Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Zyskaj nawet 6800 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Smartfon VIVO Y70 8/128GB 6.44" Czarny 5656522

(21)
Kod: 350982

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Zyskaj nawet 6800 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

Potrójny aparat główny 48 MP
Szybka praca dzięki 8GB RAM
Zobacz cały opis
Dostępne warianty
Kolor: Czarny
Kolor: Czarny
Smartfon VIVO Y70 8/128GB 6.44" Czarny 5656522
Smartfon VIVO Y70 8/128GB 6.44" Czarny 5656522
Produkt dostępny w wybranych sklepach
999
99
Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.
NOWSZY MODEL
Smartfon vivo Y72 8/128GB 5G 6.58" 60Hz Czarny V2041
Smartfon vivo Y72 8/128GB 5G 6.58" 60Hz Czarny V2041

Multirabaty! Piąty wybrany produkt za 1 zł!

Pół roku nie płacisz! Pierwsza rata w lutym 2022

1 299
00
1 499 , 00

Opis i dane

SMARTFON Y70

Szukasz telefonu, z którym będziesz mógł pracować i bawić się na najwyższych możliwych obrotach. Mamy dla Ciebie świetną propozycję w postaci smartfonu vivo Y70. Podstawę stanowi tutaj 8-rdzeniowy procesor wspomagany przez dużą pamięć.

Dzięki temu możesz liczyć na niesamowitą prędkość i płynność działania. Natomiast potrójny aparat o rozdzielczości aparatu głównego 48 MP to niesamowite zdjęcia, które pomogą Ci zachować piękne chwile na dłużej.

Smartfon VIVO Y70 opis cechy funkcje specyfikacja parametry

Uchwyć każdy detal niezależnie od pory dnia

Telefon ma potrójny aparat o rozdzielczości 48 MP, 2 MP bokeh i 2 MP macro. Dzięki temu uchwycisz każdy szczegół niezależnie od tego, czy wykonasz zdjęcia w dzień, czy w nocy. Co więcej, możesz korzystać z różnych trybów, na przykład makro. Dlatego możesz liczyć na nieograniczone możliwości.

Smartfon VIVO Y70 aparat fotografia rozdzielczośc makro bokeh obiektyw

Wyjątkowe selfie

Telefon ma także przedni aparat o rozdzielczości 16 MP. W rezultacie stworzysz fantastyczne i niepowtarzalne autoportrety i zachowasz najdrobniejsze szczegóły. Co więcej, zaawansowany algorytm HDR+ rozjaśnia ciemne plamy i ogranicza prześwietlenia. Dzięki temu nocne ujęcia będą niezwykle wyraźne.

Smartfon VIVO Y70 selfie aparat przedni rozdzielczość upiększenia

Szereg możliwości

Szereg możliwości takich jak upiększanie twarzy pozwoli Ci dopracować każde zdjęcie. Uzyskasz zatem piękne efekty nawet przy słabym oświetleniu.

Smartfon VIVO Y70 filtry funkcje

Pojemny akumulator

We wnętrzu telefonu skrywa się również bardzo pojemny akumulator 4100 mAh. Dzięki temu możesz pracować przez długi czas i nie martwić się ładowaniem. Skupisz się na możliwościach swojego telefonu.

Co więcej, wprowadzono tutaj także rozwiązanie w postaci technologii szybkiego ładowania. Przebiega to 50 procent szybciej. Ponadto korzysta ona z wielu zabezpieczeń. Wystarczy już 30 minut, aby naładować baterię do poziomu około 60 procent.

Smartfon VIVO Y70 bateria akumulator pojemność ładowanie

Wydajny procesor

Podstawą telefonu jest procesor Qualcomm Snapdragon 665 wspomagany przez dużą pamięć 8 GB RAM i 128 GB ROM. Możesz zatem liczyć na wysoką wydajność i płynność działania.

