Mysz LOGITECH G102 Lightsync Czarny

(56)
Kod: 319776
Typ myszy Optyczna
Rozdzielczość 8000 dpi
Komunikacja z komputerem Przewodowa
Interfejs USB
Dla graczy Tak
Metalowy system napinania przycisków
Technologia LIGHTSYNC
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Czarny
Kolor: Czarny
Mysz LOGITECH G102 Lightsync Czarny
Mysz LOGITECH G102 Lightsync Czarny
109
00
10,70 zł x 11 rat
U Ciebie
Odbierz
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Myszka dla graczy

Wykorzystaj jak najlepiej czas gry dzięki myszy do gier G102, wyposażonej w technologię LIGHTSYNC, czujnik przeznaczony do gier oraz klasyczną 6-przyciskową konstrukcję. Podświetl swoją grę... i swoje biurko.

Mysz LOGITECH G102 Lightsync - Mysz

GOTOWA DO GRY

Spersonalizowane ustawienia są zawsze z Tobą, niezależnie gdzie zabierasz mysz G102. Czujnik G102 może mieć czułość do 8000 DPI (punktów na cal). G102 pozwala wybrać ustawienia czułości tak łatwe jak przewijanie za pomocą paska. Klasyczna 6-przyciskowa konstrukcja zapewnia zarówno wygodę jak i pewność siebie, dzięki czemu możesz odkrywać, rzucać zaklęcia i grać tak jak chcesz.

Mysz LOGITECH G102 Lightsync - Czujnik

KOLOROWA FALA LIGHTSYNC RGB

Wybieraj spośród żywych animacji, ustawień gier i multimediów lub zaprogramuj swoje własne spośród około 16,8 miliona kolorów.

Mysz LOGITECH G102 Lightsync - LIGHTSYNC RGB

Sensor PRZEZNACZONY DO GIER

Uzyskaj dokładne śledzenie kursora i reakcję dzięki czujnikowi przeznaczonemu do gier. Z możliwością regulacji czułości w zakresie 200-8000 DPI, wybierz odpowiedni poziom, który odpowiada Twoim preferencjom gry. Skorzystaj z oprogramowania Logitech G HUB, aby zaprogramować do 5 presetów.

Mysz LOGITECH G102 Lightsync - Sensor

SPRAWDZONA KONSTRUKCJA

Klasyczna 6-przyciskowa konstrukcja zapewnia zarówno wygodę jak i pewność siebie, dzięki czemu możesz odkrywać, rzucać zaklęcia i grać tak jak chcesz. Używaj oprogramowania Logitech G HUB do przypisywania poleceń w grze, elementów sterujących lub przypisywania kombinacji klawiszy do przycisków i upraszczaj swoją grę.

Mysz LOGITECH G102 Lightsync - KONSTRUKCJA

ZOPTYMALIZOWANY NACIĄG PRZYCISKÓW

Podstawowe przyciski lewy i prawy posiadają ekskluzywny metalowy system napinania przycisków sprężynami Logitech G, który zapewnia precyzyjne sterowanie przyciskiem i jednolite doświadczenie - kliknięcie po kliknięciu.

Mysz LOGITECH G102 Lightsync - NACIĄG PRZYCISKÓW

USTAW SWOJĄ CZUŁOŚĆ

Czujnik G102 może mieć czułość do 8000 DPI (punktów na cal). G102 pozwala wybrać ustawienia czułości tak łatwe jak przewijanie za pomocą paska. Ustaw do 5 poziomów i przechodź między nimi za pomocą jednego przycisku. Jest to świetne rozwiązanie dla gier, które mają różne tryby lub poziomy, które mogą wymagać większej kontroli, jak zakres snajperski lub poziom szybkiego klikania.

