Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder

Kod: m00174112
Autor: Egon Binder
Tematyka: Poradniki
Język wydania: Polski
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder
Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder

Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.

Opis produktu

Wędzeniejest nie tylko obrosłą w tradycje metodą ochrony mięsa
i ryb przed zepsuciem - pierś kurczęcia bądź gęsi, kawałek baraniny lub
właśnie złowiona na wędkę ryba stają się w dymie wybornymi
przysmakami.
Spis treści:
Wytwarzanie dymu
Piece i komory wędzarnicze
Wędzenie mięsa i kiełbas
Wędzenie ryb

Dane techniczne

Producent/podmiot odpowiedzialny

Parametry

Nazwa: Multico Oficyna Wydawnicza Sp. z o. o.
Ulica i numer budynku: Aleje Jerozolimskie 53
Kod pocztowy: 00-697
Miasto: WARSZAWA
Adres elektroniczny: biuro@multicobooks.pl
Autor: Egon Binder
Język wydania: Polski
Oprawa: Miękka
Tematyka: Poradniki
Tytuł: Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder

Dokumenty do pobrania

  • Informacje o bezpieczeństwie:
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera: Multico
  • Opinie

    Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu

    Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder
    Wędzenie mięsa, kiełbas i ryb Egon Binder

    Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym

    Powiadom mnie, gdy produkt będzie dostępny.