- Strona główna ›
- Książki, muzyka, film ›
- Książki ›
- Kuchnia i diety ›
- Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.
Opis produktu
Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb
Dane techniczne
| Nazwa: | Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o. |
|---|---|
| Ulica i numer budynku: | Aleje Jerozolimskie 53 |
| Kod pocztowy: | 00-697 |
| Miasto: | WARSZAWA |
| Adres elektroniczny: | biuro@multicobooks.pl |
| Autor: | Egon Binder |
| Język wydania: | Polski |
| Oprawa: | Miękka |
| Tematyka: | Poradniki |
| Tytuł: | Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder |
Dokumenty do pobrania
Producent
Nie znalazłeś produktu dla siebie?
Brak podobnych produktów
Wybierz cechy, na podstawie których pokażemy Ci podobne produkty do tego, który właśnie oglądasz.
Opinie
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu
Zakup dla pełnoletnich
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.