Smartfon VIVO Y70 procesor pamięć wydajność pojemność podzespoły



Filmy:



Dane techniczne

Aparat

  • Aparat fotograficzny tylny
    Tak
  • Aparat fotograficzny przedni
    Tak
  • Lampa LED
    Tak
  • Aparat tylny
    48 Mpx + 2 Mpx + 2 Mpx
  • Aparat przedni
    16 Mpx
  • Funkcje aparatu
    Makro, Panorama, Tryb nocny, Tryb portretowy
  • Rozdzielczość nagrywania wideo
    4K
  • Funkcje

  • Alarm (budzik)
    Tak
  • Dyktafon
    Tak
  • Kalendarz
    Tak
  • Kalkulator
    Tak
  • Tryb głośnomówiący
    Tak
  • Wibracje
    Tak
  • Funkcje dodatkowe
    Akcelerometr, Czytnik linii papilarnych
  • Komunikacja

  • GPRS
    Tak
  • HSUPA
    Tak
  • Standard Wi-Fi
    802.11 a/b/g/n/ac
  • Tak
  • HSPA+
    Tak
  • MMS
    Tak
  • E-mail
    Tak
  • Tak
  • LTE
    Tak
  • SMS
    Tak
  • EDGE
    Tak
  • HSDPA
    Tak
  • Standard Bluetooth
    5.0
  • Nie
  • Multimedia

  • Odtwarzacz audio
    Tak
  • Odtwarzacz wideo
    Tak
  • Radio FM
    Tak
  • Nawigacja

  • Odbiornik GPS
    Tak
  • System nawigacyjny
    A-GPS, BEIDOU, Galileo, GPS
  • Oprogramowanie

  • Android
  • Wersja systemu
    Android 11
  • Parametry

  • Kolor obudowy
    Czarny
  • Słuchawki w zestawie
    Tak
  • Ładowarka w zestawie
    Tak
  • Etui w zestawie
    Tak
  • Pozostałe wyposażenie
    Igła do tacki SIM, Kabel USB Typ-C
  • Załączona dokumentacja
    Instrukcja obsługi
  • Seria smartfona
    Vivo Y
  • Model smartfona
    Y70
  • Gwarancja
    24 miesiące
  • Rodzaj
    Smartfon
  • Techniczne

  • 8 GB
  • Ośmiordzeniowy
  • Nie
  • Nie
  • Nie
  • Pyłoszczelność
    Nie
  • 128
  • Qualcomm Snapdragon 665
  • Tak
  • Częstotliwość taktowania procesora [GHz]
    2.0
  • Tak
  • Nano SIM
  • Tak
  • USB typ C
  • Tak
  • Tak
  • Nie
  • Rodzaj
    Smartfon
  • Wyświetlacz

  • 6.44
  • Liczba kolorów ekranu
    16 mln
  • 2400 x 1080
  • Ochrona wyświetlacza
    Tak
  • AMOLED
  • Odświeżanie ekranu [Hz]
    60
  • Składany ekran
    Nie
  • Zasilanie

  • Rodzaj akumulatora
    Litowo - jonowy
  • Pojemność akumulatora [mAh]
    4100
  • Zintegrowany akumulator
    Tak
  • Ładowanie bezprzewodowe
    Nie
  • Fizyczne

  • Grubość [mm]
    7.83
  • Szerokość [mm]
    74.8
  • Wysokość [mm]
    161
  • Waga [g]
    171
  • Producent