Mysz LOGITECH G102 Lightsync - CZUŁOŚĆ

Technologia LIGHTSYNC

Technologia LIGHTSYNC to podświetlenie RGB nowej generacji dostosowywane do gry, dźwięku lub ekranu, aby zapewnić jeszcze lepsze wrażenia. Wybieraj z pełnego spektrum ok. 16,8 miliona kolorów oraz synchronizuj animacje i efekty podświetlenia z innymi urządzeniami Logitech G. Podświetlenie można szybko i łatwo dostosować za pomocą oprogramowania Logitech Gaming Software.

Mysz LOGITECH G102 Lightsync - LIGHTSYNC



Filmy:



Dane techniczne

Fizyczne

Techniczne

Parametry

Typ myszy Optyczna
Dla graczy Tak
Komunikacja z komputerem Przewodowa
Interfejs USB
Zasięg [m] 2.1
Profil myszy Praworęczny
Mysz pionowa Nie
Rozdzielczość 8000 dpi
Liczba przycisków 6
Liczba rolek 1
Programowalne przyciski Tak
Dotykowa Nie
Kolor Czarny
Gwarancja 24 miesiące

Producent

  • Nazwa producenta/importera LOGITECH
  • Opinie

    4.8/5
    56 opinii
    52 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.8 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Batoneu 16 października 2021
    Myszka pierwsza klasa
    Mam ją od 7 miesięcy i jest super, klawisze działają, w żadnym miejscu nie ma starcia farby, jedyne o co można się doczepić to głośny scroll, ale tylko wtedy kiedy scrolluję w górę, 10/10.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karol 8 października 2021
    Marzenie
    Jest to już drugi G102 w rodzinie i mysz sprawuje się wyśmienicie. Płynne ruchy, zero opóźnień, przejrzyste i pomocne oprogramowanie. Polecam z całego serca!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 30 sierpnia 2021
    Kameleon
    Mega bardzo piękna myszka jak kameleon zmienia kolory, na żywo wygląda czadowo... Córeczka jest bardzo zadowolona bo pasuje do małej rączki. Pan Michał z MediaExpert z Jasła ul. Jana Pawła II 35 zaprezentował myszkę i akurat pasowała do małej rączki córeczki. Bardzo polecamy tego doradcę z Jasła P. Michała ul. Jana Pawła II 35 zna się na sprzęcie komputerowym...Jeśli szukacie czegoś prostego z zarazem praktycznego to ta myszka jest idealna dla dziecka i również dorosłej osoby...
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Marcel 30 lipca 2021
    Gry
    Myszka bardzo dobrze się sprawuje po pewnym czasie używania. Myszka jest bardzo solidna i dobrze się sprawuje w grach typu Counter-Strike Global Offensive. Bardzo polecam, świetny produkt.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Maciej 8 września 2021
    Polecam
    Mysz co prawda nie zakupiona do grania, a do pracy w programach graficznych, ale i tu sprawdza się świetnie.
    Czy ta opinia była pomocna?
    3/5
    Rafał 24 września 2021
    Myszka
    Z myszki korzysta mi się świetnie, jest naprawdę dobra, ale po roku zaczął występować dwuklik.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paweł 11 sierpnia 2021
    Mysz ok
    Zgrabna, lekka myszka. Wygodnie leży w dłoni. Ma dość długi kabel.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dominik 27 sierpnia 2021
    Rewelacyjna myszka
    Najlepszy wybór w stosunku jakość/cena. Doskonale leży w dłoni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub 10 września 2021
    Myszka
    Bardzo dobrze opakowane i bardzo dobra myszka, polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Paulina 20 lipca 2021
    Myszka
    Bardzo fajna, dobrze leży w dłoni.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna

      Wypełniasz wniosek na stronie, a Twoja tożsamość zostanie zweryfikowana na podstawie danych o koncie, na które wpływa wynagrodzenie lub na podstawie wysłanego przez Ciebie przelewu na kwotę 1 zł. Na końcu podpisujesz umowę - to wszystko przez Internet.

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Mysz LOGITECH G102 Lightsync Czarny
      Mysz LOGITECH G102 Lightsync Czarny
      109
      00
      10,70 zł x 11 rat
      U Ciebie
      Odbierz
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756