Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Router ASUS RT-AC1200

(73)
Kod: 874716

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

  • Przeznaczenie xDSL (sieci lokalne; telewizja kablowa)
  • Maksymalna prędkość transmisji bezprzewodowej [Mbps] 867
  • Częstotliwość pracy [GHz] 2.4, 5
  • Wejście na kartę SIM Nie
  • Wi-Fi Mesh Nie
  • Liczba portów LAN 4
Możliwość dodania zewnętrznej pamięci
Dwuzakresowy
Zobacz cały opis
Router ASUS RT-AC1200
Router ASUS RT-AC1200
189
99
18,99 zł x 10 rat 0%
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
U Ciebie
Odbierz
Pół roku nie płacisz! I raty 0%
lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

Opis i dane

Dwuzakresowy router ASUS RT-AC1200 Wireless-AC1200 to pełen ciekawych funkcjonalności, łatwy w użyciu i niezbędny dodatek do Twojego zestawu domowego. Zapewnia najnowszą technologię Wi-Fi 802.11ac, którą aktywujesz w trzech prostych krokach! ASUS AiPlayer umożliwia strumieniowanie muzyki z podłączonych urządzeń pamięci USB, a jednoczesna obsługa dwóch pasm pozwoli połączyć się z dowolnym urządzeniem Wi-Fi z prędkością do 300 Mb/s dla urządzeń 2.4 GHz i do 867 Mb/s dla urządzeń 5 GHz! Cztery zewnętrzne anteny o dużym zysku oferują zwiększony zasięg sygnału i wyższą wydajność przy obsłudze wielu urządzeń, co czyni je idealnym rozwiązaniem nawet dla dużych domów. Router wyposażony został w 4 porty LAN (10/100) oraz 1 port WAN (10/100).

Superszybkie jednoczesne Wi-Fi

Obsługujący Wi-Fi piątej generacji (5G Wi-Fi), nowy chipset 802.11ac zapewnia routerowi RT-AC1200 superszybkie prędkości połączenia bezprzewodowego. RT-AC1200 zapewni prędkość do 867 Mb/s na paśmie 5 GHz, czyli 3-krotnie szybszą niż w przypadku routerów 802.11n 2x2.

Zwiększony zasięg sieci i wysoka wydajność obsługi wielu urządzeń

RT-AC1200 posiada cztery zewnętrzne anteny o dużym zysku, po dwie dedykowane każdemu pasmu (2.4 GHz oraz 5 GHz). Mocniejszy sygnał nie tylko zapewnia większy zasięg sygnału w całym domu, ale również wpływa na jakość połączenia Wi-Fi, szczególnie kiedy urządzenia znajdują się z dala od routera. Dlatego też wszystkie zadania, począwszy od surfowania po Sieci i pisania maili, po bardziej wymagające, takie jak strumieniowanie zawartości HD, będą bardziej niezawodne i efektywne – w każdym miejscu Twojego domu!

Dodaj zewnętrzną pamięć masową do swojej sieci

Uczyń ze swojego RT-AC1200 osobiste centrum mediów i plików. Dzięki portom USB 2.0, możesz podłączyć zewnętrzne urządzenia pamięci masowej i strumieniować media do podłączonego do Sieci peceta. Dzięki temu o wiele szybciej uzyskasz dostęp do swoich danych.

Dane techniczne

Charakterystyka

  • Dmz
    Tak
  • Firewall
    Tak
  • Guest network
    Tak
  • Inne
    Brak
  • Klonowanie adresów mac
    Nie
  • Nie
  • Serwer FTP
    Nie
  • Szyfrowanie
    128-bit WEP, 64-bit WEP, WPA-Enterprise, WPA-PSK, WPA2-Enterprise, WPA2-PSK
  • UPnP
    Nie
  • VoIP
    Nie
  • Vpn
    Nie
  • WPS
    Tak
  • Przeglądarka WWW
  • Fizyczne

  • Głębokość [mm]
    192
  • Szerokość [mm]
    125
  • Waga [g]
    295
  • Wysokość [mm]
    30
  • Zasilanie
    Sieciowe
  • Parametry

  • Kolor
    Czarny
  • Wyposażenie
    Kabel Ethernet, Płyta CD-ROM z oprogramowaniem, Zasilacz
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi, Karta gwarancyjna
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Techniczne