  • Nazwa producenta/importera VIVO
  • Opinie

    5/5
    21 opinii
    21 użytkowników poleca ten produkt
    Wydajność
    4.9 /5
    Czas pracy na baterii
    5 /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    5 /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    4.9 /5
    Aparat i jego funkcje
    5 /5
    Design i jakość wykonania
    5 /5
    Sortuj wg:
    Najbardziej przydatne
    5/5
    Aga 7 lipca 2021
    Smartfon bardzo OK
    Od dłuższego czasu nosiłam się z zamiarem wymiany telefonu (mój Galaxy j4+ irytował mnie swoim powolnym działaniem i nie do końca zadawalającą jakością zdjęć). Moja decyzja była dość spontaniczna, zamówiłam vivo y70 w sklepie stacjonarnym. Niestety nie dostałam zestawu kibica, który wówczas był jako dodatek, ale ponoć nie dla każdego zamówienia. Od kilku dni użytkuję ten smartfon, bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie szybka i intuicyjna konfiguracja, bezproblemowo przeniosło mi wszystkie aplikacje, kontakty itd. Jestem zadowolona z tempa ładowania oraz szybkości działania telefonu. Mam nadzieję, że będzie mi służył długo i bezproblemowo, ponieważ kupiłam go na firmę, a w tym przypadku gwarancja jest tylko na 1 rok.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Barbara 31 sierpnia 2021
    Super Y70
    Y70 to Smartfon o wysokiej jakości w każdym calu, pięknie zaprojektowany, lekki o grubości 7,83 mm, posiada smukłą obudowę i przyjemne w dotyku wykończenie. Dzięki akumulatorowi o pojemności 4100 mAh charakteryzuje się długim czasem pracy a także szybkim ładowaniem. Obiektyw potrójnej kamery o rozdzielczości 48 MP z funkcją sztucznej inteligencji pozwala na wykonanie super zdjęć zarówno w dzień jak i w nocy co także ważne posiada dużo pamięci. Wyposażony jest w dużo pożytecznych funkcji i jest łatwy w obsłudze. POLECAM :)
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Marek 17 lipca 2021
    Świetny smartfon za niewielkie pieniądze
    Dużo smartfonów na rynku poniżej 1000 zł, ale ten się wyróżnia pamięcią RAM 8 Gb i RROM 128 Gb. Aparat 48 Mpix robi bardzo ładne zdjęcia i wszystkie dodatkowe funkcje aparatu działają bezbłędnie. Nowoczesny design, super płaski i dodatkowe zabezpieczenie gratis.. Polecam bez zastrzeżeń.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jakub 3 lipca 2021
    Najlepszy smartfon w tej cenie!
    Działa wybornie dzięki 8 GB pamięci RAM. Wygląda ładnie, w pudełku znajdują się również słuchawki i etui. Bardzo łatwo przygotować go do użytku. Jest cudowny!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jacek 4 sierpnia 2021
    Elegancki smartfon w dobrej cenie
    Super wygląd, elegancki design, jakość przewyższa proponowaną cenę. 8/128 GB naprawdę daje radę, do tego amoled. SUPER!!!
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Łukasz 27 lipca 2021
    Telefon komórkowy VIVO y70
    Bardzo fajny telefon, szybko chodzi. Nie wiesza się, dobrze przerzuca aplikacje. Jak na razie jestem bardzo zadowolony.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Dariusz 14 września 2021
    VIVO Y70
    Telefon godny polecenia. Niska cena w stosunku do jakości. Piękne kolory na wyświetlaczu. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Anna 18 lipca 2021
    Świetny
    W ciągu dwóch dni sprawuje się świetnie. Wyraziste kolory i szybkość ładowania stron, super.
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Jolanta 10 lipca 2021
    Super telefon
    Telefon posiada świetne parametry techniczne. Wyświetlacz i aparat są super. Polecam
    Czy ta opinia była pomocna?
    5/5
    Potwierdzony zakup

    Prezentowana opinia jest potwierdzona dowodem zakupu.

    Dzięki temu możesz być pewien, że autor recenzji zakupił produkt w Media Expert i zna ten model.

    Potwierdzony zakup
    Daniel 12 września 2021
    Telefon Vivo
    Bardzo fajny jakościowo telefon. Robi ładne zdjęcia, ma pojemną baterię.
    Czy ta opinia była pomocna?
    Podziel się swoją opinią
    /5
    Wydajność
    /5
    Czas pracy na baterii
    /5
    Jakość i wielkość wyświetlacza
    /5
    Funkcje i łatwość obsługi
    /5
    Aparat i jego funkcje
    /5
    Design i jakość wykonania
    Zaznacz wszystkie
    Opinia zostanie opublikowania po weryfikacji treści. Zastrzegamy sobie prawo do kasowania opinii zawierających: wulgaryzmy, teksty reklamowe, wypowiedzi niezwiązane z produktem, a także obraźliwe wobec innych użytkowników serwisu, osób trzecich, instytucji, itp. Szczegóły w regulaminie.

