- Strona główna ›
- Książki, muzyka, film ›
- Książki ›
- Kuchnia i diety ›
- Wegańska kuchnia chińska Liu Yang
Wegańska kuchnia chińska Liu Yang
Produkt chwilowo niedostępny w sklepie internetowym
Opis produktu
Łatwe do przygotowania, pyszne i w 100% roślinne chińskie przepisy na sosy, pierożki, makarony, desery i wiele innych dań.
Książka oferuje różnorodne przepisy inspirowane dzieciństwem Yang Liu oraz bogatą historią kuchni roślinnej w Chinach. Znajdziesz w niej wegańskie wersje klasycznych dań, takich jak Kung pao z boczniakami mikołajkowymi, makaron zha jiang czy herbata mleczna z Hongkongu.
Każdy przepis zawiera praktyczne wskazówki, które pomogą ci opanować tradycyjne techniki gotowania, zgłębić różnorodny świat tofu oraz odpowiednio sezonować wok. Wegańska kuchnia chińska to wspaniała refleksja na temat związku jedzenia z pamięcią, miejscem, rodziną oraz jego wpływu na kulturę.
Autorki książki Yang Liu i Katharina Pinczolits stworzyły popularnego bloga kulinarnego @littlericenodle.
Dane techniczne
| Nazwa: | Wydawnictwo Czarna Owca Sp. z o.o. |
|---|---|
| Ulica i numer budynku: | ul. Wspólna 35/5 |
| Kod pocztowy: | 00-519 |
| Miasto: | WARSZAWA |
| Adres elektroniczny: | handel@czarnaowca.pl |
| Autor: | Liu Yang |
| Język wydania: | Polski |
| Oprawa: | Twarda |
| Tematyka: | Kuchnia Diety |
| Tytuł: | Wegańska kuchnia chińska Liu Yang |
Dokumenty do pobrania
Producent
Nie znalazłeś produktu dla siebie?
Opinie
Dodaj pierwszą opinię dotyczącą tego produktu
Zakup dla pełnoletnich
Ten produkt jest tylko dla pełnoletnich.