  • Antena
    4x zewnętrzna
  • Częstotliwość pracy [GHz]
    2.4, 5
  • Gniazda antenowe
    Nie posiada
  • Liczba portów LAN
    4
  • Liczba portów WAN
    1
  • Maksymalna prędkość transmisji danych [Mbps]
    1167
  • Porty LAN (typ)
    RJ45
  • Porty WAN (typ)
    RJ45
  • Pozostałe porty
    Nie
  • Przeznaczenie
    xDSL (sieci lokalne; telewizja kablowa)
  • Rodzaj USB
    2.0
  • Standard bezprzewodowy
    IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IPv6
  • Wejście na kartę SIM
    Nie
  • Złącze USB
    Tak
  • Anteny
    4x zewnętrzna
  • Maksymalna prędkość transmisji bezprzewodowej [Mbps]
    867
  • Obsługiwane standardy
    IEEE 802.11ac, IEEE 802.11b, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n, IPv6
  • Wi-Fi Mesh
    Nie
  • Dokumenty do pobrania

  • Szczegółowe warunki gwarancji Pobierz
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera ASUS
  • Opinie

    4.6/5
    73 opinii
    69 użytkowników poleca ten produkt
    Ogólna
    4.6 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 8 lutego 2021
    RUTER super zasięg.
    Ruter działa bez zarzutu, pełen zasięg w całym domu. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Michał 11 października 2020
    Rewelacja
    Router rewelacja, od razu polepszyła się jakość Internetu w domu na urządzeniach mobilnych. wcześniej miałem najtańszy TP-link zakupiony przy montażu Internetu, bez rewelacji. telefony ledwo chodziły na wifi w innym pokoju to już totalnie słabo. po wymianie na Asus jakość od razu się polepszyła. przy konfiguracji trzeba pamiętać o zalogowaniu się do operatora, żeby zarejestrował urządzenie i potem już śmiga. polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Alan 3 października 2020
    Bardzo Polecam !
    Router godny polecenia !! Internet śmiga bardzo szybko, wszystko działa jak należy. Bez porównania z starym routerem. Wygląd bardzo fajny i nowoczesny. Bardzo Polecam !
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magdalena 17 lipca 2020
    Polecam
    Router bardzo elegancki, estetycznie zaprojektowany; świeci w dyskretny sposób, w przeciwieństwie do poprzedniego, który posiadałam. Sygnał można odebrać w całym domu, a więc wspaniale spełnia swoją funkcję. Warto wspomnieć o wyjątkowo prostej instalacji.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Radosław 1 maja 2020
    ok polecam
    Łatwość konfiguracji, język polski, dużo opcji umożliwiających konfigurację lub program do konfiguracji automatycznej nawet jako mostek. Estetyczny wygląd. Dobre trzymanie sygnału i co ważne możliwość podpięcia dysku USB lub drukarki. Jedyny minus to tylko jedno gniazdo USB.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Michał 4 maja 2020
    Polecam, działa bez zarzutu i szybko
    Działa szybko, prosta konfiguracja, wszystko ok, polecam!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Magda 26 kwietnia 2020
    POzytywna,wszystko ok
    Wszystko sprawne. Polecam.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Zuzanna 3 lutego 2020
    Polecam
    Router sprawuje się bardzo dobrze. Bardzo szybka i przyjazna konfiguracja. Duża zaleta to diody, które rażą po oczach. W porównaniu do routera od dostawcy internetu, odnotowałem dwukrotny wzrost prędkości internetu po Wi-Fi.
    Czy ta opinia była pomocna?
    1/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Ryszard 7 listopada 2019
    opinia negatywna
    tuner ma strasznie słabe port LAN, u mnie ledwo to chodziło ok 80 MBps na starym TP-link WR 740 śmiga 74 MBps do światłowodu się nie nadaje strasznie spowalnia.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Karolina 5 listopada 2019
    Polecam
    Odkąd zmieniliśmy router na ten marki ASUS nasze problemy z wolnym, nieustannie rozłączającym się internetem przestały istnieć. Warto zainwestować.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Ogólna
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Pełna ochrona
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Ochrona w razie awarii po gwarancji producenta
    Wymiana na nowy sprzęt, gdy naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii
    Twój sprzęt powyżej 10kg jest bezpłatnie odbierany przez kuriera, przekazywany do serwisu, naprawiany i dostarczany z powrotem
    Naprawa lub wymiana w razie przypadkowego uszkodzenia sprzętu wskutek nieszczęśliwego wypadku
    Nowy sprzęt w przypadku kradzieży z włamaniem lub rabunku

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Router ASUS RT-AC1200
      Router ASUS RT-AC1200
      189
      99
      18,99 zł x 10 rat 0%
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      U Ciebie
      Odbierz
      Pół roku nie płacisz! I raty 0%
      lub zamów telefonicznie Zadzwoń i zamów 756 756 756

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756