    Akcesoria

    Ubezpieczenie Gwarancja Plus

    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna
    Bez dodatkowej ochrony
    Gwarancja Plus
    Ochrona ekranu
    Gwarancja Plus
    Podstawowa Ochrona
    Bez dodatkowej ochrony
    Wymienimy stłuczony ekran
    Ochrona obowiązuje na całym świecie
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa potrwa dłużej niż 15 dni
    Nie ponosisz kosztów, nawet gdy uszkodzenie powstało z Twojej winy
    Serwis zajmie się odbiorem uszkodzonego urządzenia i zwrotem po naprawie
    Profesjonalna i szybka pomoc w razie awarii nawet do 5 lat
    Wymienimy sprzęt na nowy, jeśli naprawa jest niemożliwa lub nieopłacalna

      Wypełniasz wniosek na stronie, potwierdzasz tożsamość wysyłając przelew 1 zł i podpisujesz

      umowę - wszystko przez Internet

           

      • Do 50 tys. złotych

      • Bez wychodzenia z domu

      • Minimum formalności

      • Szybka decyzja, nawet w 15 minut

      Rezerwujesz towar przez internet,

      wniosek kredytowy wypełniasz w sklepie stacjonarnym z pomocą doradcy

           

      • Do 31 tys. złotych

      • Pomoc doradcy w sklepie Media Expert

      • Decyzja nawet w 15 minut

      Usługi

      Wybierz usługi, które chcesz zamówić razem z produktem

      Usługi realizowane przy odbiorze w sklepie

      Pakiet STANDARD (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów

      Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe, montaż szkła ochronnego zakupionego w sklepie, instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową

      Więcej

      Pakiet PEŁEN KOMFORT (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura.
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem.
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)

      Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO, przeniesienie listy kontaktów, przeniesienie biblioteki multimediów

      Więcej

      Pakiet SMART (MOBILE)


      • Pierwsze uruchomienie - ustawienia podstawowe (instalacja baterii, karty SIM, karty pamięci)
      • Docięcie karty SIM formatu standard do formatu MICRO/ NANO
      • Przeniesienie listy kontaktów
      • Przeniesienie biblioteki multimediów (zdjęcia, muzyka)
      • Aktualizacja systemu i personalizacja ustawień : limit danych, dwujęzyczna klawiatura
      • Podłączenie akcesoriów zewnętrznych zakupionych wraz z urządzeniem
      • Instruktaż z zakresu łączenia się z siecią bezprzewodową (wi-fi, bluetooth, NFC, GPS)
      • Założenie i konfiguracja konta sieciowego (Google, Apple).Rejestracja/logowanie w aplikacjach społecznościowych.Ustawienie klienta e-mail
      • Konfiguracja komunikacji głosowej z urządzeniem ( Google Assistant, Siri)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)
      • Konfiguracja zabezpieczeń (ustawienie haseł, instalacja antywirusa, zapora sieciowa, MyKNOX, lokalizacja smartfona)
      • Pobranie, instalacja i konfiguracja oprogramowania do sterowania systemem AUDIO, zakupionych wraz z urządzeniem
      • Podłączenie i kalibracja gogli VR, zakupionych wraz z urządzeniem

      Pierwsze uruchomienie, Docięcie karty SIM, Przeniesienie listy kontaktów, Podłączenie i kalibracja gogli VR zakupionych wraz z urządzeniem, Pobranie, instalacja i konfiguracja do 3 wybranych, darmowych aplikacji (np. NETFLIX)

      Więcej

      Dodatkowe usługi zabezpieczenia ekranu

      Zabezpieczenie ekranu folią ochronną

      • Całkowicie przejrzysta i wyjątkowo cienka
      • Odporna na uderzenia i wytrzymała
      • Nie zmniejsza czułości ekranu
      • Idealnie dopasowana - pasuje także do ekranów EDGE
      • Samoregnerująca się: małe rysy na powierzchni znikają

      Smartfon VIVO Y70 8/128GB 6.44" Czarny 5656522
      Smartfon VIVO Y70 8/128GB 6.44" Czarny 5656522
      Produkt dostępny w wybranych sklepach
      999
      99
      Produkt niedostępny w sklepie internetowym. Powiadom mnie o jego dostępności.

      Właściciel serwisu: TERG S.A. Ul. Za Dworcem 1D, 77-400 Złotów; Spółka wpisana do Krajowego Rejestru Sądowego w Sądzie Rejonowym w Poznań-Nowe Miasto i Wilda w Poznaniu, IX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego pod nr KRS 0000427063, Kapitał zakładowy: 39 512 500 zł; NIP 767-10-04-218, REGON 570217011; Sprzedaż dla firm (B2B): dlabiznesu@me.pl INFOLINIA: 756 756 756