Eivor 5 czerwca 2021
    Spoks
    Przewagą PCta na lapkiem jest to ,że w większej obudowie łatwiej radzić sobie z podskakującą temperaturą oraz głośniejszą pracą. PCet jest dla kogoś kto często korzysta z komputera, więc potrzebuje dobrego stanowiska. Ja nie wyobrażam sobie grać na małym lapku. Próbowałem i to nie dla mnie. Oriona 3000 polecam bo wszystko w nim gra tak jak powinno.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Alonso 23 kwietnia 2021
    Kawał kobyły
    Od razu widać, że to produkt, który powstał po latach doskonalenia gamingowej technologii. To nie jest jakiś pseudo plastikowy Asus czy piekarnik Lenovo. Orion pod każdym względem osiąga dobry poziom i jest dopracowany. Recenzenci skrupulatnie go przeskanowali. Werdykt 5/5.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Daszek 28 kwietnia 2021
    Orion
    No tak. Podzespoły na wersję stacjonarną znacznie lepiej sobie radzą od mobilnych odpowiedników. Nawet obróbka graficzny dobrze wypada na tym PCecie ,który nie powinien mieć nawet startu do profesjonalnego sprzętu ale jednak ten kontakt jest. Brać póki jest.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Hardrada 15 maja 2021
    Super
    Wybrałem go ze względu na oczywiście podzespoły, ale design też swoje zrobił. Grafika GTX1650 polecam chociaż szału nie ma. W połączeniu z gamingowym procesorem daje pełną satysfakcję i granie na ultra. SSD sprawnie działa więc gitara.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Tomczyk 25 kwietnia 2021
    Już tęsknię
    Po kilku dniach grania z rzędu z bólem muszę się z nim rozstać na kilka dni bo czas do pracy. Dawno tak dobrze mi się nie grało i nie miałem tak, że zły odchodziłem od klawiatury :) Już się nie mogę doczekać majówki z Orionem :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Bruneika 24 kwietnia 2021
    Hardcore
    Sprzęt do hardcorowego grania 24/7. Świetna kobyła gamingowa z chłodzeniem godnym pochwalenia. Procek od Intela dobrze ogarnia temat, a karta graficzna chociaż nie najmocniejsza to przeszkodą w płynnym graniu nie jest. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Heniu 26 kwietnia 2021
    Zordon
    Robiłem miejsce w piwnicy i znalazłem pudło po Orionie i monitorze Predator. Uznałem, że po kilku miechach dam znak, że wszystko gra tak jak powinno. Nie naciąłem się na nic wadliwego. Wydajna bestia z tego Predatora.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wygląd
    /5
    Jakość wykonania
    /5
    Wydajność
    /5
    Głośność pracy
    /5
    Gabaryty
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego oprogramowania np. ze strony codecguide.com
      Więcej

      Pakiet SMART (IT)


      • Pierwsze uruchomienie systemu - ustawienia podstawowe
      • Instalacja sterowników znajdujących się w zestawie dostarczonym przez producenta
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa zakupionego przez klienta, zapora sieciowa, naklejenie zakupionej zaślepki na kamerę)
      • Aktualizacja systemu
      • Założenie partycji HDD
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z Internetem - połączenie testowe
      • Założenie dodatkowych kont dostępu do systemu ( np. dla dziecka)
      • Wykonanie punktu przywracania systemu.
      • Parowanie i konfiguracja z peryferiami (klawiatura, mysz, pad, drukarka)
      • Uruchomienie multimediów - instalacja odtwarzacza, aktualizacja kodeków dźwięku i obrazu - pobranie wymaganego opogramowania np. ze strony codecguide.com
      • Przygotowanie do pracy - instalacja pakietu biurowego (office) - instalacja zakupionego pakietu przez klienta
      • Instalacja oprogramowania kupionego w sklepie lub dostarczonego przez klienta.

      Pakiet zawiera wszystkie usługi z IT Standard a dodatkowo: konfigurację zabezpieczeń, uruchomienie multimediów, instalację dodatkowego oprogramowania oraz wykonanie kopii zapasowej.

      Więcej
      Komputer ACER Predator Orion 3000 i5-9400F 8GB SSD 512GB GeForce GTX1650 Windows 10 Home
      Komputer ACER Predator Orion 3000 i5-9400F 8GB SSD 512GB GeForce GTX1650 Windows 10 Home
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      Taniej o 400
      3 999 , 00
      3 599
      00
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756